Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω ένα βρεφικό περίπου 40 ημερων Και τρώει αποκλειστικά ξένο γάλα λόγω κάποιων δικών μου θεμάτων.το θεμα μου είναι τα ποσά ml πίνει... πίνει 120-150 ml ανά δύο ώρες και μου φαίνεται υπερβολικό.Η παιδίατρος είπε ότι μεγαλώνει γρήγορα κ πίνει τοσο

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Spyrido είπε:

Έχω ένα βρεφικό περίπου 40 ημερων Και τρώει αποκλειστικά ξένο γάλα λόγω κάποιων δικών μου θεμάτων.το θεμα μου είναι τα ποσά ml πίνει... πίνει 120-150 ml ανά δύο ώρες και μου φαίνεται υπερβολικό.Η παιδίατρος είπε ότι μεγαλώνει γρήγορα κ πίνει τοσο

Πφφφ μεγαλο θεμα αυτο..ειχα την ιδια απορια ποσα ml πρεπει να δινω στον μικρο μου και η παιδιατρος δε με βοηθησε ιδιαιτερα σε αυτο, μου ελεγε παντα οτι πινει οσο θελει και αν δε θελει αλλο θα πεταξει το μπιμπερο. Βεβαια εμενα δε μου το εκανε ποτε οσο του εδινα συνεχιζε να πινει γι αυτο του εβαζα συγκεκριμενα ml καθε φορα και παλι καλα δεν παραπονιοταν οταν τελειωνε . Η αληθεια ειναι πως ειναι μπολικα τα ml για τοσο μικρο αλλα αν εκεινη σου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα να του δινεις τοσο οκ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσια είναι φυσιολογικό που σήμερα 8+1 δεν έχω ενόχληση στο στήθος. Βασικά τις προηγούμενες ημέρες είχα μια ελαφριά ευαισθησία που σήμερα δεν την έχω. Δεν έχω κάποια ενόχληση ευτυχώς.. αλλά είναι φυσιολογικό αυτό;; Φοβάμαι μην ξανά περάσω τα ίδια και τρέμω πάλι. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στην 8η εβδομάδα σταμάτησε η καρδούλα του μωρού και μου είχαν κοπεί μαχαίρι όλα τα συμπτώματα.. οπότε τώρα είμαι μέσα στο άγχος και την αγωνία. 🥺
    • Το nipt δεν πέφτει έξω γιατί αναλύει χρωμοσ΄ωματα που απο εκεί όπως ξέρεις φαίνεται αδιαμφισβήτητα το φύλο του μωρού..Γερό, γερο και ξανά γερ΄ο μόνο να είναι! καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!
    • Αχ κάνε και για εμάς καμία βουτιά! Εγώ την άλλη Κυριακή θα πάω παραλία που θα είμαι Ικαρία.  Απεντομωση κάνουμε κάθε χρόνο και 2 φορές. Τώρα δεν ήταν πολλά οπότε ήταν και ευκαιρία για χοντρη γενική. Τώρα τελείωσα από τις 10 το πρωί, ακόμα καθάρισα ακόμα και ότι καλώδιο υπήρχε 🤣🤣. Εγώ ευτυχώς δεν είχα πολλά καλά, βέβαια έχουν μείνει 7 αλλά δεν θέλω να τα χάσω, αυτό που με ενοχλεί πάρα πολύ είναι η κυτταρίτιδα που έχω από τον πωπο μέχρι το γόνατο μπρος πίσω, παλεύω με κρέμες και πολύ νερό αλλά δεν βλέπω διαφορά.
    • Εφόσον το nipt είπε κορίτσι Ε είναι κορίτσι! Στον υπέρηχο είναι εύκολο να γίνει λάθος γιατί μπορεί να είναι σε δυσκολη θέση, να μπερδεύει ο λώρος κλπ. Στην αδερφή μου έλεγαν αγόρι κ τσουπ στον 5ο μήνα κορίτσι! Εγώ έκανα nipt κ στα δύο κ έπεσε μέσα εννοείται. Με το καλό!
    • @ΜαρίαΔημήτρης αχχ κοριτσι μου παρτε μια απεντομωση ειχα παρει και γω ειναι πολυ οικονομικο μην βασανιζεστε με ψεκασμους και φαρμακα τωρα π εχεις βρεφος. Εισαι νοικοκυρα ομως φιλη μου μπραβο σου, εγω τα ακουω και κουραζομαι τοσο τεμπελα ειμαι.  Ενα μηνα μετα τον αποθηλασμο;; Πφφφ καταλαβα ετσι θα ξεκαλοκαιριασω. Τρωω φυσιολογικα, κινουμαι ολη μερα σαν τη σβουρα και παραμενω ετσι ιδια και απαραλλαχτη, τροφαντη τροφαντη 🤣🤣. Σημερα θα παω θαλασσα πρωτη φορα με το μπεμπεκο, αλλα κατα τις 8 λεμε για να μη μου ζεσταθει εχει 40 βαθμους. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...