Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις έκανα την Β επιπέδου,ολα καλά τα βρήκε όλα είναι φυσιολογικα,το μπεμπινι μου ήταν ξύπνιο και ζωηρό και έτσι δεν μας δυσκόλεψε στο να τα δούμε όλα γρήγορα ! Ζυγίζει 425 γραμμάρια και όλα πάνε καλά ! Πήγε η καρδιά σου στη θέση της !!! 

@KittyKatΠεριμένουμε νέα σου !!!! 

• Απαντήσεις 531
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramel τελεια νεα!!😍😍😍Ποσων βδομαδων εισαι τωρα;την πητ στην διατηρησε ως ειχε;

Σήμερα είμαι 21+3 και ΠΗΤ έχω 21/12 όπως είχε βγει στην αυχενική ! 

Ποτέ έχεις Β επιπέδου εσύ;

Δημοσίευση

@sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι;

Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

@sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι;

Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια ολα καλά και με εσένα! Να συνεχίσουμε όλες μας έτσι τόσο θετικά ..! ❤️❤️👶👶

Εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό μου σε δύο εβδομάδες παλι αλλά θα πάω και λίγο νωρίτερα να μετρήσουμε πάλι τον τράχηλο γιατί ο γιατρός στην β επιπέδου μου τον μέτρησε 20 ΣΟΚ! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια ολα καλά και με εσένα! Να συνεχίσουμε όλες μας έτσι τόσο θετικά ..! ❤️❤️👶👶

Εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό μου σε δύο εβδομάδες παλι αλλά θα πάω και λίγο νωρίτερα να μετρήσουμε πάλι τον τράχηλο γιατί ο γιατρός στην β επιπέδου μου τον μέτρησε 20 ΣΟΚ! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!!! 

Μακάρι, μόνο θετικά νέα🩵💕 κι εγώ σε δύο εβδομάδες λόγω τραχήλου, γι αυτό τα ραντεβού είναι πιο συχνά.. να μην κουράζεσαι, να είσαι ψύχραιμη, να μειώσεις κατά το δυνατόν το περπάτημα και όλα θα πάνε καλά. Θα σου πούνε και στον υπέρηχο λογικά, αλλά εφόσον δεν σου συνέστησε κάτι για τώρα, μείνε ψύχραιμη, αισιόδοξη και προσπάθησε να προσέχεις όσο γίνεται για να δεις αν θα έχει μείνει σταθερός! ❤️🍼

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η KittyKat είπε:

Μακάρι, μόνο θετικά νέα🩵💕 κι εγώ σε δύο εβδομάδες λόγω τραχήλου, γι αυτό τα ραντεβού είναι πιο συχνά.. να μην κουράζεσαι, να είσαι ψύχραιμη, να μειώσεις κατά το δυνατόν το περπάτημα και όλα θα πάνε καλά. Θα σου πούνε και στον υπέρηχο λογικά, αλλά εφόσον δεν σου συνέστησε κάτι για τώρα, μείνε ψύχραιμη, αισιόδοξη και προσπάθησε να προσέχεις όσο γίνεται για να δεις αν θα έχει μείνει σταθερός! ❤️🍼

Ξημερώνει της Παναγίας εύχομαι να μας βοηθήσει όλες μας να είμαστε καλά να κρατήσουμε υγιή μωράκια !!! 

Ναι κ εγώ κάθε δύο βδομάδες έχω υπέρηχο για να μετράμε τον  τράχηλο ,δεν μου είπε ακινησία βέβαια μου είπε απλά προσοχή και να ακούω το σώμα μου ! Τώρα θα με δει ο δικός  μου γιατρός πάλι να δούμε τι γίνεται με αυτόν τον τράχηλο ΠΧΙΑ 🙄 

Τουλάχιστον νιώθω το μπεμπινι μου πλέον και με κάνει αισιόδοξη! ❤️ Το έχεις ακούσει;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Για το γενεσις γνωρίζω ότι τα πληρώνεις εσύ ,απλά σε κάνουν μια έκπτωση ! 
    • Ξημερώνει της Παναγίας εύχομαι να μας βοηθήσει όλες μας να είμαστε καλά να κρατήσουμε υγιή μωράκια !!!  Ναι κ εγώ κάθε δύο βδομάδες έχω υπέρηχο για να μετράμε τον  τράχηλο ,δεν μου είπε ακινησία βέβαια μου είπε απλά προσοχή και να ακούω το σώμα μου ! Τώρα θα με δει ο δικός  μου γιατρός πάλι να δούμε τι γίνεται με αυτόν τον τράχηλο ΠΧΙΑ 🙄  Τουλάχιστον νιώθω το μπεμπινι μου πλέον και με κάνει αισιόδοξη! ❤️ Το έχεις ακούσει;  
    • Τριβε την κοιλίτσα να εμφανιστεί η τσουπρα! 😂 Και μένα δυστυχώς μένουν μακριά... Γερμανία! Αλλιώς καλά θα ήταν να τις είχα baby sitters όλο το χρόνο! Οι γλυκούλες τις ρώτησα αν θέλουν το μωρό να είναι αγόρι ή κορίτσι γιατί πίστευα ότι θα έλεγαν κορίτσι και είπαν θέλουμε άλλο ένα ίδιο σαν αυτό! Λέω ίδιο το θέλετε; Δε θέλετε κάτι διαφορετικό; Και λένε όχι, ολόιδιο!
    • Γεια σου Μαρία! Ομοιοπαθουσα εδώ.. παίρνουμε την ίδια αγωγή, σαλοσπιρ, utro κτλ όμως πριν ένα μήνα περίπου έκανα και περίδεση τραχήλου γιατί είδε ο γιατρός ξαφνική μείωση.  Αν σε παρηγορεί εγώ το σκέφτομαι όλη την ημέρα. Πάω στα ραντεβού, παίρνω μια ανάσα, κι μετά με τρώει πάλι το σαράκι...απ' ότι έχω δει έως τώρα, θέλει προσοχή, όχι περπάτημα, όχι σκάλες, όχι κουβαληματα και ορθοστασία. Κυρίως να ακούς το σώμα σου και να παίρνεις την αγωγη σου. Κάνω κι εγώ ότι μπορώ, και με ένα βήμα τη φορά θα τα καταφέρουμε 🙂
    • @christiiina πόσο σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες! Είναι πολύ βοηθητικό.. σιγά σιγά φτάσαμε και στη β επιπέδου και τα λόγια σου με βοήθησαν πολύ! Προσπαθώ πολύ, το πάω μέρα μερα και κάθε φορά αναμένω το ραντεβού με το γιατρό. Μου συνέστησαν να έχω λιγότερο άγχος φαντάσου απο τα ξεφυσηματα.. σε ευχαριστώ και πάλι και να χαίρεσαι τον μπεμπακο σου!! 🩵💙🩵💙
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...