Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα είχα υπέρηχο όλα καλά με το μικράκι μου, 10+4 μου φαίνεται απίστευτο ότι έχω φτάσει μέχρι εδώ και ελπίζω για τα καλύτερα και μελλοντικά 🙏🏼 Αγχώθηκα λίγο γιατί σήμερα φάνηκε στον υπέρηχο ένα ινομυωμα που μάλλον μεγαλωσε τώρα γιατί δεν το είχαμε δει ποτέ πριν, μικρό περίπου 3εκ. και σε οπίσθια θέση από τη μήτρα αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν είναι κοντά. Αν όμως μεγαλώσει κι άλλο αυτό με τις ορμόνες; Είχατε αντίστοιχη εμπειρία; 

πολύ όμορφα τα νέα σου κορίτσι μου!! Μεγαλώνει το σποράκι!! τι όμορφα! 

Είχα και εγώ ινομύωμα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού γέννησα την κορή μου, πριν δεν φαινόταν. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, όσο κράτησε, μεγάλωσε λίγο λόγω ορμονών αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε αυτό που απέβαλλα. Στον υπέρηχο που έκανα στο μήνα πάνω μετά την απόξεση είχε μικρύνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πρώτη εγκυμοσύνη με ινομυωμα 3 εκ πριν 7.5 στο τέλος της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα 5 εκ. Δεύτερη εγκυμοσύνη με 2 ινομυωματα ένα 5 εκ και ένα 2.8 εκ. Στο τρίτο τρίμηνο δε μεγαλώνουν άλλο αλλά θέλει παρακολούθηση και ξεκούραση. Τώρα μετά τη δεύτερη γέννα 3 ινομυωματα ένα 5 εκ, ένα 3 εκ και άλλο ένα 2.5 εκ εκφυλισμενο. Τα παρακολουθώ ανά 6μηνο. Όλα εξωτερικά του ενδομητριου. Πονάω παραπάνω στην ωορρηξία αλλά μπορεί να φταινε και οι καισαρικες για αυτό. Πολλές γυναίκες έχουμε ινομυωματα. Στην εμμηνόπαυση ξεραινονται και μειώνονται. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

πολύ όμορφα τα νέα σου κορίτσι μου!! Μεγαλώνει το σποράκι!! τι όμορφα! 

Είχα και εγώ ινομύωμα το οποίο το ανακαλύψαμε αφού γέννησα την κορή μου, πριν δεν φαινόταν. Στην δεύτερη εγκυμοσύνη, όσο κράτησε, μεγάλωσε λίγο λόγω ορμονών αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Ο γιατρός μου μου είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε αυτό που απέβαλλα. Στον υπέρηχο που έκανα στο μήνα πάνω μετά την απόξεση είχε μικρύνει. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Πρώτη εγκυμοσύνη με ινομυωμα 3 εκ πριν 7.5 στο τέλος της εγκυμοσύνης και μετά τη γέννα 5 εκ. Δεύτερη εγκυμοσύνη με 2 ινομυωματα ένα 5 εκ και ένα 2.8 εκ. Στο τρίτο τρίμηνο δε μεγαλώνουν άλλο αλλά θέλει παρακολούθηση και ξεκούραση. Τώρα μετά τη δεύτερη γέννα 3 ινομυωματα ένα 5 εκ, ένα 3 εκ και άλλο ένα 2.5 εκ εκφυλισμενο. Τα παρακολουθώ ανά 6μηνο. Όλα εξωτερικά του ενδομητριου. Πονάω παραπάνω στην ωορρηξία αλλά μπορεί να φταινε και οι καισαρικες για αυτό. Πολλές γυναίκες έχουμε ινομυωματα. Στην εμμηνόπαυση ξεραινονται και μειώνονται. 

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Διάβασα ότι προκαλούν προβλήματα στην εγκυμοσύνη αλλά είναι ανάλογα τη θέση τους το μέγεθος κλπ. Και αγχώθηκα αλλά δεν θα ξαναδιαβάσω τίποτα, η γιατρός δεν είπε ότι είναι σοβαρό. Και απ' ότι βλέπω και από τις περιπτώσεις σας όλα πήγαν καλά. 

@Mantarini θύμισε μου είχατε βρει αιτία της αποβολής; Στείλατε για καρυότυπο; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! Διάβασα ότι προκαλούν προβλήματα στην εγκυμοσύνη αλλά είναι ανάλογα τη θέση τους το μέγεθος κλπ. Και αγχώθηκα αλλά δεν θα ξαναδιαβάσω τίποτα, η γιατρός δεν είπε ότι είναι σοβαρό. Και απ' ότι βλέπω και από τις περιπτώσεις σας όλα πήγαν καλά. 

οχι κορίτσι μου δεν είχαμε στείλει καρυότυπο, δεν μαθαμε ποτέ. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Όχι δεν είναι κάτι από μόνο του σοβαρό. Απλά θέλει παρακολούθηση με υπέρηχο την οποία τώρα στην εγκυμοσύνη την κάνεις ούτως ή άλλως. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Όχι δεν είναι κάτι από μόνο του σοβαρό. Απλά θέλει παρακολούθηση με υπέρηχο την οποία τώρα στην εγκυμοσύνη την κάνεις ούτως ή άλλως. 

Καισαρική έκανες λόγω αυτών η ανεξάρτητα; 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Naty_ είπε:

Καισαρική έκανες λόγω αυτών η ανεξάρτητα; 

Είχα ένα ινομυωμα από πριν αρχίσω να προσπαθώ για εγκυμοσύνη. Αυτό μέσα σε 3 χρόνια έφτασε 7.5 εκ και το έβγαλα με καισαρική. Μετά λόγω αυτής της καισαρικης τα παιδιά τα γέννησα και τα δύο με καισαρικες. Το 2020 έβγαλα το ινομυωμα, το 2022 γέννησα την κόρη μου και το 2024 τον υιό μου. Είναι συνήθης ιατρική πρακτική όταν προηγείται καισαρική να γίνεται πάλι καισαρική. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! 

2 μέρες πριν από την αναμενόμενη περίοδο. Έκανα ένα τεστ εχτές το μεσημέρι και βγήκε αρνητικό. Σήμερα το πρωί δεν έκανα, λέω να κάνω αύριο το πρωί.  Θα είχε δείξει πιστεύω αν ήμουν 

Το γνωρίζει το 2017 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έκανα τεστ αρνητικό.. και ακριβώς την ημέρα της ακαυανομαστης αχνό θετικό.. μίστερ 7.5

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!τι κάνετε;;;;; Εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω εμετό...προσπαθώ να συγκρατηθω να μην κάνω !!!πείτε μου αν σας βοήθησε κάτι στις αναγουλες....😟

Παξιμάδια πριν σηκωθώ απ' το κρεβάτι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Είχα ένα ινομυωμα από πριν αρχίσω να προσπαθώ για εγκυμοσύνη. Αυτό μέσα σε 3 χρόνια έφτασε 7.5 εκ και το έβγαλα με καισαρική. Μετά λόγω αυτής της καισαρικης τα παιδιά τα γέννησα και τα δύο με καισαρικες. Το 2020 έβγαλα το ινομυωμα, το 2022 γέννησα την κόρη μου και το 2024 τον υιό μου. Είναι συνήθης ιατρική πρακτική όταν προηγείται καισαρική να γίνεται πάλι καισαρική. 

Συγνώμη που επεμβαίνω . Αλλά θέλω να τονίσω ότι είναι ένα μεγάλο λάθος αυτό που έχει περάσει στην Ελλάδα για ευνόητους λόγους. Δεν ιατρική πρακτική αλλά σκόπιμη κερδοφορία. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Και να μεγαλώσει δεν έγινε κάτι μη σκας . Είτε θα γεννήσεις με καισαρική είτε θα το αφαιρέσεις αργότερα δεν είναι λόγος να ανησυχείς . 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και να μεγαλώσει δεν έγινε κάτι μη σκας . Είτε θα γεννήσεις με καισαρική είτε θα το αφαιρέσεις αργότερα δεν είναι λόγος να ανησυχείς . 

Δε με νοιάζει αν είναι καισαρική ας είναι τι να κάνουμε! Αρκεί να μην επηρεάσει το μικράκι μου γιατί διάβασα για αποβολές κλπ. Αλλά δεν ξαναδιαβάζω και κάψω τον εγκέφαλο μου 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Το γνωρίζει το 2017 2 μέρες πριν την αναμενόμενη έκανα τεστ αρνητικό.. και ακριβώς την ημέρα της ακαυανομαστης αχνό θετικό.. μίστερ 7.5

Μπήκα να γράψω και βλέπω το μήνυμα σου. Και κοιτάω ξανά το τεστ το μεσημεριανό που το έχω παρατημένο στο κομοδίνο  ή κάνουν γραμμουλες τα μάτια μου ή όντως υπάρχει μια πολύ άχνη γραμμή ίσα που την διακρίνεις... ✌️✌️✌️ Θα επαναλάβω αύριο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Μπήκα να γράψω και βλέπω το μήνυμα σου. Και κοιτάω ξανά το τεστ το μεσημεριανό που το έχω παρατημένο στο κομοδίνο  ή κάνουν γραμμουλες τα μάτια μου ή όντως υπάρχει μια πολύ άχνη γραμμή ίσα που την διακρίνεις... ✌️✌️✌️ Θα επαναλάβω αύριο.. 

ο λαός απαιτεί φωτο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

ο λαός απαιτεί φωτο!!!

Θα την ανέβαζα αλλά με το ζόρι την βλέπω εγώ βρε κορίτσι. Με την φωτογραφία θα είναι ένα αρνητικό τεστ. Επιφυλάσσομαι για το αυριανό!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!τι κάνετε;;;;; Εγώ είμαι ένα βήμα πριν κάνω εμετό...προσπαθώ να συγκρατηθω να μην κάνω !!!πείτε μου αν σας βοήθησε κάτι στις αναγουλες....😟

Να τρως κάτι συνέχεια. Εγώ παίρνω  4 χαπια nuperal. Και τα κουλουράκια κάνουν καλό και παξιμαδι 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Δε με νοιάζει αν είναι καισαρική ας είναι τι να κάνουμε! Αρκεί να μην επηρεάσει το μικράκι μου γιατί διάβασα για αποβολές κλπ. Αλλά δεν ξαναδιαβάζω και κάψω τον εγκέφαλο μου 😅

Μην το κάνεις αυτό το λάθος γτ ακόμα και για κλασικό θα πουν μην κλάνεις δυνατά 😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Από το μεσημέρι και μετά νιώθω πρήξιμο έντονο και σαν να ετοιμάζομαι να αδιαθετησω. Θα δούμε και αύριο. Εύχομαι να μην είναι η ιδέα μου βρε κορίτσιαααα 

Του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα είσαστε οι 2 σας αλλά 3. Για αυτό κανόνισε φέτος να πάτε κάπου. ..εντολή ζαιρας...

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Του χρόνου το καλοκαίρι δεν θα είσαστε οι 2 σας αλλά 3. Για αυτό κανόνισε φέτος να πάτε κάπου. ..εντολή ζαιρας...

Μανα μου που να αφήσω το 5χρονο;; Της υποσχέθηκα ότι τον Σεπτέμβρη θα πάμε στο ξενοδοχείο με τα δεντροσπιτα να μείνουμε στη Χαλκιδική. 😛😛

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσι μου και μένα κάπου εκεί στην ίδια εβδομάδα βρήκε ο γιατρός ένα ινομυωμα. Μου ξεκαθάρισε ότι 99% των περιπτώσεων δεν επηρεάζει πουθενά. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής αναλογα το μέγεθος και τη θέση του. Προσωπικά στην ιδέα της καισαρικής τρομοκρατήθηκα γιατί θα έχω ένα μωρό 20 μηνών να με περιμένει σπίτι και μηδενική βοήθεια, όπως ξέρετε... Αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην β επιπέδου, ο εμβρυομητρικος δεν βρήκε πουθενά το ινομυωμα 🤷🤷

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσι μου και μένα κάπου εκεί στην ίδια εβδομάδα βρήκε ο γιατρός ένα ινομυωμα. Μου ξεκαθάρισε ότι 99% των περιπτώσεων δεν επηρεάζει πουθενά. Ναι υπάρχει το ενδεχόμενο της καισαρικής αναλογα το μέγεθος και τη θέση του. Προσωπικά στην ιδέα της καισαρικής τρομοκρατήθηκα γιατί θα έχω ένα μωρό 20 μηνών να με περιμένει σπίτι και μηδενική βοήθεια, όπως ξέρετε... Αλλά ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Στην β επιπέδου, ο εμβρυομητρικος δεν βρήκε πουθενά το ινομυωμα 🤷🤷

Αχ ωραία μου δίνεις θάρρος! Απ' ότι μου είπε η γιατρός ίσως προϋπήρχε πολύ πολύ μικρό και τώρα με τις ορμόνες μεγάλωσε. Αλλά για την ώρα δεν επηρεάζει κάπου. Κι εγώ δεν θα ήθελα καισαρική ιδανικά αλλά αν είναι να γίνει αναγκαστικά λόγω αυτού τι να κάνουμε.. ας πάνε όλα καλά, να είναι υγιές το μπεμπέ και βλέπουμε!

Πώς είσαι εσύ; Πώς κυλάει; 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Αχ ωραία μου δίνεις θάρρος! Απ' ότι μου είπε η γιατρός ίσως προϋπήρχε πολύ πολύ μικρό και τώρα με τις ορμόνες μεγάλωσε. Αλλά για την ώρα δεν επηρεάζει κάπου. Κι εγώ δεν θα ήθελα καισαρική ιδανικά αλλά αν είναι να γίνει αναγκαστικά λόγω αυτού τι να κάνουμε.. ας πάνε όλα καλά, να είναι υγιές το μπεμπέ και βλέπουμε!

Πώς είσαι εσύ; Πώς κυλάει; 

Μην διαβάζεις στο internet, θα αγχωθεις άδικα. Το έκανα και εγώ αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ξανά και ξανά ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά. Είμαι ευγνώμων που εχω μια καλή εγκυμοσύνη χωρίς επιπλοκές και μπορώ και φροντίζω την κόρη μου παράλληλα. Αν και η κοιλιά μεγάλωσε πολύ τώρα που μπήκα επίσημα στον 7ο και κουράζομαι εύκολα, προσπαθώ να απολαύσω τις τελευταίες εβδομάδες αποκλειστικότητας με την μικρή μου.

Νιώθω "ενοχές" που θα χάσει το 100% της προσοχής μου και ξαφνικά δεν θα είναι το μικρό μου μωράκι, αλλά η μεγάλη αδερφή. Ξέρω ότι είναι σκέψεις που λίγο πολύ οι περισσότερες μανουλες κάνουν, όταν περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους, και είναι λογικό. Από την άλλη ανυπομονώ να έρθει η μπέμπα και να ξαναζήσω αυτές τις μαγικές στιγμές της μωρουδιλας του νεογέννητου 🩷

Χάρηκα πολύ με τα νέα σου, καμία φορά γράφω βιαστικά γιατί η μικρή δεν με αφήνει και πολύ με το κινητό στα χέρια. Το ίδιο και για σένα κορίτσι μου @annie!. Με το καλό τα μωράκια σας 🩷🩷🩷 Ελπίζω αυτός ο μήνας να συνεχίσει με το σερί των θετικών όπως ο προηγούμενος!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου σταμάτα να το εσωτερικευεις και να μαζεύεις ενοχές. Ήσουν σε μία μακροχρονια σχέση που έληξε, γιατί ο φίλος σου έφυγε χωρίς εξήγηση και ήταν καθοδηγουμενος απ τους γονείς του. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Θα έπρεπε όλοι σας να αισθάνεστε ανακούφιση που γλιτώσατε από αυτόν τον άνθρωπο και το περιβαλλον του, που μόνο προβλήματα σου δημιουργούσε. Και οι γονεις σου, δεν καταλαβαινω γιατι απογοητευτηκαν, αντί να φτυνουν τον κορφο τους που το κοριτσι τους γλιτωσε απο ολα αυτα; Θα έπρεπε να είναι κοντά σου να σε στηρίζουν, κι οχι να αναρωτιουνται το γιατί και να νιωθουν στενοχώρια και ντροπη που δεν τους μιλούν οι απαράδεκτοι "συμπεθεροι". Λίγο εγωισμό δεν εχουν;  Τωρα, σ αυτα που ρωτάς, όλα τα έχουμε δει, όλα έχουν συμβεί. Για τους άντρες είναι το πιο απλό να χωρίσουν και να το ρίξουν στην γυναίκα. Ο πιο ανέντιμος και ανωδυνος τρόπος. Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι ψεύτες, η ζωή το έχει αποδείξει πολλές φορές. Μόλις δουν τα σκούρα ή τα ζόρια, την κανουν μ ελαφρα. Σε σχέση χρονων, σε εγκυμοσύνη, με μωρά παιδιά...αν καθεμια μας αρχίσει να εξιστορεί, δεν μας φτάνει το φόρουμ. Το ξέρουν ότι σε πονουν,  αλλά δεν έχουν κότσια να πάρουν την ευθύνη. Ο τύπος λοιπόν τώρα δεν σήκωσε το τηλέφωνο, επειδή δε μπορεί τα δράματα. Τον ξεβολευεις. Ξέρει τι θα του πεις και δεν θέλει ούτε να σε παρηγόρησει, ούτε να εξηγήσει, ούτε να ξαναγυρίσει. Είναι πολύ λίγος γι αυτό που σου έχει κάνει. Ή έχει πέσει μεγάλη πλύση εγκεφάλου απ την οικογένεια του που δεν σε θελει ή αποφάσισε κάλλιο αργά παρά ποτέ οτι δεν θέλει να πάρει ευθύνες οικογένειας και παιδιού ή υπαρχει άλλη. Κατά την πολύ ταπεινή μου άποψη, κάτι απ τα τρία συμβαίνει.  Θα το μάθεις αργά ή γρήγορα. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ηλιον, ιδιαίτερα στη μικρή κοινωνία που ζείτε. Και θα ρθει η μέρα που θα πάρεις την μικρή σου "εκδικηση" με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, να είσαι σίγουρη. Αν όμως τολμήσει να σε ξαναπλησιασει, δεν πρέπει να είσαι εκεί γι αυτόν. Αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις. Και θα το κερδίσεις με ψυχοθεραπεία κι ενδυνάμωση του εαυτού σου ( μπράβο, μπράβο και παλι μπράβο που ξεκίνησες να μιλάς!). Οταν πια δεν θα τον εχεις αναγκη. Οι άντρες το ξέρουν πως οι γυναίκες είμαστε ευάλωτες, επειδή ακριβώς μεγαλώνουμε μ αυτή την απίστευτη κοινωνική πίεση για αντρα- αποκατάσταση - οικογένεια. Και λόγω αυτού φορτωνομαστε και ολα τα άγχη να κρατησουμε την στραβή σχέση με οποιο προσωπικό κόστος.  Για να ρθω και στο τελευταίο που ρώτησες κάποια στιγμή, πού ήσουν εσυ; Ήσουν μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση που δεν έδειχνε σημάδια ή που κακώς τα αγνοούσες. Τώρα λοιπόν, θα μάθεις να μην αγνοείς τα σημάδια, αν υπάρχουν, και να μην δένεις την ύπαρξη σου με έναν άντρα. Παντα θα πρεπει να εχεις μια αυτονομια. Θα προσπαθήσεις να αποφυγεις άτομα που δεν είναι κοντα σου με τον τροπο που σου ταιριαζει. Θέλει δουλειά με τον εαυτό σου κ εσωτερικό ψάξιμο. Το λέω κ για μένα και για όλους. Κανεις μας δεν είναι πανσοφος ούτε εχει το αλαθητο. Ουτε φυσικα ειμαστε στο μυαλο των συντροφων μας. Βγάλε λοιπόν απ το νου σου ότι πέταξες στα σκουπίδια τον κόπο τόσων χρόνων, γιατί εσύ ήσουν εκεί και προσπαθούσες με όλες σου τις δυνάμεις. Κάποιος άλλος εγκατέλειψε το πλοίο νομίζω, ανεξηγητα. Συνέχισε την προσπάθεια σου, προσπάθησε να μην τον ξανακαλεσεις ούτε αυτόν, ούτε κοινούς φίλους. Δεν σε βοηθάει να πας παρακάτω. Όσο μπορείς. Σιγά σιγά. Πονάει. Η συνηθεια έχει μεγάλη δύναμη. Αλλά θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κάνε τα σχέδια της επόμενης μέρας στη ζωή σου, στο σχολειο σου, στον νέο τόπο που θα σε καλέσουν. Εύχομαι να προσληφθεις απ την Α φάση!!;) και να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Συγγνώμη για το κατεβατό...
    • Και εγω με προγεστερονη και 2 μερες μετα ου την ξεκινησα, αδιαθετησα! Τι γινεται ρε κοριτσια; Εχει συμβει σε καμια;  Ο γιατρος μου ειπε να τα κόψω, αλλά τελικα τι θα γινει με την κυστη; Σιγα μην εφυγε με 2 μερες χαπια ωστε να ξεκινησω ενεσεις..
    • Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα ελπιζω να ειστε καλα. Τι κανουν τα μπεμπακια σας;; Δεν προλαβα να σας διαβασω με την ησυχια μου γιατι ηρθαμε Θεσσαλονικη για να συμμετασχω σε εναν διαγωνισμο για δικαστικους υπαλληλους. Σημερα γυριζουμε Πατρα. Καναμε το πρωτο μας ταξιδι με τον μπεμπακο ειναι τοσο καλος. Ειδα για το θερμος που λεγατε και γω ακριβως το ιδιο με εσας κανω και καθε δευτερη μερα βαζω νερο με ξυδι για μαζευει αλατα καμια φορα. Και απο την πολλη απολυμανση που ριχνω σε ολα βραστο νερο εχω χιλιοκαψει τα χερια μου γιατι ολο και λιγο νερο πεφτει πανω μου σαν χαζη και γω. 
    • @Naty_Ναι το ξερω με εχει πιάσει ανυπομονησία πάλι ενω έλεγα δε θα κάνω νωρίτερα. Εκει ναι Πέμπτη Παρασκευή θα κάνω ενα!
    • Δεν ξέρω αν πρέπει να παίζουμε με τις λέξεις τύπου εξαρτημένη..ας πουμε ότι ήσουν δεμένη, έχασες την παρέα σου, το στήριγμα σου, άνθρωπος έφυγε μέσα από το σπίτι κ ποιος δεν θα ένιωθε την απουσία.  Είναι πολλά τα γιατί και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.  Μήπως είναι απλά ανωριμος? Μπήκε σε μια διαδικασία για παιδί επειδή είναι ας πούμε η φυσική εξέλιξη μιας σχέσης αλλά δεν το είχε κ καημό? Τεσπα.  Είπαμε υποθέσεις.  Εσύ τώρα προσπάθησε όσο μπορείς  να κάνεις πραγματάκια. Ο Σεπτέμβρης δεν ειναι μακριά θα αλλάξεις πόλη παραστάσεις θα εργάζεσαι κ θα ξεχνιέσαι.  Τώρα πάρε το χρόνο σου! Καλό είναι όμως να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο,να μη κάθεσαι μέσα κ τα σκέφτεσαι συνέχεια δε βοηθάει. Αντε κορίτσι μου θα περάσει που θα πάει!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...