Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα μαμά για δεύτερη φορά! Το πρώτο το θήλασα 40 μέρες αλλά έδινα και ξένο... Στο δεύτερο κάνω αποκλειστικό θηλασμό 40 μέρες αλλά από χτες νιώθω ότι δεν 3χω γάλα και ο μικρός συνέχεια γκρινιάζει... Ούτε το νιώθω βαρύ το στήθος ούτε τπτ? Τι να κάνω? Δεν τρώει? 

Δημοσίευση

Καλησπερα να σας ζησουν! Το αν τρωει η οχι θα φανει και απ τις μετρησεις του μωρου. Το εχει δει ο παιδιατρος; καποιες φορες νομιζουμε οτι δεν τρωνε επειδη εχουν γκρινιτσα αλλα γενικα αν παιρνουν ικανοποιητικο βαρος δεν προτεινουν να δινουμε φορμουλα. Απο κει και περα αν θεωρειτε οτι δεν τρωει το μωρο σας μπορειτε να δωσετε ξενο. Προσωπικα αυτο εκανα επειδη δεν ηρεμουσε με τιποτα οποτε εκανα μεικτη σιτιση. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα @Amp92 μου. αΠωωωλλ τραβήξατε μεγάλο ζόρι! Ευτυχώς όλα καλά! Ρε συ κι εμένα η μικρή έτσι ακριβώς, νομίζω ότι τρώει υπερβολικά για αυτό το θεωρώ υπερβολή να την ξυπνάω την μέρα στο 2ωρο για να φάει. Προς το παρόν το κάνω, θα ξαναρωτήσω την Παρασκευή που έχουμε γιατρό. Επίσης το ίδιο ακριβώς και με τον θηλασμό, η μεγάλη μου από εκεί που θηλάζε μόνο βράδυ, τώρα θέλει κάθε φορά που βλέπει το μωρό και είναι τόσο εκνευριστικο γιατί δεν πίνει θέλει να κάνει μόνο την κίνηση, ίσα να μας ξεσηκώσει δηλαδή,αλλά εντάξει θα το ξεπεράσουμε ελπίζω! Και το ίδιο κάνει και με τον ύπνο η μεγάλη μου, περνάει διάφορες φάσεις! Εσένα μωρέ είναι και μικρούλης ο μεγάλος, λογικό! Σύντομα όλα θα ναι καλύτερα!! Κορίτσια βγαίνετε βόλτες? Αν το επιτρέπει ο καιρός φυσικά!
    • Πήγα το πρωί, θα έμπαινα να γράψω τα νέα! Το σπορί κάπου 6+5 είναι, ακούσαμε καρδούλα όλα φυσιολογικά για τη φάση που είναι, θα ξαναπάω από βδομάδα να δούμε ότι αυξήθηκαν κι άλλο οι παλμοί και ότι κυλάνε όλα καλά ❤️🙏 Εγώ συνεχίζω με ναυτία ανα διαστήματα μέσα στη μέρα, υπνηλία και κούραση. Πήρα μία ανάσα, αλλά ακόμη συγκρατιέμαι, θέλω να περάσουν κι οι επόμενες κρίσιμες εβδομάδες να πάρω μεγαλύτερη! Πώς πάει εκεί;;
    • @Naty_ αγάπη τι ώρα έχεις ραντεβού ;
    • Όχι ακόμα είναι πολύ νωρίς!!! Θέλω σίγουρα να περάσει η αυχενική κ γενικότερα σκέφτομαι προς τα μέσα του 2ου τριμήνου. Να ξεκινήσει να κλωτσάει, να φουσκώσει κ η κοιλιά αρκετά. Εσυ πως το διαχειρίστηκες στα προηγούμενα ;  
    • Με το καλό κορίτσι μου! Και εγώ εκεί π δεν το περίμενα. Πρώτη εγκυμοσύνη με εξωσωματική και αποβολή στον δεύτερο μήνα, απέκτησα τον γιό μου με δεύτερη εμβρυομεταφορα και τώρα τρίτη εγκυμοσύνη   με φυσιολογική σύλληψη 🙏🏻  Σ εύχομαι καλά αποτελέσματα στην αυχενική 🙏🏻 θα περιμένουμε νεα 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...