Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ουτε σε εμένα τέθηκε θέμα μέτρησης τραχήλου. 

Τα έχετε νιώσει τα μωράκια σας?σύμφωνα με την αυχενική είμαι 17 αλλά δεν το έχω νιώσει ακόμα.

Καλημέρα! 19+2 εδω και απο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όταν είμαι ξαπλωμένη το βράδυ ή τα ξημερώματα και είμαι σε ήρεμη κατάσταση τα νιώθω τα ψυχάκια μου 💙💙ελαφρώς, σαν ένα γαργαλητό στο στομάχι για δευτερόλεπτα αλλά έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

• Απαντήσεις 355
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ουτε σε εμένα τέθηκε θέμα μέτρησης τραχήλου. 

Τα έχετε νιώσει τα μωράκια σας?σύμφωνα με την αυχενική είμαι 17 αλλά δεν το έχω νιώσει ακόμα.

Κ εγώ 17 είμαι και δεν το έχω νιώσει ακόμα. Κάθε μέρα περιμένω μπας και αλλά τίποτα ακόμα !

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρααα! Όντως κορίτσια περιμένει καμία κορίτσι από αυτό το γκρουπ? 😁

νομιζω ειμαστε το γκρουπ των αγοριων εδω!! ασε που ειδα στον υπνο μου οτι εκανε λαθος ο γιατρος και το ενα απο τα δυο τελικα ειναι κοριτσι 😅

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι 17 και 6 και νιώθω κάτι σαν πεταρίσματα εδώ και καμιά εβδομάδα. Βέβαια ο πλακούντας μου είναι εμπρόσθιος οπότε είναι σα μαξιλαράκι και απορροφαει τις κινήσεις. Πήγα χτες στη γιατρό μου στο νοσοκομείο για τυπικό έλεγχο γιατί η β επιπέδου είναι 12/08 και όλα μου είπε είναι τέλεια. Τώρα κάνω υπομονή να πάω στην εμβρυολόγο για την β επιπέδου , που σαφώς έχει καλύτερη εικόνα υπερήχου από του νοσοκομείου μπας και το δω καθαρά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...