Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα!! Έλαβα και τα αιματολογικά χθες το βράδυ, τα έτρεξα στο AI και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη! Εξαιρετικά τα αποτελέσματα, θα κάνω όμως και την ΝΙΡΤ έτσι να ηρεμήσω ακόμα περισσότερο ☺️ αχ, θεέ μου έτσι σιγά σιγά να φεύγουν τα άγχη και να απολαμβάνουμε αυτό το μαγικό ταξίδι 🥰

Δημοσίευση
στις On 6/6/2025 at 2:45 ΜΜ, ο/η nikol92 είπε:

Καλησπέρα!!

Φοβάμαι μη τα πάρω όλα μαζί 😂

Ναι Αθήνα μένω,  ο γιατρός μου είναι στο μητέρα οπότε εκεί θα πάω...

Εχω σε 4 μέρες ραντεβού για υπέρηχο και με έχει φάει το άγχος αν είναι όλα καλά!

Τωρα το ειδα αυτο!!Κοιταξε,στο τριτο τριμηνο παιρνεις τα πιο πολλα οποτε τον νου σου😅 Να κανεις κατι να ξεχνιεσαι να περναει η ωρα σου γιατι με το αγχος δεν κερδιζει καμοια μας τιποτα(τα λεω για να τα ακουω).Να μας πεις νεα απο τον υπερηχο!Στελνω θετικη ενεργεια😍

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι πλέον 11 και ακόμα συνεχίζω αναγούλες, ζαλάδες,τραβήγματα στην κοιλιά και πόνος στο στήθος. Δε τολμάω ούτε μια φυσιολογική βόλτα εδώ να πάω ποσο μάλλον να κανονίζαμε τριήμερο.

Δημοσίευση

Καλησπερα @Iris9.Αυριο μπαινω στην 11η.Ειπαμε να παμε για το πρωτο μπανιο στην θαλασσα σημερα το απογευμα,απο πονους στο εντερο,ζαλαδα τρελη,καουρα που δεν με ειχε ξαναπιασει μεχρι στιγμης,πονο στο στηθος δεν το συζητω εχω γενικα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο,οι ζαλαδες δεν παλευονται!!Υπομονη κ θα περασουν κ αυτα που θα παει!!Δευτερα ειχες πει πως εχεις ραντεβου με τον γιατρο ;Θα δεις το μπεμπινι κ θα σου περασουν ολα🥰

Δημοσίευση
στις On 6/6/2025 at 5:33 ΜΜ, ο/η elena_1990 είπε:

@Eliza Katsτελεια νεα!!!Μπραβο ολα θα ειναι καλα κ στην αυχενικη🥰🥰

Εγω κοριτσια μετα τον δευτερο υπερηχο το ειπα σε μανα θεια κ πεθερα,μετα την αυχενικη θα επεκταθουμε σε φιλους κουμπαρους κ.λπ 

Εγώ το έχω πει σε όλο το συγγενολόι και φίλους γιατί τους είδα σε μία βάφτιση και έπρεπε να δικαιολογήσω την κοιλιά που πετούσε 😅 Τώρα μόνο στη δουλειά μένει να το πω 😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...