Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Ο αιματολόγος δεν μου έκανε καμία εξέταση. Το ραντεβού στην ουσία έγινε διαδικτυακά γιατί εγώ δεν μπορώ να πάω Θεσσαλονίκη, πόσο μάλλον Αθήνα που είναι αυτός και απλά του έστειλα ότι εξετάσεις αίματος έχω κάνει μέχρι τώρα. Βρήκα όσο πιο παλιές μπορούσα να στείλω μέχρι τις πιο καινούριες και όλους τους υπερήχους που πρόλαβα να κάνω με το μωράκι μου & μου είπε ότι δεν δείχνει τπτ ανησυχητικό για να μπω στη διαδικασία να κάνω περετέρο εξετάσεις για θρομβοφιλία. Τώρα τι να πω, δεν ξέρω... θα πάω για ετ έτσι και αυτή τη φορά και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Φίλη μου από φυσική σύλληψη η πρώτη της εγκυμοσύνη κατέληξε σε αποβολή, δεν μπήκε στη διαδικασία να κάνει καμιά εξέταση παραπάνω και έμεινε ξανά έγκυος στη δεύτερη σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν πήρε πότε ούτε σαλοσπίρ, ούτε ενέσεις αντιπικτικές. Οπότε όντως όλα αυτά μπορεί να οφείλονται σε τυχαία γεγονότα.

Ναι μπορεί να είναι τυχαίο μπορεί και να μην είναι .Απλα επειδή αν δεν έχεις κάνει τον έλεγχο δεν ξέρεις γιατί μια γυναίκα να έχει μια απώλεια εάν υπάρχει όντως θέμα και δεν το ξερει ;Επίσης το να δίνει κάποιος έτσι σάλοσπιρ για το σε περίπτωση που δεν είναι πολύ δόκιμο .Ωστοσο η καθεμία κάνει ότι νομίζει !!

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα σας κοριτσια! Σημερα πηγα και πηρα τα πρωτα φαρμακα και την Δευτερα τα υπολοιπα. Εκανα και τις εξετασεις που μου ειχε βαλει ο γιατρος. Δεν ξερω απο τη μια χαιρομαι που θα ξεκινησω, απο την αλλη φοβαμαι λιγακι (και ειδικα την αποτυχια που ειναι και λογικο, ποιος δεν φοβαται!!!)

Δημοσίευση
στις On 22/5/2025 at 10:56 ΠΜ, ο/η melitiniღ είπε:

@Ngsofia το κακό με τον δικό μου τον εξωσωματικό είναι ότι δεν πιστεύει πως τις χρειάζομαι και δεν θα μου τις γράψει.. και με τον αιματολόγο που μίλησα και εκείνος δεν ήθελε να μου τις γράψει, βέβαια μου λέει αν επιμένεις μπορείς να τις κάνεις, δεν θα σου το απαγορεύσω εγώ. πφ! θα δω πως θα το χειριστώ.. 

Επειδη ειχα διαβασει την ιστορια σου κοριτσι μου, εγω προληπτικα και μονο θα επεμενα να τις κανω τις εξετασεις θρομβοφιλιας, να μου φυγει καθε αμφιβολια και φοβο. Δεν εχεις κατι να χασεις.

Δημοσίευση

Εχει κανει καποια κοπελα υστεροσκοπηση;

Εμεις πριν καταληξουμε σε ποιον γιατρο εξωσωματικης θα ξεκινησουμε, μας ειχα πει οτι επειδη υ΄παρχει στην καλλιεργεια σπερματος εντεροκοκκος, θα εχω κολλησει κι εγω σιγουρα και η φλεγμονη θα φανει μονο με υστεροσκοπηση (και λογικα μετα με αντιβιωση). Ωστοσο επειδη ηθελα κι αλλη μια αποψη,ο τωρινος γιατρος με μια απλη κολπικη καλλιεργεια δεν βρεθηκε ο εντεροκοκκος σε μενα και οτι δεν χρειαζεται να κανω υστεροσκοπηση. Κι ετσι δεν εκανα. Απλα μεσα μου εχω μπερδευτει πολυ με αυτες τις 2 αντιδιαμετρικες αποψεις γιατρων. Ο εξωσωματικος μου ειπε οτι το γυναικειο συστημα εχει αλλες αμυνες προστασιας και δεν κολλας τοσο ευκολα. Και καλο θα ηταν να μην δινουμε ετσι αντιβιωση γιατι μπορει να χαλασει η αναλογια γαλακτοβακιλλων (και αντε μετα να τους επαναφερεις). 

Ο συζυγος πηρε αντιβιωση για τον εντεροκοκκο αν και ο ανδρολογος δεν προβληματιστηκε ιδιαιτερα για το μικροβιο αυτο, μιας κι ανηκει στη φυσιολογικη χλωριδα. Δεν ειδε τιποτα παθολογικο στο σπερματοδιαγραμμα.

Αν καποια κοπελα εχει εμπειρια πανω σε αυτο το θεμα (υστεροσκοπιση-μικροβια) να μου πει την αποψη της, θα με βοηθουσε.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα σας κοριτσια! Σημερα πηγα και πηρα τα πρωτα φαρμακα και την Δευτερα τα υπολοιπα. Εκανα και τις εξετασεις που μου ειχε βαλει ο γιατρος. Δεν ξερω απο τη μια χαιρομαι που θα ξεκινησω, απο την αλλη φοβαμαι λιγακι (και ειδικα την αποτυχια που ειναι και λογικο, ποιος δεν φοβαται!!!)

Καλή αρχή κορίτσι μου!!! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!! Λογικό το άγχος σου προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά.. Τα λέω για να τα ακούω και εγώ που ενώ ακόμη δεν έχω ξεκινήσει σκέφτομαι πόσες ωοληψιες θα χρειαστώ λογο του οτι εχω χαμηλή ΑΜΗ και αν τελικά θα τα καταφέρουμε κιόλας...

Για την υστεροσκοπηση δεν γνωρίζω κάτι... Ίσως ο εξωσωματικος να έχει δίκαιο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Με το καλό να προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορά!!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ξέρω όμως ότι για να ελεγχθεί η προλακτίνη πρέπει να την κάνεις την εξέταση 2 ώρες αφού έχεις ξυπνήσει, γιατί δείχνει πιο αυξημένη. Εγώ την πρώτη φορά έτσι την πάτησα. Πήγα έδωσα αίμα με το που ξύπνησα και ήταν αρκετά πάνω από το όριο. Και έκανα επανάληψη σε επόμενο κύκλο. Μακάρι να σου απαντήσει κάποια κοπέλα που να έχει αντίστοιχη εμπειρία.
    • Αχ η γλυκούλα ξαλαφρωσε με τα προβιοτικα!!! Περαστικά της!!! Άντε θα σου βγάλει και τα πάνω και θα δαγκώνει καλύτερα!! Άσε του έκανα παραγγελία μόλις κολάν ριμπ σε μπλε χρώμα γιατί δεν μπορώ να βρω παντελόνια που να του είναι στο ύψος εντάξει και να μη του πέφτουν στη μέση. Κι έτσι είπα να τον πάρω από h&m αυτά τα κολάν ώστε να του είναι στενά και στο ύψος εντάξει. Ενώ οι μπλούζες του είναι μια χαρά! Φοράει ρούχα για 18 μηνών παιδί. Φαγητό δεν χαρίζει. Τον βάζω στο καρεκλάκι και με βλέπει στην κουζίνα και φωνάζει μαμ. Και το πρωί όταν ξυπνάει φωνάζει μαμά 🤣. Μπαμπά δε λέει με τίποτα.
    • Γεια σου! Εκανες και πρόκληση πριν την ovitrelle ? Είναι πολύ πιεστικό… Σε καταλαβαίνω. Είμαι στα ίδια περίπου, προσπαθώ περισσότερο καιρό βέβαια, ωστόσο, κι εγώ είμαι στη φάση που από βδομάδα πάω για υπέρηχο και ενεσούλα, εάν όλα βαίνουν καλώς… Γενικα είναι πολύ καλές οι πιθανότητες εάν το σπερμα είναι υγιές, έτσι τουλάχιστον είπε ο δικός μου γιατρός. Για να δούμε… Καλη επιτυχία σου εύχομαι!! Να σκέφτεσαι θετικά!  
    • Είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνεις… Διαβάζω πόσα έχεις περάσει κι εσυ κι εύχομαι ειλικρινά να έρθει το θαυματακι υγιές και τυχερό και να είναι όλα όπως τα έχεις ονειρευτεί. Έχουμε ελεύθερες επαφές σχεδόν ένα χρόνο, 8 μήνες πιο στοχευμένα με εξετάσεις, γόνιμες ημέρες, φαρμακευτική αγωγή, βιταμίνες.  Εχω δει ελάχιστες φορές θετικό τεστ ωορρηξία κι ακόμα και τότε προσπαθούσαμε και 3 και 4 φορές να έχουμε επαφές υπό πίεση την ίδια ημέρα. Τίποτα δεν απολαμβάναμε. Είπα τον Προηγούμενο μήνα θα ηρεμήσω να φροντίσω εμένα… Και τσουπ με τόσες εξετάσεις βρέθηκε ένα άλλο θέμα υγείας, στα επινεφρίδια.  Άντε πάλι ενα σωρό εξετάσεις… Εχω καταντήσει αρρωστομανής, εγώ που φαντάσου αντιβίωση πρέπει να έχω να πάρω από το δημοτικό. Ποτέ δεν είχα μπει σε τέτοιες διαδικασίες να ψάχνω τα πάντα. Και απλά συνεχώς απογοητεύομαι. Έχω αρχίσει και σκεφτομαι ακόμα και το ενδεχόμενο της εξωσωματικής, ψυχολογικά δεν ξερω ποσό ακόμα θα αντέχω ν μετράω ημέρες και θερμοκρασίες, να κάνω τεστ ωορρηξίας και εξετάσεις αιματος και η σύλληψη να μην επιτυγχάνεται. Ο γιατρός μου δεν ήθελε να κάνουμε τόσο γρήγορα πρόκληση, ο φίλος μου δεν είχε γνώμη, μου άφησε το ελεύθερο, εγώ επέμεινα ουσιαστικά. Δευτέρα θα ξαναπάω για υπέρηχο.. Ας ελπίσουμε να έχει ωριμάσει κάτι, γιατί παιρνω τη μικρότερη δυνατή δόση.  
    • Γεια σου Λευκη χαίρομαι που είστε καλά 😊  κ όλα κυλάνε καλά!    πως νιώθεις με ένα μωράκι πια; Έχετε βρει τους ρυθμούς σας από ότι καταλαβαίνω 🩷 Πολύ χάρηκα που μας έγραψες!    έγινε κ εμάς ο Στυλιανος 3 μηνών ένα θηρίο 7μιση κιλά και 67-68 εκατοστά (ίδιος με τον άλλον μου γιο που είναι μεγάλων διαστάσεων.. κάνω πλάκα στην κόρη μου κ της λέω σφίξου θα σε περάσει κ το μωρό στο βάρος 🤣🫣) εδώ κάνουμε εμβόλια πολλά μαζί κάθε φορά κ από τα δύο ποδαράκια οπότε τελειώνουμε νωρίς τους εμβολιασμούς ευτυχώς.  Μακάρι κ τα άλλα κορίτσια να μπουνε να μας γράψουν 🩷🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...