Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..

τις 3 τελευταίες ημέρες είχα αρκετά υγρά κυρίως στο εσώρουχο αλλά πάλι δεν αισθανθηκα πόνο ωορηξίας ή κατι τετοιο καθολη την διάρκεια του μήνα.

Τελευταίος κύκλος ήταν 37 ημέρες και σήμερα (28η μέρα κύκλου) έκανα ενα τεστάκι ωορηξίας προλιγου στα συγκεκριμένα βγαζει σε μένα πάντα 2 γραμμες απλα η 1 δεν είναι πάντα αρκετά εντονη..

για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν αν πανω ωορηξία και τα τεστ με μπερδευουν περισσοτερο γι αυτό και δεν εκανα καθολου αυτο το μήνα..

Αν υποθέσω οτι τωρα κοντά θα κάνω ωορηξια παλι θα παω σε 37η κυκλο.; τα inofert αντι να κανουν δουλιτσα και να στρωσουν τον κυκλο σε μενα τα εκαναν χειροτερα…

IMG_7267.jpeg

Κορίτσι μου τις προηγούμενες μέρες έκανες για να τα συγκρίνεις???? Είναι καραθετικό οπότε μάλλον είσαι σε φάση ωορρηξίας!!! Τώρα τα inofert γιατί δεν σε πιάνουν περίεργο.... Εμένα είχε στρώσει ο κ΄ύκλος πλην κάποιων μηνών με φουλ άγχος. Μακάρι να πας στον νέο γιατρό κ να τα β΄άλετε όλα σε μια σειρά
😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου τις προηγούμενες μέρες έκανες για να τα συγκρίνεις???? Είναι καραθετικό οπότε μάλλον είσαι σε φάση ωορρηξίας!!! Τώρα τα inofert γιατί δεν σε πιάνουν περίεργο.... Εμένα είχε στρώσει ο κ΄ύκλος πλην κάποιων μηνών με φουλ άγχος. Μακάρι να πας στον νέο γιατρό κ να τα β΄άλετε όλα σε μια σειρά
😊

Οχι κοριτσάκι μ αυτο το μήνα δεν παρακολούθησα καθολου ωορηξία κτλ με τεστ απλα 3 μερες ειχα φουλ υγρα λευκα κ ειπα ετσι να κανω ενα..

αν εν τελει παω στον γιατρο σήμερα λογικά θα μου πει αν είναι σε φάση ωορηξίας τι να πω κι εγω μπερδευομαι φουλ με τα τεστ

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Οχι κοριτσάκι μ αυτο το μήνα δεν παρακολούθησα καθολου ωορηξία κτλ με τεστ απλα 3 μερες ειχα φουλ υγρα λευκα κ ειπα ετσι να κανω ενα..

αν εν τελει παω στον γιατρο σήμερα λογικά θα μου πει αν είναι σε φάση ωορηξίας τι να πω κι εγω μπερδευομαι φουλ με τα τεστ

Κατάλαβα άρα δεν έχεις μέτρο σύγκρισης 😕 άρρωστη που λες ότι είσαι τι έχεις? Γιατί είναι καλή ευκαιρία να σε δει σήμερα ο γιατρός αν είσαι σε φάση ωορρηξίας 😉

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου!!! Μόλις πήρα τη χοριακή 2607. Πως την βλέπετε εσείς οι έμπειρες?? Μήπως θα έπρεπε να είναι παραπάνω γιατί την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 261 κ πήρα κομπιουτεράκι κ σήμερα θα έπρεπε να είναι πάνω από 3 χιλιάδες 🥹 Θα μιλήσω κ με την γιατρό το απόγευμα!!! Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ 😵🥴

Κάτσε μαρη πήρες φόρα!!! Εχθές έπρεπε να ήταν 2000…. Μια χαρά είναι η χοριακη μην τρελαίνεσαι!!! Αντε τώρα λογικά θα κλείσετε ραντεβού να το δείτε…

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κάτσε μαρη πήρες φόρα!!! Εχθές έπρεπε να ήταν 2000…. Μια χαρά είναι η χοριακη μην τρελαίνεσαι!!! Αντε τώρα λογικά θα κλείσετε ραντεβού να το δείτε…

Ευχαριστώ κορίτσι μου!! Έχω αγχωθεί φουλ με αυτά που έχουμε περάσει κ δεν μπορώ να το χαρώ 🥺 Θα μιλήσω με την γιατρό κ θα σας κρατάω ενήμερες 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..

τις 3 τελευταίες ημέρες είχα αρκετά υγρά κυρίως στο εσώρουχο αλλά πάλι δεν αισθανθηκα πόνο ωορηξίας ή κατι τετοιο καθολη την διάρκεια του μήνα.

Τελευταίος κύκλος ήταν 37 ημέρες και σήμερα (28η μέρα κύκλου) έκανα ενα τεστάκι ωορηξίας προλιγου στα συγκεκριμένα βγαζει σε μένα πάντα 2 γραμμες απλα η 1 δεν είναι πάντα αρκετά εντονη..

για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν αν πανω ωορηξία και τα τεστ με μπερδευουν περισσοτερο γι αυτό και δεν εκανα καθολου αυτο το μήνα..

Αν υποθέσω οτι τωρα κοντά θα κάνω ωορηξια παλι θα παω σε 37η κυκλο.; τα inofert αντι να κανουν δουλιτσα και να στρωσουν τον κυκλο σε μενα τα εκαναν χειροτερα…

IMG_7267.jpeg

Σε πια μερα του κύκλου σου εισαι ; 28; Αυτό είναι θετικότατο πάντως το τεστ κάνε επαφές σήμερα αύριο μεθαύριο και συνέχισε τα τεστ να δεις πως θα πάει 

Αυτά τα τεστ δεν τα έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια 

και εγώ 23-24 ημέρα του κύκλου κάνω ωορρηξία 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Και εμένα έτσι πρωτα έχω υγρά και μετα θετικό τεστ 

αλλά γιατί σε μπερδεύουν τα τεστ ; Αυτό μια χαρά θετικότατο είναι το ότι υπάρχουμε και εμείς που κάνουμε πιο αργά ωορρηξία δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε καθόλου.. εγώ με τα τεστ κατάλαβα ότι είχα σε λάθος μέρες επαφές 

Πια ινοφερτ πίνεις ;

πάντως αν μπορείς βάλε μάσκα και πήγαινε στον γιατρό είναι τέλεια ευκαιρία με τέτοιο τεστ να δεις τι εικόνα του υπέρηχου σου 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κατάλαβα άρα δεν έχεις μέτρο σύγκρισης 😕 άρρωστη που λες ότι είσαι τι έχεις? Γιατί είναι καλή ευκαιρία να σε δει σήμερα ο γιατρός αν είσαι σε φάση ωορρηξίας 😉

Κρυολόγημα..

μπουκωμα και λαιμο.. βεβαια σημερα ειμαι καλυτερα μονο π εχει κλεισει η φωνη μ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου!!! Μόλις πήρα τη χοριακή 2607. Πως την βλέπετε εσείς οι έμπειρες?? Μήπως θα έπρεπε να είναι παραπάνω γιατί την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 261 κ πήρα κομπιουτεράκι κ σήμερα θα έπρεπε να είναι πάνω από 3 χιλιάδες 🥹 Θα μιλήσω κ με την γιατρό το απόγευμα!!! Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ 😵🥴

Μια χαρά είναι!!! τέλεια 🥰 με το καλό 

Δημοσίευση

Κορίτσια είχα πάρει το διπλό τεστ αλλά το άλλο είναι το predictor express που δείχνει την πρώτη ημέρα καθυστέρησης ...έλεγα να το κρατήσω αλλά δεν κρατήθηκα...το έκανα τωρα και αυτό έβγαλε γραμμουλα αλλά πιο αχνή...βέβαια το early ανιχνεύει από 10 μονάδες και αυτό από 25 μονάδες

Screenshot_2025-04-23-17-37-34-80_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια είχα πάρει το διπλό τεστ αλλά το άλλο είναι το predictor express που δείχνει την πρώτη ημέρα καθυστέρησης ...έλεγα να το κρατήσω αλλά δεν κρατήθηκα...το έκανα τωρα και αυτό έβγαλε γραμμουλα αλλά πιο αχνή...βέβαια το early ανιχνεύει από 10 μονάδες και αυτό από 25 μονάδες

Screenshot_2025-04-23-17-37-34-80_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Αχ θα με τρελάνεις εσύ!!! Εδώ με το ζόρι βλέπω κάτι.. Η εφαρμογή δεν το αναγνωρίζει… Πήγαινε να πάρεις τεστ να έχεις για αύριο το πρωί γιατί θα μας πεθάνεις!!!! Αν δε βγεις στείλε μνμ να πάω να πάρω εγώ κ να στα αφήσω το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά!!! Λυπήσου μας!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η annie! είπε:

Αχ θα με τρελάνεις εσύ!!! Εδώ με το ζόρι βλέπω κάτι.. Η εφαρμογή δεν το αναγνωρίζει… Πήγαινε να πάρεις τεστ να έχεις για αύριο το πρωί γιατί θα μας πεθάνεις!!!! Αν δε βγεις στείλε μνμ να πάω να πάρω εγώ κ να στα αφήσω το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά!!! Λυπήσου μας!!!! 

Εντάξει λογικό είναι σε αυτό να φαίνεται πιο αχνή αφού δεν είναι για πριν την καθυστέρηση! Αλλά έστω και αυτό που δείχνει σημαίνει ότι κάτι πιάνει! Όχι άλλο δεν κάνω...λογικά είμαι έγκυος...το predictor early  που έκανα το πρωί με τα πρωινά ούρα,το εμπιστεύομαι! Είμαι 3 ημέρες πριν...τώρα υπομονή έως Δευτέρα 😉

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εντάξει λογικό είναι σε αυτό να φαίνεται πιο αχνή αφού δεν είναι για πριν την καθυστέρηση! Αλλά έστω και αυτό που δείχνει σημαίνει ότι κάτι πιάνει! Όχι άλλο δεν κάνω...λογικά είμαι έγκυος...το predictor early  που έκανα το πρωί με τα πρωινά ούρα,το εμπιστεύομαι! Είμαι 3 ημέρες πριν...τώρα υπομονή έως Δευτέρα 😉

Εγώ βλέπω κι εδώ μια πολύ πολύ πολύ άχνη αλλά στο άλλο που ήταν early φαινόταν πιο πολύ. Είσαι κι εγώ το πιστεύω! Η χοριακη θα δείξει πιο σίγουρα φυσικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Σοφία21 είπε:

Κρυολόγημα..

μπουκωμα και λαιμο.. βεβαια σημερα ειμαι καλυτερα μονο π εχει κλεισει η φωνη μ

Ωχ περαστικά βρε Σοφία μου!!! Αν είσαι καλύτερα πάρε ντεπον βάλε μάσκα κ πάνε στον γιατρό.... Είναι κρίμα επειδή έδειξε έτσι το τεστ με υπέρηχο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο 😊

Δημοσίευση

@marinamanoulitsa περιμένουμε πως και πως επιβεβαίωση. 

Κορίτσια π να το πω και να  με πιστέψουν. Δε με έχει πάρει τηλέφωνο ποτέ η μαία. Σήμερα δεν είχα δει όλη μέρα τον διευθυντή έρχεται ξαφνικά δίπλα μ να δει κάτι στον υπολογιστή και χτυπάει το τηλέφωνο από ΜΑΙΑ. Το έπαιξα άνετη και βγήκα έξω να απαντήσω, φυσικά δεν σχολίασε αλλά είναι δυνατόν δευτερόλεπτο π έπεσε?τι να πω ότι είμαι ανορθόγραφη και είναι Μάγια?🤭 Εντωμεταξύ από το καλοκαίρι έχει φαγωθεί ότι φοβάται πως θα τ πετάξω κάτι τέτοιο εγώ και μια συνάδελφος, η άλλη είναι,  οπότε οι κεραίες του είναι τεντωμένες να καταλάβει κάτι. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@marinamanoulitsa περιμένουμε πως και πως επιβεβαίωση. 

Κορίτσια π να το πω και να  με πιστέψουν. Δε με έχει πάρει τηλέφωνο ποτέ η μαία. Σήμερα δεν είχα δει όλη μέρα τον διευθυντή έρχεται ξαφνικά δίπλα μ να δει κάτι στον υπολογιστή και χτυπάει το τηλέφωνο από ΜΑΙΑ. Το έπαιξα άνετη και βγήκα έξω να απαντήσω, φυσικά δεν σχολίασε αλλά είναι δυνατόν δευτερόλεπτο π έπεσε?τι να πω ότι είμαι ανορθόγραφη και είναι Μάγια?🤭 Εντωμεταξύ από το καλοκαίρι έχει φαγωθεί ότι φοβάται πως θα τ πετάξω κάτι τέτοιο εγώ και μια συνάδελφος, η άλλη είναι,  οπότε οι κεραίες του είναι τεντωμένες να καταλάβει κάτι. 

Χαχαχα όντως κοίτα timing 😁 Μπορεί κ να μην το είδε αν δεν είναι αδιάκριτος κ κοιτάει κινητά!!! Τι σου είπε η "Μάγια" πότε θα πας για υπέρηχο?😊

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Χαχαχα όντως κοίτα timing 😁 Μπορεί κ να μην το είδε αν δεν είναι αδιάκριτος κ κοιτάει κινητά!!! Τι σου είπε η "Μάγια" πότε θα πας για υπέρηχο?😊

🤣🤣 αυτό είναι το κακό πως είναι... Η Μάγια μ είπε 7 Μαΐου και μ φαίνεται απίστευτα πολύς καιρός. Θα έχω πεθάνει από αγωνία μέχρι τότε.

Και οι μωλωπες μ καλά κρατάνε...εσύ κάνεις ενέσεις?Σ δημιουργούν μωλωπες?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Ωχ περαστικά βρε Σοφία μου!!! Αν είσαι καλύτερα πάρε ντεπον βάλε μάσκα κ πάνε στον γιατρό.... Είναι κρίμα επειδή έδειξε έτσι το τεστ με υπέρηχο θα ξεκαθαρίσει το τοπίο 😊

Έτυχε τοκετός και μεταφέραμε το ραντεβού μας για παρασκευή

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ! Μπορεί να μην παρακολουθώ 100% ενεργά το θέμα εδώ αλλά θέλησα να μοιραστώ την χαρά μου ότι γέννησα έναν παίδαρο 3530 με φυσιολογικό τοκετό , αφού δέχτηκα την αμέτρητη υποστήριξη σας κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της εγκυμοσύνης καθώς κ της εγκυμοσύνης μου ! Ευχομαι όλες μα όλες να καταφέρετε να κρατήσετε στα χέρια σας αυτό το δώρο θεού κ να έχετε κάθε ευλογία !! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Να τον χαίρεσαι τον παίδαρο 😁 Καλή ανάρρωση και καλές αγκαλίτσες! Ότι χρειαστείς είμαστε εδώ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

🤣🤣 αυτό είναι το κακό πως είναι... Η Μάγια μ είπε 7 Μαΐου και μ φαίνεται απίστευτα πολύς καιρός. Θα έχω πεθάνει από αγωνία μέχρι τότε.

Και οι μωλωπες μ καλά κρατάνε...εσύ κάνεις ενέσεις?Σ δημιουργούν μωλωπες?

Αν είναι σωστός δεν θα κάνει κουβέντα γτ είναι ευαίσθητο θέμα 😉 Τώρα ότι έγινε έγινε!!! Ωωωω ναι όντως μακριά αλλά θα πάτε να τα δείτε με τη μία όλα 😊 Κάνω κ αντιπικτικες κ προγεστερονη δεν μου κάνουν μωλωπες βρήκα τον τρόπο με τόσες ενέσεις απο την αρχή της εξωσωματικής συνήθισα!!! Μάλλον έχεις πιο ευαίσθητο δέρμα. Δες στο φαρμακείο έχει κρέμα αρνικα μήπως σε βοηθήσει να φεύγουν πιο γρήγορα 😉

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Έτυχε τοκετός και μεταφέραμε το ραντεβού μας για παρασκευή

Ε κρίμα, τουλάχιστον δεν πήγε πολύ μακριά το ραντεβού.... Αν έχεις κουράγιο κάνετε τις επαφές σας αυτές τις μέρες κ θα τα δείτε την Παρασκευή όλα, να πάρεις μαζί σου οτι εξετάσεις έχεις κάνει για να πάρει το ιστορικο σου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Δεν θα μας τρελάνεις Μαρίνα! Αν όχι αύριο, μεθαύριο περιμένουμε τεστ να δούμε πως πάει η γραμμή! Το φόρουμ μίλησε!

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αν είναι σωστός δεν θα κάνει κουβέντα γτ είναι ευαίσθητο θέμα 😉 Τώρα ότι έγινε έγινε!!! Ωωωω ναι όντως μακριά αλλά θα πάτε να τα δείτε με τη μία όλα 😊 Κάνω κ αντιπικτικες κ προγεστερονη δεν μου κάνουν μωλωπες βρήκα τον τρόπο με τόσες ενέσεις απο την αρχή της εξωσωματικής συνήθισα!!! Μάλλον έχεις πιο ευαίσθητο δέρμα. Δες στο φαρμακείο έχει κρέμα αρνικα μήπως σε βοηθήσει να φεύγουν πιο γρήγορα 😉

Ε κρίμα, τουλάχιστον δεν πήγε πολύ μακριά το ραντεβού.... Αν έχεις κουράγιο κάνετε τις επαφές σας αυτές τις μέρες κ θα τα δείτε την Παρασκευή όλα, να πάρεις μαζί σου οτι εξετάσεις έχεις κάνει για να πάρει το ιστορικο σου 😊

@Sia A μου είχαμε επαφή με τον σύντροφο μου και στο σκουπίσμα είχα λίγο αίμα.. ο συντροφός μου που τον ρωτησα δεν ειδε τιποτα απολυτως περα απο τα γνωστα υγρα συγνώμη για τις λεπτομέριες..

Τι μπορεί να είναι τωρα παλι αυτο.; 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Σοφία21 πολυ πιθανον σε συνδυασμό με τ θετικο τεστ να είναι απο την ωορηξια τ αιματακι. Μην σε αγχωνει. Επεδιωξε κ αυριο επαφες κ εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μηνας!

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μ αλλα ανησυχω αρκετα γιατι βγηκε μετά την επαφη που ειχαμε..

ακομα δν πηγα τουαλετα για να δω αν θα εχω και κατα την ούρηση αλλα με ανησυχει μην ειναι κατι αλλο..! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98πηρατε φορά εσείς! Σε ποια βδομάδα εισαι τώρα?
    • @Maria98 πες τα μας ολα ειχες πονακια;; Πως προεκυψε η διαστολη ειχες καταλαβει τιποτα;; Σιγα σιγα με τις δουλειες μην κουραζεσαι ολα θα γινουν κρατα δυναμεις για τον τοκετο. 
    • Το μωράκι μας και μας είναι 2700 κάτι Κορίτσια τρελάθηκα στις δουλειές ήρθε η πεθερά μου να φέρουμε το σπίτι σε ένα παρονομαστή, ήρθε και η μαμά μου να μείνει εδώ,  το περιμένουμε και βλέπουμε 🤞🤞🤞🤞
    • Πήγαμε στο γιατρο σήμερα, στο μηχάνημα έκανα 3 συσπασεις η μία επίσης ήταν δυνατή,  με εξέτασε κολπικά (ούτε που το καταλαβα) λέει πως ο τράχηλος έχει 2 3 διαστολή και είναι μαλακός  Κορίτσια με το που μου λέει τις επόμενες μέρες θα γεννήσεις πάθαμε σοκ , δε το πίστευα λέω αλήθεια; γιατρέ είστε σίγουρος; χαχα έπρεπε να ήσασταν από μια μεριά  Ως πλάνο μου είπε αν δεν έρθει μόνο του μέχρι την Παρασκευή,  θα ρθεις να σε δω ξανά να κάνουμε κολπική και καρδιοτοκογραφο και μετά να μου βάλει υπόθετο να ξεκινήσει ο τοκετος  Το προγραμματίζει επειδή δεν θα εφημερευει αναισθησιολογος το ΣΚ και φοβάται μη τυχόν έρθει μόνο του μέσα στο ΣΚ  Μου λέει είναι πολύ καλές οι συνθήκες για να γεννήσεις φυσιολογικά,  εγω του λέω αν δεν πετύχει και έρθει το Σάββατο που δεν εφημερευει αναισθησιολογος τι κάνουμε; μου λέει μέχρι το Σάββατο το πρωί θα έχεις γεννήσει 
    • Κορίτσια ακολουθώ και γω ΣΟΚ
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...