Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΞΩΜΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ’

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια 1-3 φεβρουαριου ειχα ερωτική επαφη εν συνεχεια 5-14 φεβρουαριου περιοδος κανονική , 9-17 μαρτιου ξανα περιοδος κανονικη . Απο τοτε εως σημερα 13 Μαιου τιποτα.

εχω κανει κολπικο υπερηχο 1 & 24 απριλιου καθαρός , και 14 μαιου μ ειπε βλεπει λιγο πρησμένο το ενδομήτριο με λιγο υγρό να ηρεμησω γιατι θα μ ερθει περιοδος 

εγω αγχωμενη με ολα οσα διαβαζουμε και στο ιντερνετ πηρα την συμβουλη αλλων δυο γιατρών τηλεφωνικά που δεν με γνώριζαν και με άγχωσαν να κανω β χοριακη μηπως υπαρχει ενδομητρία κύηση υποθετικά αν ηταν κατι σημερα θα ημουν στις 14-15 εβδομάδες να αγχωνομαι ; Πιστεύεται οτι πρεπει να κανω καποιο τεστ η να εμπιστευτώ την γυναικολογο μου;

Δημοσίευση

Γεια σου κορίτσι μου, είτε ήταν ενδομήτρια είτε εξωμήτρια μέχρι τώρα θα είχες και κάποιο σύμπτωμα και θα φαινόταν κάτι στον υπέρηχο. Ίσως είναι κάτι ορμονικό. Σου ήρθε τελικά; Αν όχι το πιο απλό είναι να κάνεις ένα τεστάκι να σου φύγει από το μυαλό.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...