Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Eliza Katsκαλημερα!!Κ εμενα μεχρι στιγμης τα συμπτωματα πανω κατω τα ιδια βεβαια τωρα νονιζω η ζαλη κ ο πονοκεφαλος ειναι περισσοτερα κ εχω λιγοτερα τσιμπιματα/τραβηγματα.Κ εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη με την μικρη πλεον κοντα 12 κιλα κ χωρις καμια βοηθεια κανω πολυ περισσοτερα απο την προηγουμενη αλλα ειναι οπως τα λες αν ειναι να γινει κατι θα γινει!Πιο πολυ μου ειπε η μαια πως πρεπει να προσεχω πως σηκωνω την μικρη ή πως σκυβω κ.λπ για το δικο μου μυοσκελετικο επειδη τα κοκκαλα γινονται πιο ελαστικα στην εγκυμοσυνη😊Ο γιατρος γιατι δεν σου κανει;ειχες κακη συνεργασια μαι του στην προηγουμενη γεννα;Ευχομαι να βρεις καποιον που θα σε καλυψει🙂

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα άλλον γιατρό και κατέληξα με αναίτια καισαρική. Τώρα πάω για vbac και πάω πιο οργανωμένη και διαβασμένη οπότε θέλω να έχω καλή χημεία με τον γιατρό. 

Ο πρώτος που έχω ξεκινήσει λοιπόν δεν νιώθω καλή χημεία και δεν μου αρέσει που με ξεπεταει στους υπερήχους και δεν εξηγεί. Έχω υπόψη μου άλλους 2 θα πάω και από αυτούς να δω ποιος θα μου ταιριάξει 😊

Γενικά κορίτσια όσες γίνεστε πρώτη φορά μανουλες σας συστήνω να βρείτε ανεξάρτητη μαία να σας συμβουλεύει και να σας καθοδηγεί αν χρειαστεί. Και φυσικά να βρείτε καλό γιατρό υπέρ του φυσιολογικού (εκτός και αν είστε οκ με την καισαρική). Θα γεννησουμε και κοντά στις γιορτές οι περισσότερες και δεν το έχουν σε τίποτα μερικοί να σε πάνε σε αναίτια καισαρική ή με το ζόρι πρόκληση για να μην χάσουν την άδεια τους 😕

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Geo1234 είπε:

Γεια σας κορίτσια ! Είπα να μπω και γώ στην παρέα σας ! Είμαι 8 εβδομάδων και 5 μέρες σε δίδυμα και γώ πολύ αγχωμένη προσπαθώ να μην δεθώ ακόμα και αποφεύγω να το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι είναι η πρώτη μ εγκυμοσύνη και είμαι και μικρούλα και μου ήρθε όλο αυτό πολύ απότομα έχω κάνει δύο υπερήχους έχω ακούσει και καρδούλες έχω κάνει και κάποιες εξετάσεις περιμένω αποτελέσματα από κυστικη ίνωση προς το παρόν όλα καλά … έκλεισα και για αυχενική 12/6 και επόμενο ραντεβού στο γιατρό 13/6  ξέρετε μήπως να μου εξηγήσετε τι δείχνει η αυχενική και αν τα αποτελέσματα βγαίνουν κατευθείαν ώστε να τα έχω για το ραντεβού μ στον γιατρό;

Καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλό τα μωρουλια σου ! Αυτό το άγχος το έχουμε όλες και θα συνεχίζουμε να το έχουμε και είναι απόλυτα φυσιολογικο,γι αυτό ζήσε την εγκυμοσύνη σου και απόλαυσε την,όλα καλά θα πάνε ! Θα είμαστε όλες μαζί εδώ και θα τα λέμε !!! ❤️

Δημοσίευση

@Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους.

Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει.

Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους.

Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει.

Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?

Και καλά έκανες και άλλαξες γιατρο,πρέπει να υπάρχει χημεία και  εμπιστοσύνη πάνω απ' όλα ! Σε αυτήν την περίοδο της ζωής μας πρέπει να είμαστε ήρεμες και να νιώθουμε μια ασφάλεια με τον γιατρό μας ! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί η αλήθεια είναι αλλά ο γιατρός μου κ εμένα είναι  υπέρ του φυσιολογικού τοκετού! Αυτο με την μαία και εμένα με ενδιαφέρει να μάθω ! Ποτέ έχεις ΠΗΤ? Εγώ έχω 23/12

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου και παλι!!

Ολα καλα τελικα με τις εξετασεις επειδη αυτη την περιοδο μιλαω με δυο γυναικολογους και οι δυο μου ειπαν ακριβως το ιδιο οτι δεν με επηρεαζουν καπου οι τιμες ετσι οπως εχουν βγει γιατι δεν σχετιζεται η μια με την αλλη και να μην ανησυχω θα το παρακολουθουμε σε καθε αιματολογικη που θα κανω. Μου εφυγε ενα βαρος..

Εκανα τον πρωτο μου υπερηχο ακουσαμε καρδουλα και παρολο που το εχω ξαναπερασει ρε κοριτσια συγκινηθηκα και ανατριχιασα. Μου ειπε οτι τα βλεπει ολα καλα, εχει γινει μια χαρα η εμφυτευση. Αυριο μπαινω 8η εβδομαδα. Σε 3 εβδομαδες μου ειπε να παω για την αιματολογικη της αυχενικης Papp A και μετα απο δυο βδομαδες θα παω για τον υπερηχο της αυχενικης. 

Απλα μου ανεφερε και δυο αλλα συνδρομα αν θελω να τα συμπεριλαβουμε στην αιματολογικη τα οποια ειναι εξτρα σε κοστος φυσικα. Εσεις θα βα΄λετε κ αλλες ή θα κανετε μονο τις βασικες?

Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα κανει κατι επιπλεον κ μου ειπε οτι ειναι καλο το οτι δεν υπαρχει ιστορικο απλα μου τα αναφερει γιατι ετσι πρεπει να κανει. Αλλα μου εβαλε ιδεες ετσι οπως μου εξηγουσε τωρα αυτα τα συνδρομα

Δημοσίευση

Παντως μεταξυ σοβαρου και αστειου ισχυει οτι αλλα συμπτωματα εχεις στο αγορι κ στα αλλα στο κοριτσι? ρωταω μιας κ οι περισσοτερες εχουμε ηδη ενα παιδακι
εμενα το πρωτο μου ειναι αγορακι και σε αυτη την εγκυμοσυνη εχω συμπτωματα που δεν ειχα στην προηγουμενη...😂

Δημοσίευση

@Zoizκαλημερα κοριτσι μου πολυ καλα νεα ειναι αυτα😊οποτε δλδ υπερηχο ξανα θα κανεις στην αυχενικη σε 5 βδομαδες;;Αν δεις πως δεν την παλευεις να περιμενεις μπορεις να κλεισεις κ εναν στο ενδιαμεσο;Εγω 2 Ιουνιου εχω 3 βδομαδες μετα τον πρωτο κ απο τωρα με εχει φαει η αναμονη😅Ειχα κανει μονο τις βασικες στην αυχενικη,τπτ εξτρα κ εαν σου πει ο γιατρος πως δεν το κρινει απαραιτητο πιστευω πως πρεπει να το κανεις μονο εαν θα ηρεμισει ψυχολογικα εσενα,εμενα οι περιττες εξετασεις αγχος μου προσθετουν.Οσο για το φυλο κ τα συμπτωματα κ εγω θα το ηθελα,εχω ηδη ενα κοριτσακι κ συμπτωματα που δεν ειχα στην προηγουμενη κυηση,αλλα νομιζω δεν ισχυει,καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη οπως κ ο οργανισμος μας την εκαστοτε περιοδο😀

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Zoiz είπε:

Γεια σας κοριτσια μου και παλι!!

Ολα καλα τελικα με τις εξετασεις επειδη αυτη την περιοδο μιλαω με δυο γυναικολογους και οι δυο μου ειπαν ακριβως το ιδιο οτι δεν με επηρεαζουν καπου οι τιμες ετσι οπως εχουν βγει γιατι δεν σχετιζεται η μια με την αλλη και να μην ανησυχω θα το παρακολουθουμε σε καθε αιματολογικη που θα κανω. Μου εφυγε ενα βαρος..

Εκανα τον πρωτο μου υπερηχο ακουσαμε καρδουλα και παρολο που το εχω ξαναπερασει ρε κοριτσια συγκινηθηκα και ανατριχιασα. Μου ειπε οτι τα βλεπει ολα καλα, εχει γινει μια χαρα η εμφυτευση. Αυριο μπαινω 8η εβδομαδα. Σε 3 εβδομαδες μου ειπε να παω για την αιματολογικη της αυχενικης Papp A και μετα απο δυο βδομαδες θα παω για τον υπερηχο της αυχενικης. 

Απλα μου ανεφερε και δυο αλλα συνδρομα αν θελω να τα συμπεριλαβουμε στην αιματολογικη τα οποια ειναι εξτρα σε κοστος φυσικα. Εσεις θα βα΄λετε κ αλλες ή θα κανετε μονο τις βασικες?

Στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα κανει κατι επιπλεον κ μου ειπε οτι ειναι καλο το οτι δεν υπαρχει ιστορικο απλα μου τα αναφερει γιατι ετσι πρεπει να κανει. Αλλα μου εβαλε ιδεες ετσι οπως μου εξηγουσε τωρα αυτα τα συνδρομα

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά είναι δηλαδή ! Θα συμφωνήσω με την @elena_1990οι επιπλέον εξετάσεις φέρνουν περισσότερο άγχος ..! Κοίταξε να το απολαύσεις και να το χαρείς να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...