Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση πριν την εξωσωματική είχατε ελέγξει οξειδωτικό στρες και dfi για τον σύζυγο; 

Δεν είναι από τις υποχρεωτικές εξετάσεις του φακέλου αλλά μου είπε η γραμματέας του γιατρού αν θέλουμε καλό είναι να γίνουν για πρόληψη.

Το 1ο σπερμοδιαγραμμα του ήταν καλό με μορφολογία κ αριθμό πέρα από μέτρια κινητικότητα. Τώρα θα κάνουμε το 2ο.

Μου είπε γίνονται σε εξειδικευμενα κέντρα σε μεγάλες πόλεις. Τι κόστος έχουν ξέρετε; 

Κορίτσι μου εμείς το κάναμε ναι ! Την προηγούμενη βδομάδα 280 ευρώ το πληρώσαμε ! Είσαι από Θεσσαλονίκη? Εμείς το κάναμε στο κέντρο που θα κάνουμε την εξωσωματική! 

• Απαντήσεις 247
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου εμείς το κάναμε ναι ! Την προηγούμενη βδομάδα 280 ευρώ το πληρώσαμε ! Είσαι από Θεσσαλονίκη? Εμείς το κάναμε στο κέντρο που θα κάνουμε την εξωσωματική! 

Εγώ είμαι από Καστοριά αλλά ο γιατρός μου πρότεινε το Spermogene  Θεσσαλονίκη. Και το κέντρο εξωσωματικής είναι επίσης Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@flowerv καλημέρα κορίτσι μου! Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα ότι αφορά την διέγερση. Εμένα από όσο θυμάμαι δεν μου είπε πει τπτ ο γιατρός. Αυτό έχει να κάνει μάλλον με την κάθε μία πως νιώθει εκείνη τη στιγμή, αν έχει δηλαδή κάποια έντονη ενόχληση ή κάποιο πρήξιμο.

Στα δικά μου νέα κορίτσια.. μόλις αδιαθέτησα..!!! 🥳
Έστειλα μνμ στο γιατρό και περιμένω οδηγίες, λογικά αύριο ξεκινάω..!!!!

Καλημερα!! Ολα καλα θα πανε κοριτσι μου!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου, εύχομαι αυτό το καλοκαιράκι να είναι τυχερό για όλες μας ! Να γεμίσουν όλες οι κοιλιτσες❤️

Όπως οι περισσότερες ξέρετε θα ξεκινήσω πρώτα ο Θεός τέλος του μήνα την δεύτερη διέγερση !! Την πρώτη φορά πήρα μικρή δόση φαρμάκου, δούλευα κανονικά δεν έτρωγα καθόλου αλάτι πέρασε πολύ εύκολα η όλη διαδικασία,δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο εκείνες τις μέρες ήμουνα χαλαρά..αυτήν τη φορά έχω ένα άγχος μη πάθω κάτι από την μεγαλύτερη δόση, αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω να πάω σε γάμο,πολύ κοντινό, πρώτη ξαδέρφη.. οοκ δε θα πιω καθόλου αλκοόλ, απαγορεύεται να χορεύω να φάω απ έξω  ?? Εσείς τι κάνατε εκείνες τις μέρες ?

Κοριτσι μου εμενα δεν μου ειπαν κατι ιδιαιτερο. Οταν ξεκινησω διεγερση (τελος του μηνος), κανονικα ακολουθω την καθημερινοτητα μου. Στην εμβρυομεταφορα θελει προσοχη! Φυσικα μπορεις να χορεψεις και να φας (με μετρο, λογω αλατιου)! Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσια μια ερώτηση πριν την εξωσωματική είχατε ελέγξει οξειδωτικό στρες και dfi για τον σύζυγο; 

Δεν είναι από τις υποχρεωτικές εξετάσεις του φακέλου αλλά μου είπε η γραμματέας του γιατρού αν θέλουμε καλό είναι να γίνουν για πρόληψη.

Το 1ο σπερμοδιαγραμμα του ήταν καλό με μορφολογία κ αριθμό πέρα από μέτρια κινητικότητα. Τώρα θα κάνουμε το 2ο.

Μου είπε γίνονται σε εξειδικευμενα κέντρα σε μεγάλες πόλεις. Τι κόστος έχουν ξέρετε; 

Κοριτσι μου εμεις στην Αθηνα, γυρω στα 300-350 ευρω ειχαμε δωσει περσι σε εξειδικευμενο κεντρο (φετος δεν μας ζητησαν εκ νεου εξετασεις πριν την εξωσωματικη, δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο - δεν παμε με επιτροπη).

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγώ είμαι από Καστοριά αλλά ο γιατρός μου πρότεινε το Spermogene  Θεσσαλονίκη. Και το κέντρο εξωσωματικής είναι επίσης Θεσσαλονίκη.

Εεε το κέντρο που είμαστε τώρα εμείς είναι το embryolab,και συνεργάζεται με το spermogene! Εμείς το κάναμε στην ίδια την κλινική ! Τα αποτελέσματα βγήκαν σε 6 μέρες!

Και εμείς δεν πήγαμε με επιτροπή,όλα ιδιωτικά ! Δεν την είχαμε κάνει ποτέ την εξέταση αυτήν 2 χρόνια τώρα !

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου, εύχομαι αυτό το καλοκαιράκι να είναι τυχερό για όλες μας ! Να γεμίσουν όλες οι κοιλιτσες❤️

Όπως οι περισσότερες ξέρετε θα ξεκινήσω πρώτα ο Θεός τέλος του μήνα την δεύτερη διέγερση !! Την πρώτη φορά πήρα μικρή δόση φαρμάκου, δούλευα κανονικά δεν έτρωγα καθόλου αλάτι πέρασε πολύ εύκολα η όλη διαδικασία,δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο εκείνες τις μέρες ήμουνα χαλαρά..αυτήν τη φορά έχω ένα άγχος μη πάθω κάτι από την μεγαλύτερη δόση, αλλά το θέμα μου είναι ότι έχω να πάω σε γάμο,πολύ κοντινό, πρώτη ξαδέρφη.. οοκ δε θα πιω καθόλου αλκοόλ, απαγορεύεται να χορεύω να φάω απ έξω  ?? Εσείς τι κάνατε εκείνες τις μέρες ?

Καλέ στη διέγερση όλα μπορείς να τα κάνεις μόνο προσοχή σε αλάτι κ ζάχαρη!!! Το θέμα είναι αν θα νιώθεις καλά. Εγώ είχα πολύ πρήξιμο κ υπήρχε μια δυσφορία με τα ρούχα αλλά μόνο αυτό!!! Μετά τη διέγερση θέλει ξεκούραση για να πάρει τα πάνω του ο οργανισμός!!! Με το καλό εύχομαι να αρχίσεις 😊

στις πριν 5 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@flowerv καλημέρα κορίτσι μου! Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα ότι αφορά την διέγερση. Εμένα από όσο θυμάμαι δεν μου είπε πει τπτ ο γιατρός. Αυτό έχει να κάνει μάλλον με την κάθε μία πως νιώθει εκείνη τη στιγμή, αν έχει δηλαδή κάποια έντονη ενόχληση ή κάποιο πρήξιμο.

Στα δικά μου νέα κορίτσια.. μόλις αδιαθέτησα..!!! 🥳
Έστειλα μνμ στο γιατρό και περιμένω οδηγίες, λογικά αύριο ξεκινάω..!!!!

Κορίτσι μου τι υπέροχα νέααααααα 🥰 όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά να είσαι σίγουρη το 2025 θα είσαι με σποράκι/-ια στην κοιλιά 🙏 Κ μάλλον θα σε ακολουθήσω κ εγώ γτ έχω κάτι πονάκια σμρ κ λίγα υγρά μπεζ!!! 😊 Μακάρι να μου έρθει κ εμένα αυτή τη βδομάδα κ να είμαστε μαζί 🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι μου εμείς τα είχαμε κάνει πριν την εξωσωματική, υπήρχε θέμα στον κατακερματισμό παρ'ολο που ήταν καλή η ποσότητα κ κινητικότητα. Μας είχε πει ο ουρολόγος ότι παρόλο που υπάρχουν σπερματοζωάρια κ κάποια έχουν θέμα στο DNA κ οδηγεί σε αποβολές αν γονιμοποιήσει το προβληματικό σπερματοζωάριο. Τώρα στην δικιά σου περίπτωση αφού είστε για την επιτροπή δεν βρίσκω το λόγο γτ στην εξωσωμ επιλέγουν τα πιο καλά σπερματοζωάρια, αν όμως θέλετε την κάνετε αλλά είναι ακριβή!!!

στις On 1/6/2025 at 10:51 ΠΜ, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσια! Καλη επιτυχια στα κοριτσια που ξεκινανε ΕΤ @melitiniღ @Sia A 😇

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη στην @almira Εισαι η πρωτη εγκυουλα του θεματος!! 🥰

Καλη επιτυχια σε οσες ξεκιναμε τωρα @Ngsofia και οποιες αλλες κοπελες ειναι!! 🤞

Σε ευχαριστ΄ώ κορίτσι μου, εγώ ακόμα στην αναμονή κ ελπίζω να αδιαθετήσω αυτή την εβδομάδα γτ άρχισαν κάτι πονάκι κ υγρά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A άντε ωραίιιιιααααα... τι καλά.. ναιιιι θέλω πολύ να είμαστε μαζί!!!! Μακάρι να αδιαθετίσεις κι εσύ να πάμε παρέα στη Fivi.. κανόνισε να βρεθούμε εε;; 

Λες? Μακάρι να είμαστε μαζί σε αυτό υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης 🥰Να πάνε βέβαια πρώτα όλα καλά με τη ετ κ για τις 2 μας!!! Μίλησες με το γιατρό, έκανες εξετάσεις?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Λες? Μακάρι να είμαστε μαζί σε αυτό υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης 🥰Να πάνε βέβαια πρώτα όλα καλά με τη ετ κ για τις 2 μας!!! Μίλησες με το γιατρό, έκανες εξετάσεις?

Μακάρι..!!! 🙏
Μίλησα με το γιατρό εχθές κορίτσι μου, μου έστειλε σε μνμ ποιες εξετάσεις να κάνω σήμερα. Επικοινώνησα με το κέντρο μου τις γράψανε, πήγα σήμερα το πρωί τις έκανα. Μόλις έστειλαν τα αποτελέσματα, τα έστειλα στο γιατρό και περιμένω οδηγίες. 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Μακάρι..!!! 🙏
Μίλησα με το γιατρό εχθές κορίτσι μου, μου έστειλε σε μνμ ποιες εξετάσεις να κάνω σήμερα. Επικοινώνησα με το κέντρο μου τις γράψανε, πήγα σήμερα το πρωί τις έκανα. Μόλις έστειλαν τα αποτελέσματα, τα έστειλα στο γιατρό και περιμένω οδηγίες. 

Μια χαρά όλα θα μπούνε σε μια σειρά ☺️ Να μας λες τα ν΄έα σου.... Περιμένω το 2ο θετικό του θέματος από σένα 🥰 Θα γεμίσουμε με εγκυούλες τώρα το καλοκαιράκι να το θυμάστε🙏 🙏👶👶🥰☺️

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Μια χαρά όλα θα μπούνε σε μια σειρά ☺️ Να μας λες τα ν΄έα σου.... Περιμένω το 2ο θετικό του θέματος από σένα 🥰 Θα γεμίσουμε με εγκυούλες τώρα το καλοκαιράκι να το θυμάστε🙏 🙏👶👶🥰☺️

Μακάρι κορίτσι μου, μακάρι..!!! 🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέρα..!!!
Από τη Δευτέρα που μου ήρθε η περίοδος είμαι λες και έχει φωτιστεί ο κόσμος μου όλος.. 😅
Είμαι φουλ χαρούμενη παρόλα τα κιλά που έχω φορτωθεί τους τελευταίους μήνες και σήμερα ξεκινάω την προετοιμασία του ενδομήτριου. 
@Sia A ξεκινάω με cyclacur 2 λευκά χάπια πρωί - βράδυ και ένα σαλοσπίρ 100mg το βράδυ μετά το φαγητό. 🙃
13/06 πάω για υπέρηχο και εξέταση προγεστερόνης. Αν είναι καλά τα πράγματα πιστεύω 19 ή 20/06 θα κάνω την ετ. 🤗🙏🌈

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Από τη Δευτέρα που μου ήρθε η περίοδος είμαι λες και έχει φωτιστεί ο κόσμος μου όλος.. 😅
Είμαι φουλ χαρούμενη παρόλα τα κιλά που έχω φορτωθεί τους τελευταίους μήνες και σήμερα ξεκινάω την προετοιμασία του ενδομήτριου. 
@Sia A ξεκινάω με cyclacur 2 λευκά χάπια πρωί - βράδυ και ένα σαλοσπίρ 100mg το βράδυ μετά το φαγητό. 🙃
13/06 πάω για υπέρηχο και εξέταση προγεστερόνης. Αν είναι καλά τα πράγματα πιστεύω 19 ή 20/06 θα κάνω την ετ. 🤗🙏🌈

καλημέρα!! καλή αρχή!! όλα να πάνε τέλεια!! θα είμαστε εδώ να διαβάζουμε τα νέα σου!! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η almira είπε:

Τρίτη! Περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάμε να δούμε τι θα δούμε!

Όλα καλά θα είναι! Έχε πίστη στο εμβρυάκι σου!
Αλλιώς από σωματικής άποψης πως είσαι;

Δημοσίευση

Έχω κάτι τσιμπηματάκια και τραβηγματάκια χαμηλά που έρχονται και φεύγουν και είναι φάσεις που λέω τώρα μου κατεβαίνει περίοδος, αυτό ήταν! Το στήθος με πονάει αρκετά, αλλά είχε ξεκινήσει και πριν την ετ αυτό. Και γενικά έχω έτσι μια κούραση αλλά νομίζω είναι και η προγεστερόνη. 

Ένα εμβρυάκι θα βάλετε ή έχετε περισσότερα και σκ΄έφτεστε για δύο; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η almira είπε:

Έχω κάτι τσιμπηματάκια και τραβηγματάκια χαμηλά που έρχονται και φεύγουν και είναι φάσεις που λέω τώρα μου κατεβαίνει περίοδος, αυτό ήταν! Το στήθος με πονάει αρκετά, αλλά είχε ξεκινήσει και πριν την ετ αυτό. Και γενικά έχω έτσι μια κούραση αλλά νομίζω είναι και η προγεστερόνη. 

Ένα εμβρυάκι θα βάλετε ή έχετε περισσότερα και σκ΄έφτεστε για δύο; 

Κι εγώ κορίτσι μου κάπως έτσι ξεκίνησα την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Απλά είχα παρατηρήσει ότι πέρα από αυτά είχα έντονη όσφρηση και πολύ δίψα, έπινα πολύ νερό.. που γενικά δεν πίνω. κακός βέβαια!
Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα αλλά παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα, σταμάτησε η καρδούλα. Τώρα θα βάλω δύο και ελπίζω να είναι και τυχερά..!!! 🙏
Ευτυχώς υπάρχει μεγάλο απόθεμα στην κατάψυξη.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κι εγώ κορίτσι μου κάπως έτσι ξεκίνησα την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Απλά είχα παρατηρήσει ότι πέρα από αυτά είχα έντονη όσφρηση και πολύ δίψα, έπινα πολύ νερό.. που γενικά δεν πίνω. κακός βέβαια!
Την πρώτη φορά είχα βάλει ένα αλλά παλινδρόμησε στην 8η εβδομάδα, σταμάτησε η καρδούλα. Τώρα θα βάλω δύο και ελπίζω να είναι και τυχερά..!!! 🙏
Ευτυχώς υπάρχει μεγάλο απόθεμα στην κατάψυξη.

Μακάρι να είναι τα τυχερά, το εύχομαι ολόψυχα!! Καλό είναι που υπάρχει απόθεμα, νομίζω νιώθεις μια κάποια ασφάλεια παραπάνω. Να γαντζωθούν με το καλό αυτά τα δύο και να μείνουν τα υπόλοιπα παγωτίνια μέχρι να αποφασίσετε και για τρίτο ή τέταρτο μωρό!! 😋

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η almira είπε:

Μακάρι να είναι τα τυχερά, το εύχομαι ολόψυχα!! Καλό είναι που υπάρχει απόθεμα, νομίζω νιώθεις μια κάποια ασφάλεια παραπάνω. Να γαντζωθούν με το καλό αυτά τα δύο και να μείνουν τα υπόλοιπα παγωτίνια μέχρι να αποφασίσετε και για τρίτο ή τέταρτο μωρό!! 😋

Έτσι είναι, όταν υπάρχει απόθεμα αυξάνονται και οι ελπίδες για μια επιτυχημένη τελειόμηνη εγκυμοσύνη.
Αμήν! κορίτσι μου.. από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Εύχομαι και σε σένα τα καλύτερα..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου είναι λογικό να έχεις τέτοια χαρά!!! Περίμενες 3 μήνες (κ μπράβο σου εγώ δεν θα την πάλευα 😵) κ τώρα ΄ήρθε η στιγμή που είσαι όλο κ πιο κοντά στο όνειρο 😊 Δεν ξέρεις πόσο έχω χαρεί για σένα, σου αξίζει κ αυτή τη φορά να πάει καλά, κ μακάρι να φωλιάσουν κ τα 2 στην κοιλίτσα σου 🙏🥰 Μια χαρά κ τα χαπάκια, τυχερή που δεν έχεις ενέσεις προς το παρόν 😊

@almira μου όλα όσα περιγράφεις είναι φυσιολογικά!!! Με το καλό ο υπέρηχος την Τρίτη 😊 Είναι φανταστικοί όλοι οι υπέρηχοι, θα διαπιστώσεις κάθε φορά τη μαγεία 🥰

Στα δικά μου νέα ακόμα έχω πόνους κ λίγα μπεζ, αν δεν έρθει μέχρι Σάββατο θα μιλήσω με τη γιατρό 😉

Δημοσίευση

@Sia A μου ευχαριστώ πάααααρα πολύ..!!!!
Αμήν! αμήν! αμήν!
Τις ενέσεις δεν τις γλυτώνω εννοείται, θα ξεκινήσω φαντάζομαι την προγεστερόνη στις 13/06 μετά τον υπέρηχο και μετά δεν έχει σταματημό. 😵αλλά υπομονή, είναι για καλό σκοπό..!!! 🌈🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...