Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats Οπότε στα χειμωνιάτικα - γιορτινά μας μωράκια θα φοράμε και κοντομάνικο φαρμάκια και από πάνω τα μακρυμανικα?θα χρειάζονται τόσα ρουχα και σπίτι?

Κοίτα ένα σπίτι έχει συνήθως 20 βαθμούς. Πιστεύω θα θέλει και ένα κοντό από μέσα και ένα μακρύ. Εγώ τουλάχιστον έτσι ντύνομαι τον χειμώνα 😅 Μακριά πιτζάμα δλδ και από μέσα ένα φανελάκι. Τώρα αν το σπίτι σας είναι ποιο κρύο ή πιο ζεστό, προσαρμοζεστε αναλόγως. Ο κανόνας είναι να φοράει το παιδί ότι και η μαμά (κάποιοι λένε +1 από ότι η μαμά, αλλά εγώ την εντυνα όπως εγώ και μια χαρά ήταν το παιδί).  

Ε μετά όλο και καπου θα βγείτε έξω, οπότε το φανελάκι θα χρειαστεί δεν παίζει. Μην σου πω και φλις φορμακι για την έξοδο. Θα το δείτε κι εκείνες τις μέρες. Ο κανόνας είναι πάρτε λίγα και μετά παίρνετε κι άλλα. Τα μαγαζιά δίπλα είναι. Μην γεμίσετε ρούχα και μείνουν αφορετα, κρίμα είναι.

• Απαντήσεις 732
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Δηλαδή πρέπει να κοιτάμε και κορμάκια με τα μπουτακια έξω ??? Νόμιζα μόνο ολόσωμα μου μπαίνει όλο το πόδι μέσα ....

Τα κορμάκια με μπουτακια και χεράκια έξω είναι σαν φανελάκια. Μετά θα τους βάλεις και με χέρια πόδια μέσα από πάνω 😜 Τώρα αν στο σπίτι κάνει πολύ ζέστη ή πχ αν το κοιμίζεις με υπνόσακο θα προσαρμόζεις το ντύσιμο ανάλογος. Μην σκάσει το παιδί. Αλλά μία βόλτα να βγείτε έξω, το θέλει το φανελάκι. Θα έχει πχ 15 βαθμούς. Θα κάνει κρύο. 

Δημοσίευση

Θέλει layering κορίτσια το μωρό 😜 Και ανάλογα την θερμοκρασία θα βάζετε και θα βγάζετε στρώματα.

Καλημέρα!

Εγώ έχω έρθει για την καμπύλη ζαχάρου. Πήρα με λεμόνι και ευτυχώς μια χαρά 😊 Πέρασε ήδη μία ώρα και περιμένω τώρα να περάσει και η 2η... Βαριέμαι 😅

Α μπήκα και 3ο τρίμηνο! Άντε τελική ευθεία!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Τα κορμάκια με μπουτακια και χεράκια έξω είναι σαν φανελάκια. Μετά θα τους βάλεις και με χέρια πόδια μέσα από πάνω 😜 Τώρα αν στο σπίτι κάνει πολύ ζέστη ή πχ αν το κοιμίζεις με υπνόσακο θα προσαρμόζεις το ντύσιμο ανάλογος. Μην σκάσει το παιδί. Αλλά μία βόλτα να βγείτε έξω, το θέλει το φανελάκι. Θα έχει πχ 15 βαθμούς. Θα κάνει κρύο. 

Σ' ευχαριστώ πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Θέλει layering κορίτσια το μωρό 😜 Και ανάλογα την θερμοκρασία θα βάζετε και θα βγάζετε στρώματα.

Καλημέρα!

Εγώ έχω έρθει για την καμπύλη ζαχάρου. Πήρα με λεμόνι και ευτυχώς μια χαρά 😊 Πέρασε ήδη μία ώρα και περιμένω τώρα να περάσει και η 2η... Βαριέμαι 😅

Α μπήκα και 3ο τρίμηνο! Άντε τελική ευθεία!

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Είναι γλυκό αλλά έχει άλλη αίσθηση... Δεν μπορώ να το εξηγήσω ! Είναι πηχτό σαν να πίνεις σιρόπι είναι ,εμένα μου έκαψε τον λαιμό και φυσικά μετα ήπια ένα λίτρο νερό 🤣🤣🤣

Ειμαι 26 εβδομάδες και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα ψώνια του....! 

Με το καλό και σε σένα η καμπύλη και σε όλες που θα κάνουν τώρα ....! Ποτε έχεις καμπύλη? 

Πλησιάζουμε στο τρίτο 3 μηνο κορίτσια ... Το πιστεύετε???? 🥰 Εγώ όχι ! 

Μου θυμίζει το duphalac με το οποίο έχω πάει να κάνω εμετό όχι λίγες φορές.... έχουμε ραντεβού αύριο να δούμε το μωράκι και τον τράχηλο οπότε υποθέτω θα μου πουν πότε πάμε για καμπύλη! Δε βιάζομαι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει...🤢 Ανυπομονώ κι εγώωωωωωωωω για τα ψώνια! Κάνω λίγο ακόμα υπομονή για τον Οκτώβριο! Το 3ο τρίμηνο μου φαίνεται πολύ μακριά ακόμα...αλλά και έως τώρα όλα μου φαίνονταν βουνό και τσουπ, φτάσαμε και τον 6ο!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η KittyKat είπε:

Μου θυμίζει το duphalac με το οποίο έχω πάει να κάνω εμετό όχι λίγες φορές.... έχουμε ραντεβού αύριο να δούμε το μωράκι και τον τράχηλο οπότε υποθέτω θα μου πουν πότε πάμε για καμπύλη! Δε βιάζομαι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει ας βγει...🤢 Ανυπομονώ κι εγώωωωωωωωω για τα ψώνια! Κάνω λίγο ακόμα υπομονή για τον Οκτώβριο! Το 3ο τρίμηνο μου φαίνεται πολύ μακριά ακόμα...αλλά και έως τώρα όλα μου φαίνονταν βουνό και τσουπ, φτάσαμε και τον 6ο!

Έφτασα 26 εβδομάδες και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω,τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός .... Να δεις για πότε θα μπούμε και στον μήνα μας ...Πώς και πώς περιμένω να ψωνίσω και να του ετοιμάσω το δωμάτιο....

Αύριο όλα καλά θα πάνε και να μας πεις τα νέα σου ....!!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...