Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Πώς νιώθεις γενικά κορίτσι μου; Πώς κυλάει; 

Καλά σε γενικές γραμμές, κούραση αρκετή, λίγη ναυτία αλλά ελεγχόμενη, συχνοουρία, ασταμάτητο φαί, πικρή γεύση και μερικές φορές αίσθηση λες και έχω φάει καυτερό, ήδη φαίνεται η κοιλίτσα καθότι δεύτερη εγκυμοσύνη :) 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα που με τρώει και νομίζω μόνο εδώ μπορώ να πάρω γνώμες χωρίς να φανώ χαζή.

Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες, ενώ όλα τα χρόνια είμαι πολύ σταθερή (άντε 2 μέρες πριν - 2 μετά, αλλά συνήθως n time). Έκανα ένα τεστ το απόγευμα την 4η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό και την επόμενη μέρα το απόγευμα είδα καφέ και το Σάββατο είχα κανονικό αίμα (κράτησε 3-4 μέρες η περίοδος με αίμα το Σάββατο και τις άλλες μέρες καφέ, αλλά γενικά δεν έχω πολλές μέρες ούτως ή άλλως οπότε οκ)..

Νόμιζα ότι η καθυστέρηση λοιπόν οφειλόταν γιατί αυτό το μήνα δεν ήμουν πολύ τυπική με τα χάπια του θυροειδή (κακώς το ξέρω, κανονικά είμαι πολύ τυπική και τα παίρνω κάθε πρωί). 

Το θέμα είναι ότι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος από την Δευτέρα, έχω πάρα πολύ ενόχληση στις θηλές, όπως πριν την περίοδο.... λέτε να κάνω ένα τεστ ακόμα; Ή απλά να επηρεάστηκαν τα ορμονικά μου λόγω χαπιών;

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα που με τρώει και νομίζω μόνο εδώ μπορώ να πάρω γνώμες χωρίς να φανώ χαζή.

Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες, ενώ όλα τα χρόνια είμαι πολύ σταθερή (άντε 2 μέρες πριν - 2 μετά, αλλά συνήθως n time). Έκανα ένα τεστ το απόγευμα την 4η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό και την επόμενη μέρα το απόγευμα είδα καφέ και το Σάββατο είχα κανονικό αίμα (κράτησε 3-4 μέρες η περίοδος με αίμα το Σάββατο και τις άλλες μέρες καφέ, αλλά γενικά δεν έχω πολλές μέρες ούτως ή άλλως οπότε οκ)..

Νόμιζα ότι η καθυστέρηση λοιπόν οφειλόταν γιατί αυτό το μήνα δεν ήμουν πολύ τυπική με τα χάπια του θυροειδή (κακώς το ξέρω, κανονικά είμαι πολύ τυπική και τα παίρνω κάθε πρωί). 

Το θέμα είναι ότι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος από την Δευτέρα, έχω πάρα πολύ ενόχληση στις θηλές, όπως πριν την περίοδο.... λέτε να κάνω ένα τεστ ακόμα; Ή απλά να επηρεάστηκαν τα ορμονικά μου λόγω χαπιών;

Εάν έχεις τεστ να κάνεις αφού το σκέφτεσαι δεν έχεις να χάσεις κάτι να σου φύγει και η περιέργεια 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Elk είπε:

Εάν έχεις τεστ να κάνεις αφού το σκέφτεσαι δεν έχεις να χάσεις κάτι. Α σου φύγει και η περιέργεια 

Απλά επειδή είχαμε και ελεύθερες επαφές αυτό το μήνα. Ήθελα απλά κάπου να το μοιραστώ. Θα κάνω ένα το βράδυ χαχα!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια και το σημερινό μου τεστακι.. 

16η μέρα του κύκλου...

IMG_20250424_141555.jpg

Κορίτσι μου πιστεύω αν κάνεις ακόμη ένα το απόγευμα και αύριο το μεσημέρι θα βρεις το πικ! Είσαι πολύ κοντά 🙂

Δημοσίευση

16η μέρα του κύκλου...

IMG_20250424_141555.jpg

Πλησιάζεις αγάπη μου ίσως να είναι και το πικ…

επαφούλες φουυυυλ 🤞🏼🤞🏼♥️♥️

πως είσαι σήμερα.; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

16η μέρα του κύκλου...

IMG_20250424_141555.jpg

Είσαι στο πικ για 4 ημέρες... Το τεστ δείχνει θετικό! Το απογευματάκι θα είναι ακόμα θετικότερο σίγουρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου πιστεύω αν κάνεις ακόμη ένα το απόγευμα και αύριο το μεσημέρι θα βρεις το πικ! Είσαι πολύ κοντά 🙂

η εφαρμογή μου έβγαλε 0.56 peak, και εγώ πιστεύω σήμερα αύριο θα γίνει η ωορρηξία. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Πλησιάζεις αγάπη μου ίσως να είναι και το πικ…

επαφούλες φουυυυλ 🤞🏼🤞🏼♥️♥️

πως είσαι σήμερα.; 

ναι πλησιάζω πλησιάζω... 

σε ευχαριστώ για για το ενδιαφέρον, είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, είχα κάνει εχτές ένα τεστάκι ωορρηξίας και μου είχε βγει πολύ αχνό και λέω τι γίνεται ρε γμτ.. αντι να σκουραίνει, είναι αχνό.. αλλά μάλλον είχα πιει αρκετά νερά και δεν έδειξε σωστό αποτέλεσμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Είσαι στο πικ για 4 ημέρες... Το τεστ δείχνει θετικό! Το απογευματάκι θα είναι ακόμα θετικότερο σίγουρα. 

θα το επαναλαβω και το απόγευμα, θα το πιασουμε το αυγουλάκι... χιχιχι

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

η εφαρμογή μου έβγαλε 0.56 peak, και εγώ πιστεύω σήμερα αύριο θα γίνει η ωορρηξία. 

ναι πλησιάζω πλησιάζω... 

σε ευχαριστώ για για το ενδιαφέρον, είμαι πολύ καλύτερα σήμερα, είχα κάνει εχτές ένα τεστάκι ωορρηξίας και μου είχε βγει πολύ αχνό και λέω τι γίνεται ρε γμτ.. αντι να σκουραίνει, είναι αχνό.. αλλά μάλλον είχα πιει αρκετά νερά και δεν έδειξε σωστό αποτέλεσμα. 

Σε ποια εφαρμογή αναφέρεσαι;;;; Θέλω κι εγώ! χαχα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ περιμένω μεθαύριο περίοδο..κανένα συμπτώματα προς το παρόν, ούτε καφέ υγρά που έχω συνήθως κάποιες μέρες πριν! Είναι καμιά άλλη μαζί μουυυυ;

αχ αντε να ακούσουμε και άλλα ευχάριστα!! στο εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ περιμένω μεθαύριο περίοδο..κανένα συμπτώματα προς το παρόν, ούτε καφέ υγρά που έχω συνήθως κάποιες μέρες πριν! Είναι καμιά άλλη μαζί μουυυυ;

Κι εγώ σε αναμονή περιόδου είμαι αν κι ένα τεστάκι ωορηξίας που έκανα χθες ήταν θετικο.. έκανα αλλο ένα τώρα ίδια ώρα με χθες θα το ανεβασω σε λίγο να σας πω.. 29η μερα ειμαι σήμερα

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω... Γίνεται αυτά τα τεστ να δείχνουν δύο έντονες γραμμούλες και η ωορρηξία να μη γίνεται;

βρήκα αυτό.. 

Ναι, μπορεί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.

Ναι, μπορΝαι, μπορεί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.εί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κι εγώ σε αναμονή περιόδου είμαι αν κι ένα τεστάκι ωορηξίας που έκανα χθες ήταν θετικο.. έκανα αλλο ένα τώρα ίδια ώρα με χθες θα το ανεβασω σε λίγο να σας πω.. 29η μερα ειμαι σήμερα

για ανεβασε το να δουμε

Δημοσίευση

για ανεβασε το να δουμε

Κορίτσια νομίζω αν σε αυτο τον κυκλο όντως κανω αργα ωορηξία το πικ πρέπει να ήταν χθες.. υγρα αρκετα ομως λευκα ειχα κυριακη Δευτέρα και Τρίτη 

IMG_7271.jpeg

Δημοσίευση

@Mantarini το κατέβασα! χίλια ευχαριστώ για την εφαρμογή! Σήμερα είμαι στην 9η ημ κύκλου.

Εγώ έχω ΣΠΩ δυστυχώς και μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την ωορρηξία μου... Δε τη βρίσκω σχεδόν ποτέ. Αυτόν τον μήνα δε μπορώ να ασχοληθώ γιατί υποφέρω με 2 φρονιμίτες αφενός, με τη δουλειά αφετέρου...

Άστα να πάνε, δεν αντέχω άλλο. Από τον επόμενο κύκλο εάν πάνε όλα καλά ... αρχίζω ξανά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

@Mantarini το κατέβασα! χίλια ευχαριστώ για την εφαρμογή! Σήμερα είμαι στην 9η ημ κύκλου.

Εγώ έχω ΣΠΩ δυστυχώς και μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την ωορρηξία μου... Δε τη βρίσκω σχεδόν ποτέ. Αυτόν τον μήνα δε μπορώ να ασχοληθώ γιατί υποφέρω με 2 φρονιμίτες αφενός, με τη δουλειά αφετέρου...

Άστα να πάνε, δεν αντέχω άλλο. Από τον επόμενο κύκλο εάν πάνε όλα καλά ... αρχίζω ξανά.

Αγαπη  κι εχω ΣΠΩ εχω γι αυτο δεν βγάζω άκρη με τις ταινίες.. γιατι πάντα μου βγάζει 2 γραμμες απλα δεν είναι πάντα εντονη καθε μερα.. θα βοηθηθεις αρκετα με υην εφαρμογη..

μπορεις επισης να δικιμασεις τα τεστ με την φατσουλα που στην περιπτωση μας μπορει να ειναι πιο βοηθιτικα αν και αρκετα ακριβουτσικα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...