Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Παρασκευαιδου Ζαιραααα μουυυ😘😘😘😘 

Πόσα χρόνια περίμενα να δείξει θετικό;;;;;; Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏 βγήκε το ένστικτο μου! Σήμερα που γιορτάζει ο μικρός μου γιος !!!

Είμαι 3 ημέρες πριν.... Δευτέρα πάω για χοριακη που θα έχω καθυστέρηση 

IMG_20250423_105810.jpg

Κορίτσι μου τη βλέπω τη γραμμή! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και Δευτέρα να έχεις ένα ωραίο νούμερο χοριακής 💗 να χαίρεσαι και το γιο σου!! 

Δημοσίευση

@marinamanoulitsaνα πας την Παρασκευή να ξέρουμε τι γίνεται χαχαχ. Αν θυμαμαι καλα ισως χρειαστεις αγωγη προληπτικά. Σαλοσπιρ? Αντιπηκτικες? Κατι μας είχες πει νομίζω. Και γω την βλεπω τη γραμμή πάντως αν κ σ αυτά τ τεστ δ έχω άποψη.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@marinamanoulitsaνα πας την Παρασκευή να ξέρουμε τι γίνεται χαχαχ. Αν θυμαμαι καλα ισως χρειαστεις αγωγη προληπτικά. Σαλοσπιρ? Αντιπηκτικες? Κατι μας είχες πει νομίζω. Και γω την βλεπω τη γραμμή πάντως αν κ σ αυτά τ τεστ δ έχω άποψη.

Το ότι κατάλαβες ποιο τεστ είναι με ξεπερνάει αλήθεια!!!!!🤣🤣🤣 Προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω η έρμη.... Αν είναι predictor early θεωρώ πως είναι έγκυρο το αποτέλεσμα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! 15η μέρα εγώ και έχω αύξηση των συμπτωμάτων, άρα ίσως κάνω τώρα τελικά ωορρηξία, αν και ένιωθα εδώ και 4-5 μέρες…δεν αγχώνομαι όμως με επαφές..έχουμε ευτυχώς συχνές αλλά δεν ποντάρω εκεί. Τώρα σκέφτομαι για την σπερματέγχυση του επομένου μήνα και αγχώνομαι λίγο με τις ώρες που πρέπει να λείψω απ την δουλειά. Θα χρειαστεί να λείψω ένα τρίωρο και η υπεύθυνη θα λείπει με άδεια…μου το είπε χθες. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια μέρα θα γίνει, καθώς πάει βάση κύκλου και υπέρηχου…τελοσπαντων ελπίζω να τα βολέψω και να με αντικαταστήσει κάποιος στο γραφείο, γιατί αλλιώς δύσκολα… 

Ρένα μου δεν έχω κάνει σπεργματέγχυση απλά το είχε πει η γιατρός σαν βήμα πριν την εξωσωματική μου έδωσε κάποιες πληροφορίες!!! Η ώρα της σπερματε΄γχυσης θα καθοριστεί με βάση το ωάριο κ το πότε θα κάνεις την ovitrelle για να γίνει ωορρηξία κ δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα ώρα. Οπότε μην σε πιάνει άγχος μπορεί να γίνει κ απόγευμα 😊 Εύχομαι βέβαια να μην χρειαστείς κ σε 2 βδομάδες να μας πεις ευχάριστα 😉

στις πριν 5 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ! Μπορεί να μην παρακολουθώ 100% ενεργά το θέμα εδώ αλλά θέλησα να μοιραστώ την χαρά μου ότι γέννησα έναν παίδαρο 3530 με φυσιολογικό τοκετό , αφού δέχτηκα την αμέτρητη υποστήριξη σας κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της εγκυμοσύνης καθώς κ της εγκυμοσύνης μου ! Ευχομαι όλες μα όλες να καταφέρετε να κρατήσετε στα χέρια σας αυτό το δώρο θεού κ να έχετε κάθε ευλογία !! 

Να σου ζήσει το μωράκι σας!!! Να είναι γερό κ καλότυχο 😊

στις πριν 39 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Πόσα χρόνια περίμενα να δείξει θετικό;;;;;; Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏 βγήκε το ένστικτο μου! Σήμερα που γιορτάζει ο μικρός μου γιος !!!

IMG_20250423_105810.jpg

Δεν άντεξες τλκ κ έκανες?😁 Κ πολύ καλά έκανες, θα πωωω !!! Τώρα όμως για χοριακή υπομονή ΄κάποιες μερούλες😊🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Το ότι κατάλαβες ποιο τεστ είναι με ξεπερνάει αλήθεια!!!!!🤣🤣🤣 Προσπαθώ εδώ και ώρα να καταλάβω η έρμη.... Αν είναι predictor early θεωρώ πως είναι έγκυρο το αποτέλεσμα!!!!

Ναι κορίτσι ακριβώς το predictor early!!!! Και αυτό δεν μου έχει βγάλει ποτέ εξάτμισης και εγώ για αυτό το εμπιστεύτηκα!!!! 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου 🥰 πετάω από την χαρά μου!!! Εύχομαι να είναι υγιές σπορακι πάνω από όλα!!!!!

Δεν πήρα άλλο τεστ γιατί έλεγα προφανώς θα βγει αρνητικό!αλλά διάψευστηκα Δόξα Τω θεώ 🙏

Αυτός ο μήνας πάει τρένο!!!!! Γουρλιδικα κορίτσια μουυυυυ!!!!🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ναι μου είχε πει αντιπηκτικες και σαλοσπιρ ...τώρα τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει εφόσον περιμένεις Σάββατο περίοδο κάνε Δευτέρα χοριακή για να μην σε βάζω να κάνεις πολλές χοριακες ...και αν βγει θετική τότε ξεκινάμε την αγωγή...τώρα μόνο filicine με είπε να πάρω!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι κορίτσι ακριβώς το predictor early!!!! Και αυτό δεν μου έχει βγάλει ποτέ εξάτμισης και εγώ για αυτό το εμπιστεύτηκα!!!! 

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου 🥰 πετάω από την χαρά μου!!! Εύχομαι να είναι υγιές σπορακι πάνω από όλα!!!!!

Δεν πήρα άλλο τεστ γιατί έλεγα προφανώς θα βγει αρνητικό!αλλά διάψευστηκα Δόξα Τω θεώ 🙏

Με πρόλαβες και σου ετοίμαζα ένα περιποιημένο μνμ🤣 Θα ξεκινήσω λοιπόν τα συγχαρητήριααααα!!!!!!! Κ προφανώς και θα πας να πάρεις κανα 2 ακόμα να έχουμε update αύριο και μεθαύριο.....

Δημοσίευση

Δεν προλαβαίνουμε λέμε αυτό το μήνα με τα θετικά!! 💗🤞🏼 Κι έχει ακόμα μια βδομάδα! Ποια αναμένει άλλη αυτές τις μέρες;; Ποια θα πρώτο ανοίξει το θέμα του Μάη χαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Δεν προλαβαίνουμε λέμε αυτό το μήνα με τα θετικά!! 💗🤞🏼 Κι έχει ακόμα μια βδομάδα! Ποια αναμένει άλλη αυτές τις μέρες;; Ποια θα πρώτο ανοίξει το θέμα του Μάη χαχαχα 

Όλες μαζί να το ανοίξουν όπως κάναμε και μεις κι έγινε χαμούλης!!!!!! Να μη μπορεί καμμιά μας να πει κοκτέιλ στην παραλία🤣😜😍

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Όλες μαζί να το ανοίξουν όπως κάναμε και μεις κι έγινε χαμούλης!!!!!! Να μη μπορεί καμμιά μας να πει κοκτέιλ στην παραλία🤣😜😍

Ναιιι! Πόσο ονειρεύομαι το καλοκαίρι με το κοιλουμπινι δεν λέγεται!! Να ναι καλά τα μοκτέιλς 😁🌊🤩

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

IMG_20250423_105810.jpg

ΑΑΑΑΑ ΤΣΙΡΙΖΩΩΩΩΩΩ❤️ μπράβο αγάπη μου! Περιμένουμε τεστ εννοείται πριν την χοριακη 😂

τι καλά που έχει πάει ο Απρίλιος ρε κορίτσια 🧿

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μπράβοοοοο κοριτσάκι μου θυμάμαι πόσο πολυ το λαχταρούσες αυτο το θετικο..

εύχομαι μια μεγάλη χοριακή την Δευτέρα.. 🙏🏼♥️

Να χαιρεσαι και το αγορακι σου υγιης και καλοτυχος να ειναι 🥳♥️

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Συγχαρητήρια Μαρινα μου! Ήρθε το θαυματακι σας!! Με το καλό!! 

Δημοσίευση

@annie! @Sia A κορίτσια έχετε δίκιο…πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό, γιατί εγώ δεν πίστευα καν πως θα κάνω την ένεση…μου είχε πει θα πάρω χάπια για 4 μέρες και μετά να πάω από εκεί να κάνουμε υπέρηχο και φαντάστηκα ότι έτσι θα κρίνουμε το πότε θα γίνει. Μου είπε επίσης πως Κυριακές δεν γίνονται, μόνο Σάββατο. Μακάρι να πέσει τότε..

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

@annie! @Sia A κορίτσια έχετε δίκιο…πρέπει να μιλήσω με τον γιατρό, γιατί εγώ δεν πίστευα καν πως θα κάνω την ένεση…μου είχε πει θα πάρω χάπια για 4 μέρες και μετά να πάω από εκεί να κάνουμε υπέρηχο και φαντάστηκα ότι έτσι θα κρίνουμε το πότε θα γίνει. Μου είπε επίσης πως Κυριακές δεν γίνονται, μόνο Σάββατο. Μακάρι να πέσει τότε..

Σωστά στα είπε θα σε παρακολουθεί με υπερήχους για να δει πως ανταποκρίνεσαι στα χάπια!!! Την ένεση θα την κάνεις για να είστε σίγουροι για το πότε θα "σκάσει" το ωάριο 😊 Μην σκέφτεσαι την Κυριακή όλα καλά θα πάνε 🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σωστά στα είπε θα σε παρακολουθεί με υπερήχους για να δει πως ανταποκρίνεσαι στα χάπια!!! Την ένεση θα την κάνεις για να είστε σίγουροι για το πότε θα "σκάσει" το ωάριο 😊 Μην σκέφτεσαι την Κυριακή όλα καλά θα πάνε 🤞🤞

Πως είσαι εσύ κοριτσάκι μου; Πότε έχεις γιατρό με το καλό;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..

τις 3 τελευταίες ημέρες είχα αρκετά υγρά κυρίως στο εσώρουχο αλλά πάλι δεν αισθανθηκα πόνο ωορηξίας ή κατι τετοιο καθολη την διάρκεια του μήνα.

Τελευταίος κύκλος ήταν 37 ημέρες και σήμερα (28η μέρα κύκλου) έκανα ενα τεστάκι ωορηξίας προλιγου στα συγκεκριμένα βγαζει σε μένα πάντα 2 γραμμες απλα η 1 δεν είναι πάντα αρκετά εντονη..

για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν αν πανω ωορηξία και τα τεστ με μπερδευουν περισσοτερο γι αυτό και δεν εκανα καθολου αυτο το μήνα..

Αν υποθέσω οτι τωρα κοντά θα κάνω ωορηξια παλι θα παω σε 37η κυκλο.; τα inofert αντι να κανουν δουλιτσα και να στρωσουν τον κυκλο σε μενα τα εκαναν χειροτερα…

IMG_7267.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..

τις 3 τελευταίες ημέρες είχα αρκετά υγρά κυρίως στο εσώρουχο αλλά πάλι δεν αισθανθηκα πόνο ωορηξίας ή κατι τετοιο καθολη την διάρκεια του μήνα.

Τελευταίος κύκλος ήταν 37 ημέρες και σήμερα (28η μέρα κύκλου) έκανα ενα τεστάκι ωορηξίας προλιγου στα συγκεκριμένα βγαζει σε μένα πάντα 2 γραμμες απλα η 1 δεν είναι πάντα αρκετά εντονη..

για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω καν αν πανω ωορηξία και τα τεστ με μπερδευουν περισσοτερο γι αυτό και δεν εκανα καθολου αυτο το μήνα..

Αν υποθέσω οτι τωρα κοντά θα κάνω ωορηξια παλι θα παω σε 37η κυκλο.; τα inofert αντι να κανουν δουλιτσα και να στρωσουν τον κυκλο σε μενα τα εκαναν χειροτερα…

IMG_7267.jpeg

Κορίτσι μου θετικότατο είναι αυτό, άρα λογικά μέχρι αύριο - μεθαύριο θα κάνεις! Τώρα το έκανες αυτό; Άρα δεν περιμένεις περίοδο σε 4 μέρες μάλλον σε καμιά δεκαριά 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..

IMG_7267.jpeg

Κοιτα αγάπη ή που θα κανεις ωορρηξία αύριο μεθαύριο κ ανάλογα με την ωχρινική σου πας για 40αρη κύκλο ή που είσαι έγκυος κ μπερδεύεται με την ορμόνη… 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ αναμένω σε 4 μέρες..

IMG_7267.jpeg

Κοίτα μπέρδεμα τώρα... Ππφφ και εμένα με πήρε από κάτω πάλι.. 🫤🫤

Δημοσίευση

@Naty_ @annie! 

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Είχα ραντεβου με τον νεο γιατρο σήμερα αλλα ενημερωσα οτι ειμαι αρρωστη και δεν ξερω αν εν τελη θα παω σημερα ή θα αλλαξουμε ημερομηνια περιμενω να με ενημερωσουν..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Πως είσαι εσύ κοριτσάκι μου; Πότε έχεις γιατρό με το καλό;

Καλά είμαι κορίτσι μου!!! Μόλις πήρα τη χοριακή 2607. Πως την βλέπετε εσείς οι έμπειρες?? Μήπως θα έπρεπε να είναι παραπάνω γιατί την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 261 κ πήρα κομπιουτεράκι κ σήμερα θα έπρεπε να είναι πάνω από 3 χιλιάδες 🥹 Θα μιλήσω κ με την γιατρό το απόγευμα!!! Δεν θα ηρεμήσουμε ποτέ 😵🥴

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...