Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Rena92θα σε βοηθησουν πολυ,εμεις ειχαμε κανει μαζι με τον συζυγο στην πρωτη εγκυμοσυνη. Φυσικα κ συνεχιζουμε😅στην λεκανη δεν τολμαω να της προτεινω να κατσει θα μας ακουσει η γειτονια..το γιογιο πλεον ουτε να το βλεπει που την ειχα καταφερει να καθεται εστω με πανα.Χωρις πανα δοκιμασα να την αφησω αλλα ουτε με προειδοποιει ουτε ενοχληται εαν κατουρηθει πανω της...🙄 Με το που εζησα κ αυτο αποφασισα να ασχοληθω σε λιγο καιρο παλι κ βλεπουμε...
    • Γειά σας κορίτσια μου !  Και εγω αυτο σκεφτόμουν, επιστρέφουμε μετα απο διακοπές στην κανονικότατα και θα επιστρέψουμε δυναμικά και εδω!  Εσυ πως εισαι κοριτσι? Ποτε με το καλό ξεκινάς?
    • Δεν ξέρω καθόλου. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ σημαντική για την πορεία της εγκυμοσύνης και τον τοκετό και να μιλήσω, ώστε να αποφασίσω. Μου είπε θα κάνουμε 3-4 ψυχοσωματικά μαθήματα προς το τέλος της εγκυμοσύνης, αλλά δεν ξέρω αν είναι μαθήματα ανώδυνου. Θα ήθελα όμως, γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έκανα!  Ασχετο!! Με την πάνα συνεχίζετε;; 
    • Κ εγώ τη Πέμπτη θα πάω στον εμβρυολογο..να δω γτ έχω άγχος Μ πΕ η γυναικολόγος βλέπει αυξημένο αμνιακό κ έχω κόψει ζάχαρη κ αλάτι..θα δούμε τώρα Πέμπτη σίγουρα.. σήμερα έκανα μια διπλή δόση ένεσης για τα πνευμόνια των παιδιών κ θα κάνω κ αύριο άλλη μια διπλή δόση..το εμβόλιο του κοκκυτη πότε το κάνουμε?
    • Κανω διατροφη απο πριν μεινω εγκυος που και που ομως ετρωγα κατι που ηθελα αλλα απο την στιγμη που εμαθα για την εγκυμοσυνη τρωο μονο αυτα που επιτρεπονται για τον διαβητη. Σε συνεννοηση με τον γυναικολογο και τον ενδοκρινολογο προσπαθω να χασω καποια κιλα για να μην εχω προβλημα με την εγκυμοσυνη. Εχθες που ζυγιστηκα ειδα οτι εχω χασει ενα κιλο και μακαρι να καταφερω να χασω κιαλλα επειδη ξεκινησα την εγκυμοσυνη με καποια κιλα παραπανω και δεν είναι οτι καλυτερο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...