Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιααααα;; Το βλέπετε και εσείς;

IMG_4354.jpeg

στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Ισχύει κοριτσιαααα! Ποοοοοσα θετικά τεστ αυτόν τον μήνα;;; Γουρλίδικες θεματοθετριες!🧿🧿
ποιες πάτε αύριο για χοριακηηηηη; :) 

Θα τρελαθωωωωωω!!!!! Κορίτσι μου είναι ξεκάθαρα θετικό!! Συγχαρητήριαααααα!!!!  Μα πόσα θετικά αυτός ο μήνας;!;;;;; Τι εννοείς ποιες θα πάνε για χοριακη;!;!;; Σίγουρα εσύ!!! Κ η @marinamanoulitsa!! Θα περιμένουμε νούμεραααααα!!!😍😍😍 Καλημερα κορίτσια μου σε όλες!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Rena92 εγω σήμερα είμαι 35+4. Οπότε πλησιάζω... προς τ παρόν κανουμε πυρετωδως δουλειες στο σπίτι για να χωρέσουμε ολοι κ ολα. Βλέπεις πεφτει ακριβώς πάνω στην αλλαγή της σεζόν κ πρέπει να γίνουν κ τ ρουχα κτλ ολονων μας. Ας ξεμπερδευω μ αυτά αυτή τη βδομάδα... κ μετα...

@anna_30 εφοσον έχεις ήδη μια μερα καθυστερη κανε μια χοριακη. Δ θα αλλάξει κατι. Εχεις θετικο τεστακι, κανε κ αύριο τ πρωί να δεις π θα φανει ακόμα πιο πολύ. Ηδη δηλ μέσα σ λες ειμαι εγκυος άσχετα αν είσαι συγκρατημένη κ με τ δικιο σου. 

Καλημέρα!! Αχ είναι η περίοδος πράγματι ζόρικη με τις αλλαγές εποχής κλπ, αλλά κάνε ένα κουράγιο και μετά να μπορέσεις οοοσο γίνεται να ξεκουραστείς!! Να μας λες τα νέα σου κορίτσι μου! Περιμένουμε μαζί σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!καλά αποτελέσματα να έχουμε σήμερα όσες πάμε για χοριακη!!!😊 

❣️❣️❣️❣️

Καλή επιτυχία Μαρινα μου!! Ενα μεγάλο νούμερο εύχομαι 😍

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα σε όσες πάνε για χοριακη σήμερα!! Θά περιμένουμε τα νέα σας!! 

@Σοφία21 ναι την βρήκα την peak μου. Είχαμε τις κατάλληλες επαφές τώρα περιμένουμε!!  Εσύ καλό είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Κοριτσιααααα;; Το βλέπετε και εσείς;

IMG_4354.jpeg

Έλα ρε ο Απρίλιος τι μήνας 😊 Είναι θετικό κορίτσι μου!!! Αφού έχεις καθυστέρηση πάνε για χοριακή μη μας παιδεύεις 🙏

@marinamanoulitsa μου περιμένουμε κ την δικιά σου χοριακή 😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Θα σας πω κ τα δικά μας νεάκια έτσι για να συνεχίσουν τα ευχάριστα!!! Πήγαμε στη γιατρό φουλ συγκρατημένοι κ κορίτσια μου ανοίγει τον υπέρηχο κ δεν ήθελα να κοιτάω κ μου λέει τι βλέπω εδώ κ ανοίγω τα μάτια μου κ δεν το πιστεύα είναι 2 κρατήθηκαν κ τα 2, τρελαθήκαμε από τη χαρά μας❤️🥰😊  🥰 ❤️ 👶 👶 
Όλα καλά, είδαμε μέσα κ λεκιθικό ασκό κ στα 2 κ είναι πολύ ευχαριστημένη η γιατρός για αυτήν την εβδομάδα... Τώρα υπομονή από βδομάδα για καρδούλα!!!! Έχουμε χεστεί από την χαρά μας κ από τον φόβο μας φυσικά κ μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏 😊

Περιμένω κ τις επόμενες εγκυούλες μας να ακολουθήσουν με τους υπερήχους 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Θα σας πω κ τα δικά μας νεάκια έτσι για να συνεχίσουν τα ευχάριστα!!! Πήγαμε στη γιατρό φουλ συγκρατημένοι κ κορίτσια μου ανοίγει τον υπέρηχο κ δεν ήθελα να κοιτάω κ μου λέει τι βλέπω εδώ κ ανοίγω τα μάτια μου κ δεν το πιστεύα είναι 2 κρατήθηκαν κ τα 2, τρελαθήκαμε από τη χαρά μας❤️🥰😊  🥰 ❤️ 👶 👶 
Όλα καλά, είδαμε μέσα κ λεκιθικό ασκό κ στα 2 κ είναι πολύ ευχαριστημένη η γιατρός για αυτήν την εβδομάδα... Τώρα υπομονή από βδομάδα για καρδούλα!!!! Έχουμε χεστεί από την χαρά μας κ από τον φόβο μας φυσικά κ μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏 😊

Τι ωραία νέα κοριτσάκι μου γερά και δυνατά ευχομαι να πάνε όλα τέλεια ♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Τι ωραία νέα κοριτσάκι μου γερά και δυνατά ευχομαι να πάνε όλα τέλεια ♥️♥️

Σε ευχαριστώ πολύ Σοφία μου!!! Εύχομαι κ εσείς σύντομα να μπείτε σε μια σειρά κ να έρθει το μωράκι σας 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Με το καλό τα δύο ζουζουνακια σας κορίτσι μου!! Θα γεμίσει το σπίτι σας χαρές 😍

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Τι ωραία νέα κορίτσι μου πιάσανε και τα δύο σποράκια σου!!!!.Όλα να συνεχίσουν τέλεια!!!!

Καλές χοριακες και στα κορίτσια!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!! Έτσι ευχάριστα να κλείσει ο Απρίλιος και να ανοίξει ο Μάιος με πολύ μπεμπεδοσκονη... 🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλό τα δύο ζουζουνακια σας κορίτσι μου!! Θα γεμίσει το σπίτι σας χαρές 😍

Ευχαριστώ πολύ Ρένα μου🥰 Κ σε σένα εύχομαι γρήγορα ένα θετικό τεστάκι κ μια υγιή εγκυμοσύνη!!!

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Sia A Αντε με το καλό και μακάρι να συνεχίσει έτσι για όλες μας και να έχουμε το καλύτερο δώρο της ζωής μας για γιορτές.

Εμένα δεν μ περνάνε αυτές οι άτιμες μέρες 😄

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Υπομονή σκέψου ότι θα δείτε πιο πολλά όταν πας για τον πρώτο υπέρηχο κ θα ηρεμήσεις😊 Εμένα θα με φάει το άγχος άλλη μια εβδομάδα αλλά η γιατρός ήταν κατηγορηματική έρχεσαι τώρα να σε δω κ πήγαμε 🙏

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sia A μπραβο ρε κορίτσι μου! Πολύ χάρηκα με τ νέα σας!! Όλα καλά θα πάνε μέχρι τελους!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ εσύ εύχομαι με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας 😊🙏

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Τι ωραία νέα κορίτσι μου πιάσανε και τα δύο σποράκια σου!!!!.Όλα να συνεχίσουν τέλεια!!!!

Καλές χοριακες και στα κορίτσια!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!! Έτσι ευχάριστα να κλείσει ο Απρίλιος και να ανοίξει ο Μάιος με πολύ μπεμπεδοσκονη... 🩷🩷🩷

Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου!!! Άντε μακάρι να ακολουθήσετε κ οι υπόλοιπες εύχομαι κ σύντομα να έχουμε κ άλλα θετικά τεστάκια!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Αγαπη μου τι υπέροχα νέα!!! Καλώς ήρθες στο κλαμπ των Διδύμων!! Είναι μαγικός ο κόσμος τους θα το δεις!!!! Να μου ξεκουράζεσαι όσο μπορείς!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι μου @anna_30 😍
@marinamanoulitsa αναμένουμε για την χοριακή σου, είμαι σίγουρη οτι θα δείξει ωραίο νουμεράκι!! 🤩
@Sia A τι ωραία νέα..άντε να ακούσετε και καρδούλες ❤️❤️
@Naty_ @annie! εσείς πως είστε κορίτσια μου???

@melitiniღ πως είσαι εσύ κορίτσι ?

Εν τω μεταξύ τον επόμενο μήνα θα ανοίξουν όλα τα θετικά αυτού του μήνα εεεε?? 🤭🤭🤭

@Παρασκευαιδου εσένα ζαΐρα μου πρέπει να σου φτιάξουμε ένα thread το οποίο θα είναι πάνω πάνω, για τα tags μας ❤️ να σε έχει πάντα καλά ο Θεός και εσένα και την οικογένεια σου, που μας προσφέρεις αυτές τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές πινελιές αισιοδοξίας❤️

Εγώ σε άλλα νέα, χτες μου τελείωσε η περίοδος.. η αλήθεια είναι οτι είμαι σε περιεργη φάση ψυχολογική οπότε προβλέπω αυτό τον μήνα να έχουμε απλά χαλαρές επαφές και οτι γίνει..

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου @anna_30 😍
@marinamanoulitsa αναμένουμε για την χοριακή σου, είμαι σίγουρη οτι θα δείξει ωραίο νουμεράκι!! 🤩
@Sia A τι ωραία νέα..άντε να ακούσετε και καρδούλες ❤️❤️
@Naty_ @annie! εσείς πως είστε κορίτσια μου???

@melitiniღ πως είσαι εσύ κορίτσι ?

Εν τω μεταξύ τον επόμενο μήνα θα ανοίξουν όλα τα θετικά αυτού του μήνα εεεε?? 🤭🤭🤭

@Παρασκευαιδου εσένα ζαΐρα μου πρέπει να σου φτιάξουμε ένα thread το οποίο θα είναι πάνω πάνω, για τα tags μας ❤️ να σε έχει πάντα καλά ο Θεός και εσένα και την οικογένεια σου, που μας προσφέρεις αυτές τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές πινελιές αισιοδοξίας❤️

Εγώ σε άλλα νέα, χτες μου τελείωσε η περίοδος.. η αλήθεια είναι οτι είμαι σε περιεργη φάση ψυχολογική οπότε προβλέπω αυτό τον μήνα να έχουμε απλά χαλαρές επαφές και οτι γίνει..

Καλά είμαι κοριτσάκι μου, εδώ εργασία και χαρά!!!! Περιμένω να περάσουν οι μέρες τη Δευτέρα που μας έρχεται έχω αυχενική.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Δύο ψυχούλες, τι ευλογία!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα τέλεια και να ζήσετε κάθε στιγμή αυτής της μαγικής διαδρομής γεμάτοι χαρά, αγάπη και δύναμη! Να προσέxεις πολύ και να χαίρεσαι κάθε μικρό και μεγάλο βηματάκι! Όλα θα πάνε υπέροχα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.. χαλαρά και χωρίς πίεση, όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Σου στε΄λνω αγκαλά και πολλή θετική ενέργεια!! ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Σούπερ ❣️❣️❣️ με το  καλό τα διδυμακια σας!!!! υπέροχα 

Δημοσίευση

Κορίτσια έχει καμία εμπειρία από τεστ εγκυμοσύνης hometest? Ξέρω ότι δείχνουν από 25 μονάδες και πάνω και επίσης δείχνουν κάποιες μέρες αχνά και μπορεί η χοριακη να είναι σε τριψήφιο αριθμό..

Έχω σήμερα αρκετά τραβήγματα χαμηλά..νιώθω αδυναμία κλπ και έκανα ένα τεστ (είχαν περάσει 19 ώρες από το προηγούμενο) και είναι αχνό..πιο αχνό από το χθεσινό..θα με τρελάνουν 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχές!!! Αλλά από ότι φαίνεται δεν θα γίνω μαμά διδύμων!!! Μόλις χάσαμε το ένα έχω ασταμάτητη αιμορραγία κ απλά ελπίζουμε να κρατηθεί το άλλο!!! Ξαφνικά πριν καμιά ώρα έγιναν όλα χωρίς πόνο χωρίς τπτ έπεσε μια μάζα στο εσώρουχο κ μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό... 

Από τη χαρά ξαφνικά ξαναζώ τον ίδιο εφιάλτη

Συγνώμη αν σας μαυριζω αλλά ήθελα κάπου να το μοιραστώ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...