Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Εγώ πήγα χθες για 2ο υπέρηχο 😊 Όλο μια χαρά 😊 Έχω ένα φραουλακι. 8+4 με έβγαλε ο υπέρηχος.

Μου είπε θέλει να με δει πάλι πριν την αυχενική. Οπότε έχω υπέρηχο σε 3 εβδομάδες.

@Iris9 δεν περνάει ο χρόνος με τίποτα!!! Και νόμιζα ότι τώρα που έχω ένα παιδί θα περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, αλλά όχι... Έχω την ίδια αγωνία και το ίδιο αίσθημα "θέλω να σπρώξω τον χρόνο" που είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη 😕

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η ElenaS1990 είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!Ο υπερηχος μας τα εδειξε ολα καλα ακουσαμε και καρδουλα😍 Τωρα 2 Ιουνιου θελει να με δει,μου εγραψε το γνωστο κατεβατο με τις αιματολογικες εξετασεις και μετα 3 βδομαδες απο εκεινο το ραντεβου λεει θα με στειλει αυχενικη😍😍😍

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά θα πάνε ! ! Πόσο εβδομάδων είσαι τώρα;

Δημοσίευση

@sofakikaramel καλημερα😃 7+1 ειμαι σημερα!Μακαρι να πανε ολα καλα,εντωμεταξυ πριν κανω την κορη μου ειχα μια παλλινδρομη και αυτη την φορα εχω την ασχημη εμπειρια μιας βιοχημικης...δεν φευγει το αγχος με τιποτα,χθες τρομαξα λιγο στην οδηγηση επαθα αυτο το μου παγωσε το αιμα που λενε κ το πρωτο που σκεφτηκα ειναι παει τωρα μεχρι τις 2 Ιουνιου θα εχω το αγχος μην του εκανα κακο😏Προσπαθω παντως να χαλαρωνω γιατι οπως ρωτησα κ την μαια μου που ξερει κ το ιστορικο μου,της λεω τωρα που εχω κ την κορη μου να φροντιζω κουβαλαω παιζω τρεχω κ.λπ πρεπει να προσεχω κατι;Γιατι στην περασμενη εγκυμοσυνη φοβομουν μην "σπασω τα αυγα".Μου απανταει τωρα ετοιμασου να τα σπασεις😁 αν κατι δεν παει καλα δεν ηταν να παει,δεν θα φταις σε κατι..

Δημοσίευση

@Iris9 καλημερα!!Φυσικα,δεν ειχα τσεκαρει βασικα πως οι περισσοτεροι τιτλοι εχουν ζουζουνιες πανω 😄 μονο που δεν εχω ιδεα πως μπορω να επεμβω στον τιτλο,μηπως επειδη ειμαι ακομη νεο μελος;Εαν καποια ξερει θα χαρω να το αλλαξω!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@sofakikaramel καλημερα😃 7+1 ειμαι σημερα!Μακαρι να πανε ολα καλα,εντωμεταξυ πριν κανω την κορη μου ειχα μια παλλινδρομη και αυτη την φορα εχω την ασχημη εμπειρια μιας βιοχημικης...δεν φευγει το αγχος με τιποτα,χθες τρομαξα λιγο στην οδηγηση επαθα αυτο το μου παγωσε το αιμα που λενε κ το πρωτο που σκεφτηκα ειναι παει τωρα μεχρι τις 2 Ιουνιου θα εχω το αγχος μην του εκανα κακο😏Προσπαθω παντως να χαλαρωνω γιατι οπως ρωτησα κ την μαια μου που ξερει κ το ιστορικο μου,της λεω τωρα που εχω κ την κορη μου να φροντιζω κουβαλαω παιζω τρεχω κ.λπ πρεπει να προσεχω κατι;Γιατι στην περασμενη εγκυμοσυνη φοβομουν μην "σπασω τα αυγα".Μου απανταει τωρα ετοιμασου να τα σπασεις😁 αν κατι δεν παει καλα δεν ηταν να παει,δεν θα φταις σε κατι..

Κάπως έτσι είμαι κι εγώ, λόγω ιστορικού με 3 αποβολές δεν ακουμπάω σχεδόν τίποτα στο σπίτι. Μια οι αναγούλες και οι ζαλάδες μια οι φόβοι..τα έχει φορτωθεί όλα ο σύντροφος.Η μαμά μ πρέπει να το εχει υποψιαστεί γιατί σπάνια της ζητούσα να μ μαγειρέψει και τώρα το κάνω συχνά, δε μπορώ τις μυρωδιές σπίτι 😄.

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα μπαίνω στην 7η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και στο σπίτι έχω  ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών! 🥹❤️ Προς το παρόν νιώθω καλά, χωρίς έντονα συμπτώματα, και εύχομαι να συνεχίσει έτσι — είναι και λίγο απαιτητικά τα πράγματα με το μωρό. Εύχομαι σε όλες μας μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 🧿❤️

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό το δεύτερο ! Κ εγώ μέχρι και την σκιά μου φοβάμαι σε κάθε υπέρηχο με κλειστά μάτια είμαι μέχρι να ακούσω τον γιατρό να μου πει ότι όλα είναι καλά Αυτό το άγχος δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ ! Να σκεφτόμαστε αισιόδοξα και όλα θα πάνε τέλεια για όλες μας !!! ❤️❤️❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Χρύσακι είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα μπαίνω στην 7η εβδομάδα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και στο σπίτι έχω  ένα κοριτσάκι μόλις 9 μηνών! 🥹❤️ Προς το παρόν νιώθω καλά, χωρίς έντονα συμπτώματα, και εύχομαι να συνεχίσει έτσι — είναι και λίγο απαιτητικά τα πράγματα με το μωρό. Εύχομαι σε όλες μας μια υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 🧿❤️

Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου. Σκέψου τα τεστ του φαρμακείου και πολλές φορές δείχνουν ψευδώς θετικό ή ψευδώς αρνητικό τ αποτέλεσμα. Η χοριακη είναι το πιο έγκυρο! Αν όμως βρεις και κάποιο φαρμακείο κάνε ένα τεστ. Καλά αποτελέσματα!🙏🏻
    • Αγάπη όλα σχετικά είναι! Δεν είναι για όλες μας κάτι ονειρικό σαν περίοδος η εγκυμοσύνη, εγώ ΄'ημουν στο κρεβάτι σχεδόν 7 μήνες και σηκωνόμουν μόνο για τα πολύ βασικά και το γιατρό! Οπότε τη βίωσα πολύ αγχωμένη και μετρούσα τις μέρες και έλεγα, ουφ! Περάσαμε και άλλο σκαλοπάτι! Άξιζε φυσικά η όλη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν φάση να είσαι τόσο περιορισμένη!Με το καλό το μωράκι σου, όλα καλά θα πάνε!!!
    • Γειά σας κορίτσια, σήμερα η μικρή μου ήταν πολύ ανήσυχη και έμεινε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 ξύπνια, την έβαζα στήθος και έπινε,τώρα της έδωσα και αντλημενο. Κοιμάται εδώ και 3 ώρες περίπου. Κοιμήθηκα και εγώ 2 ώρες δεν άντεχα άλλο και αύριο θα είμαι όλη μέρα μόνη με το μωρό γιατί πάει μονοήμερη με το σχολείο ο μικρος και θα τον συνοδεύσει ο άντρας μου. Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω. Θα δοκιμάσω πρώτα με ένα σεντονακι να δω να μας βολεύει αν και είναι με τις ώρες της αν θα πιασει η όχι στήθος. Δεν τα παρατάω έστω και λίγο την βάζω και βλέπω πως πινει καλυτερα. Το βραδυβδεν θέλει με τίποτα βέβαια.  @Diwni λογικά από αύριο μεθαύριο θα αρχίσει να στρώνει το στήθος σου. Πολύ χαίρομαι για την ανάρρωση σου.  Εγώ σήμερα ακόμα έχω αίμα και πονακια αλλά μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό,για το γρομπαλακι μου είπε πως αν δεν πονάει δεν είναι κάτι και ισως είναι λίπος αν κατάλαβα καλά. Θα το παρακολουθησω και θα πάω να με δει.
    • @Elenaki12 εμενα δ με βόλεψαν ποτε οι αντλησεις. Εβγαζα γτ ειχα υπερ παραγωγη. Η μεγαλύτερη ευκολία ειναι ο θηλασμός. Πάρε ποδια κ θα με θυμηθείς. Καμία σχέση με σεντονακι. Στη μεγαλη μ δ ειχα. Πήρα Στη μικρή γτ τ ειχα δει σε μια φίλη μου. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη βόλτα. Πολύ φυσιολογικό ολο αυτό π βίωσες. Είναι μερες ζόρικες Πολύ. Τ παράξενο θα ήταν να ελεγες μονιμως ολα ειναι τέλεια κ ολα ειναι τέλεια. Η μητρότητα έχει κ τις δυσκολίες της. Πολύ καλα εκανες που βγηκες. Κ καθολου τυψεις να μην έχεις αυτές θα μας φάνε να ξέρεις.  Εγω κορίτσια από την καισαρικη ειμαο τέλεια. Παίζει τελικά να ειναι κ στο χέρι τ γιατρού. Ισως βοήθησε π ότι ήμουν σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Σίγουρα το ότι χθες κοιμηθηκα στο κρεβάτι μου. Καθιστή σχεδον αλλα στο κρεβάτι μου. Σήμερα υποφέρω από τ στηθος μου. Γαλα εχβ νορμαλ για τ μωρο. Δ ειναι δηλ ότι εχω άπειρο κ πετρωνει τ στηθος μου. Είμαι ξεκάθαρο οιδημα. Νομίζω ότι θα μ πεσει από τ βαρος. Ξεκιναει 3 δάχτυλα κατω από την κλειδα και πιάνει ολο τ στηθος μέχρι μασχάλη κ λεμφαδενες. Μίλησα με τη μαια τ γνωστά, ζεστές κομπρεσες μασαζ, ίσα ίσα βγαζω μερικες σταγόνες, δ ειναι ότι αδειάζει τ στηθος, κ μετα κρύες κομπρεσες. Ελπίζω να υποχωρήσει τ πρήξιμο τ επόμενο 24ωρο. Το φουλ γαλα τ βγαζω με τ θήλαστρο κ ηρεμω, στις προηγ εγκυμοσύνες δηλ. Σ αυτήν υποφέρω πραγματικα. Μετα λεω μερικες μερες ακομα υπομονή κ θα αρχίσεις να στρώνεις. Τα κορίτσια ειναι ολη την ώρα πάνω από τ κεφαλι τ μωρου. Ευτυχως τ γλυκό μου κοιμαται αρκετα. Τρίτη πρωί έχουμε παιδίατρο. @Maria98 καποια βιάζεται για 2ο? Η ιδεα μ ειναι? Χαχα
    • Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...