Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αντε με το καλό εγώ έχω την επόμενη εβδομάδα doppler.

Κορίτσια εμείς που θα έχουμε πρώτα ο Θεός χειμωνιάτικα μωράκια επειδή βλέπω σκουφάκια και πλεκτά και κάτι λεπτά από ύφασμα. Ποια είναι καλύτερα να πάρουμε?μόνο έξω θα τους φοράμε η πρέπει και νοσοκομείο σκουφάκι?

Επίσης, οι έμπειρες μαμάδες τι προτείνετε να πάρουμε σερβιέτες λοχίας η πάνες ενηλίκων για τις πρώτες μέρες?προτείνετε κάποιο?

• Απαντήσεις 828
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Καλη βδομαδα!! Πως ειστε;; Σας διαβαζω μα μια δεν προλαβαινω μια ζαλιζομαι,εχω καιρο να γραψω..με εχουν ξαναρχισει οι ζαλαδες κ το στομαχι,καουρες κ.λπ.

Πηρα 10 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα ευτυχως δεν εχω πρηστει καθολου κ μπορω να πω δεν μου φαινονται εκτος απο την κοιλια😁 

Επισης εχουμε ξεκινησει τα ψωνια κανονικα,κουνια θα χρησημοππιησουμε της μικρης,πηραμε σε εκεινη μικρο κρεβατι(πλεον της ειχαμε αφαιρεσει καγκελα για να μπαινοβγαινει οποτε θελει),αλλαξιερα για πανω στην κουνια,συρταριερα εχω βρει,λιιγα ρουχαλακια εχω παραγγειλει κ θα χρειαστει να παρω κ εναν θερμαντηρα μπιμπερο/φαγητου γιατι μας ειχε χαλασει.

Σημερα απογευμα εχω γυναικολογο ❣️ 28+1 σημερα,για ντοπλερ θελω να δω τι θα μου πει διοτι ουτε στην εγκυμοσυνη της μικρης εκανα κατι τετοιο αλλα ουτε κ τωρα εχουμε συζητησει γυρω απο το θεμα🫣

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Καλη βδομαδα!! Πως ειστε;; Σας διαβαζω μα μια δεν προλαβαινω μια ζαλιζομαι,εχω καιρο να γραψω..με εχουν ξαναρχισει οι ζαλαδες κ το στομαχι,καουρες κ.λπ.

Πηρα 10 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα ευτυχως δεν εχω πρηστει καθολου κ μπορω να πω δεν μου φαινονται εκτος απο την κοιλια😁 

Επισης εχουμε ξεκινησει τα ψωνια κανονικα,κουνια θα χρησημοππιησουμε της μικρης,πηραμε σε εκεινη μικρο κρεβατι(πλεον της ειχαμε αφαιρεσει καγκελα για να μπαινοβγαινει οποτε θελει),αλλαξιερα για πανω στην κουνια,συρταριερα εχω βρει,λιιγα ρουχαλακια εχω παραγγειλει κ θα χρειαστει να παρω κ εναν θερμαντηρα μπιμπερο/φαγητου γιατι μας ειχε χαλασει.

Σημερα απογευμα εχω γυναικολογο ❣️ 28+1 σημερα,για ντοπλερ θελω να δω τι θα μου πει διοτι ουτε στην εγκυμοσυνη της μικρης εκανα κατι τετοιο αλλα ουτε κ τωρα εχουμε συζητησει γυρω απο το θεμα🫣

Κ εμένα ξεκινήσανε οι καούρες και ένα βάρος στο στομάχι που δυσκολεύομαι όταν αλλάζω θέση ...!

Ούτε εμένα μου έχει πει ο γιατρός μου για το ντομπλερ και είμαι 30+

Δημοσίευση

Και σε μένα επανληλθαν οι ανακατωσούρες/τάσεις για εμετό και νόμιζα ότι δεν πρόσεχα αρκετά με το φαγητό τελευταία, αλλά μάλλον είναι σύμπτωμα του τριτου τριμήνου που το έμβρυο είναι ακόμη αρκετά ψηλά και έχει μεγαλώσει και πιέζει το στομάχι.

Μήπως να φτιάχναμε καμία ομαδική στο messenger/facebook για πιο άμεση επικοινωνία;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι τότε Μ Χε πει το έκοβε αλλά αλλιώς να το ακούς στο περίπου κ αλλιώς πάμε τότε.. ανγχοθηκα..δε ξέρω γτ μόλις Μ πΕ ο τράχηλος σ μειώθηκε ξάπλα να πάμε 36.. λίγες μέρες ναι όλα καλά να πάνε σε όλες μας..να βγάλουμε γερά παιδάκια 
    • Καλησπέρα αγαπημένα μου κορίτσια!  @pennaki σας ευχαριστώ πολυ για το  ενδιαφερον ! Είμαι λίγο καλυτερα, αδιαθετησα και πρέπει να κλείσει αυτος ο κύκλος εδω , να τον αφήσω και να προχωρήσω! Έβγαλα κατι μεγάλα εξανθηματα στα σημεία που χτυπούσα τις ενεσεις το Σάββατο το βράδυ με τρομερή φαγούρα, μεγάλα σε έκταση κόκκινα, πήγα σημερα σε εφημερεύον και μου ειπαν οτι ειναι παρενέργειες απο τα φάρμακα που πήρα! Να εχω το νου μου την επόμενη φορα,απλα μου εκανε εντύπωση γτ τα έβγαλα αφου σταμάτησα την αγωγή οχι στην αρχη ουτε παράλληλα και μου ειπαν οτι γίνεται και αυτο ! Ξεκίνησα τωρα αγωγή για να υποχωρήσουν!   
    • Γεια σου κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά εύχομαι! Στις 36 εβδομάδες δεν θα γεννούσατε έτσι κι αλλιώς καλά δεν θυμάμαι; Μια χαρά θα πάνε όλα🙏🙏 Ο γιατρός μου είπε και μια μέρα να μπω στο μήνα μου 36 εβδομάδες το πιο πιθανό είναι να μην μπουνε τα μωράκια θερμοκοιτίδα. Είναι ανθεκτικά τα διδυμακια❤️ οπότε θα είστε μια χαρά πιστεύω  Όλα καλά με ένα πόνο και η Παναγιά μαζί σου και να μας κρατάς ενήμερες. Δε νομίζω να σπάσουν νερά, μην ανησυχείς ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια! Καλα είμαστε κ εμείς. Στο τρέξιμο ολη μερα. Αύριο η μικρή μ γίνεται ακριβως 5 και εχουμε παιδιατρο. Γενικα εχει μεγαλωσει πολυ, φαίνεται στην αντίληψη της. Περασε κ μοα βδομαδα με.φουλ γκρινια. Ολη μερα αγκαλια, δ τολμουσαμε να την ακουμπησουμε κατω κ τσιριζε. Τωρα καπως καλυτερα ειναι τ πράγματα. Γυρισα κ τ καθισμα τ καροτσιου μπροστα κ της αρεσει παρα πολυ μα χαζευει.
    • Γεια σας κορίτσια είμαι 35.3 είχαμε πάει στη γιατρό..έχω συσπάσεις κ ο τράχηλος πήγε στο 2 φοβάται μην μου σπάσουν τα νερά.. κρεβάτι Μ πΕ κ να με δει Πέμπτη πάλι..αν με δει καλά γεννάω Δευτέρα αλλιώς Σάββατο..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...