Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Τι έγινε κορίτσι μου; Τι σου είπε ο γυναικολόγος;

Καλησπερα Eliza μου,σημερα εκανα την Nipt plus που εξεταζει για 60 συνδρομα,κατα τα αλλα στις 16-17 βδομαδες θα με δει ο γυναικολογος μου περιπου,επισης η εμβρυολογος προτεινε τριπλεξ καρδιας εμβρυου το οποιο μιλησα με ειδικο κ μου ειπε πως ειναι καλο να γινει στις 20 με 22 βδομαδες εκτος κ εαν δει κατι ο γυναικολογος κ το κλεισουμε κανα 2 βδομαδες νωριτερα..

Σκαλακι σκαλακι..περιμενουμε τα του Νιπτ αρχικα.

• Απαντήσεις 310
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα Eliza μου,σημερα εκανα την Nipt plus που εξεταζει για 60 συνδρομα,κατα τα αλλα στις 16-17 βδομαδες θα με δει ο γυναικολογος μου περιπου,επισης η εμβρυολογος προτεινε τριπλεξ καρδιας εμβρυου το οποιο μιλησα με ειδικο κ μου ειπε πως ειναι καλο να γινει στις 20 με 22 βδομαδες εκτος κ εαν δει κατι ο γυναικολογος κ το κλεισουμε κανα 2 βδομαδες νωριτερα..

Σκαλακι σκαλακι..περιμενουμε τα του Νιπτ αρχικα.

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα να έχετε! Όπως λες, βημα, βήμα και αυτό της ΝΙΡΤ είναι πολύ σημαντικό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena_1990 είπε:

@katiu_131 καλημερα!!Σε ευχαριστω💞Μακαρι να ειναι ολα καλα

Εσυ πως εισαι κοριτσι μου;

Καλά είμαι, στην δουλειά, λίγο με καταπονεί η ζέστη... έχω αρχίσει και έχω αρκετες κράμπες ωστόσο, ειδικά τις βραδυνές ώρες...μετράω αντιστροφα κι εγω για την β επιπεδου, λιγο πριν ομως θα ξαναπαω να δω τους αντρες μου 💙💙η ΝΙΡΤ παντως λογικα αφου την εκανες χθες, αρχες της ερχομενης εβδομαδας θα εχεις και τα αποτελεσματα...δεν αργουν πλεον, εμενα μου ηρθαν σε 5 εργασιμες..

Δημοσίευση
στις On 26/6/2025 at 12:01 ΜΜ, ο/η sasaki_g είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα! Έχω κ εγώ προλακτίνωμα και παίρνω dostinex πολλά χρόνια, φυσικά τώρα στην εγκυμοσύνη τα σταμάτησα. Είμαι στην 20η εβδομάδα (στο πρώτο μου παιδάκι) και δεν έχουμε συζητήσει κάτι με την ενδοκρινολόγο μου σχετικά με τον τοκετο. Αυτό που σου είπε είναι ότι δε μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά λόγω του ότι μπορεί να έχει μεγαλώσει πολύ το προλακτίνωμα? κατάλαβα σωστά? Γενικότερα δηλαδή όταν υπάρχει προλακτίνωμα επιτρέπεται μόνο καισαρική? 

Καλησπέρα, ναι έτσι μου είπε ότι δεν θα θέλαμε να πιεστώ στον τοκετό λόγω του ότι έχω το προλακτίνωμα. Σε ένα μήνα έχω πάλι ραντεβού μαζί του οπότε και θα τον ρωτήσω πάλι!

Δημοσίευση

@katiu_131 Ναι κ εμενα μου ειπαν οτι λενε 10 15 μερες αλλα περιπου στην βδομαδα πανω τα στελνουν..η ζεστη δεν παλευεται 3 ντουζ εχω κανει απο το πρωι🙄

Τι καλα🥰ποτε εκλεισες ραντεβου να πας;Εγω με τον γυναικολογο μιλησα σημερα,14/07 θα παω να με δει.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

@katiu_131 Ναι κ εμενα μου ειπαν οτι λενε 10 15 μερες αλλα περιπου στην βδομαδα πανω τα στελνουν..η ζεστη δεν παλευεται 3 ντουζ εχω κανει απο το πρωι🙄

Τι καλα🥰ποτε εκλεισες ραντεβου να πας;Εγω με τον γυναικολογο μιλησα σημερα,14/07 θα παω να με δει.

στις πριν 3 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

21/07 έχω εγω ραντεβού για υπέρηχο και μετά ή τέλος του μήνα ή αρχές αυγούστου μου είπε οτι θα κάνουμε και την β επιπεδου! Κραμπες παθαίνεις κι εσύ ή γενικα καμια αλλη κοπελα? Υπομονή μέχρι τον επόμενο υπέρηχο! εμενα τωρα ενω με εβλεπε ανα 20 μερες το αλλαξε σε μηνιαιο το ραντεβου και λιγο με πειραξε!! να αρχισουμε να νιωθουμε τα ζουζουνια τουλαχιστον να εχουμε αυτην την παρηγορια αφου δεν τα βλεπουμε 😊

Δημοσίευση

@katiu_131 το οτι στο αλλαξε σε μηνιαιο μονο το οτι τα βλεπει ολα τελεια μπορει να σημαινει🤩🥰 κραμπες δεν εχω ακομη οχι αλλα ειναι απο την μητρα που τεντωνει,το ποσο κουραζεσαι μεσα στην ημερα κ.λπ.

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Evitakious είπε:

Καλησπέρα, ναι έτσι μου είπε ότι δεν θα θέλαμε να πιεστώ στον τοκετό λόγω του ότι έχω το προλακτίνωμα. Σε ένα μήνα έχω πάλι ραντεβού μαζί του οπότε και θα τον ρωτήσω πάλι!

Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα τη ρωτήσω κ εγώ τέλος του μήνα που θα με ξαναδει. Δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει ξανά, είναι μεγάλο το προλακτίνωμα που έχεις?

Δημοσίευση
στις On 3/7/2025 at 8:51 ΠΜ, ο/η sasaki_g είπε:

Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα τη ρωτήσω κ εγώ τέλος του μήνα που θα με ξαναδει. Δε θυμάμαι αν το έχεις αναφέρει ξανά, είναι μεγάλο το προλακτίνωμα που έχεις?

Όχι αλλά επειδή κόβουμε την αγωγή και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν μεγάλωσε, λόγω του ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μαγνητική, για αυτό το συζητήσαμε. Ενημέρωσε με αν σου πούνε κάτι διαφορετικό.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Evitakious είπε:

Όχι αλλά επειδή κόβουμε την αγωγή και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν μεγάλωσε, λόγω του ότι δεν μπορούμε να κάνουμε μαγνητική, για αυτό το συζητήσαμε. Ενημέρωσε με αν σου πούνε κάτι διαφορετικό.

Ναι εννοείται κορίτσι μου, θα είμαστε σε επικοινωνία! Είσαι η πρώτη κοπέλα που συναντώ με υπερπρολακτιναιμία στη ζωή μου στα τόσα χρόνια που το έχω! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...