Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες,δειλα δειλα ανοιγω θεματακι μιας κ εχω κανει 2 χοριακες μετα απο θετικο τεστ κ βγηκαν πολυ υψηλες😊  τελευταια περιοδος ηταν 30/03 και βαση αυτου μου βγαζει η εφαρμογη ΠΗΤ 4/01,ραντεβου για πρωτο υπερηχο εχω την ερχομενη βδομαδα.Ειστε κ αλλες αραγε με χαλια στομαχι και κεφαλι να νιωσω μια καποια συμπαρασταση;😅

Δημοσίευση

Ω μας άνοιξες θέμα με μωράκια Δεκεμβρίου!είμαστε αρκετές αλλά ακόμα φοβόμαστε να το ανοίξουμε. @Eliza Kats @sofakikaramel @marinamanoulitsa 😄 Άστα να πάνε εγώ είμαι χάλια συνέχεια αναγούλες,μ μυρίζουν όλα και την περισσότερη μέρα ζαλίζομαι.  Προσπαθώ να τρώω πολύ συχνά και μικρά γεύματα.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ω μας άνοιξες θέμα με μωράκια Δεκεμβρίου!είμαστε αρκετές αλλά ακόμα φοβόμαστε να το ανοίξουμε. @Eliza Kats @sofakikaramel @marinamanoulitsa 😄 Άστα να πάνε εγώ είμαι χάλια συνέχεια αναγούλες,μ μυρίζουν όλα και την περισσότερη μέρα ζαλίζομαι.  Προσπαθώ να τρώω πολύ συχνά και μικρά γεύματα.

Γεια σας κορίτσια μπαίνω δειλά δειλά και εδώ με πολύ φόβο, εγώ σήμερα είμαι 7+4 με βάση υπερήχου! Εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά ❤️Εσείς πόσο είστε;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...