Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήρα χοριακή 134 πριν μία εβδομάδα, επανέλαβα 2 μέρες μετά 375. Πήγαμε γιατρό αυτή την εβδομάδα (που μάλλον είμαι 5η εβδομάδα και 2 μέρες) και είδαμε σάκο, αλλά το σχήμα του δεν ήταν καλό, ήταν σαν μία γραμμή και καθώς τον πίεζε με τον υπέρηχο εξαφανιζόταν ελαφρώς. Μας είπε ότι είναι 50-50 να είναι βιώσιμη η κύηση, έχω υπέρηχο ξανά σε 8 μέρες. Έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; και πως πήγε; 

Σχετικά με το σχήμα του σάκου δεν βρίσκω άρθρα στο internet. Μας είπε δεν βλέπει παλίνδρομη και δεν βλέπει και εξωμήτριο (την ημέρα που πήρα 1η χοριακ΄ή είδα και λίγο αίμα και μας είχε ανησυχήσει για εξωμήτριο). 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου!
Εύχομαι όλα να πάνε καλά..!!!
Εγώ είχα κανονικό σάκο στην 5 εβδομάδα κύησης και λεκιθικό ασκό που μετά από αιμορραγία στην 6η εβδομάδα έγινε σαν μισοφέγγαρο και μέσα δεν φαινόταν απολύτως τπτ. Η γυναικολόγος τότε ήταν πολύ αρνητική στο ότι υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει αυτή η εγκυμοσύνη γιατί πίστευε πως δεν υπάρχει τπτ μέσα στο σάκο. Παρόλα αυτά ο εξωσωματικός επέμενε να συνεχίσω τα φάρμακα και σε μία εβδομάδα να πάω να με ξαναδεί, οπότε στην 7η εβδομάδα πήγα και όχι μόνο το έμβρυο ήταν εκεί και ο σάκος ολοστρόγγυλος αλλά είδαμε και καρδούλα να χτυπάει. Δυστυχώς όμως η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε γιατί στην 9η εβδομάδα που πήγαμε να δούμε πως προχωράει η εγκυμοσύνη, είχε σταματήσει  καρδούλα του με αποτέλεσμα να μπω 28/02 στο νοσοκομείο για απόξεση.
Αυτό δεν σημαίνει ότι η δική σου δεν μπορεί να προχωρήσει, απλά στο αναφέρω για να δεις πως όλα τελικά είναι θέμα τύχης και πιθανοτήτων.. να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά..!!! κι αν δεν πάνε δεν είναι το τέλος ακόμη..!!! 😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...