Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια είμαι 27η μέρα κ έχει από χθες έχω πάρα πολύ πηχτά άσπρα υγρά (συγνώμη για την περιγραφή). Τι είναι τώρα αυτά? Ωορρηξία δεν παίζει γτ την προηγούμενη εβδομάδα είχα τα διάφανα κ μάλλον τότε ήταν, λέω μάλλον γτ ποτέ δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας αλλά επειδή έχω δει εσάς που λέτε για υγρά ΄ήταν σαν ωμό ασπράδι αυγού. Πάλι αλλάζει ο κύκλος μου μετά την αποβολή???? Δεν μπορώ άλλο κ την πρώτη φορά είχε αλλάξει κ είχα χάσει την μπ΄άλα 🙁

• Απαντήσεις 197
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@melitiniღ @Sia A καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα κοριτσια και φυσικα οποιο αλλο κοριτσι ειναι στη φαση αυτη!

@melitiniღ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου διδυμακια (κι εγω σκεφτομαι για 2 οταν θα προχωρησω για εμβρυομεταφορα).

@flowerv καλη επιτυχια στη διεγερση κοριτσι μου! Εχεις κανει κι αλλη φορα;; Εγω 25/6 περιμενω περιοδο να ξεκινησω. Περιπου μαζι θα ειμαστε. Τι ενεση σου εχουν εδωσει; (δοση 150 εχω κι εγω, για μενα ειναι η πρωτη φορα!)

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ρε κορίτσια είμαι 27η μέρα κ έχει από χθες έχω πάρα πολύ πηχτά άσπρα υγρά (συγνώμη για την περιγραφή). Τι είναι τώρα αυτά? Ωορρηξία δεν παίζει γτ την προηγούμενη εβδομάδα είχα τα διάφανα κ μάλλον τότε ήταν, λέω μάλλον γτ ποτέ δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας αλλά επειδή έχω δει εσάς που λέτε για υγρά ΄ήταν σαν ωμό ασπράδι αυγού. Πάλι αλλάζει ο κύκλος μου μετά την αποβολή???? Δεν μπορώ άλλο κ την πρώτη φορά είχε αλλάξει κ είχα χάσει την μπ΄άλα 🙁

Λογικα περασες στη φαση που ειναι μετα την ωορρηξια. Εγω εχω τετοια υγρα (αν καταλαβα σωστα) μετα την ωορρηξια και κοντα στην περιοδο. Μπορει να εχει αλλαξει κι ο κυκλος με την αποβολη, τον καιρο. Προσαρμοζεται ο οργανισμος. Δεν νομιζω να ειναι κατι κακο παντως 😕 Τι να σου πω.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αν δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα όπως οσμή ή φαγούρα ίσως είναι τα υγρά πριν την περίοδο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Λογικα περασες στη φαση που ειναι μετα την ωορρηξια. Εγω εχω τετοια υγρα (αν καταλαβα σωστα) μετα την ωορρηξια και κοντα στην περιοδο. Μπορει να εχει αλλαξει κι ο κυκλος με την αποβολη, τον καιρο. Προσαρμοζεται ο οργανισμος. Δεν νομιζω να ειναι κατι κακο παντως 😕 Τι να σου πω.

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Αν δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα όπως οσμή ή φαγούρα ίσως είναι τα υγρά πριν την περίοδο..

Ευχαριστώ κορίτσια , νιώθω σαν έφηβη που της έρχεται πρώτη φορά περίοδος, μετά από αποβολή δεν ήξερα ότι αλλ΄άζει τόσο πολύ ο κύκλος 😵 Δεν έχω κάτι άλλο ούτε φαγο΄υρα ούτε τπτ. Μακάρι να έρθει να δω ότι επανέρχεται ο οργανισμός μου 😊

Δημοσίευση

@melitiniღ @Sia A καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα κοριτσια και φυσικα οποιο αλλο κοριτσι ειναι στη φαση αυτη!

@melitiniღ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου διδυμακια (κι εγω σκεφτομαι για 2 οταν θα προχωρησω για εμβρυομεταφορα).

@flowerv καλη επιτυχια στη διεγερση κοριτσι μου! Εχεις κανει κι αλλη φορα;; Εγω 25/6 περιμενω περιοδο να ξεκινησω. Περιπου μαζι θα ειμαστε. Τι ενεση σου εχουν εδωσει; (δοση 150 εχω κι εγω, για μενα ειναι η πρωτη φορα!)

Ναι είναι η δεύτερη φορά και ελπίζω και τυχερή ! 

Η πρώτη φορά δεν πήγε καλά, βγάλαμε μόνο 7 ωάρια, δεν είχαμε κανένα υγιές έμβρυο! Πήραμε και μικρή δόση,πήγαμε safe μου είπε λόγω ηλικίας είμαι 28! Και τώρα θα την διπλασιασουμε για καλύτερα αποτελέσματα.. μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Καλή επιτυχία και σε εσένα! Την πρώτη φορά είχα puregon τώρα gonal!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι είναι η δεύτερη φορά και ελπίζω και τυχερή ! 

Η πρώτη φορά δεν πήγε καλά, βγάλαμε μόνο 7 ωάρια, δεν είχαμε κανένα υγιές έμβρυο! Πήραμε και μικρή δόση,πήγαμε safe μου είπε λόγω ηλικίας είμαι 28! Και τώρα θα την διπλασιασουμε για καλύτερα αποτελέσματα.. μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Καλή επιτυχία και σε εσένα! Την πρώτη φορά είχα puregon τώρα gonal!

Πω πω πολυ μικρη εισαι! Σου ειπε ο γιατρος τον λογο γιατι δεν πηγε καλα;; Εγω 32, ξεκιναω με gonal 150. Ελπιζω να δωσω εναν ικανοποιητικο αριθμο ωαριων. Βασικα ελπιζω να φτιαξουμε εμβρυα!

Καλη σου επιτυχια κοριτσι μου.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lilaki93 είπε:

Κορίτσια με βάση την Αμη και τις ορμόνες δίνουν τις ενέσεις που πρεπει να γίνουν?Αμα μια.γυναίκα κανει κανονικά ωορρηξια οπως εγώ με καλή αμη, εγώ εχω 3.84 31 ειμαι χρειάζονται πολλα φάρμακα?

Λογικα θα σου δωσουν ενα ελαφρυ πρωτοκολλο. Εγω με ηλικια 32 ετων και ΑΜΗ 3.20, εχω να κανω 1 ενεση γοναδοτροπινων (150 η δοση καθημερινα) και να παρω ενα χαπι προγεστερονης για 10 μερες (αρα συνολικα 10 ενεσεις και 10 χαπια). Ειναι light πρωτοκολλο σε σχεση με το κλασσικο (το μακρυ που εχει κι αλλα ενεσιμα σκευασματα). Προς το τελος θα κανω μια ενεση ovitrelle και μια ενεση arvekap για την τελικη ωριμανση και για να μην παθω υπερδιεγερση. Τωρα το πως θα ανταποκριθω δεν ξερω ακομη. Σε κανα μηνα εδω θα σας γραφω πως θα παει...Ειναι αναλογα και τον γιατρο που θα εχεις! Γενικα ο δικος μου δεν με φορτωσε φαρμακα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Μηπως εχεις διπλη ωορρηξια?!Ποτε δεν ξέρεις...

Δεν ξέρω πάω τελείως στα τύφλα αυτό το μήνα!!! Αν κ δεν νομίζω ωορρηξία με τέτοια υγρά χλωμό είναι πολύ λευκά κ πηχτα σαν κρέμα. Το μυαλό μου πήγε σε καμία κολπίτιδα. Θα δω κ τις επόμενες μέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@melitiniღ @flowerv με το καλό κορίτσια μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά ❤️

Αμήν Παναγιά μου.! Από το στώμα σου κορίτσι μου και στου Θεού το αυτί... αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μας.!!! 🙏🏼

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εγώ θα σου πω ότι μετά την απόξεση έπαθα κολπίτιδα. Έτσι κι εγώ.. δεν είχα πόνο ή φαγούρα αλλά είχα πολύ πιχτά άσπα υγρά σαν κρέμα, σαν τυρί cottage. Για να σου φύγει η ανησυχία μπορείς να πας στο γιατρό και να κάνεις μια κολπική καλλιέργεια.. αν και μόλις σε δει εκείνος θα καταλάβει αμέσως αν χρειάζεται να κάνεις κάτι ή όχι. Η κολπίτιδα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.. 😅 δεν το ήξερα κι εγώ, το έμαθα εκ των υστέρων.. 🤣

στις πριν 7 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και να είναι όντως διδυμάκια.. πρώτα βέβαια να είναι γερά, να ρθουν για να μείνουν και έπειτα ένα ή δύο δεν με πειράζει, αρκεί να κρατηθεί κάποιο και να μου φέρει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Τώρα αν είναι δύο όπως είπα και στο γιατρό ακόμη καλύτερα, με ένα ζμπάρο δύο τριγώνια.!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Δεν ξέρω πάω τελείως στα τύφλα αυτό το μήνα!!! Αν κ δεν νομίζω ωορρηξία με τέτοια υγρά χλωμό είναι πολύ λευκά κ πηχτα σαν κρέμα. Το μυαλό μου πήγε σε καμία κολπίτιδα. Θα δω κ τις επόμενες μέρες 

Το έγραψες κι εσύ παρακάτω.. την ίδια σκέψη κάναμε.! 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αμήν Παναγιά μου.! Από το στώμα σου κορίτσι μου και στου Θεού το αφτί... αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μας.!!! 🙏🏼

Εγώ θα σου πω ότι μετά την απόξεση έπαθα κολπίτιδα. Έτσι κι εγώ.. δεν είχα πόνο ή φαγούρα αλλά είχα πολύ πιχτά άσπα υγρά σαν κρέμα, σαν τυρί cottage. Για να σου φύγει η ανησυχία μπορείς να πας στο γιατρό και να κάνεις μια κολπική καλλιέργεια.. αν και μόλις σε δει εκείνος θα καταλάβει αμέσως αν χρειάζεται να κάνεις κάτι ή όχι. Η κολπίτιδα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.. 😅 δεν το ήξερα κι εγώ, το έμαθα εκ των υστέρων.. 🤣

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και να είναι όντως διδυμάκια.. πρώτα βέβαια να είναι γερά, να ρθουν για μα μείνουν και έπειτα ένα ή δύο δεν με πειράζει, αρκεί να κρατηθεί κάποιο και να μου φέρει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Τώρα αν είναι δύο όπως είπα και στο γιατρό ακόμη καλύτερα, με ένα ζμπάρο δύο τριγώνια.!

Το έγραψες κι εσύ παρακάτω.. την ίδια σκέψη κάναμε.! 🙃😉

Ευχαριστώ κορίτσι μου αν κ δεν έχω πάθει πότε κολπίτιδα κλπ ίσως να έγινε αυτή τη φορά!!! Για κολπίτιδα παίρνουμε αντιβίωση? Επηρεάζει την ετ, δλδ πρέπει να καθαρίσεις για να ξεκινήσεις ετ?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου αν κ δεν έχω πάθει πότε κολπίτιδα κλπ ίσως να έγινε αυτή τη φορά!!! Για κολπίτιδα παίρνουμε αντιβίωση? Επηρεάζει την ετ, δλδ πρέπει να καθαρίσεις για να ξεκινήσεις ετ?

και εγώ δεν είχα ξαναπάθει πιο πριν κολπίτιδα οπότε δεν ήξερα και πως είναι. μ απλά μου φάνηκε αρκετά ασυνήθιστο και έτσι πήγα στο γιατρό. Ναι παίρνεις χαπάκια για 7 μέρες και εσύ και ο σύζυγος προληπτικά και κολπική γέλη. Τουλάχιστον αυτά είχε δώσει σε μένα. Τώρα για την ετ πόσο να σε επηρεάσουν μωρέ, μια εβδομάδα τα παίρνεις εξάλλου. Αλλά θα σου πει ο γιατρός καλύτερα σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται.

Δημοσίευση

Κορίτσια, καλημέρα! Τι κάνετε; Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Χθες ήμουν 7η μέρα από την ετ και δεν άντεξα, έκανα το πρωί ένα τεστ one step midstream. ΄Ήταν αχνό αλλά φαινόταν. Το απόγευμα κάνω άλλο ένα, βγαίνει πιο σκούρο. Αφού μπήκα που μπήκα δυστυχώς στο τρυπάκι, σηκώθηκα τώρα το πρωί και κάνω ένα, βγαίνει πολύ αχνό σαν το χθεσινό το πρωινό. Λέω πάει. Ανοίγω και δεύτερο τεστάκι, πάλι ίδια μάρκα, το βάζω στα ίδια ούρα, βγαίνει σκούρο σαν το απογευματινό. Πώς γίνεται ίδια μάρκα τεστ και ίδια ούρα να βγαίνει το ένα πιο αχνό και το άλλο πιο σκούρο; Σκέφτηκα μήπως το ένα το άφησα πιο πολλή ώρα στα ούρα. Έχει λογική αυτό; Αύριο πάω για χοριακή. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Κορίτσια, καλημέρα! Τι κάνετε; Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Χθες ήμουν 7η μέρα από την ετ και δεν άντεξα, έκανα το πρωί ένα τεστ one step midstream. ΄Ήταν αχνό αλλά φαινόταν. Το απόγευμα κάνω άλλο ένα, βγαίνει πιο σκούρο. Αφού μπήκα που μπήκα δυστυχώς στο τρυπάκι, σηκώθηκα τώρα το πρωί και κάνω ένα, βγαίνει πολύ αχνό σαν το χθεσινό το πρωινό. Λέω πάει. Ανοίγω και δεύτερο τεστάκι, πάλι ίδια μάρκα, το βάζω στα ίδια ούρα, βγαίνει σκούρο σαν το απογευματινό. Πώς γίνεται ίδια μάρκα τεστ και ίδια ούρα να βγαίνει το ένα πιο αχνό και το άλλο πιο σκούρο; Σκέφτηκα μήπως το ένα το άφησα πιο πολλή ώρα στα ούρα. Έχει λογική αυτό; Αύριο πάω για χοριακή. 

Καλημέρα κορίτσια!!!

@almira μου δεν ξέρω τι παίζει με το πιο αχνό κ πιο σκούρο και την ιδια στιγμή με τα ίδια ούρα αλλά προφανώς εφόσον βγαίνει έστω αχνό είσαι έγκυος...Λιιιγο υπομονή μέχρι την χοριακή να το επιβεβαιώσεις!!!! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

@almira μου δεν ξέρω τι παίζει με το πιο αχνό κ πιο σκούρο και την ιδια στιγμή με τα ίδια ούρα αλλά προφανώς εφόσον βγαίνει έστω αχνό είσαι έγκυος...Λιιιγο υπομονή μέχρι την χοριακή να το επιβεβαιώσεις!!!! 🙏🙏🙏

Ναι, κορίτσι μου, έχεις δίκιο, υπομονή μέχρι αύριο. Τώρα δεν έχει εξάλλου ουσία να βγάζω τα μάτια μου να προσπαθώ να δω διαφορές στον τόνο των τεστ. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

Κορίτσι μου άσε τα τεστ και αύριο με το καλό πήγαινε για χοριακή. Το μόνο που μετράει είναι ότι εμφανίζει γραμμή, άρα υπάρχει εγκυμοσύνη. Λίγη υπομονή μέχρι αύριο. Θα περιμένουμε εννοείται με αγωνία τα νέα σου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

Καλημέρα!

Είναι η χρωστική των τεστ διαφορετικής περιεκτικότητας σε κάθε τεστακι (δηλαδή άλλο τεστ μπορεί να έχει περισσότερη ή λιγότερη χρωστική) και για αυτό λένε ότι δεν είναι αξιόπιστη η αύξηση ή μη της χοριακης μέσω των τέστ και πόσο "σκούρα" γίνετε η γραμμή.. το τεστ ανιχνεύει την ύπαρξη της χοριακης στα ούρα και σημασία έχει ότι είναι θετικό! Συγχαρητήρια!! Με το καλό τριψήφια χοριακη εύχομαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσι μου άσε τα τεστ και αύριο με το καλό πήγαινε για χοριακή. Το μόνο που μετράει είναι ότι εμφανίζει γραμμή, άρα υπάρχει εγκυμοσύνη. Λίγη υπομονή μέχρι αύριο. Θα περιμένουμε εννοείται με αγωνία τα νέα σου.

στις Just now, ο/η Kiddo είπε:

Καλημέρα!

Είναι η χρωστική των τεστ διαφορετικής περιεκτικότητας σε κάθε τεστακι (δηλαδή άλλο τεστ μπορεί να έχει περισσότερη ή λιγότερη χρωστική) και για αυτό λένε ότι δεν είναι αξιόπιστη η αύξηση ή μη της χοριακης μέσω των τέστ και πόσο "σκούρα" γίνετε η γραμμή.. το τεστ ανιχνεύει την ύπαρξη της χοριακης στα ούρα και σημασία έχει ότι είναι θετικό! Συγχαρητήρια!! Με το καλό τριψήφια χοριακη εύχομαι!!

@melitiniღ Ναι, ναι, πρέπει να σταματήσω γιατί δεν θα περάσω καλά σήμερα άμα συνεχίσω έτσι! Θα τα δώσω στον άντρα μου όταν επιστρέψει από τη δουλειά και θα του πω να τα εξαφανίσει!! 🙃

@Kiddo ααα κατάλαβα!! αυτό βγάζει νόημα. 

Σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!! με ξεαγχώσατε κάπως!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η almira είπε:

Θα περιμένουμε τη θετικότατη χοριακή σου αύριο!!! 😊άσε τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!!!!

Άντε να έρθει το πρώτο θετικό για το θεματ΄άκι μας να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες 🙏🥰👶👶

Δημοσίευση

@almira ευχομαι μια μεγαληηηηη χοριακηηη αυριο!!!! 😇🤞🤗🥰

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα περιμένουμε τη θετικότατη χοριακή σου αύριο!!! 😊άσε τα τεστ μόνο άγχος προκαλούν!!!!

Άντε να έρθει το πρώτο θετικό για το θεματ΄άκι μας να ακολουθήσουμε κ οι υπόλοιπες 🙏🥰👶👶

Με το καλο ολες μας..... 🥰🥰😇 Εγω ανυπομονω να ξεκινησω!!! 🙂🤞Ειμαι στην αρχη ακομα!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

@almira ευχομαι μια μεγαληηηηη χοριακηηη αυριο!!!! 😇🤞🤗🥰

Με το καλο ολες μας..... 🥰🥰😇 Εγω ανυπομονω να ξεκινησω!!! 🙂🤞Ειμαι στην αρχη ακομα!!

Να 'στε καλά κορίτσια! Σας ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι μόνο ευχάριστα νέα να έχουμε σε αυτό το θέμα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@almira με το καλό η χοριακη σου κορίτσι μου! Θα περιμένουμε νέα 🥰

Καλημέρα σε όλες!!!!

@almira ναι κορίτσι μου τώρα σε σκεφτόμουν!!! Αναμένουμε με αγωνία μια ωραία χοριακή!!!!❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα σε όλες!!!! @almira ναι κορίτσι μου τώρα σε σκεφτόμουν!!! Αναμένουμε με αγωνία μια ωραία χοριακή!!!!❤️
    • Εμάς ο γιατρός μας είπε στα λαχανικά τις πρώτες μέρες να βάζουμε λάδι για να γίνει πιο εύκολα πουρές. Βαριά μπαχαρικά κι εγώ δεν νομίζω ότι κάνει... 😕 Αλλά τώρα, μετά από 1-2 μήνες που συνηθισε να τρώει, μας είπε να του κάνουμε ο,τι τρώμε εμείς, όπως το τρώμε χωρίς αλάτι, ζάχαρη και μέλι. Τα καυτερά εγώ θα τα απέφευγα, αλλά τώρα λίγη ρίγανη ή δυόσμος ή κανέλα πχ, πόσο κακό να του κάνει; 😅 Κι εγώ δεν έκοψα θηλασμός ιδιαίτερα... Αλλα από κει που θηλαζε 100 φορές, τώρα θηλάζει 98 ξέρω γω... Τον έχει και για παρηγοριά κιόλας, να ηρεμεί με τα άλματα ή τα δόντια... Δεν θέλω να του το κόψω εγώ προσωπικά 🥲 απλά από μόνος του βλέπω ότι δεν το ζητάει τόσο άμα έχει χορτάσει, τώρα που είναι 6 μηνών και τρώει καλύτερα. Στις αρχές κιόλας ούτε καν να το σταματούσα, δεν ήταν κανονικό γεύμα αυτό που έτρωγε, 5-6 κ.γ το πολύ έτρωγε.  Αλλά ναι, ίσως να μας πουν και κάποιες άλλες κοπέλες που ξέρουν καλύτερα... Εγώ δεν είχα ρωτήσει τον παιδίατρο, έκανα όπως ένιωθα 🤷
    • Τώρα γύρισα και τον είδα στην άλλη άκρη του σαλονιού από κει που είναι το γυμναστήριο, πλέον πάει με την όπισθεν και μπαίνει και κάτω από έπιπλα!! Ο,τι πρέπει το φορμάκι!! 🤣🤣
    • Κι εμάς έτσι μας είχε ξεκινήσει περίπου, αλλά μας είχε δώσει συγκεκριμένα λαχανικά στην αρχή. Μετά τον μήνα μας το έκανε πιο ελεύθερο όπως σε σας!! Μια χαρά το βρίσκω!! ☺️ Ναι, συμφωνώ κι εγώ με την Κάλλια, δεν είναι γρήγορο... Θα δεις κιόλας ότι οι πρώτες φορές είναι για να μάθει να τρώει, θα κάνει κι αναγωγές μέχρι να συνηθίσει, πιο πολύ για εκμάθηση είναι!! ☺️
    • Πολύ σωστά! Για αυτό συστήνεται ήπιος αποθηλασμος για να μειωθεί σταδιακά η παραγωγή και να αποφευχθούν αυτά.. δηλαδή ο έντονος πόνος, το πέτρωμα και κατ'επεκταση τυχόν αποστήματα και φλεγμονές/μαστιτιδες.. ειδικά το πρώτο διάστημα μετά τη γέννα που δεν έχει εδραιωθεί ο θηλασμός και συνήθως έχουμε υπερπαραγωγή.. P.S Αν δε, έχει χρησιμοποιηθεί και θηλαστρο, τα κορίτσια πρέπει να πεθαίνουν στο πόνο.. πολύ κρίμα..😥
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...