Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η kweenkatya είπε:

Εγώ μέχρι τώρα είχα εμετούς κάθε μέρα και τώρα που έχουν αρχίσει και έχω ανα 2-3 μέρες λέω ωραία θα ξεκινήσω να βγαίνω και από χθες και έχω την μέση μου,μια με τραβάει η κοιλιά μου😂 Και πιο μετά θα νιώθω να κλοτσαει άρα δεν με βλέπω για πολλά. 

Αχ αυτο το τεντωμα της κοιλιας και ο πονος στην πλατη, πραγματικα, τι θα γινει σε 2 μηνες απο τωρα? Ηδη καποια απογευματα νιωθω το δερμα στην κοιλια μου τοσο τεντωμενο και πετρινο... 

• Απαντήσεις 588
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η katiu_131 είπε:

Αχ αυτο το τεντωμα της κοιλιας και ο πονος στην πλατη, πραγματικα, τι θα γινει σε 2 μηνες απο τωρα? Ηδη καποια απογευματα νιωθω το δερμα στην κοιλια μου τοσο τεντωμενο και πετρινο... 

Το έχεις κι εσύ αυτό ε; Κι ότι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι... Συνήθως ξεκινα το απόγευμα, τσίτα και πέτρα όπως το είπες! Και λέω δε μπορεί κάτι πάει λάθος...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ήθελα να σας ρωτήσω με όσο πιο κομψό τρόπο γίνεται... Από υγρά πως πάτε;  Βλέπετε διαφορά; Επειδή εγώ βλέπω υγρά και ανήσυχω αν άραγε είναι φυσιολογικό ή αν ξεφεύγει κανένα αμνιακό υγρό...ίσως με πιάνει παράνοια.. πάντως σίγουρα αλλάζω το ελάχιστο 2 εσώρουχα την ημέρα και η υγρασία αυξάνεται νομίζω με την κινητικότητα και τη ζέστη. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πότε πρέπει να ανησυχήσω, πάντως σίγουρα δεν έχουν περίεργο χρώμα ή περίεργη οσμή. Εσείς αντιμετωπίζετε τίποτα παρόμοιο; 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Ήθελα να σας ρωτήσω με όσο πιο κομψό τρόπο γίνεται... Από υγρά πως πάτε;  Βλέπετε διαφορά; Επειδή εγώ βλέπω υγρά και ανήσυχω αν άραγε είναι φυσιολογικό ή αν ξεφεύγει κανένα αμνιακό υγρό...ίσως με πιάνει παράνοια.. πάντως σίγουρα αλλάζω το ελάχιστο 2 εσώρουχα την ημέρα και η υγρασία αυξάνεται νομίζω με την κινητικότητα και τη ζέστη. Η αλήθεια είναι δεν ξέρω πότε πρέπει να ανησυχήσω, πάντως σίγουρα δεν έχουν περίεργο χρώμα ή περίεργη οσμή. Εσείς αντιμετωπίζετε τίποτα παρόμοιο; 

Κοπέλα μου μην ανησυχείς όλες αυτό το χάλι ζούμε και με τη ζέστη είναι ακόμα χειρότερο :) Αλλάζεις βρακάκια και κάνεις υπομονή :) 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Το έχεις κι εσύ αυτό ε; Κι ότι είχα αρχίσει να τρελαίνομαι... Συνήθως ξεκινα το απόγευμα, τσίτα και πέτρα όπως το είπες! Και λέω δε μπορεί κάτι πάει λάθος...

Μαλλον όλες έτσι το περνάμε γιατι και μια αλλη κοπελα που ξερω απο την περιοχη μου και ειναι δυο εβδομαδες πιο προχωρημενη απο εμενα ειναι η κοιλια της παντα ετσι τα απογευματα κυριως. Εγω χθες οταν σχολασα απο την δουλεια, ειχα να κανω κατι στο πατρικο μου, μετα ξεμεινα εκει, και οταν γυρισα σπιτι μου απο ολη μερα κυριολεκτικα εσερνα το αριστερο μου ποδι...ειχε τουμπανιασει, το ενιωθα λες και ειχα κανει τον γυρο της Γαλλιας σε ποδηλατο, πιασμενο παντου, εκανα κομπρεσες παγωμενες και εβαλα και μια αλοιφη για μυες, και σημερα καπως ξυπνησα καλυτερα...

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες...

Μου βγήκαν τα αποτελέσματα για τις τρισωμίες 13,18 και 21.. αρνητικές.. 

Κάναμε καλη αρχή 🤞🙏

Είδες ολα καλα ❤️ φτου φτου!! ετσι να συνεχίσεις και να κάνεις μόνο θετικ΄ες σκεψεις ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Είδες ολα καλα ❤️ φτου φτου!! ετσι να συνεχίσεις και να κάνεις μόνο θετικ΄ες σκεψεις ❤️ 

Αυτό κάνω,  αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να,βγούνε τα υπόλοιπα.... θετική σκέψη ❤️❤️

Δημοσίευση

Εν τω μεταξύ ρε κορίτσια,  τι τραβάω κι εγώ. 

Εδώ που μένω με τον άντρα μου , στη πολυκατοικία του είναι ενα κορίτσι με κάποιο πρόβλημα διανοητικό (σοβαρό)και φωνάζει όλη μέρα,  υστερία όμως και κυρίως βρισίδι!!!

Δε την αντέχω άλλο μου έχει ανεβάσει τη πίεση και κανένας από εδω δεν ασχολείται... υποχρεωμένοι είμαστε ρε γαμώτο να την ανεχόμαστε???

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκανα κ εγω την Β στο Ιασω,ολα τελεια μας ειπε η γιατρος (η οποια ηταν πολυ καλυτερη απο εκεινη που με παρακολουθουσε μεχρι τωρα σε εξωτερικο ιατρειο),360γρμ ειναι ο μπεμπης,δεν καθοταν καλα για 4d φωτο εχουμε μονο μια με το χερι στο προσωπο😅 σε 20' τελειωσαμε κιολας,στις 3 εχουμε κ το εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης διαφανειας τοτε αλλα πιστευω θα ειναι ολα καλα μιας κ την καρδουλα την ειδαμε κ τωρα 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκανα κ εγω την Β στο Ιασω,ολα τελεια μας ειπε η γιατρος (η οποια ηταν πολυ καλυτερη απο εκεινη που με παρακολουθουσε μεχρι τωρα σε εξωτερικο ιατρειο),360γρμ ειναι ο μπεμπης,δεν καθοταν καλα για 4d φωτο εχουμε μονο μια με το χερι στο προσωπο😅 σε 20' τελειωσαμε κιολας,στις 3 εχουμε κ το εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης διαφανειας τοτε αλλα πιστευω θα ειναι ολα καλα μιας κ την καρδουλα την ειδαμε κ τωρα 🥰🥰

Κι αλλα ευχαριστα νεα!! Μπραβο σας ❤️ εχει μεγαλωσει το μπεμπε ε? απο εκει που ηταν εξωγηινακια εχουν παρει μορφη και ειναι κανονικα μωρακια ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάρες...

Μου βγήκαν τα αποτελέσματα για τις τρισωμίες 13,18 και 21.. αρνητικές.. 

Κάναμε καλη αρχή 🤞🙏

Μπράβο κορίτσι μου πολύ ευχάριστα νέα ! Κοίταξε να το χαρείς τώρα ..! Άντε μια καμπύλη ζαχάρου μας έμεινε και πλησιάζουμε!!! 💓💓

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Μπράβο τέλεια και σε σένα !!!Μεγαλώσανε τα μπεμπινια μας !!! Άντε κοντεύουμε σιγά σιγά !!!! 🥰🥰

Δημοσίευση

@sofakikaramel @katiu_131 αχ κοριτσια πραγματικα ειναι ερωτας!!!🥰Οση ωρα περιμενουμε για τον 2 υπερηχο πηγαμε για ψωνια για την μικρη κ κοιτουσα κ τα αγοριστικα τα βρεφικα κ ελιωνα!!Ανυπομωνω!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...