Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Εύχομαι αύριο να είναι όλα καλά γιατι αυτό το άγχος με τρώει κάθε μέρα ,θα είναι δύσκολο το σημερινό βράδυ ! Εσενα κορίτσι Μ η νιπτ βγήκε;

Όχι δεν την έχω κάνει ακόμα, θα πάρουν αίμα στις 23 του μήνα, άρα θα έχω απάντηση αρχές Ιουλίου. Το ξέρω έτσι σαν εσένα ήμουν κι εγώ ένα βράδυ πριν την αυχενική! Υπομονή και όλα θα πάνε περίφημα θα δεις !! Θετικές μόνο σκέψεις πάντοτε 🙏🏼😍

Δημοσίευση
στις On 10/6/2025 at 11:59 ΠΜ, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια;;πως ειστε;; @Iris9πως πηγε ο υπερηχος;;

Αυτη τη βδομαδα εχετε κ πολλα κοριτσια αυχενικη @magda93_skg @Eliza Kats @Geo1234 @Kate.san1998 @sofakikaramel🤩 ευχομαι να ακουσουμε μονο καλα νεα απο ολες!!!

Εγω ειμαι με πονολαιμο πονοκεφαλο κ μπουκωμα απο το βραδυ κ  δουλευω ολη μερα δεν ξερω πως θα την παλεψω...Ξερετε εαν καραμελες τυπο halls επιτρεπονται; Δεν εχω παρει τπτ ακομη μονο αλατονερο κανω κ ποναω οταν καταπινω πολυ..

Καλημέρα κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική και αύριο έχω και ραντεβού με το γιατρό μου @elena_1990σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση !! Σε γενικές γραμμές όλα καλά τα είδε ο γιατρός το μόνο λίγο που θέλει να ξανά δούμε είναι ότι στο ένα μωράκι είδε αυτό το ρινικό λίγο οριακό δηλαδή ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό και μου είπε ότι ακόμα και καλό να το δούμε στο επαναληπτικό αυτός γενικά προτείνει να γίνεται και NIPT και δεν ξέρω τώρα επειδή είναι ακριβή εξέταση υπάρχει όντως λόγος να την κάνω ή το λένε έτσι για να πάρουν τα λεφτά έχω προβληματιστεί … κατά αλλά εμένα μάλλον με πειράζει το μαγνήσιο που παίρνω και κάνω συνέχεια εμετούς και έχω χάσει 4 κιλά από αυτά που ήμουν πριν ανακάλυψω ότι είμαι έγκυος και από το ζόρι μου προχθές που έκανα εμετούς μάλλον τραβήχτηκε κάποιος μυς δεν ξέρω και έχω πόνους στην κοιλιά ψηλά δεξιά κάτω από τους πνεύμονες 

Δημοσίευση
στις On 10/6/2025 at 10:22 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Καλησπέρα σας, εγώ συνεχίζω χάλια με αναγούλες και με δυσκολεύει πλυ αυτό, αλλά μαντέψτε από το άγχος μ ξέχασα να ζητήσω χθες κάτι για τις αναγούλες στον γιατρό.

Ο υπέρηχος ήταν καλά το είδαμε να κουνάει χεράκια ποδαράκια. Πάλι όμως βρε κορίτσια είμαι μες στον φόβο, ούτε αυτό μ έδωσε ανάσα. Ήμουν σαν παγωμένη όταν το έβλεπα, τρομάζω να χαρώ, σαν να μην έχω συνηδητοποιησει ακόμα ότι αυτό π έβλεπα είναι το δικό μ παιδί και είναι μέσα μου. 

Και σαν να μη φτάνει το άγχος της αυχενικής ο γιατρός μ είπε ότι θα μ συνιστούσε λόγω των αποβολων να κάνω και περαιτέρω εξετάσεις εκτός της αυχενικής για να είμαστε σίγουροι. Μου το ξεκαθάρισε το προτείνει δεν επιβάλλεται αλλά πάλι αγχώθηκα κι έψαχνα ποιο είναι το καλύτερο. Θα προτιμούσα ΝΙPT διότι δε βάζει σε κίνδυνο το παιδί αλλά δεν έχω ιδέα ποιο δίνει καλύτερα και πιο έγκυρα αποτελέσματα. Μα δε θα ηρεμήσουμε ποτέ. Να φανταστείτε σπο φόβο σε αυτή την εγκυμοσύνη ούτε φωτογραφία με το θετικό τεστ δεν έχω,  φοβάμαι να βγάλω και την κοιλιά. Δύσκολα φοβόμουν κάτι στη ζωή μ και σε αυτό το θέμα μόνο φοβάμαι...🫣

Και γώ μια από τα ίδια είμαι κορίτσι μου και σκέψου δεν έχω και ιστορικό με αποβολές αλλά και πάλι δεν ξέρω φοβάμαι να χαρώ και να το συνειδητοποιήσω 

Δημοσίευση

Βλέπω κορίτσια ότι οι περισσότερες θα κάνετε NIPT ανεξαρτήτως με το αν βγήκε καλή η αυχενική… γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι και καλά δεν υπάρχει λόγος να την κάνεις αν βγουν όλα καλά … δεν ξέρω έχω μπερδευτεί και αγχωθεί μαζί 

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Geo1234 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μόλις γύρισα από την αυχενική και αύριο έχω και ραντεβού με το γιατρό μου @elena_1990σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση !! Σε γενικές γραμμές όλα καλά τα είδε ο γιατρός το μόνο λίγο που θέλει να ξανά δούμε είναι ότι στο ένα μωράκι είδε αυτό το ρινικό λίγο οριακό δηλαδή ούτε πολύ μεγάλο ούτε πολύ μικρό και μου είπε ότι ακόμα και καλό να το δούμε στο επαναληπτικό αυτός γενικά προτείνει να γίνεται και NIPT και δεν ξέρω τώρα επειδή είναι ακριβή εξέταση υπάρχει όντως λόγος να την κάνω ή το λένε έτσι για να πάρουν τα λεφτά έχω προβληματιστεί … κατά αλλά εμένα μάλλον με πειράζει το μαγνήσιο που παίρνω και κάνω συνέχεια εμετούς και έχω χάσει 4 κιλά από αυτά που ήμουν πριν ανακάλυψω ότι είμαι έγκυος και από το ζόρι μου προχθές που έκανα εμετούς μάλλον τραβήχτηκε κάποιος μυς δεν ξέρω και έχω πόνους στην κοιλιά ψηλά δεξιά κάτω από τους πνεύμονες 

Καλησπέρα! μην αγχώνεσαι, νομίζω οι γιατροί γενικά ακολουθούν αυστηρα πρωτόκολλα ίσως για να αποκλείουν τα πάντα. Για εμενα καλα κανουν να σου πω την αληθεια, η πρόσληψη δεν έβλαψε ποτέ 😉ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα, και να μην κάνεις άλλους εμετους..  ποια εβδομάδα διανύεις τώρα? Είδε φύλο στα μωράκια σου?

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου ,Μόλις γύρισα από τον γιατρο κάναμε την αυχενική βγήκε παρά πολύ καλή η εξέταση και αύριο θα κάνω την papp a ,είδαμε και το μωράκι όλο κουνιόταν! Μια ώρα έκλαιγα από την χαρά μου ! Είμαι 12+4 και μάλλον είναι αγόρακι !!! 🥰🥰 Ε

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Γεια σας κορίτσια μου ,Μόλις γύρισα από τον γιατρο κάναμε την αυχενική βγήκε παρά πολύ καλή η εξέταση και αύριο θα κάνω την papp a ,είδαμε και το μωράκι όλο κουνιόταν! Μια ώρα έκλαιγα από την χαρά μου ! Είμαι 12+4 και μάλλον είναι αγόρακι !!! 🥰🥰 Ε

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτα?!?! Μπράβο σου, όλα καλά θα είναι και με την αιματολογική θα δεις! Πιστεύω αποψε δεν θα στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου γεμάτη αγωνία!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα! μην αγχώνεσαι, νομίζω οι γιατροί γενικά ακολουθούν αυστηρα πρωτόκολλα ίσως για να αποκλείουν τα πάντα. Για εμενα καλα κανουν να σου πω την αληθεια, η πρόσληψη δεν έβλαψε ποτέ 😉ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα, και να μην κάνεις άλλους εμετους..  ποια εβδομάδα διανύεις τώρα? Είδε φύλο στα μωράκια σου?

Στην 12 είμαι όχι δεν είδε καθαρά σήμερα είπε ότι το ένα ίσως είναι αγόρι και σε σένα κορίτσι μου εύχομαι τα καλύτερα!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Τι ευχάριστα νέα είναι αυτα?!?! Μπράβο σου, όλα καλά θα είναι και με την αιματολογική θα δεις! Πιστεύω αποψε δεν θα στριφογυρίζεις στο κρεβάτι σου γεμάτη αγωνία!! 

Πραγματικά μου έφυγε ένα άγχος σήμερα ,σήμερα θα κοιμηθώ πολύ ήσυχα !!! Εύχομαι σε όλες μας μια υπέροχη εγκυμοσύνη και να πάρουμε αγκαλίτσα τα χριστουγεννιάτικα μωράκια μας !!! 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!!Πολυ πολυ χαιρομαι για τα τελεια νεα που διαβαζω,εγω ειμαι ακομη αρρωστη οποτε δεν πολυμπαινω αλλα χαιρομαι που οτι διαβαζω ειναι θετικο!!καλο βραδυ!!

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δεν άντεξα και πριν λίγες μέρες παρήγγειλα το doppler και μου έφτασε χθες! Είναι λίγο δύσκολο να τα εντοπίζω τα ψυχακια μου γιατι είναι μικρά ακόμα, αλλά τα εντοπίσαμε!! Έτσι τώρα οπότε θέλω, ξαπλώνω και ακούω τις καρδούλες τους 🥰🥰❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Δεν άντεξα και πριν λίγες μέρες παρήγγειλα το doppler και μου έφτασε χθες! Είναι λίγο δύσκολο να τα εντοπίζω τα ψυχακια μου γιατι είναι μικρά ακόμα, αλλά τα εντοπίσαμε!! Έτσι τώρα οπότε θέλω, ξαπλώνω και ακούω τις καρδούλες τους 🥰🥰❤️

Καλησπέρα καλή Κυριακή!!

Δουλεύει το εργαλείο? Γτ κι εγώ σκέφτομαι να το πάρω 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα καλή Κυριακή!!

Δουλεύει το εργαλείο? Γτ κι εγώ σκέφτομαι να το πάρω 😅

Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!! Να το πάρεις 😎 είναι ωραίο, ακούς ότι ώρα θες τα πλασματακια σου 😍

Ποιο πήρες θυμάσαι? Γτ έψαξα και βρήκα πολλά,  αλλά δεν έχουν όλα αξιολογήσεις για να δω ποιο είναι καλό!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 

Δημοσίευση

Κορίτσια πόσο σας λατρεύω!όλες το ίδιο τρελές έτσι?με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην το πάρω, και να πω αλήθεια βασικός λόγος που την έχει γλιτώσει ακόμα είναι γιατί άκουσα γυναικολογο που το ρωτούσαν για αυτό και είπε επειδή δεν έχουμε γνώση της θέσης τ μωρού μπορεί να το βάζουμε σε λάθος σημεία,  να μην ακούσουμε καρδούλα λόγω λάθους μας, και να μας αγχώσει περισσότερο..κρατήστε το στο μυαλό σας αυτό πριν τρελαθείτε καμία μέρα χωρίς λόγο!!🙃

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η sofakikaramel είπε:

Σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αυτό το μηχάνημα,πως θα ξέρουμε όμως  ότι είναι η καρδούλα του μωρού η η δική μας ? 

Καλημέρα! Γιατί την δική μας δεν την εντοπίζουμε στην μήτρα μας 😅😜 το γκατζετάκι αυτό έχει μια κεφαλή ακριβώς όπως είναι ο υπερηχογράφος του γιατρού. Βάζεις τζελ και κάνεις τις κινήσεις που κάνει ο γυναικολόγος πάνω στην κοιλιά σου! Το θέμα είναι οτι δεν έχουμε εικόνα, μόνο ήχο. Και @Iris9 έχεις δίκιο, αν το πάρετε, όσο ακόμα τα μωράκια μας είναι μικρούλικα και δεν μπορούμε βάση κοιλιάς να ξέρουμε που είναι, είναι πάρα πολυ δύσκολος ο εντοπισμός τους...δλδ φανταστείτε εμάς μας πήρε κανένα δεκάλεπτο ψάξε ψάξε γύρω γύρω στην μήτρα και καταφέραμε και εντοπίσαμε... @nikol92 αυτό πήρα https://www.medicoshop.gr/product/syskevh-doppler-gia-anichnefsh-kardiakou-palmou-emvryou/

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Καλημέρα! Γιατί την δική μας δεν την εντοπίζουμε στην μήτρα μας 😅😜 το γκατζετάκι αυτό έχει μια κεφαλή ακριβώς όπως είναι ο υπερηχογράφος του γιατρού. Βάζεις τζελ και κάνεις τις κινήσεις που κάνει ο γυναικολόγος πάνω στην κοιλιά σου! Το θέμα είναι οτι δεν έχουμε εικόνα, μόνο ήχο. Και @Iris9 έχεις δίκιο, αν το πάρετε, όσο ακόμα τα μωράκια μας είναι μικρούλικα και δεν μπορούμε βάση κοιλιάς να ξέρουμε που είναι, είναι πάρα πολυ δύσκολος ο εντοπισμός τους...δλδ φανταστείτε εμάς μας πήρε κανένα δεκάλεπτο ψάξε ψάξε γύρω γύρω στην μήτρα και καταφέραμε και εντοπίσαμε... @nikol92 αυτό πήρα https://www.medicoshop.gr/product/syskevh-doppler-gia-anichnefsh-kardiakou-palmou-emvryou/

Καλημέρα χαχαχαχα ναι βρε εννοώ ότι οι δική μας παλμοί χτύπημανε σε όλο το σώμα και μήπως αυτό πιάνει κάποιες φορές και αυτούς τους παλμούς ! Θα το πάρω όμως το φλερτάρω απ' όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η sofakikaramel είπε:

Καλημέρα χαχαχαχα ναι βρε εννοώ ότι οι δική μας παλμοί χτύπημανε σε όλο το σώμα και μήπως αυτό πιάνει κάποιες φορές και αυτούς τους παλμούς ! Θα το πάρω όμως το φλερτάρω απ' όταν ήμουν στην 6η εβδομάδα 😂😂😂

ακριβό παντώς δεν το λες! νομίζω οτι καταλαβαίνεις οτι είναι το μωρό, παράδειγμα, επειδή το σάββατο το κάναμε τρεις φορές να το ακούσουν μαμά, ανήψια, θείος, σε κάποια φάση που βρήκαμε το ένα ακούσαμε για δέκα δευτερόλεπτα, τσουκ μου γύρισε πλευρό (είχα φάει και μπανάνα) και πηγαινοέρχονταν μέσα στην κοιλιά. Εχει την πλάκα του και αυτό. Πιστεύω κατα τον 5ο μήνα και μετά να είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός τους ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Καλημέρα, 

Και μένα αυτό μου δείχνει ότι έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις!! Λέω να το πάρω!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η nikol92 είπε:

Καλημέρα, 

Και μένα αυτό μου δείχνει ότι έχει τις καλύτερες αξιολογήσεις!! Λέω να το πάρω!

το έχει και σε προσφορά απο 80€ 40€. σου προτείνω να παραγγείλεις και το τζελ κατευθείαν, γιατι χωρις αυτο δεν γλιστράει 😅

Δημοσίευση

Να κανω μια ερωτηση να δω αν εχω εγω μονο τη χαρα να ξυπναω καθε μερα με τους γοφους μου να με πεθαινουν στον πονο? σημερα ειδικα ειναι πολυ εντονος στον δεξι γοφο... μεχρι τωρα συνηθως κοιμομουν με την κοιλια κατω, αλλα πλεον προσεχω και κοιμαμαι στο πλαι (συνηθως αριστερο) αλλα γυριζω και δεξια. Ολη νυχτα τεσπα, γυριζω μια απο τη μια μια απο την αλλη. Οι γοφοι μου εχουν πιαστει δεν ξερω αν ειναι η σταση υπνου ή κατι αλλο....

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

ακριβό παντώς δεν το λες! νομίζω οτι καταλαβαίνεις οτι είναι το μωρό, παράδειγμα, επειδή το σάββατο το κάναμε τρεις φορές να το ακούσουν μαμά, ανήψια, θείος, σε κάποια φάση που βρήκαμε το ένα ακούσαμε για δέκα δευτερόλεπτα, τσουκ μου γύρισε πλευρό (είχα φάει και μπανάνα) και πηγαινοέρχονταν μέσα στην κοιλιά. Εχει την πλάκα του και αυτό. Πιστεύω κατα τον 5ο μήνα και μετά να είναι πιο εύκολος ο εντοπισμός τους ❤️ 

Θα το πάρω γιατί θέλω να το ακούω συνέχεια ! Όλη μέρα με αυτό στο χέρι θα είμαι 😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...