Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα και καλη εβδομαδα! Τις τελευταιες ημερες, υπαρχουν ανθρωποι στον στενο μου κυκλο που με αναστατωνουν, με νευριαζουν, νιωθω οτι ανεβαζω παλμους και ολο αυτο μου προκαλει μια συγχιση μετα, γιατι δεν κρατηθηκα να μην ξεσπαω και ως συνεπεια λογικα ολο αυτο εχει αντικτυπο στα μωρα μου...και νιωθω ασχημα που δεν κρατιεμαι.....αυτοι οι ανθρωποι φυσικα εχουν ηδη μπει μαυρη λιστα. Οποιος δεν σεβεται αυτο μου το ταξιδι, το δυσκολο και με υψηλο ρισκο διδυμης κυησης δεν εχει δικαιωμα να υπαρχει πλεον κοντα μου...δυστυχως σε οικογενειακες υποχρεωσεις θα πρεπει να την τρωω στην μαπα, αλλα ως εκει....ελπιζω να μην εχω προκαλεσει μονο αναστατωση στα παιδακια μου, γιατι ειναι 4 συνεχομενες ημερες που με συγχιζουν...

• Απαντήσεις 684
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Evitakious μια από τα ίδια κι εγώ. Κλωτσάει λεω οπα μηπως δεν ειμαι σε καλη σταση και παραπονιέται, μηπως πεινάει...μηπως μήπως. 

Δε κλωτσάει λέω γιατί δε κλωτσάει ολα καλά? Κι όταν το λες αυτό σε κάποιον π έχει παιδιά λένε κάτσε να δεις όταν γεννηθεί άγχη π θα έχεις..όλες τα ίδια βιώνουμε φαίνεται!!

@katiu_131 δεν είναι και εύκολο να συγκρατηθείς αλλά να αποφεύγεις όσο μπορείς συναντά στροφές γενικά με κόσμο..😉

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπερα και καλη εβδομαδα! Τις τελευταιες ημερες, υπαρχουν ανθρωποι στον στενο μου κυκλο που με αναστατωνουν, με νευριαζουν, νιωθω οτι ανεβαζω παλμους και ολο αυτο μου προκαλει μια συγχιση μετα, γιατι δεν κρατηθηκα να μην ξεσπαω και ως συνεπεια λογικα ολο αυτο εχει αντικτυπο στα μωρα μου...και νιωθω ασχημα που δεν κρατιεμαι.....αυτοι οι ανθρωποι φυσικα εχουν ηδη μπει μαυρη λιστα. Οποιος δεν σεβεται αυτο μου το ταξιδι, το δυσκολο και με υψηλο ρισκο διδυμης κυησης δεν εχει δικαιωμα να υπαρχει πλεον κοντα μου...δυστυχως σε οικογενειακες υποχρεωσεις θα πρεπει να την τρωω στην μαπα, αλλα ως εκει....ελπιζω να μην εχω προκαλεσει μονο αναστατωση στα παιδακια μου, γιατι ειναι 4 συνεχομενες ημερες που με συγχιζουν...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα μια τέτοια κατάσταση ζω τις τελευταίες μέρες και έχω ρίξει τέτοια φωνή και βρισιδι αλλο πράγμα και μετά κλαίω μήπως έκανα κακό στο μωρό μου ....! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η kweenkatya είπε:

Έχω λάβει μέρος σε 50 διαγωνισμούς,έχω δηλώσει τα στοιχεία μου για δωρεάν δείγματα σε ότι site υπάρχει. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω δείγματα ώστε να τα χρησιμοποιήσω να ξέρω τι κρέμες και λάδια να πάρω μετά full size; Και δείγματα για το μωρό.

Έμενα μου είχε δώσει ο γυναικολόγος μου στην πρώτη εγκυμοσύνη ένα πακετακι με δείγματα που είχε από μία εταιρεία και μου είχαν δώσει και ένα στο μαιευτήριο! Επίσης πήγαινε στα φαρμακεία και ρώτα! Συνήθως έχουν δωρεάν δείγματα! Μετά φαντάσου ότι μπορεί και από online φαρμακεία να μου έδιναν κάποιο δείγμα και είχα γεμίσει 😅 Όπως επίσης δεν αγόρασα σχεδόν κανένα μπιμπερο 😅 Τα πήρα όλα από δώρα μαζί με διάφορα προϊόντα (πχ όταν πήρα αποστηρωτη είχε δώρο 3 μπιμπερο) (θήλαζα εντωμεταξυ και δεν τα ήθελα)

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Evitakious είπε:

Καλημέρα σε όλες μας. Αύριο μπαίνω στην 26η εβδομάδα. Αλλά γενικά ενώ όλα πάνε καλά, ακόμη αγχώνομαι.  Πως ξεπερνιέται αυτό ρε κορίτσια;

Μμμμ νομίζω δεν ξεπερνιέται 🤣 Και μόλις γεννηθεί το μωρό άλλα άγχη 🤣🤣 
Προσωπικά προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα κακό. Αν συμβεί κάτι κακό θα το αντιμετωπίσω τότε. Επίσης αν συμβαίνει κάτι κακό θα το καταλάβεις. Οπότε όλα καλά, όλα ανθηρά! Απόλαυσε το! Μόνο θετική σκέψη!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Αποφυγε όσο μπορείς ότι σε αναστατώνει! Για τα μωρά μην ανησυχείς καλά θα είναι 😊 Φυσικά όσο πιο ήρεμη είσαι τόσο το καλύτερο. Και για τις οικογενειακές υποχρεώσεις, λες ένα "Δεν μπορώ να έρθω γιατί μου έχει πει ο γιατρός να ξεκουράζομαι" (ή κάτι αντίστοιχο) και άντε γειά.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Μπαίνουμε 3ο τρίμηνο σιγά σιγά 😁😁😁😁 Ανυπομονώ! Έχει ήδη μπει καμιά; Εγώ νομίζω μπαίνω την επόμενη εβδομάδα.

Καλό μήνα!!! Εγω μπαίνω σε μια εβδομάδα και 2 μέρες!😊😊😊

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Καλό μήνα κορίτσια! Μπαίνουμε 3ο τρίμηνο σιγά σιγά 😁😁😁😁 Ανυπομονώ! Έχει ήδη μπει καμιά; Εγώ νομίζω μπαίνω την επόμενη εβδομάδα.

Τελικά η πρώτη εβδομάδα του 7ου είναι η 27η 28η ? Εγώ υπολογίζω ότι είναι η 27η και μπαίνω με το καλό επιτελους σε 2 εβδομάδες...! 

Ποτε πέρασε ο καιρός ρε κορίτσια......

Δημοσίευση

Καλο μηνα κοριτσια με υγεια κ χαμογελα στις οικογενειες μας!!

@katiu_131 συμπασχω,ειδικα οταν ο,τι αρνητικο στο δημιουργει η ιδια σου η μανα καταλαβαινεις ποσο ψυχοφθορο μπορει να ειναι...εντομεταξυ κ στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχε βγαλει πολυ ασχημο χαρακτηρα αλλα μετα απο μηνες που δεν μιλουσαμε ηρθα σε επαφη για να εχει το παιδι της γιαγια της (ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ) μονο σε εμενα την εσπαγε κατα καιρους κ τωρα εδω κ ενα μηνα μετα απο τρελους τσακωμους αποφασισα να ειναι κ οριστικη η απομακρυνση...οσοι δεν σεβονται μακρια μας..τα μωρακια σου θα ειναι μια χαρα παντως...κ οσο διωχνεις τοξικα ατομα καλυτερα😊🥰💯

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...