Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω ένα βρεφικό περίπου 40 ημερων Και τρώει αποκλειστικά ξένο γάλα λόγω κάποιων δικών μου θεμάτων.το θεμα μου είναι τα ποσά ml πίνει... πίνει 120-150 ml ανά δύο ώρες και μου φαίνεται υπερβολικό.Η παιδίατρος είπε ότι μεγαλώνει γρήγορα κ πίνει τοσο

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Spyrido είπε:

Έχω ένα βρεφικό περίπου 40 ημερων Και τρώει αποκλειστικά ξένο γάλα λόγω κάποιων δικών μου θεμάτων.το θεμα μου είναι τα ποσά ml πίνει... πίνει 120-150 ml ανά δύο ώρες και μου φαίνεται υπερβολικό.Η παιδίατρος είπε ότι μεγαλώνει γρήγορα κ πίνει τοσο

Πφφφ μεγαλο θεμα αυτο..ειχα την ιδια απορια ποσα ml πρεπει να δινω στον μικρο μου και η παιδιατρος δε με βοηθησε ιδιαιτερα σε αυτο, μου ελεγε παντα οτι πινει οσο θελει και αν δε θελει αλλο θα πεταξει το μπιμπερο. Βεβαια εμενα δε μου το εκανε ποτε οσο του εδινα συνεχιζε να πινει γι αυτο του εβαζα συγκεκριμενα ml καθε φορα και παλι καλα δεν παραπονιοταν οταν τελειωνε . Η αληθεια ειναι πως ειναι μπολικα τα ml για τοσο μικρο αλλα αν εκεινη σου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα να του δινεις τοσο οκ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...