Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Lilaki93 είπε:

Υπαρχουν σπερματοζωαρια ελάχιστα απ οτι καταλαβα αλλα δεν βγαίνουν στο σπερμα του.Δεν ξερω ποια ειναι η αιτία Ριναι υπο διερεύνηση, εχει μια μικρή κιρσοκηλη αλλα δν ξερω κατα ποσο εμποδιζει

Κορίτσι μου η κιρσοκήλη ειδικά αν είναι μικρή και δεν έχει ενοχλήσεις κλπ δεν προκαλεί κάτι τέτοιο. Και ο δικός μου έχει κιρσοκήλη. Εγώ μόνο από όσα έχω διαβάσει σχετικά με αυτό, καταλαβαίνω  ότι ευθύνεται κάτι άλλο που θα βρεθεί τώρα με αφορμή την κρυπτοαζωοσπερμία. Από τη στιγμή που θα σας παρακολουθήσει εξειδικευμένος γιατρός θα κάνει και τις αντίστοιχες εξειδικευμένες εξετάσεις ο σύντροφος σου σίγουρα θα βρεθεί το πρόβλημα. Κι από κει και πέρα θα σας συμβουλεύσουν και πως να κινηθείτε. 

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Sia A εγω τις ειχα σε ενα ντουλαπι στο μπανιο. Σκιερα ηταν οποτε δεν ειχα θεμα, μην αγχωνεσαι!

@Lilaki93 για την υπερδιεγερση μην αγχωνεσαι οπως σου ειπαν ειναι ελεγχομενα πλεον ολα αυτα. Εγω με πολυ υψηλη αμη ειχα 35 ωαρια στη διεγερση και ολα πηγαν καλα δεν επαθα τιποτα. Τωρα για τα υπολοιπα θα συμφωνησω οτι μπαρουφες σου ειπαν. Εμεις πχ που ειχαμε μετριου βαθμου θεμα με το σπερμα με τις βιταμινες δεν ειδαμε ιδιαιτερη διαφορα και ο αλλος ξαφνικα απο το 0 απεκτησε σπερμα ικανο να πετυχει φυσικη συλληψη; να μας πει ποιες βιταμινες θαυματουργες πηρε να λυσουμε τα θεματα μας!! Με το καλο το ραντεβου σας.

@almira κι εγω το παγακι θα σου συστηνα. Μου εκανε και μενα μελανιες την εκανα καθε φορα σε διαφορετικο σημειο, μονο κοιλια δοκιμασα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Υπαρχουν σπερματοζωαρια ελάχιστα απ οτι καταλαβα αλλα δεν βγαίνουν στο σπερμα του.Δεν ξερω ποια ειναι η αιτία Ριναι υπο διερεύνηση, εχει μια μικρή κιρσοκηλη αλλα δν ξερω κατα ποσο εμποδιζει

Α νόμιζα ότι όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια αλλά δεν βγαίνουν στο δείγμα είναι η αποφρακτική αζωοσπερμια. Δεν το είχα ξανά ακούσει αυτο όταν ψαχνομασταν τότε εμείς γι'αυτό απόρησα. Να τα ξέρω σιγά σιγά σε λιγο που θα ξανά αρχίσουμε να κανουμε εξετάσεις κ ποιος ξέρει τι μας περιμένει πάλι Παναγία μου!!!

Εύχομαι να βρειτε την άκρη και να πάνε όλα καλά.. όλες γινόμαστε μανουλες, δεν έχει σημασία ο τρόπος απλά πορευόμαστε με τα δεδομένα που έχουμε..

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Α νόμιζα ότι όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια αλλά δεν βγαίνουν στο δείγμα είναι η αποφρακτική αζωοσπερμια. Δεν το είχα ξανά ακούσει αυτο όταν ψαχνομασταν τότε εμείς γι'αυτό απόρησα. Να τα ξέρω σιγά σιγά σε λιγο που θα ξανά αρχίσουμε να κανουμε εξετάσεις κ ποιος ξέρει τι μας περιμένει πάλι Παναγία μου!!!

Εύχομαι να βρειτε την άκρη και να πάνε όλα καλά.. όλες γινόμαστε μανουλες, δεν έχει σημασία ο τρόπος απλά πορευόμαστε με τα δεδομένα που έχουμε..

Καλημέρα!

Όχι καλά έχεις καταλάβει. Όταν υπάρχουν σπερματοζωάρια στους όρχεις αλλά δεν βγαίνουν στην εκσπερμάτιση μιλάμε για αποφρακτική αζωοσπερμια.

Κρυπτοαζωοσπερμια είναι όταν εκ πρώτης όψεως το δείγμα φαίνεται να μην έχει σπερματοζωάρια (αζωοσπερμια) αλλά ύστερα από ειδική επεξεργασία (φυγοκέντριση με υαλουρονικο [όχι αυτό που βάζουμε στο δέρμα, ειδικό υλικό που χρησιμοποιούν τα κέντρα εξωσωματικής συνήθως για να γίνει η τεχνική γονιμοποίησης picsi, για κατάψυξη σπέρματος κ.α.]) ανευρίσκονται μερικές δεκάδες σπερματοζωάρια/ο.π. πχ ή ένας πολύ πολύ μικρός αριθμός σπερματοζωαρίων που δεν θα φαινόντουσαν στην απλή εξέταση του σπερμοδιαγραμματος με γυμνό μάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Όχι εμένα δεν έχει αζωοσπερμία, εμένα ΄έχει ολιγοασθενοσπερμία. Παράγει δηλαδή σπερματοζωάρια αλλά δεν είναι επαρκείς ο αριθμός και η κινητικότητα για να μπορέσει να γίνει εφικτή φυσική σύλληψη. Με εξωσωματική όμως μπορείς μια χαρά, κανονικά, μπορούν με επεξεργασία του σπέρματος και τη μέθοδο της μικρογονιμοποίησης να επιτευχθεί εγκυμοσύνη. Εγώ να φανταστείς είχα πολύ καλή ανταπόκριση στην ωοληψία, μου πήραν πάρα πολλά ωάρια και είχα πολύ καλό αποτέλεσμα βλαστοκύστεων 5ης ημέρας. Από κει και πέρα είναι θέμα τύχης αν προχωρήσει η εγκυμοσύνη ή όχι, κάτι που συμβαίνει και στη φυσική σύλληψη.
Στη δική σας περίπτωση τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αν δηλαδή δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια στο σπέρμα αναγκαστικά πάμε με βιοψία όρχεων και εκεί υπάρχει πιθανότητα να βρουν σπερματοζωάρια αλλά μπορεί και όχι, έτσι πολλές περιπτώσεις καταλήγουν με δότη σπέρματος. Σημασία έχει τι θέλει το ζευγάρι, αν δηλαδή επιθυμεί να κάνει παιδάκι ασχέτως γενετικού υλικού. Για μένα το γενετικό υλικό δεν παίζει κανένα ρόλο απολύτως, για μένα παίζει ρόλο το αποτέλεσμα. Ότι το παιδί το γεννάς και το μεγαλώνεις εσύ και είναι δικό σου, είτε είναι με δικό σου γενετικό υλικό, είτε όχι.
Στη δική μας περίπτωση ο σύζυγος δεν μπορούσε να δεχτεί με τπτ το ενδεχόμενο της εξωσωματικής. Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι είναι στην ουσία "ανίκανος" να κάνει παιδί. Αλλά... του εξηγήθηκα.. γιατί εμείς το μάθαμε όλο αυτό όντας ήδη παντρεμένοι.. ή θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για παιδί ή θα χωρίσουμε.. εγώ όταν ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να γίνω μανούλα μέσω της επιστήμης και εσύ μου στερείς και αυτό σε αφήνω εδώ και τώρα, αλλά αν προσπαθήσουμε, εξαντλήσουμε κάθε ενδεχόμενο και δεν έρθει, προχωράμε μαζί παρακάτω.. απλά το προσπαθήσαμε και δεν μας βγήκε.. δεν δέχομαι όμως το να μην το προσπαθήσουμε.
Εύχομαι και σε σας να βρεθεί γρήγορα μία λύση και να μην δυσκολευτείτε περισσότερο.

Κορίτσι δεν ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό, δεν μου έχει τύχει, αλλά όλο και θα υπάρχει κάποια λύση, δεν μπορεί. Ίσως σε κάποιο ντουλάπι χαμηλά μέσα σε κάποιο κουτί από φελιζόλ.. 🤔

στις πριν 18 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσι μου βαλτα σε ντουλαπι χαμηλο, μεσα μεσα, να μην το βλεπει ο ηλιος. Κι εγω μενω στον τελευταιο οροφο και εχει ζεστη τωρα το καλοκαιρι, οποτε τα εβαλα σε ενα τετοιο σημειο.

στις πριν 15 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

Τις βαζεις σε σκιερο μερος που δε χτυπαει φως (καποιο ντουλαπι)! Μπορεις να ρωτησεις και στο φαρμακειο για σιγουρια αλλα αυτο γνωριζω! 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Sia A εγω τις ειχα σε ενα ντουλαπι στο μπανιο. Σκιερα ηταν οποτε δεν ειχα θεμα, μην αγχωνεσαι!

@Lilaki93 για την υπερδιεγερση μην αγχωνεσαι οπως σου ειπαν ειναι ελεγχομενα πλεον ολα αυτα. Εγω με πολυ υψηλη αμη ειχα 35 ωαρια στη διεγερση και ολα πηγαν καλα δεν επαθα τιποτα. Τωρα για τα υπολοιπα θα συμφωνησω οτι μπαρουφες σου ειπαν. Εμεις πχ που ειχαμε μετριου βαθμου θεμα με το σπερμα με τις βιταμινες δεν ειδαμε ιδιαιτερη διαφορα και ο αλλος ξαφνικα απο το 0 απεκτησε σπερμα ικανο να πετυχει φυσικη συλληψη; να μας πει ποιες βιταμινες θαυματουργες πηρε να λυσουμε τα θεματα μας!! Με το καλο το ραντεβου σας.

@almira κι εγω το παγακι θα σου συστηνα. Μου εκανε και μενα μελανιες την εκανα καθε φορα σε διαφορετικο σημειο, μονο κοιλια δοκιμασα.

Ευχαριστώ κορίτσια θα ρωτήσω κ στο φαρμακείο γιατί πραγματικά το καλοκα΄ίρι βράζει το σπίτι με κλειστό κλιματιστικό!!! Μη μας χαλάσουν τα πολύτιμα φάρμακα μας😉

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

καλημέρα! το δοκίμασα το παγάκι, αλλά την έκανα πάλι τη μελανιά μου! 😁Θα το δοκιμάσω και σήμερα, μπας και!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@almiraΚορίτσι μου εσύ πως είσαι? Δουλεύεις ή ξεκουράζεσαι στο σπίτι?

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 😊Δουλεύω κανονικά. Κάνω γραφειακή δουλειά, έχω καλό εργασιακό περιβάλλον, οπότε δεν με πειράζει, ξεχνιέμαι κιόλας κάπως. Προχθές και σήμερα έχω κάτι κράμπες και τσιμπηματάκια που μου θυμίζουν περίοδο, αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι. Εσύ όλα καλά;;

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η almira είπε:

καλημέρα! το δοκίμασα το παγάκι, αλλά την έκανα πάλι τη μελανιά μου! 😁Θα το δοκιμάσω και σήμερα, μπας και!

https://www.tofarmakeiomou.gr/el-gr/pharmalead/farmakeio-protes-vohtheies-melanies/arnica-kids-stick-15gr

δες λίγο και αυτό.. είναι παιδικό και είναι για μελανιές.. μπορεί να κάνει καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν κάποια κοπέλα το έχει χρησιμοποιήσει για να μας πει σίγουρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! 😊Δουλεύω κανονικά. Κάνω γραφειακή δουλειά, έχω καλό εργασιακό περιβάλλον, οπότε δεν με πειράζει, ξεχνιέμαι κιόλας κάπως. Προχθές και σήμερα έχω κάτι κράμπες και τσιμπηματάκια που μου θυμίζουν περίοδο, αλλά προσπαθώ να μην το πολυσκέφτομαι. Εσύ όλα καλά;;

Καλά κάνεις κορίτσι μου κ δουλεύεις αφού δεν είναι κ κάποια βαριά δουλειά ξεχνιέσαι 😊 Είναι απολύτως φυσιολογικά κ τα τσιμπήματα κ όλα!!! Είμαι πολύ καλύτερα σωματικά έχω ξεπρηστεί εντελώς κ περιμένω να δω πότε θα μου έρθει περίοδος να δω ότι λειτουργεί σωστά το σύστημα για να μπούμε σε μια σειρά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η almira είπε:

Αλουμινονερο μετά την ένεση ή αρνικα που σου έγραψε και η άλλη κοπέλα, από το φαρμακείο. Δεν εμποδίζουν τη δημιουργία των μελανιών απλά φεύγουν πιο γρήγορα υποτίθεται.. εμένα τίποτα δεν μου έκαναν.. τον αέρα της ένεσης είναι σημαντικό να μην το βγάζεις! Κάνεις την ένεση και βάζεις και τον αέρα μέσα.. έτσι είχα λιγότερες μελανιές μόνο.. το γράφει και στις οδηγίες! και βοηθάει να τη κάνεις σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά..

Υπομονή.. το πρώτο 3μηνο είναι το πιο δύσκολο 🤞🙏 με το καλό εύχομαι!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Zaxaroulamak είπε:

@Zaxaroulamak αρκετα ωαρια ειχες. Ποση ΑΜΗ εχεις αν επιτρεπεται;

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Kiddo είπε:

Αλουμινονερο μετά την ένεση ή αρνικα που σου έγραψε και η άλλη κοπέλα, από το φαρμακείο. Δεν εμποδίζουν τη δημιουργία των μελανιών απλά φεύγουν πιο γρήγορα υποτίθεται.. εμένα τίποτα δεν μου έκαναν.. τον αέρα της ένεσης είναι σημαντικό να μην το βγάζεις! Κάνεις την ένεση και βάζεις και τον αέρα μέσα.. έτσι είχα λιγότερες μελανιές μόνο.. το γράφει και στις οδηγίες! και βοηθάει να τη κάνεις σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά..

Υπομονή.. το πρώτο 3μηνο είναι το πιο δύσκολο 🤞🙏 με το καλό εύχομαι!

@Kiddo η αρνικα ειναι τζελ;; με ενδιαφερει κι εμενα, γιατι ειμαι στη διεγερση. Μελανιαζω κι ευκολα (το ειχα δει οταν εκανα την ovitrelle).

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

Εγω θα ευχηθω μια θετικη χοριακη!! Ποτε ειναι να κανεις;;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@Kiddo η αρνικα ειναι τζελ;; με ενδιαφερει κι εμενα, γιατι ειμαι στη διεγερση. Μελανιαζω κι ευκολα (το ειχα δει οταν εκανα την ovitrelle).

Όχι κρέμα είναι.. το απλώνεις στο σημείο της μελανιας και φεύγει πιο γρήγορα υποτίθεται.. το αλουμινονερο έκανε καλύτερη δουλίτσα μεν και ποίο φθηνό αλλά μη φανταστείς..

Με το καλό!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@pennaki η Arnica είναι πολύ καλή κρέμα, τη βάζουν και στα παιδιά, κι εγώ που μελανιαζω από τα όργανα στο γυμναστήριο τη χρησιμοποιώ !!

Καλη επιτυχία σε όλες κορίτσια μου…

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες σας και καλή δύναμη στο ταξίδι μας.. Μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσω κι εγώ τις διαδικασίες για εξωσωματική. Είναι κάποια που έκανε μόνη της την αίτηση για το ραντεβού με την επιτροπή του ΕΟΠΥ εννοώ χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο κέντρο. Γιατί θέλω να κλείσω ραντεβού αλλά δεν ξέρω ακόμη που θα την κάνω. Ακούω και γνώμες για κέντρα.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Nancy Nats είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας και καλή δύναμη στο ταξίδι μας.. Μετά το καλοκαίρι θα ξεκινήσω κι εγώ τις διαδικασίες για εξωσωματική. Είναι κάποια που έκανε μόνη της την αίτηση για το ραντεβού με την επιτροπή του ΕΟΠΥ εννοώ χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο κέντρο. Γιατί θέλω να κλείσω ραντεβού αλλά δεν ξέρω ακόμη που θα την κάνω. Ακούω και γνώμες για κέντρα.

Κορίτσι μου την αίτηση δεν γίνεται να την κάνεις μόνη σου γιατί αν έχεις δει στο χαρτί της επιτροπής λέει ότι έχει ελεγχθεί από γιατρό που είναι υπεύθυνος κ βάζει σφραγίδα κ υπογραφή. Κ εκτός από αυτό αφού βγει η απόφαση, για να πάρεις τα φάρμακα από τον ΕΟΠΠΥ πρέπει ο γιατρός να σου γράψει το παραπεμπτικο. Για τα κέντρα σε ποια πόλη θα τη κάνεις?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω, οι ορμόνες της εξωσωματικης ειναι επιβαρυντικες γενικά, ειναι ασφαλείς για τον οργανισμό ή ελλοχευουν κίνδυνοι για μελλοντικές ασθένειες?Συγγνώμη που το ρωταω ετσι, για οσες γυναίκες ειναι ηδη σε αυτήν την διαδικασία αλλα να ξερω τι να περιμενω...γιατι φοβαμαι λίγο, εγώ πονοκεφαλο εχω και ουτε ντεπον δεν παιρνω ετσι εύκολα..

Εγώ θα πω ότι λέει και ο γιατρός μου.  Ότι τα φάρμακα της διέγερσης δεν είναι επιβαρυντικά για τον οργανισμό. Να σου πω αλήθεια ψέματα δεν ξέρω.. εμένα πάντως αυτό με συμφέρει να πιστεύω.. Θέλω τόσο πολύ ένα παιδάκι που θα έμπαινα σε όποια διαδικασία χρειαζόταν.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω, οι ορμόνες της εξωσωματικης ειναι επιβαρυντικες γενικά, ειναι ασφαλείς για τον οργανισμό ή ελλοχευουν κίνδυνοι για μελλοντικές ασθένειες?Συγγνώμη που το ρωταω ετσι, για οσες γυναίκες ειναι ηδη σε αυτήν την διαδικασία αλλα να ξερω τι να περιμενω...γιατι φοβαμαι λίγο, εγώ πονοκεφαλο εχω και ουτε ντεπον δεν παιρνω ετσι εύκολα..

Γενικά τα φάρμακα της εξωσωματικής θεωρούνται ασφαλή γτ ουσιαστικά υπάρχουν στον οργανισμό μας απλά τα παίρνουμε σε πιο μεγάλες δόσεις, δεν είναι κάτι ξένο κ ειναι πολύ συντομο το διάστημα που τα παίρνουμε για την διέγερση. Βέβαια όπως όλα τα φάρμακα μπορεί να έχουν παρενέργειες αλλά αυτό είναι θέμα οργανισμού πχ ακόμη κ στον ντεπον αν διαβάσεις έχει παρενέργειες.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλά εξαρτάται τι προτεινουν και σε καθε ηλικία και προβλημα να φανταστω αναλογωε των ορμονων και της αμη ετσι?

Καλημέρα, ναι φυσικά το τι φάρμακα θα πάρεις κ σε τι δόσεις καθορίζεται από το προφίλ κ τις ανάγκες της κ΄άθε γυναίκας. Τώρα αν φοβάσαι τόσο πολύ τα φάρμακα μπορείς να πας ή με πολύ λίγα φ΄άρμακα ή τελείως φυσικό για το ένα ωάριο του μήνα αλλά έχε στο νου σου ότι μπορεί να μην είναι καλό ωάριο, να μην πετύχει η γονιμοποίηση, η εμφύτευση κλπ κ να πρέπει να κάνεις ξανά ωοληψία. Προσωπικά έκανα την διαδικασία κανονικά ΄κ έχουμε απόθεμα σε βλαστοκύστες, πάλι καλά γτ θα έπρεπε να ξανακάνω ωοληψία αφού η πρώτη εξωσωματική κατέληξε σε φυσική αποβολή. Αυτά όμως ΄όλα θα τα συζητήσεις με τον γιατρό όταν έρθει η ώρα!!! 

Χθες είχατε ουρολόγο αν θυμάμαι καλά? Τι σας είπε?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!
@Lilaki93 ισχύει ότι σου λέει η Σία πιο πάνω, έτσι έχουν τα πράγματα.. και εγώ με σχετικά μια πολύ καλή ΑΜΗ για την ηλικία μου 2,99 πήγα με φάρμακα και έβγαλα πάρα πολλά ωάρια εκ των οποίον είχα και πολλές γονιμοποιήσεις.. προχώρησαν πάνω από τα μισά σε βλαστικύστες 5ης ημέρας και όλα σε πολύ καλή ποιότητα, τουλάχιστον εξωτερικά. Δυστυχώς και εγώ είχα παλίνδρομη την πρώτη ετ και ετοιμάζομαι για τη δεύτερη αλλά ξέρω ότι υπάρχει απόθεμα και είμαι ήσυχη. Δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο να μπαίνεις κάθε τρις και λίγο για ωοληψία, αυτό θα το έκανα μόνο αν δεν είχα άλλη επιλογή.
Όλα καλά τελικά εχθές με τον ανδρολόγο, τι σας είπε;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
    • Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊
    • Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω είχα επιδρομή από μυρμηγκια στον 2ο όροφο,πήγα τα παιδιά στην μάνα μου και απι το πρωί καθαρίζουμε και ψεκαζουμε με τον άντρα μου.Γεμισε όλη η πολυκατοικία. Σήμερα είχα πει πως δεν θα έκανα τίποτα 🤣🤣 @Sotiria_94 εμφιαλωμένο θα δώσω τελικά να μην τον διακινδυνευσω.  Οσο γιαντην περίοδο και εγω μόλις σταμάτησα τελείως το θηλαστρο μετά από ένα μήνα ήρθε.  Εν τω μεταξυ απο το ενα στήθος ακόμα βγάζω σταγόνες. 
    • Η φίλη μου όσους υπερήχους έκανε τις λέγανε αγόρι . Πήγαμε όλες με τα μπλε γαλάζια δωράκια μας και τελικά όλα αλλαγή είχε βάλει τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στα ποδαράκια της. Δεν είχε κάνει NIPT αλλά μέχρι και που γέννησε φαινόταν αγοράκι. Και μου είχε μείνει δεν θα ξεχάσω όταν γέννησα το πρώτο που είπα αγοράκι είναι έτσι... 😂 Ε.. κι
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...