Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια γεια σας! Περιμένω σε λίγες μέρες περίοδο και ξεκινάω διαδικασία για ετ. Πριν ένα μήνα περίπου που έλεγξα την προλακτίνη μου ήταν λίγο πιο πάνω από το όριο. Η ενδοκρινολόγος και η εξωσωματικος λένε δεν χρειάζεται αγωγή, είναι από το στρες. Αγχώνομαι μην επηρεάσει την εμφύτευση. Ποια η γνώμη σας; 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου. Αν εμπιστεύεσαι τους γιατρούς σου, να τους ακούσεις κ όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με την προλακτινη,  το μόνο που ξέρω επειδή μου έχει συμβεί είναι ότι όντως μπορεί να ανέβει αποκλειστικά και μόνο από το άγχος 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η afr είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου. Αν εμπιστεύεσαι τους γιατρούς σου, να τους ακούσεις κ όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με την προλακτινη,  το μόνο που ξέρω επειδή μου έχει συμβεί είναι ότι όντως μπορεί να ανέβει αποκλειστικά και μόνο από το άγχος 

Και εμένα αυτό μου είπαν, ότι φταίει το άγχος. Θα κάνω ότι μου λένε και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...