Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους.

Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει.

Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?

• Απαντήσεις 78
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Eliza Kats πόσες φορές το σκέφτομαι αυτό π πέφτουμε στις γιορτές και μπορεί να μας πάνε σε αναίτια καισαρική να βολέψουν τις άδειες τους.

Κι εμένα είναι ο 3ος μ γυναικολόγος τώρα, η πρώτη κοντά στη γειτονιά μ και γυναίκα μάλιστα δεν είχα δει τέτοια αδιαφορία. Είχα παλινδρομη κύηση και μ έλεγε έλα σε μια βδομάδα μόνο τάδε ώρα έχω διαθεσιμότητα πες τώρα να ξέρω να το δώσω η όχι αλλού το ραντεβού αυτό. 6 εβδομάδων τότε και έλεγε δε μπορώ να δω κάτι τώρα είναι νωρίς.Μετά πήγα σε εξαίσιο γιατρό έμπειρο αλλά με ξεπετουσε πολύ όπως και όλες βέβαια. Έχω ακούσει ότι αυτός π έχω τώρα είναι υπέρ των φυσιολογικων τοκετών, ελπίζω να ισχύει και ασχολείται μαζί μ.Είναι αρχή ακόμα βέβαια θα δείξει.

Η άσχετη εγώ πως βρίσκουμε μαία?Απλά θα μας συμβουλεύει η έρχεται και στην γέννα μετά?

Και καλά έκανες και άλλαξες γιατρο,πρέπει να υπάρχει χημεία και  εμπιστοσύνη πάνω απ' όλα ! Σε αυτήν την περίοδο της ζωής μας πρέπει να είμαστε ήρεμες και να νιώθουμε μια ασφάλεια με τον γιατρό μας ! Αυτό δεν το είχα σκεφτεί η αλήθεια είναι αλλά ο γιατρός μου κ εμένα είναι  υπέρ του φυσιολογικού τοκετού! Αυτο με την μαία και εμένα με ενδιαφέρει να μάθω ! Ποτέ έχεις ΠΗΤ? Εγώ έχω 23/12

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...