Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Εμενα ο εξωσωματικος μου που του το ειπα με εβαλε να κανω κολπικη καλλιεργεια. Κι αφου βγηκε καθαρη μου λεει δεν βλεπω λογο για υστεροσκοπηση. Ηταν καθετος σε αυτη την αποψη.

Εγω καταλαβα τι μου λες. Να παρουν δειγμα απο το ενδομητριο για την υπαρξη λοιμωξης. Κι αυτο μας τι ειπε ο προτελευταιος γιατρος (πριν καταληξω). Μου φανηκε λιγο τραβηγμενο απο τα μαλλια. Αλλα μεσα μου με τρωει αν εκανα την σωστη επιλογη.

Είναι ρίσκο λίγο αλλά  από κάποιους γιατρούς θεωρείται απαραίτητο.  

• Απαντήσεις 108
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου. Θες ενα ωαριο καλο και ποιοτικο σκεψου για να σου δωσει μια πολυ καλη βλαστοκυστη. Ποση ειναι η AMH? Σε παει με φυσικο κυκλο ή τροποποιημενο για τις ωοληψιες;

Ευχαριστώ πολυ!!! Η ΑΜΗ μου είναι 0,67 δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για το αν πάμε με φυσικό ή φάρμακα. Νομίζω θα θέλει να δοκιμάσει την ανταπόκρισή σε φάρμακα. Σε έναν υπέρηχο που είχαμε κάνει είχαμε δει σε εκείνον τον κύκλο 7 ωάρια.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ngsofia είπε:

Η ΑΜΗ μου είναι 0,67 δεν έχουμε συζητήσει ακόμη για το αν πάμε με φυσικό ή φάρμακα. Νομίζω θα θέλει να δοκιμάσει την ανταπόκρισή σε φάρμακα. Σε έναν υπέρηχο που είχαμε κάνει είχαμε δει σε εκείνον τον κύκλο 7 ωάρια.

Η υπερηχογραφικη εικονα ειναι πολυ σημαντικη και ελπιδοφορα. Η FSH επισης παιζει πολυ σημαντικο ρολο μαζι με την Ε2. Ευχομαι να δωσεις εναν ικανοποιητικο αριθμο ωαριων.

Μια φιλη μου με την ιδια ΑΜΗ με τη δικη σου, εδωσε 9 ωαρια και πετυχε με την 1η εξωσωματικη. Τωρα εχει το κοριτσακι της. 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τι ωραία πάρα τις άσχημες τιμές τα κατάφερες!!! Πολυ ενθάρρυντικο αυτο.Με το καλό το μωράκι σου γερο και δυνατο!!!

Έκανες εξωσωματική σε φυσικό κύκλο την 2η φορά η πήρες φάρμακα; και πόσα ωάρια ειχες;

Και εγώ παίρνω πολυ βιταμίνες pregnacare, Ω3, D3, CoQ10, και προβιοτικα. 

Μακάρι το εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ  :) έβγαλα ένα ωάριο την φορά και στις  2.. πήρα φάρμακα κανονικά  αλλά  δεν έβγαζα παραπάνω.. μετά από αυτό αν δεν πετύχαινε συζητούσα με τον σύντροφο η για δωρεά η για φυσικό κύκλο.. με τα δικά μου δεδομένα  δεν γινόταν αλλιώς γιατί έχουμε κ οι 2 πρόβλημα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τι ωραία πάρα τις άσχημες τιμές τα κατάφερες!!! Πολυ ενθάρρυντικο αυτο.Με το καλό το μωράκι σου γερο και δυνατο!!!

Έκανες εξωσωματική σε φυσικό κύκλο την 2η φορά η πήρες φάρμακα; και πόσα ωάρια ειχες;

Και εγώ παίρνω πολυ βιταμίνες pregnacare, Ω3, D3, CoQ10, και προβιοτικα. 

Μακάρι το εύχομαι στο τέλος να πάνε όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ  :) έβγαλα ένα ωάριο την φορά και στις  2.. πήρα φάρμακα κανονικά  αλλά  δεν έβγαζα παραπάνω.. μετά από αυτό αν δεν πετύχαινε συζητούσα με τον σύντροφο η για δωρεά η για φυσικό κύκλο.. με τα δικά μου δεδομένα  δεν γινόταν αλλιώς γιατί έχουμε κ οι 2 πρόβλημα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Ευτυχώς όμως τα καταφέρατε!!!! 

Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Και μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας πάρα τις δυσκολίες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ngsofia είπε:

Ευτυχώς όμως τα καταφέρατε!!!! 

Να έχεις μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη.

Και μακάρι να τα καταφέρουμε όλες μας πάρα τις δυσκολίες!!!

Ναιιι ευχαριστώ πολύ και στα δικά σου και σύντομα  :)

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Να μην αγχώνομαι.. εγώ ξεκίνησα στα 32 με ΑΜΗ 0.16 και μέχρι το τέλος  του χρόνου κατέβηκε  0.007 .. ξεκίνησα θεραπεία με βιταμινες που ζήτησα στον γιατρό να μου προτείνει  , πήρα από μόνη βιταμινη  D βασιλικο πολτό κλπ.. έβαζα  κ κάποια κολπικά υποθετα μ προβιοτικα ν είμαι καλυμμένη από μικρόβια. Πριν από αυτά έκανα εξωσωματικη κ βγήκε ένα και δεν πέτυχε.. την δεύτερη που την έκανα  φέτος μ αυτήν την προετοιμασία και με καλή ψυχολογία  πέτυχε με ΑΜΗ δεν ξέρω καν πόσο έχει πέσει  με  οιστρογονα  στο πάτωμα και  τώρα είμαι κοντά 5 μηνών  έγκυος.. Να μην αγχώνεσαι  να κάνεις ότι μπορείς  και τι μωράκι θα έρθει.  :)

Συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 🥰 Μας δίνεις κουράγιο ότι πέτυχε τη δεύτερη φορά!!! Γτ το έχω μεγάλο άγχος πως θα πάει την επόμενη φορά, δεν θα αντέξω άλλη απώλεια (έχω ήδη τρία αγγελάκια 😔)

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 🥰 Μας δίνεις κουράγιο ότι πέτυχε τη δεύτερη φορά!!! Γτ το έχω μεγάλο άγχος πως θα πάει την επόμενη φορά, δεν θα αντέξω άλλη απώλεια (έχω ήδη τρία αγγελάκια 😔)

Μα ψάξετε με τον γιατρό τον λόγο που τα χάσατε γιατί θα υπάρχει  λόγος... θετική ψυχολογία  και η επόμενη φορά να είναι  η τυχερή εύχομαι  :) να μην νιώθεις  άγχος.Μετριασε  το και προετοιμασία σωστά  :)

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Με το καλο @Τινούλα ευχομαι μια τελειομηνη κυηση. Με το καλο το μωρακι σου!!

@Sia A Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου. Υπομονη. Ξερω ειναι πολυ δυσκολο. Θετικη σκεψη και ολα καλα θα πανε!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ και στα δικά σου σύντομα  :)

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Με το καλο @Τινούλα ευχομαι μια τελειομηνη κυηση. Με το καλο το μωρακι σου!!

@Sia A Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου. Υπομονη. Ξερω ειναι πολυ δυσκολο. Θετικη σκεψη και ολα καλα θα πανε!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά σχεδόν 3 χρόνια προσπαθούμε κ έχω μείνει έγκυος κ φυσιολογικά κ με εξωσωματική κ απλά μαζεύουμε τα κομμάτια μας για την επόμενη ετ!!!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Μα ψάξετε με τον γιατρό τον λόγο που τα χάσατε γιατί θα υπάρχει  λόγος... θετική ψυχολογία  και η επόμενη φορά να είναι  η τυχερή εύχομαι  :) να μην νιώθεις  άγχος.Μετριασε  το και προετοιμασία σωστά  :)

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😊 Την πρώτη φορά πριν 2 χρόνια που έμεινα φυσιολογικά σταμάτησε η καρδιά στην 9η εβδ κ κάναμε εξετασεις κ στο εμβρυο κ σε εμάς κ δεν βρέθηκε κάτι στο έμβρυο. Τα υπόλοιπα που βρήκαμε διορθώθηκαν πχ θρομβοφιλια (που ίσως έφταιγε αυτό αλλά κανεις δεν είναι βέβαιος) κ τώρα στην εξωσωματική με δίδυμα είχα αιμορραγία κ απεβαλλα φυσικά στην 6η εβδ, την επόμενη φορα θα παμε με πιο πολλα φάρμακα.  Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις κ απλά μάλλον ήμασταν άτυχοι γτ τα έχουμε ψάξει-διορθώσει σχεδόν όλα!! Λέω σχεδόν γτ υπάρχουν τόσα που μπορεί να έχει ένας οργανισμός.Το καλό είναι ότι έχουμε εμβρυακια κ απλά ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Καλημέρα κορίτσια κ καλή Κυριακή να έχουμε!!!

@pennaki Είναι λογικό κ η χαρά κ ο φόβος κ όλα!!! Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα κ υπάρχουν όλα αυτά τα συναισθήματα 😊 Για την υστεροσκοπηση που ρωτάς εγώ ρώτησα 2 γιατρούς κ μου είπαν ότι αν δεν υπάρχει λόγος δεν κάνουμε υστεροσκοπηση. Στη δικιά μου περίπτωση έχω 2 εγκυμοσύνες που δεν προχώρησαν για διαφορετικούς λόγους απ ότι φαίνεται οπότε δεν έχω κάνει. Άλλοι γιατροί λένε ότι πρέπει να κάνεις υστεροσκοπηση γτ μπορεί να υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται. Γενικά για όλα έχω καταλάβει οι απόψεις διίστανται 😵‍💫 Εγώ θα είχα εμπιστοσύνη στον γιατρό  μου!!!

@melitiniღ Όπως είπα κ πιο πριν για όλα τα περί εγκυμοσύνης οι απόψεις διίστανται. Απλά επειδή πολλά πράγματα που μπορεί να έχουμε δεν τα γνωρίζουμε, προσπαθούμε να κάνουμε προληπτικά εξετάσεις για να είμαστε καλυμμένοι. Εγώ ένιωθα τρομερές τύψεις στην 1η εγκυμοσύνη που έμαθα μετά την αποβολή ότι έχω θρομβοφιλια κ ότι ίσως φταίει αυτό, αλλά μόνο κακό μου κάνει. Για την εξωσωματική θεωρώ ότι εφόσον παίρνεις τα σαλοσπιρ είσαι καλυμμένη. Γενικά μια εγκυμοσύνη από μόνη της είναι μια κατάσταση που κάνει το αίμα να πήζει οπότε γι αυτό δίνουν κ προληπτικά σαλοσπιρ για παν ενδεχόμενο. Εσύ όμως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι 😊🥰 Όλα θα πάνε καλά. Αν υπάρχει κάτι θα είναι πολύ λάιτ κ με το σαλοσπιρ θα είσαι κομπλέ. Εγώ που έχω θέμα κάνω αντιπηκτικες 😉

@anna_30 Ότι χρειαστείς μας λες κ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην χρειαστείς εξωσωματική 🥰 Υστεροσκοπηση δεν έχω κάνει. Ανάφερα τους λόγους πιο πάνω. Κάνω ότι μου λένε οι γιατροί κ εύχομαι για το καλύτερο 😊

Θα τα δω αναλυτικά μέσα στην ημέρα, δεν έχω προλάβει ακόμη! Εγώ έχω αμη 4,99 και η ηλικία μου είναι 29! Από εξετάσεις τις έχω κάνει σχεδόν όλες τις αιματολογικές..και για θρομβοφιλια…παίρνω χαπάκι για την προλακτινη και κορτιζόνη γιατί βρήκαμε αυξημένα Νκ κύτταρα! Μετά τη 2η βιοχημική προσπαθούμε 6 μήνες τώρα οπότε λέμε να δώσουμε λίγο χρόνο να δράσει και η κορτιζόνη και να δούμε αν θα μας κάτσει το μπεμπέ! Έχουμε και το θέμα με τον καρυοτυπο στο πίσω μέρος του μυαλού! Προχωράμε και βλέπουμε :)  

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά σχεδόν 3 χρόνια προσπαθούμε κ έχω μείνει έγκυος κ φυσιολογικά κ με εξωσωματική κ απλά μαζεύουμε τα κομμάτια μας για την επόμενη ετ!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😊 Την πρώτη φορά πριν 2 χρόνια που έμεινα φυσιολογικά σταμάτησε η καρδιά στην 9η εβδ κ κάναμε εξετασεις κ στο εμβρυο κ σε εμάς κ δεν βρέθηκε κάτι στο έμβρυο. Τα υπόλοιπα που βρήκαμε διορθώθηκαν πχ θρομβοφιλια (που ίσως έφταιγε αυτό αλλά κανεις δεν είναι βέβαιος) κ τώρα στην εξωσωματική με δίδυμα είχα αιμορραγία κ απεβαλλα φυσικά στην 6η εβδ, την επόμενη φορα θα παμε με πιο πολλα φάρμακα.  Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις κ απλά μάλλον ήμασταν άτυχοι γτ τα έχουμε ψάξει-διορθώσει σχεδόν όλα!! Λέω σχεδόν γτ υπάρχουν τόσα που μπορεί να έχει ένας οργανισμός.Το καλό είναι ότι έχουμε εμβρυακια κ απλά ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί!!!

Έχετε  σκεφτεί  για προεμφυτευτικό έλεγχο;;;; η φύση λένε αποβάλλει ότι έχει κάτι λάθος.  Η θρομβοφιλια είναι βασικός λόγος αποβολων  γενικά.  Και εγώ που δεν είχα  έπαιρνα μέχρι και την αυχενικη  σαλοσπιρ.  Γενικά η προγεστερονη  είναι  βασική για να διατηρηθεί η εγκυμοσύνη.. εμένα μου έδινε κολπικα υποθετα και ενεση. 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Θα τα δω αναλυτικά μέσα στην ημέρα, δεν έχω προλάβει ακόμη! Εγώ έχω αμη 4,99 και η ηλικία μου είναι 29! Από εξετάσεις τις έχω κάνει σχεδόν όλες τις αιματολογικές..και για θρομβοφιλια…παίρνω χαπάκι για την προλακτινη και κορτιζόνη γιατί βρήκαμε αυξημένα Νκ κύτταρα! Μετά τη 2η βιοχημική προσπαθούμε 6 μήνες τώρα οπότε λέμε να δώσουμε λίγο χρόνο να δράσει και η κορτιζόνη και να δούμε αν θα μας κάτσει το μπεμπέ! Έχουμε και το θέμα με τον καρυοτυπο στο πίσω μέρος του μυαλού! Προχωράμε και βλέπουμε :)  

Τι θέμα έχετε με καρυοτυπο αν επιτρέπεται;; έχετε ελέγξει και τον θυρεοειδή σας;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Τι θέμα έχετε με καρυοτυπο αν επιτρέπει;; έχετε ελέγξει και τον θυρεοειδή σας;

Έχει ο σύζυγος μια ισοζυγισμενη μετάθεση χρωμοσώματος! Υπάρχει πιθανότητα το έμβρυο να έχει θέμα και μας προτείνεται η λήψη τροφοβλαστης..το ‘’καλό’’ όσο μπορείς να το πεις είναι ότι η μετάθεση που έχει στο συγκεκριμένο χρωμόσωμα σταματάει την εγκυμοσύνη νωρίς και μας προφυλάσσει από ένα παθολογικό έμβρυο..ο γενετιστής δεν μας πρότεινε εξωσωματική ακόμη απλά μας είπε ότι θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω να μας έρθει! Έχουμε 2 βιοχημικές τις οποίες μας τις ρίχνουν στο θέμα του καρυοτυπου 

ο θυρεοειδής μας είναι οκ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Έχει ο σύζυγος μια ισοζυγισμενη μετάθεση χρωμοσώματος! Υπάρχει πιθανότητα το έμβρυο να έχει θέμα και μας προτείνεται η λήψη τροφοβλαστης..το ‘’καλό’’ όσο μπορείς να το πεις είναι ότι η μετάθεση που έχει στο συγκεκριμένο χρωμόσωμα σταματάει την εγκυμοσύνη νωρίς και μας προφυλάσσει από ένα παθολογικό έμβρυο..ο γενετιστής δεν μας πρότεινε εξωσωματική ακόμη απλά μας είπε ότι θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω να μας έρθει! Έχουμε 2 βιοχημικές τις οποίες μας τις ρίχνουν στο θέμα του καρυοτυπου 

ο θυρεοειδής μας είναι οκ! 

Αααα και εμένα ο σύντροφος ακριβώς την ίδια μετάθεση  έχει.  Μας είπαν  η θα είναι υγιές η θα τ διώξει ο οργανισμός  η θα έχει  το ίδιο  θέμα με τον σύντροφο κάτι τέτοιο...  έχεις καλή ΑΜΗ αν κάνετε κάποια στιγμή  εξωσωματικη  να κάνετε προεμφυτευτικό έλεγχο.. που βλέπει τι είναι υγιές 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Αααα και εμένα ο σύντροφος ακριβώς την ίδια μετάθεση  έχει.  Μας είπαν  η θα είναι υγιές η θα τ διώξει ο οργανισμός  η θα έχει  το ίδιο  θέμα με τον σύντροφο κάτι τέτοιο...  έχεις καλή ΑΜΗ αν κάνετε κάποια στιγμή  εξωσωματικη  να κάνετε προεμφυτευτικό έλεγχο.. που βλέπει τι είναι υγιές 

Ναι ναι εννοείται μόνο προεμφυτευτικό αν πάμε σε εξωσωματική λόγω του καρυοτυπου! Εσεις πόσο καιρό προσπαθουσατε κορίτσι μου αν επιτρέπεται;

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Έχετε  σκεφτεί  για προεμφυτευτικό έλεγχο;;;; η φύση λένε αποβάλλει ότι έχει κάτι λάθος.  Η θρομβοφιλια είναι βασικός λόγος αποβολων  γενικά.  Και εγώ που δεν είχα  έπαιρνα μέχρι και την αυχενικη  σαλοσπιρ.  Γενικά η προγεστερονη  είναι  βασική για να διατηρηθεί η εγκυμοσύνη.. εμένα μου έδινε κολπικα υποθετα και ενεση. 

Όχι δεν έχουμε κάνει προεμφυτικο γτ είμαστε μικροί σε ηλικία με καλές εξετάσεις κ στην ωοληψια πήγαμε πολύ καλά!!! Κ επίσης με προεμφυτικο κανείς δεν σου εγγυάται ότι πάλι θα πετύχει. Αυτό που μου είπε είναι ότι υπάρχει μια πολύ σπάνια περίπτωση να χρειάζεται ακόμη πιο πολλα φάρμακα παρολο που στις εξετάσεις προγεστερονη κλπ εβγαιναν μια χαρα οι τιμές, κ αυτο θα κάνουμε την άλλη φορά. Κ μου ειπε οτι δεν θα το δεις σε βιβλιογραφία απλά επειδή ήταν χρόνια Αγγλία της έτυχε μια φορά εκεί κ έκαναν αυτό την επόμενη φορά κ πήγαν όλα καλά.... Κ επειδή γενικά σε πολλά είμαι σπάνια περίπτωση πιστεύω ότι ανήκω εκεί πάλι 😆

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Όχι δεν έχουμε κάνει προεμφυτικο γτ είμαστε μικροί σε ηλικία με καλές εξετάσεις κ στην ωοληψια πήγαμε πολύ καλά!!! Κ επίσης με προεμφυτικο κανείς δεν σου εγγυάται ότι πάλι θα πετύχει. Αυτό που μου είπε είναι ότι υπάρχει μια πολύ σπάνια περίπτωση να χρειάζεται ακόμη πιο πολλα φάρμακα παρολο που στις εξετάσεις προγεστερονη κλπ εβγαιναν μια χαρα οι τιμές, κ αυτο θα κάνουμε την άλλη φορά. Κ μου ειπε οτι δεν θα το δεις σε βιβλιογραφία απλά επειδή ήταν χρόνια Αγγλία της έτυχε μια φορά εκεί κ έκαναν αυτό την επόμενη φορά κ πήγαν όλα καλά.... Κ επειδή γενικά σε πολλά είμαι σπάνια περίπτωση πιστεύω ότι ανήκω εκεί πάλι 😆

Πιστεψε με κ εγώ.. όταν έχεις περίεργο καρυοτυπο είναι πιθανότητες  τι γενετικό υλικό θα γονιμοποιηθει και ο προεμφυτευτικος διαλέγει.. σε οποιαδήποτε  περίπτωση  δεν ξέρεις αν πετύχει..

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Ναι ναι εννοείται μόνο προεμφυτευτικό αν πάμε σε εξωσωματική λόγω του καρυοτυπου! Εσεις πόσο καιρό προσπαθουσατε κορίτσι μου αν επιτρέπεται;

2 χρόνια.. επειδή πήγαμε πίσω με εξετάσεις  με το μικροβίων που βγήκε πολύ κακό.. τα διορθωσαμε και δόξα τον Θεό ήρθε  ;)

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Τινούλα είπε:

Πιστεψε με κ εγώ.. όταν έχεις περίεργο καρυοτυπο είναι πιθανότητες  τι γενετικό υλικό θα γονιμοποιηθει και ο προεμφυτευτικος διαλέγει.. σε οποιαδήποτε  περίπτωση  δεν ξέρεις αν πετύχει..

Όπως τα λες ακόμη κ με προεμφυτικο τπτ δεν είναι σίγουρο. Εμάς κ ο κατυοτυπος ζεύγους είναι μια χαρά. Κ είδα εδώ μέσα πόσες κοπέλες έχουν 2 κ 3 απώλειες κ κανονικά έχουν παιδιά οπότε πιστεύω ότι είναι κ θέμα τύχης!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε με κάποιον τρόπο!!!

Κ για σένα όλα να πάνε κατ'ευχην κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά σε λίγους μήνες 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Όπως τα λες ακόμη κ με προεμφυτικο τπτ δεν είναι σίγουρο. Εμάς κ ο κατυοτυπος ζεύγους είναι μια χαρά. Κ είδα εδώ μέσα πόσες κοπέλες έχουν 2 κ 3 απώλειες κ κανονικά έχουν παιδιά οπότε πιστεύω ότι είναι κ θέμα τύχης!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε με κάποιον τρόπο!!!

Κ για σένα όλα να πάνε κατ'ευχην κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά σε λίγους μήνες 😊

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα  μου με το καλό σε όλες τις κοπέλες  υγιή μωράκια  :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

2 χρόνια.. επειδή πήγαμε πίσω με εξετάσεις  με το μικροβίων που βγήκε πολύ κακό.. τα διορθωσαμε και δόξα τον Θεό ήρθε  ;)

Τέλος καλό όλα καλά ❤️ μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι κοπέλα μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου είναι κρίμα να κάθεσαι κ να τσακώνεσαι με τον άντρα σου για τέτοια πράγματα .. καθίστε ήσυχα κ μιλήστε στην τελική κάνετε δύο νονούς δεν έγινε κ τίποτα .. όσο για το όνομα καλώς να έρθει το παιδάκι σας κ θα βρείτε ένα όνομα που θα συμφωνείτε , μιλήστε ήρεμα το πρώτο μωρό ας βγει από τον άντρα σου κ το δεύτερο από σένα .. αν δεν συμφωνείτε βρείτε μέση λύση με ένα ουδέτερο για να μην έχετε θέματα .. είναι κρίμα ένα τόσο όμορφο γεγονός να το διαγράφει μια τέτοια κατάσταση… Με το καλό το ζουζούνι σας !
    • Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι. Εσείς φουσκωσατέ σε χέρια πόδια μετα τον τοκετό; Εγω αστράγαλο Δεν έχω πια από το φούσκωμα 
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου για τις ευχές !! Είμαστε όλες καλά να χαιρόμαστε τα λουλούδια μας !!  Κ εγώ ψάχνω μαρσιπο κ έλεγα να πάρω εναν από babybjorn με 165€ ίσως λίγο πιο τσιμπημένο αλλά είναι πρώτο μωρό κ θεωρώ θα το χρησιμοποιήσω καλά να είμαστε κ σε επόμενο παιδάκι .. νιώθω ότι μου λείπει ένας μάρσιπος γενικά γιατί ώρες ώρες θέλω να πάω κάπου με το μωρό που δεν είναι εύκολο να πάρω το καρότσι κ πελαγώνω …  εμείς την παρασκευή σαραντιζουμε κ θα πάμε να πάρουμε την ευχουλα (είχε έρθει βέβαια κ στο σπίτι ο παππούλης κ μας έδωσε ευχουλα) όχι ότι δεν έχουμε βγει γενικά , αλλα νιώθω ότι είναι το πρώτο μαξιλαράκι για να πας πολλές βόλτες 😜 αλλιώς ακούγεται το 40 ημερών αλλιώς το 20 στα αυτιά μου χιχιχιχ θελω να πάρω ένα πανάκι/πόδια θηλασμού κ δεν ξέρω που να κοιτάξω .. ονλάιν λέτε ;; Με τον θηλασμό συμφωνώ @Sotiria_94 όσο περισσότερο το βάζεις τόσο περισσότερο θα κατεβαίνει ..   
    • Πόσο μεγάλωσε!!! Πότε τα λέγαμε το Πάσχα πότε έγινε ένα
    • Στην Αθήνα δίνουν απάντηση την ίδια ημέρα. Πρωι καταθέτεις τα δικαιολογητικα και μεσημέρι περιμένεις την έγκριση. Θεσσαλονίκη που στέλνεις με κούριερ, θα ξέρουν τα κορίτσια. Ετσι οπως το λες. Θα δει πώς ειναι οι ορμονες σου και τα ωαρια του μηνα και θα σου προτεινει πρωτοκολλο. Κανείς δεν ξέρει από τωρα, εκτός αν έχετε παρακολουθήσει κύκλους και γνωρίζεις πόσα ωάρια έχεις συνήθως. Ευχομαι να δειτε καλες καταβολες και να κανεις μια καλη διεγερση, κι ας παρεις φουλ δοση φαρμακων. Να έχετε και πολλές γονιμοποιησεις:) Πιστευω θα προλαβετε διεγερση τον Ιουλιο. Τα κέντρα κλείνουν συνήθως 10-15 μέρες τον Αυγουστο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...