Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
    • Εφόσον βγήκε κοριτσάκι στην nipt, δεν υπάρχει περίπτωση λάθους και αμφισβήτησης. Με το καλό 😊
    • Καλησπέρα κορίτσια,ένα θα σας πω είχα επιδρομή από μυρμηγκια στον 2ο όροφο,πήγα τα παιδιά στην μάνα μου και απι το πρωί καθαρίζουμε και ψεκαζουμε με τον άντρα μου.Γεμισε όλη η πολυκατοικία. Σήμερα είχα πει πως δεν θα έκανα τίποτα 🤣🤣 @Sotiria_94 εμφιαλωμένο θα δώσω τελικά να μην τον διακινδυνευσω.  Οσο γιαντην περίοδο και εγω μόλις σταμάτησα τελείως το θηλαστρο μετά από ένα μήνα ήρθε.  Εν τω μεταξυ απο το ενα στήθος ακόμα βγάζω σταγόνες. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...