Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramel614,ολοκληρο παιδι😍❤️😍❤️😍❤️ πολυ καλα νεα κ για τον τραχηλο,υπομονη με την καμπυλη κ καλα αποτελεσματα🙏

Μεγαλώνουν γρήγορα τα ατιμα.... Ολόκληρα μωράκια έχουν γίνει ...! 

Εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά ....!!!!🥰🥰

• Απαντήσεις 612
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramel614,ολοκληρο παιδι😍❤️😍❤️😍❤️ πολυ καλα νεα κ για τον τραχηλο,υπομονη με την καμπυλη κ καλα αποτελεσματα🙏

Μεγαλώνουν γρήγορα τα ατιμα.... Ολόκληρα μωράκια έχουν γίνει ...! 

Εύχομαι σε όλους μας να πάνε όλα καλά ....!!!!🥰🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια... χαίρομαι που είστε όλες καλά..

Εγώ προβληματίζομαι λίγο γτ όταν μπήκα στο τσατ gpt και έβαλα τις μετρήσεις του μπέμπη μου, τον έβγαλε κάτω από τον μέσο όρο στο βάρος...

Στις 23+5 μου τον έβγαλε ο γιατρός 591gr.

Βέβαια δε μου έχει πει κάτι,  αλλα εμένα μου φαίνεται λίγο μικρούλης 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Εγώ προβληματίζομαι λίγο γτ όταν μπήκα στο τσατ gpt και έβαλα τις μετρήσεις του μπέμπη μου, τον έβγαλε κάτω από τον μέσο όρο στο βάρος...

Να μην αγχώνεσαι καθόλου υπάρχουν μωράκια που είναι πιο μικρουλικα και άλλα πιο μεγαλουτσικα ,το 591 είναι μέσα στο όριο για τις εβδομάδες σου ,υπάρχουν εβδομάδες που τα μωράκια μας  παίρνουν πιο λίγο βάρος κ άλλες περισσότερο,μην αγχώνεσαι μια χαρά ζυγίζει το μπεμπακι σου !   

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Και εγω περιμένω την Πέμπτη έχω β επιπέδου να δω γιατί σήμερα πήγα στον γιατρό 23 εβδομάδες και είναι 426 γραμμάρια μόνο και θεωρούσα ότι θα είχε πάρει περισσότερα. Πάντως ο γιατρός μου δεν ανησυχεί για κάτι.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η kweenkatya είπε:

Και εγω περιμένω την Πέμπτη έχω β επιπέδου να δω γιατί σήμερα πήγα στον γιατρό 23 εβδομάδες και είναι 426 γραμμάρια μόνο και θεωρούσα ότι θα είχε πάρει περισσότερα. Πάντως ο γιατρός μου δεν ανησυχεί για κάτι.

Για να μη μας έχουν πει κάτι όλα καλά θα είναι! Εμείς τρελενόμαστε μόνες μας😅

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Να μην αγχώνεσαι καθόλου υπάρχουν μωράκια που είναι πιο μικρουλικα και άλλα πιο μεγαλουτσικα ,το 591 είναι μέσα στο όριο για τις εβδομάδες σου ,υπάρχουν εβδομάδες που τα μωράκια μας  παίρνουν πιο λίγο βάρος κ άλλες περισσότερο,μην αγχώνεσαι μια χαρά ζυγίζει το μπεμπακι σου !   

Μακάρι γιατί το μυαλό όλο στο κακό πάει!! Τι άγχος κι αυτό! 🙈🩵

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Μακάρι γιατί το μυαλό όλο στο κακό πάει!! Τι άγχος κι αυτό! 🙈🩵

Άστα να πάνε αυτό το άγχος δεν μας αφήνει να χαρούμε πια ... Και δεν τα αφήνουμε και αυτά να ηρεμήσουν..! 

Μην αγχώνεσαι όσο δεν σου λέει κάτι ο γιατρός όλα καλά είναι ..! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Άστα να πάνε αυτό το άγχος δεν μας αφήνει να χαρούμε πια ... Και δεν τα αφήνουμε και αυτά να ηρεμήσουν..! 

Μην αγχώνεσαι όσο δεν σου λέει κάτι ο γιατρός όλα καλά είναι ..! 

Έχεις απόλυτο δίκιο το ξέρω, το παλεύω 😊

Δημοσίευση

Πολύ χαίρομαι κορίτσια που ολα πάνε καλά! Σκεφτόμουν ότι μας έμειναν 3 ολόκληροι μήνες μόνο και από Δεκέμβρη στο μήνα μας! 💙💝 Εμείς έχουμε αύριο γιατρό μετά τη β επιπέδου να δούμε πως πάμε με τη μπεμπου και τον τράχηλο... Αυτό το άγχος θα μας φάει, αλλά πιστεύω ειδικά σε πρωτότοκες είναι φυσιολογικό, τι να κάνουμε... Δε θυμάμαι αν το έχουμε ξανασυζητησει, αλλά σε ποιο μαιευτήριο θα πάτε; 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η KittyKat είπε:

Πολύ χαίρομαι κορίτσια που ολα πάνε καλά! Σκεφτόμουν ότι μας έμειναν 3 ολόκληροι μήνες μόνο και από Δεκέμβρη στο μήνα μας! 💙💝 Εμείς έχουμε αύριο γιατρό μετά τη β επιπέδου να δούμε πως πάμε με τη μπεμπου και τον τράχηλο... Αυτό το άγχος θα μας φάει, αλλά πιστεύω ειδικά σε πρωτότοκες είναι φυσιολογικό, τι να κάνουμε... Δε θυμάμαι αν το έχουμε ξανασυζητησει, αλλά σε ποιο μαιευτήριο θα πάτε; 

Είχα ρωτήσει εγώ πριν ένα μήνα σχετικά με αυτό, σκεφτόμουν επειδή έχω επιλογή Έλενα ή Ιασώ και αποφάσισα Ιασώ. Τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 αλλά επειδή θέλω να προγραμματίσω την γέννα μου με καισαρική λογικά θα είναι πιο πρίν ( το φοβάμαι να πάει 40+)

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η kweenkatya είπε:

Είχα ρωτήσει εγώ πριν ένα μήνα σχετικά με αυτό, σκεφτόμουν επειδή έχω επιλογή Έλενα ή Ιασώ και αποφάσισα Ιασώ. Τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 αλλά επειδή θέλω να προγραμματίσω την γέννα μου με καισαρική λογικά θα είναι πιο πρίν ( το φοβάμαι να πάει 40+)

Αχ να είδες... Το ξεχασιαρικο μυαλό της εγκυμοσύνης..🙂↕️🙂↕️ κι εγώ Ιασώ με ΠΗΤ 26/12. Δεν έχουμε καν συζητήσει ακόμα για καισαρική ή φυσιολογικό, έχω όμως την αίσθηση ότι κι εμείς δεν θα πάμε τόσο αργά, ίσως πάμε νωρίτερα. Από τη μια σκέφτομαι την καισαρική αλλά από την άλλη δεν έχω ιδέα τι πρέπει.. νομίζω απο τον ερχομενο μήνα θα πρέπει να αρχίσω να ενημερώνομαι πιο ενεργά ως προς τις επιλογές μου...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η KittyKat είπε:

Ο γιατρός εχθές μου είπε ότι σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα είμαι πιο ήρεμη σε σχέση με τώρα που είναι και λογικό ,όλα πρωτόγνωρα είναι.

Εγώ πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Γένεσις ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια καλημέρα. Διάβασα σχετικά με αναρρωτικές και θέλω να σας πω εγώ την εμπειρία μου.    Ειχα πάρει αναρρωτική επαπειλουμενης εγκυμοσυνης Φεβρουάριο και Μάρτιο. Με πήραν τηλ και μου είπαν να έχω έναν υπέρηχο για να περάσω επιτροπή. Πήγε ο σύζυγος κανονικά και του έδωσαν και από μια σφραγίδα κάθε μήνα. Στο σύστημα του gov που έμπαινα συνέχεια φαινόταν ότι έχει εγκριθεί αλλά τα χρήματα δεν μου έμπαιναν.    Μη σας τα πολυλογώ , έκλεισα ραντεβού στο εφκα και πήγα από κει και μου είπαν ότι λόγω φόρτου εργασία εξυπηρετούν μόνο όσους πηγαίνουν από κει…… από την ημέρα που πήγα μέσα σε μια βδομάδα μου είχαν μπει τα χρήματα και αυτό έγινε τώρα μέσα στον Αύγουστο. Σκεφτείτε πόσους μήνες μετά…. 
    • Ο γιατρός εχθές μου είπε ότι σε μια δεύτερη εγκυμοσύνη θα είμαι πιο ήρεμη σε σχέση με τώρα που είναι και λογικό ,όλα πρωτόγνωρα είναι. Εγώ πρώτα ο Θεός θα γεννήσω στο Γένεσις ! 
    • Καλημέρα σας ...!  @Maria Tsal σιδερένιο το κορίτσι και με το καλό από δω και στο εξής .!  Με την χθεσινή μέτρηση μας ο τράχηλος παραμένει σταθερός κ κλειστός .!!  Επόμενη μέτρηση σε 15 μέρες και εύχομαι να παραμείνει το ίδιο σταθερός ! 
    • Τους είχα κι εγώ στο πρώτο τρίμηνο! Και γενικά εχω χοντρό θέμα με ημικρανίες από μικρή, οπότε το να μη μπορώ να πάρω βαρύ παυσίπονο με τσάκισε... Να μην ταλαιπωρεις τον εαυτό του, η παρακεταμόλη είναι απόλυτα εντάξει για τα έμβρυακια. Οι γιατροί μου το είπαν, οπότε με τα ντεπον και μπόλικο νεράκι την έβγαλα εντάξει. Όσο προχωρούσε η εγκυμοσύνη δεν ξανάειχα 😀
    • Μπράβο @Maria Tsal! Σιδερένια! Εγώ ήμουν μετά την περιδεση μέσα στο σπίτι για δέκα μέρες. Και η μαία και ο γιατρός δεν ήθελαν να περπατήσω εκτός σπιτιού. Είχα και αίμα για 2-3 μέρες. Μετά την περίδεση έμεινε σταθερός, αλλά με πολύ συντηρητικη ζωή. Όχι περπάτημα, σκάλες, δουλειες κλπ. Μετά τις δέκα μέρες ξεκίνησα να πηγαίνω δουλειά με μειωμένο ωράριο και μέρες. Επίσης, μου είπαν όχι μπάνιο στη θάλασσα με περίδεση. Τώρα που κάναμε μερικές διακοπές (που λέει ο λόγος) έκανα κάποιες παρασπονδίες σε ώρες στο αμάξι και σκάλες. Αύριο θα μετρησουμε πάλι κ θα δούμε αν αυτές μου βγήκαν σε καλό η σε κακό... Τρέμω αλλά υποθέτω καθώς θα βαραίνει και το μωράκι ο τράχηλος κάπως θα κονταινει σιγά σιγά.. ελπίζω μόνο να είναι όλα καλά...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...