Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλημερα σε όλες! Ολοκληρώσαμε και τον επανέλεγχο της β επιπέδου με επιτυχία.. Τα μωρά είναι καλά, δεν κουνιομουν για να μπορεσει να ολοκληρωσει την εξεταση και γλιτωσα στο τσακ να λυποθιμήσω πάλι! Είχα πανιάσει όλη η γιατρος μου είπε να γυρίσω αμέσως αριστερα γιατι πραγματικα χανομουν! Δεν βαριεσαι, σημασια εχει που τελειωσε την εξεταση 😅 ο ένας ο μπομπιρας δεν μας εκανε την χαρη να τον δουμε 3D και είδαμε μόνο τον ένα που τον έβγαλε και μια τέλεια φωτο! τώρα, ναι, μοιάζει με ανθρωπάκι επιτέλους ❤️ αυριο παμε για την καμπύλη ζαχάρου και την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε την μηνιαία μας μέτρηση με τον γιατρό μας! όλα καλα 😇🙏

Μπράβο 👏👏👏 Τώρα θα κάνεις την καμπύλη ζαχάρου ε; Εγώ νομίζω 26η εβδομάδα μου είπε... Θα το κοιτάξω πάλι μήπως μπερδεύτηκα 😅 Καλά θα περάσεις 🤢🤢🤢🤢 

Σε ποιον μοιάζει ο ένας; 🤣 Εμένα μάλλον στον πατέρα του.

• Απαντήσεις 567
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Μπράβο 👏👏👏 Τώρα θα κάνεις την καμπύλη ζαχάρου ε; Εγώ νομίζω 26η εβδομάδα μου είπε... Θα το κοιτάξω πάλι μήπως μπερδεύτηκα 😅 Καλά θα περάσεις 🤢🤢🤢🤢 

Σε ποιον μοιάζει ο ένας; 🤣 Εμένα μάλλον στον πατέρα του.

Χαχαχα!! Νομίζω ότι έχει δικά μου χαρακτηριστικά, αν και με τον άντρα μου αν μας δεις σε μπεμπέ φωτό θα πεις αυτά είναι αδέρφια 😂 είχα κάνει καμπύλη πριν 20 χρόνια και το μόνο που θυμάμαι είναι να μην περνάω καθόλου καλά 😂 τι να κάνω θα το υποστώ και αυτό!! Στην δουλειά έχω θέμα πλέον, γύρισα σήμερα πρώτη μέρα μετά την άδεια μου και λόγω πόνου στα πλευρά πραγματικά δυσκολεύομαι να πληκτρολογώ και να κάθομαι όπως πριν δέκα μέρες! Άντε να έρθει η αντικαταστάτρια μου, να την εκπαιδεύσω γιατί δεν με βλέπω καλά 🥴

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Χαχαχα!! Νομίζω ότι έχει δικά μου χαρακτηριστικά, αν και με τον άντρα μου αν μας δεις σε μπεμπέ φωτό θα πεις αυτά είναι αδέρφια 😂 είχα κάνει καμπύλη πριν 20 χρόνια και το μόνο που θυμάμαι είναι να μην περνάω καθόλου καλά 😂 τι να κάνω θα το υποστώ και αυτό!! Στην δουλειά έχω θέμα πλέον, γύρισα σήμερα πρώτη μέρα μετά την άδεια μου και λόγω πόνου στα πλευρά πραγματικά δυσκολεύομαι να πληκτρολογώ και να κάθομαι όπως πριν δέκα μέρες! Άντε να έρθει η αντικαταστάτρια μου, να την εκπαιδεύσω γιατί δεν με βλέπω καλά 🥴

Αχ κι εγώ σήμερα γύρισα δουλειά... Παρότι έχω ένα μωρό στην κοιλιά, δεν βολευομαι καθόλου στην καρέκλα. Ήμουν τυχαία jysk σήμερα και βρήκα ένα μαξιλάρι για τη μέση, για καρέκλες γραφείου. Τέλειο! Το χρησιμοποίησα στο αμάξι γιατί ούτε το κάθισμα του αμαξιού με βολεύει πλέον και επιτέλους έκατσα άνετα! Θα το βάλω και αύριο στην καρέκλα του γραφείου μου να δω αν είναι κι εκεί οκ. Θα στο στείλω αν θες να το δεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Αχ κι εγώ σήμερα γύρισα δουλειά... Παρότι έχω ένα μωρό στην κοιλιά, δεν βολευομαι καθόλου στην καρέκλα. Ήμουν τυχαία jysk σήμερα και βρήκα ένα μαξιλάρι για τη μέση, για καρέκλες γραφείου. Τέλειο! Το χρησιμοποίησα στο αμάξι γιατί ούτε το κάθισμα του αμαξιού με βολεύει πλέον και επιτέλους έκατσα άνετα! Θα το βάλω και αύριο στην καρέκλα του γραφείου μου να δω αν είναι κι εκεί οκ. Θα στο στείλω αν θες να το δεις. 

Καλημέρα! Διανύω την δεύτερη ώρα αναμονής στην καμπύλη! Με πείραξε πάρα πολύ η γλυκόζη, γυρνούσε όλο το δωμάτιο και πήγα να τα βγάλω δύο φορές, μου είπαν αν τα βγάλω θα ακυρωθεί και θα έρθω άλλη μέρα να γίνει! Ο Θεός με βοήθησε, χαλάρωσα στην πολυθρόνα, έκλεισα μάτια και μέχρι και ο ύπνος με πήρε. Ακόμα δεν αισθάνομαι καλά, να περάσει κι αυτό να πάω να φάω και κάτι γιατί θα πέσω κάτι! Τα μωρά με το που ήπια το υγρό έκαναν ρειβ πάρτι στην κοιλιά!! Φεύγοντας θα πάω Jysk να δω για το μαξιλάρι! Χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί και όταν οδηγάω πονάω! Αν σε προλάβω στείλε ποιο πήρες να το δω!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...

Εγώ σήμερα έχω την αμνιοπαρακέντηση κι έχω τρελό άγχος.  Ευχηθείτε μου καλή τύχη 🤞🤞

Καλά αποτελέσματα να εχεις, θα πανε ολα καλα, να ξεκουραστεις μετα την εξεταση, να παρεις τον χρονο σου και να μην αγχωνεσαι για τιποτα 🙏😇

Δημοσίευση

Καλημέρα @nikol92. Η σκέψη μας και η θετική ενέργεια είναι μαζί σου από το πρωί. Καλα αποτελέσματα!!

Στην Β επιπέδου δώσατε και αίμα ή απλά εξετάζουν?πόση ώρα διήρκησε περίπου?έχω την άλλη βδομάδα και είμαι φουλ αγχωμένη!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα @nikol92. Η σκέψη μας και η θετική ενέργεια είναι μαζί σου από το πρωί. Καλα αποτελέσματα!!

Στην Β επιπέδου δώσατε και αίμα ή απλά εξετάζουν?πόση ώρα διήρκησε περίπου?έχω την άλλη βδομάδα και είμαι φουλ αγχωμένη!!

Καλημέρα... δε πήραν αίμα,  μόνο υπέρηχο κάνουν λεπτομερή!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...

Εγώ σήμερα έχω την αμνιοπαρακέντηση κι έχω τρελό άγχος.  Ευχηθείτε μου καλή τύχη 🤞🤞

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ! Όλα καλά θα πάνε ! Μην αγχώνεσαι !!? Μια μεγάλη αγκαλιά !!!! 💓💓

Δημοσίευση

Εγώ στην αναμονή ακόμα,είμαι 22 εβδομάδες και στης 23 την άλλη εβδομάδα έχω να επιπέδου. 

Καμπύλη σακχάρου δεν νομίζω να χρειαστεί γιατί κάνω εξετάσεις ανά δύο εβδομάδες και είναι μια χαρά το ζάχαρο μου,δεν τρώω και γλυκά βέβαια και ότι τρώω το βγάζω πάλι 😂

Είδα σε ένα βίντεο βοηθητικές εφαρμογές για πιο μετά,και μου φάνηκε ενδιαφέρον για να σας της δείξω.Για την ώρα εχω μια εφαρμογή που μετράει της μέρες που είσαι έγκυος και σε συμβουλεύει σχετικά με διατροφή ή το πώς να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα με μια κοιλιά που μεγαλώνει.

Screenshot_2025-08-19-01-19-14-182_com.zhiliaoapp.musically.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...

Θα πάνε όλα καλά, μην ανησυχείς για τίποτα! Στείλε μας νέα!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλημέρα! Διανύω την δεύτερη ώρα αναμονής στην καμπύλη! Με πείραξε πάρα πολύ η γλυκόζη, γυρνούσε όλο το δωμάτιο και πήγα να τα βγάλω δύο φορές, μου είπαν αν τα βγάλω θα ακυρωθεί και θα έρθω άλλη μέρα να γίνει! Ο Θεός με βοήθησε, χαλάρωσα στην πολυθρόνα, έκλεισα μάτια και μέχρι και ο ύπνος με πήρε. Ακόμα δεν αισθάνομαι καλά, να περάσει κι αυτό να πάω να φάω και κάτι γιατί θα πέσω κάτι! Τα μωρά με το που ήπια το υγρό έκαναν ρειβ πάρτι στην κοιλιά!! Φεύγοντας θα πάω Jysk να δω για το μαξιλάρι! Χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί και όταν οδηγάω πονάω! Αν σε προλάβω στείλε ποιο πήρες να το δω!

Βγήκαν τα αποτελέσματα; Δυστυχώς τώρα μπήκα. Το βρήκες το μαξιλάρι; 

Στην καρέκλα που έχω στο γραφείο δεν με βόλεψε φουλ γιατί έχει ήδη μία καμπύλη η καρέκλα αλλά όταν ακουμπάω πίσω την πλάτη είναι σίγουρα καλύτερα με το μαξιλάρι.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Η καλύτερη εξέταση είναι 😊 Θα χορτασετε μωράκι στον υπέρηχο 😊 Δεν σου παίρνουν αίμα. Ίσως χρειαστεί να σου μετρήσει τον τράχηλο από τον κόλπο αλλά εμένα τον μέτρησε από την κοιλιά μια χαρά. Η εξέταση ανάλογα τον γιατρό και πόσο συνεργάσιμο είναι το μωρό διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Την έκανες; Καλά αποτελέσματα να έχεις! ❤️

Μόλις την έκανα ... μετά τα χίλια ζόρια βέβαια γτ είχα πολύ άγχος.. ακόμα πονάω στη κοιλιά... τι τραβάμε ρε κορίτσια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...