Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλωσορίσατε σε αυτόν τον χώρο αγάπης, ελπίδας και δύναμης, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν το μεγάλο βήμα προς τη μητρότητα μέσω εξωσωματικής το 2025.

Εδώ θα μοιραστούμε αγωνίες, χαρές, εμπειρίες και κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή αυτού του ξεχωριστού ταξιδιού. Καμία δεν είναι μόνη – όλες μαζί μπορούμε να στηρίξουμε η μία την άλλη, να δώσουμε κουράγιο στις δύσκολες στιγμές και να γιορτάσουμε τις μικρές και μεγάλες νίκες.

Είτε είστε στο στάδιο της προετοιμασίας, είτε ετοιμάζεστε για την πρώτη σας προσπάθεια, είτε συνεχίζετε δυναμικά, αυτό το νήμα είναι για εσάς. Γράψτε ελεύθερα, ρωτήστε, μοιραστείτε… Εδώ είναι μια αγκαλιά από γυναίκες που σας καταλαβαίνουν 💗

Καλή αρχή σε όλες μας! Εύχομαι το 2025 να είναι η χρονιά που θα κρατήσουμε το όνειρό μας αγκαλιά

"Η δύναμη μιας γυναίκας δεν φαίνεται όταν όλα πηγαίνουν καλά, αλλά όταν συνεχίζει να ελπίζει, ακόμα κι όταν η καρδιά της έχει ραγίσει χίλιες φορές." γι' αυτό μη τα παρατάς ποτέ, συνέχισε.... "Κάθε βήμα πιο κοντά στο όνειρο είναι και μια νίκη. Μη σταματάς να πιστεύεις." 🌈

Δημοσίευση

Πολυ αισιοδοξο μηνυμα και θεματακι 😉 ημουν εκει, εχω περασει απεναντι μα ποτε δεν ξεχνω αυτα που περασα για να κρατησω αγκαλια το μωρακι μου. Ειστε - ειμαστε ολες πολυ δυνατες και θα τα καταφερετε. Ευχομαι το 2025 να ειναι ευλογημενη χρονια για ολες τις γυναικες που προσπαθουν και ελπιζουν..

Δημοσίευση

Με συγκίνησες. Καλοταξιδο το θεματακι, τα μωράκια που θα σας έρθουν είναι τυχερά που είστε οι δυναμικές και στοργικές μανουλες τους, που δεν το βάλατε κάτω μέχρι να τα πάρετε αγκαλιά! Εύχομαι γρήγορα όλες να έχετε κοιλίτσες φουσκωμενες!

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου, δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή να περάσουν οι μέρες για να  δω με χαρά για άλλη μια φορά την περίοδο μου να έρχετε... Είναι ο μήνας μου... ο μήνας που θα με φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο, πιο κοντά στο θαύμα.

Έχουν περάσει τρεις μήνες από την απόξεση... από την αναμονή και την υπομονή... τώρα πάλι στην ελπίδα. 🌈

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...