Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες,

Είχε καμία, πρόσφατη εμπειρία από φυσιολογικό τοκετό στο "ΜΗΤΕΡΑ";

Μείνατε ευχαριστημένες, πόσο σας κόστησε;

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας!!!! ❤️

Δημοσίευση
στις On 3/4/2025 at 10:28 ΠΜ, ο/η Ioanna0030 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω δεν εχω εμπειρια απο φυσιολογικο αλλα γεννησα στο μητερα πριν απο 2 μηνες με καισαρικη! Εχω να σου πω οτι η εμπειρια μου ηταν φανταστικη ολο το προσωπικο ηταν εξαιρετικο απο την στιγμη που εκανα εισαγωγη μεχρι και την στιγμη που βγηκα! Παρα πολυ οργανωμενοι δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παρεχουν ολα εγω μια μικρη τσαντα με νυχτικα πηρα. Οι κοπελες στον οροφο με το που τις φωναζες ερχοντουσαν. Άπο οσο ξερω ο φυσιολογικος ειναι 2.5χιλιαρικα 300€ λιγοτερο απο την καισαρικη…αλλα με ενα τηλεφωνο θα σε ενημερωσουν. Με το καλο το μωρακι σου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η elenitsa2. είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Εγω δεν εχω εμπειρια απο φυσιολογικο αλλα γεννησα στο μητερα πριν απο 2 μηνες με καισαρικη! Εχω να σου πω οτι η εμπειρια μου ηταν φανταστικη ολο το προσωπικο ηταν εξαιρετικο απο την στιγμη που εκανα εισαγωγη μεχρι και την στιγμη που βγηκα! Παρα πολυ οργανωμενοι δεν εχω κανενα παραπονο. Τα παρεχουν ολα εγω μια μικρη τσαντα με νυχτικα πηρα. Οι κοπελες στον οροφο με το που τις φωναζες ερχοντουσαν. Άπο οσο ξερω ο φυσιολογικος ειναι 2.5χιλιαρικα 300€ λιγοτερο απο την καισαρικη…αλλα με ενα τηλεφωνο θα σε ενημερωσουν. Με το καλο το μωρακι σου ❤️

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!
Να σου ζήσει το θαυματάκι σου!!

Δημοσίευση
στις On 3/4/2025 at 10:28 ΠΜ, ο/η Ioanna0030 είπε:

Καλημέρα σε όλες,

Γέννησα στο μητέρα τον πρώτο μου γιο τον Ιούλιο του 2023 με καισαρική και μας βγήκε τότε 2400€ η κλινική. 

Δεν έχω παράπονο από τις μαίες στον όροφο, είχαν πάντα όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσουν. 

Συγκεκριμένα δε μου άρεσαν οι χώροι που βάζουν τις έγκυες να περιμένουν το τοκετό... Στενοί χώροι, Χωρίς μπάλες πιλάτες για βοήθεια, χωρίς την επιλογή να μπορείς να σηκωθείς, να περπατήσεις, γενικά να κάνεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για φυσιολογικό τοκετό να είμαι ειλικρινής δε θα το επέλεγα. 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Γέννησα στο μητέρα τον πρώτο μου γιο τον Ιούλιο του 2023 με καισαρική και μας βγήκε τότε 2400€ η κλινική. 

Δεν έχω παράπονο από τις μαίες στον όροφο, είχαν πάντα όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσουν. 

Συγκεκριμένα δε μου άρεσαν οι χώροι που βάζουν τις έγκυες να περιμένουν το τοκετό... Στενοί χώροι, Χωρίς μπάλες πιλάτες για βοήθεια, χωρίς την επιλογή να μπορείς να σηκωθείς, να περπατήσεις, γενικά να κάνεις ότι θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Για φυσιολογικό τοκετό να είμαι ειλικρινής δε θα το επέλεγα. 

Ευχαριστώ πολύ για το σχόλιό σου!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια,  @Sotiria_94 38 εβδομάδων ε? Μια βδομάδα διαφορά έχουμε. Εγώ Σάββατο θα είμαι ακριβώς 37. Πόση πιεση έχεις?  Από βάρος πάντως μια χαρά είναι το νινί.   Εγώ σήμερα το απόγευμα άρχισα να έχω πολλά πετρώματα αλλά όχι με πόνο,ενόχληση πιο πολύ χαμηλά. Επίσης όλο το απόγευμα είμαι σαν κατσουφα, οι ορμόνες βαράνε κόκκινο κορίτσια!
    • @Diwni εχετε κανει ενα σωρο δουλειες ολο αυτο τον καιρο χαρα στο κουραγιο σου, εγω βαρυνα και καθε βραδυ ειμαι διαλυμενη χωρις να κανω τιποτα μονο με το περα δωθε. Τον μπεμπη μου τον βγαζει 2900 κατι γραμ. Μην νομιζεις οτι τον μετραει και πολυ ανετα σαν στραπατσαρισμενο καθεται. Εγω παλι βγηκα βαρυτερη στη ζυγαρια αν και δεν φαινεται κατι εξωτερικα περαν απο μια μπολικη κοιλια και προβληματιστηκα λιγο, αλλα αυτη την εβδομαδα θα προσεξω απο περιεργεια να δω τι θα γινει. Απο κιλα εσεις πως πατε;
    • Κοίτα εγώ όπως σου είπα έχω γιατρό τον κ. Χρήστο Παππά.. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το γιατρό μου.  Την ημέρα που ήταν να μου κάνει την ωοληψία έλειπε σε ταξίδι στο εξωτερικό οπότε και με ανέλαβε ένας συνάδελφος του όπως μου είπε και είχαμε συμφωνήσει. Όταν τελείωσε η ωοληψία πλήρωσα στην κλινική 1100 ευρώ και 80 μου ζήτησαν για τον αναισθησιολόγο. Στο γιατρό δεν είχα δώσει τπτ εκείνη την ημέρα γιατί δεν γνώρισα ότι θα πρέπει να τον πληρώσω εξτρά. Εγώ είχα την εντύπωση ότι μέσα στα χρήματα αυτά είναι και η αμοιβή του γιατρού φαντάσου...  Εντωμεταξύ πήγα για εξωσωματική στα τυφλά, δεν είχα ιδέα ούτε για το τι θα πληρώσω, ούτε τπτ.. δεν με ενημέρωσε κανένας, ούτε καν ο γιατρός μου είπε τι θέλει. Βέβαια δεν ρώτησα κι εγώ γιατί ότι και να μου έλεγαν θα το πλήρωνα αφού είχα μπει στο χορό. Αλλά θέλω να σου πω ότι δεν μου έδωσε κανείς τιμές, ούτε το κέντρο, ούτε ο γιατρός.  Παρόλα αυτά εκείνη την ημέρα έδωσα 1180 ευρώ και έφυγα. Όταν πήγα για την εμβρυομεταφορά και πήγα να πληρώσω το κέντρο μου είπε 1300.. τα πλήρωσα και νόμισα ότι είχα καθαρίσει με το χρηματικό.. αμ δε.. κούνια που σε κούναγε.. μέσα εννοείται στις τιμές αυτές δεν ήταν οι αμοιβές των γιατρών. Εγώ νόμιζα ότι από τη στιγμή που συνεργάζονται με το κέντρο, πληρώνεις για όλα το κέντρο.  Όχι όμως. Τελικά όταν ήταν να φύγουμε και μας φώναξε ο γιατρός στο γραφείο του για να μας πει τι να κάνουμε και τι να προσέξουμε από δω και πέρα, μας είπε ότι δεν τον πληρώσαμε. Και του λέω μα πως, αφού έδωσα 1300 στο ταμείο.. όχι μου λέει αυτό είναι η αμοιβή του κέντρου και η κρυοσυντήρηση, εμένα μου χρωστάς 600 για την ωοληψία και 1000 για την εμβρυομεταφορά. Σύνολο μου λέει 1600 γιατί το συνάδελφο την προηγούμενη φορά δεν τον πλήρωσες, οπότε αναγκάστηκα να τον πληρώσω εγώ. Λέω γιατρέ δεν το γνώριζα, δεν μου το είχατε πει αυτό, ούτε ότι εσείς πληρώνεστε στο χέρι και όχι από το κέντρο. Τεσπα το θέμα είναι ότι χοντρικά μου έφυγαν 4 χιλιάρικα. Από τον ΕΟΠΥΥ πήρα πίσω 350€.  Ο συνάδελφος στον οποίο με είχε παραπέμψει ο γιατρός μου ήταν εν τέλη ο κ. Γκουτζιούλης γι'αυτό και θεώρησα ότι αυτός παίρνει 600 ευρώ για την ωοληψία. Ο δικός μου δεν ξέρω πόσα παίρνει ή πόσα θα μου ζητούσε. Πάντως καλύτερα έτσι γιατί εγώ από τον κ. Γκουτζιούλη βγήκα κερδισμένη θεωρώ. Κατάφερε και μου πήρε 23 ωάρια & δεν είχα καθόλου αίμα μετά την όλη διαδικασία. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι από δω και πέρα σε κάθε επόμενη εμβρυομεταφορά ο γιατρό θα μου παίρνει 1000€ και η κλινική 550€. 
    • @Sotiria_94 κλεινεις 38 βδομαδες ρε θηρίο?? Πω πω! Πόσο σου τον βγαζει τ μικρό? Εμεις σήμερα πήγαμε στο χωριό φέραμε κατι θήκες με ρουχα, κουβερτακια, σεντονακια κτλ, πηραμε τ αβγο κ την καλαθουνα. Απο αυριο θα τ ανεβάσουμε γτ τ αφησαμε ολα στο αυτοκίνητο και να κατσω μα τ ξεχωρισω κ απο βδομαδα να ξεκινησω πλυσίματα. Γιατρο εχω στις 28 τ μηνος θα ειμαι 35+4 και μετα καθε βδομάδα.
    • Παρακριβυνε αυτό βλέπω !!! Και δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα πάντα !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...