Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 15/4/2025 at 1:09 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Για πείτε πως σας φαίνεται!

Κορίτσι μου , μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι κ σε σένα!!💗💗💗

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κοριτσιαααααα μου με χάνεται είναι θετικηηηηηη 261 😊☺️ 

Τι όμορφα νεααααα🙈🙈 μπράβο κορίτσι μουυυυ! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🥰🥰

Δημοσίευση
στις On 12/4/2025 at 2:06 ΜΜ, ο/η Yiol είπε:

Κι εγώ αυτό σκέφτομαι..ότι δε μου το δίνει επειδή δεν το αξίζω.

Αλλα τώρα που το έγραψες εσύ μου φαίνεται πολύ λάθος σκεψη. Ετσι βιαστικά που τα διάβαζα ένιωσα πως δεν πρέπει καμία γυναίκα να το σκέφτεται αυτό. 
Έρχεται Πάσχα, δικαιούμαστε κι εμείς ένα θαύμα.

κορίτσι μου είναι πράγματα που περνάνε από το μυαλό συνέχεια.. λες γιατί, γιατί σε μένα όλο αυτό.. γιατί πρέπει να το περάσω και να το ζήσω.. σε τι με ωφελεί;; Γιατί οι άλλες και όχι εγώ.. γιατί.. γιατί.. γιατί.. 
Αλλά σηκώνεσαι, σκουπίζεις τα γόνατα και προχωράς.. και λες.. ότι έτσι είναι, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει πρέπει να το πάρεις απόφαση και να συμβιβαστείς. "Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου"!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

🥳🥳🥳🥳🥳 Κι εγώ ήμουν σίγουρη! Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Είσαι έγκυος 😊😊😊

στις πριν 9 ώρες, ο/η Zenia z είπε:

Ωωωω τι τέλεια!! Πολλά συγχαρητήρια! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη..Να είναι όλα ρόδινα κ να κυλήσει ομαλά ο καιρός!! ❤️❤️❤️

στις πριν 9 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

@Sia AΠολλά συγχαρητήρια κορίτσι μου μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ❤️❤️❤️

στις πριν 9 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

Τι όμορφα νεααααα🙈🙈 μπράβο κορίτσι μουυυυ! Καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🥰🥰

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου🥰🥰 Προς το παρόν είμαστε πολύ συγκρατημένοι μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏

@annie! Περιμένουμε νέακια σου από τον υπέρηχο!!! 🙏😊

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

@Eliza Kats πως είσαι; Πότε πας γιατρό; 

@Sia A μου εσύ θα κάνεις πάλι χοριακή;

@Iris9 τι έγινε με την ένεση το βρήκες κάπως; Εσυ κορίτσι μου πότε θα πας γιατρό; Είναι νωρίς ακόμα ε; 

Ποιες άλλες είναι για θετικά τεστάκια αυτές τις μέρες;; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@Iris9 τι έγινε με την ένεση το βρήκες κάπως; Εσυ κορίτσι μου πότε θα πας γιατρό; Είναι νωρίς ακόμα ε; 

Καλημερα και απο εμενα! Εγω ειμαι σημερα 11 μερες απο ωορρηξια, εκανα το πρωι (πολλα) τεστ με τα ιδια ουρα, σας βαζω φωτογραφιες. Το clearblue «φανηκε» (εντελως αχνο) αμεσως στα 3 λεπτα, τα αλλα φανηκαν μονο οταν στεγνωσαν. Ειναι ολα με τα ιδια ουρα. Θα κανω αυριο παλι να ξεκαθαρίσει το τοπιο.

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Καλημερα και απο εμενα! Εγω ειμαι σημερα 11 μερες απο ωορρηξια, εκανα το πρωι (πολλα) τεστ με τα ιδια ουρα, σας βαζω φωτογραφιες. Το clearblue «φανηκε» (εντελως αχνο) αμεσως στα 3 λεπτα, τα αλλα φανηκαν μονο οταν στεγνωσαν. Ειναι ολα με τα ιδια ουρα. Θα κανω αυριο παλι να ξεκαθαρίσει το τοπιο.

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Στην 1η φωτό βλέπω κάτι!!! Κάνε και αύριο κορίτσι μου μακαριιι 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Ειναι θετικά κορίτσι μου!!! Στις δυο ταινίες δλδ φαίνεται η γραμμή 🥰🥰 Με το καλό και εύχομαι αύριο να φαίνονται πιο έντονα!! 
Τι ωραία που μπήκε βρε κορίτσια ο Απριλης, η άνοιξη…τα έλεγε η @Παρασκευαιδου ότι θα έρθουν πολλά θετικά μαζεμένα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sofi1987m  και γω στην 1η κάτι βλεπω. Τα έχεις τώρα π περασε λιγη ώρα να μας τ ξανα στείλεις? Γτ ακόμα δ έχουν ξεθολωσει εντελώς. Κρατάνε λίγο αχνοροζ.

Ετσι φαινονται τωρα, το ενα βασικα δε φαινεται…

IMG_1724.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Ειναι θετικά κορίτσι μου!!! Στις δυο ταινίες δλδ φαίνεται η γραμμή 🥰🥰 Με το καλό και εύχομαι αύριο να φαίνονται πιο έντονα!! 
Τι ωραία που μπήκε βρε κορίτσια ο Απριλης, η άνοιξη…τα έλεγε η @Παρασκευαιδου ότι θα έρθουν πολλά θετικά μαζεμένα!! 

Μακάρι @Rena92 μου, αν και με το ιστορικο μου, ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικη.. 

Θα κανω παλι αυριο και μακαρι να ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα, μια ή αλλη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου🥰🥰 Προς το παρόν είμαστε πολύ συγκρατημένοι μακάρι να πάνε όλα καλά 🙏

Μπράβο κορίτσι μ!!! Συγχαρητήρια! 💐💐💐 να δεις όλα καλά θα πάνε!! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Άσε Naty μου έχω πέσει τώρα στις αργίες του Πάσχα κ το μικροβιολογικό είναι κλειστό από αύριο κ ανοίγει Τετάρτη😵 Πρέπει να μιλήσω με την γιατρό να δω αν έχει νόημα να κάνω αλλού αλλιώς Τετάρτη 😊

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Κορίτσι μου κ εγώ βλέπω μία γραμμούλα κ στα 2 😊 Κάνε κ τις επόμενες μέρες  κ εύχομαι να σκουρύνει κ άλλο 🙏

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Evaki- είπε:

Μπράβο κορίτσι μ!!! Συγχαρητήρια! 💐💐💐 να δεις όλα καλά θα πάνε!! Να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! 🙏🙏

Σε ευχαριστώ Εύα μου 🥰 Κ σε σ΄ένα εύχομαι γρήγορα ευχάριστα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Ολα καλά με το μικρό!!!! Είχε κέφια κ κουνιόταν συνεχώς μέχρι που γύρισε πλάτη κ δεν ήθελε να αφήσει τη γιατρό να το μετρήσει🤣🤣🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

IMG_1721.jpeg

IMG_1705.jpeg

Μωρε κάτι αχνοφαίνεται!!! Ελπίζω αύριο να σκουρύνουν!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση

@Naty_ Πήγα πάλι στο φαρμακείο σήμερα και πόνεσε περισσότερο από χθες όταν μ έκανε, δε δέχθηκε να μη βγάλει τον αέρα αλλά τώρα δε πονάω ενώ χθες πονούσε το σημείο μέχρι το μεσημέρι. Και στα δυο σημεία έχει γίνει μωλωπας.Αύριο θα το δοκιμάσει ο σύντροφος να μου το κάνει. Τρέμει ήδη ο καημένος. Δε μας φτάνουν οι φόβοι και οι ανησυχίες π έχουμε μ λέει ο φαρμακοποιός έχεις πολύ άγχος και αυτό δε κάνει καλό στο μωρό. Εν τω μεταξύ προς το παρόν είμαι αρκετά cool απλά έτρεξαν αυθόρμητα μερικά δάκρυα τι να κάνω, φυσιολογική αντίδραση στον πόνο. 

Ναι είναι πολύ νωρίς για γιατρό, σήμερα έκανα την 2η χοριακή.

@Sia A οι μέρες που ειναι κλειστά όλα με αγχωνε και πήγα τρέχοντας για την πρώτη χοριακη κι ας ήταν πολύ νωρίς να προλάβω και την δεύτερη.

Δημοσίευση

@Sia A συγχαρητήριααααααα κορίτσι μου.. Στο λέγαμε όλες ότι θα ήσουν 🙏🙏🙏🙏 καλή και υγειη τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις ❤️❤️

Αααα ρρεε κορίτσια τιιι ωραία που πάει ο μήνας αυτός.. Πόσα θετικά τεστάκια ❤️❤️

Μπαίνω στα γρήγορα να διαβάζω τα νέα σας γιατί δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο..πήζω στην δουλειά και μετά τρέχω σε άλλες υποχρεώσεις και κάπως έτσι περνάει ο καιρός.. Εγώ αυτό τον μήνα δυστυχώς μια επαφή μόνο κ αυτό άκυρη μέρα 😅😅😅 οπότε πάμε για τον επόμενο..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ολα καλά με το μικρό!!!! Είχε κέφια κ κουνιόταν συνεχώς μέχρι που γύρισε πλάτη κ δεν ήθελε να αφήσει τη γιατρό να το μετρήσει🤣🤣🤣

Μωρε κάτι αχνοφαίνεται!!! Ελπίζω αύριο να σκουρύνουν!!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Τέλεια νέα κορίτσι μου μπράβο 😊 Δεν πειράζει αφού είναι καλά κ ζωηρό όλα καλά.... Τώρα φαντάζομαι επόμενο ραντεβού αυχενική????

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Naty_ Πήγα πάλι στο φαρμακείο σήμερα και πόνεσε περισσότερο από χθες όταν μ έκανε, δε δέχθηκε να μη βγάλει τον αέρα αλλά τώρα δε πονάω ενώ χθες πονούσε το σημείο μέχρι το μεσημέρι. Και στα δυο σημεία έχει γίνει μωλωπας.Αύριο θα το δοκιμάσει ο σύντροφος να μου το κάνει. Τρέμει ήδη ο καημένος. Δε μας φτάνουν οι φόβοι και οι ανησυχίες π έχουμε μ λέει ο φαρμακοποιός έχεις πολύ άγχος και αυτό δε κάνει καλό στο μωρό. Εν τω μεταξύ προς το παρόν είμαι αρκετά cool απλά έτρεξαν αυθόρμητα μερικά δάκρυα τι να κάνω, φυσιολογική αντίδραση στον πόνο. 

Ναι είναι πολύ νωρίς για γιατρό, σήμερα έκανα την 2η χοριακή.

@Sia A οι μέρες που ειναι κλειστά όλα με αγχωνε και πήγα τρέχοντας για την πρώτη χοριακη κι ας ήταν πολύ νωρίς να προλάβω και την δεύτερη.

Κορίτσι μου εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε δεν μπορούσα να κάνω πιο νωρίς 😊 Δεν πειράζει ότι είναι τώρα. Είναι κ μέρες Πάσχα θα περάσουν γρήγορα πιστεύω 🥰

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tina23 είπε:

@Sia A συγχαρητήριααααααα κορίτσι μου.. Στο λέγαμε όλες ότι θα ήσουν 🙏🙏🙏🙏 καλή και υγειη τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις ❤️❤️

Αααα ρρεε κορίτσια τιιι ωραία που πάει ο μήνας αυτός.. Πόσα θετικά τεστάκια ❤️❤️

Μπαίνω στα γρήγορα να διαβάζω τα νέα σας γιατί δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο..πήζω στην δουλειά και μετά τρέχω σε άλλες υποχρεώσεις και κάπως έτσι περνάει ο καιρός.. Εγώ αυτό τον μήνα δυστυχώς μια επαφή μόνο κ αυτό άκυρη μέρα 😅😅😅 οπότε πάμε για τον επόμενο..

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😊 Πραγματικά όμως μόνο εσείς κ η γιατρός μου το πιστεύατε 🥰 Εγώ κ ο σύζυγος ήμασταν έλα να πάρουμε το αρνητικό αποτέλεσμα το απόγευμα να κλάψουμε με την ησυχία μας, να π΄άμε παρακάτω!!!! Εύχομαι να ακολουθήσετε κ οι υπόλοιπες🙏😊

Δημοσίευση

@Iris9 ωραία με το καλό να βγει κι η 2η! 

Εγώ νομίζω αν την κάνεις μόνη σου γιατί μπορείς και το ελέγχεις θα είναι καλύτερα. Είναι μέχρι να κάνεις την πρώτη θα δεις! Η έστω ας δοκιμάσει και ο σύντροφος 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofi1987 είπε:

Ετσι φαινονται τωρα, το ενα βασικα δε φαινεται…

IMG_1724.jpeg

@Sofi1987 συγχαρητηριααααααααααααα!!!! Πόσα θετικά αυτός ο μήνας; 

Το βλέπω ξεκάθαρα!!!!!

Με το καλό!!!!!!!!!!!!!!

Τρέχα για χοριακή για να σιγουρευτείς γιατί θα πέσεις μέσα στις αργίες του Πάσχα!

Χριστέ μου τι υπέροχα νέα αυτό το μηνάκι!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Τέλεια νέα κορίτσι μου μπράβο 😊 Δεν πειράζει αφού είναι καλά κ ζωηρό όλα καλά.... Τώρα φαντάζομαι επόμενο ραντεβού αυχενική????

Κορίτσι μου εγώ είμαι από εξωσωματική οπότε δεν μπορούσα να κάνω πιο νωρίς 😊 Δεν πειράζει ότι είναι τώρα. Είναι κ μέρες Πάσχα θα περάσουν γρήγορα πιστεύω 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 😊 Πραγματικά όμως μόνο εσείς κ η γιατρός μου το πιστεύατε 🥰 Εγώ κ ο σύζυγος ήμασταν έλα να πάρουμε το αρνητικό αποτέλεσμα το απόγευμα να κλάψουμε με την ησυχία μας, να π΄άμε παρακάτω!!!! Εύχομαι να ακολουθήσετε κ οι υπόλοιπες🙏😊

Ναι ναι αυχενική στις 05/05… Τώρα αγάπη σειρά σου… Θα κάνεις αύριο χοριακη;; Διδυμάκια μυρίζομαι να ξέρεις… Εγώ στα δίδυμα ξεκίνησα με 200..

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

30/4 θα πάω γιατρό, οπότε έχουμε αρκετή αναμονή ακόμα 😅 Θα σας ενημερώσω όταν πάω 😜

Πώς είσαι εσύ κορίτσι μου;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ναι ναι αυχενική στις 05/05… Τώρα αγάπη σειρά σου… Θα κάνεις αύριο χοριακη;; Διδυμάκια μυρίζομαι να ξέρεις… Εγώ στα δίδυμα ξεκίνησα με 200..

Με το καλό κ η αυχενική να φύγει το πρώτο άγχος 😊 Δεν ξέρω αν θα κάνω αύριο το μικροβιολογικό από αύριο είναι κλειστά!!! Θα ρωτήσω τη γιατρό αν έχει νόημα να κάνω αλλού αλλιώς Τετάρτη που ξανά ανοίγει!!!! Γερό/-α να είναι κ ότι θέλει ας είναι 🙏

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Βγήκε και η δεύτερη χοριακή 149!

Τρέμω και να χαρώ αλλά λέω βήμα βήμα τη φορά και αυτό πήγε καλά. Σχεδόν τριπλάσια.

Μπράβο κορίτσι μου ανέβηκε φουλ 😊 Με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🙏 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια συνεχίζω με πονόλαιμο και προς το βράδυ προστέθηκε και μπούκωμα. Είμαι πια σίγουρη ότι κάτι περνάω. Αλλά μέχρι στιγμής σκέφτομαι ότι πέρασε ήδη η πρώτη μέρα και αφού δεν έχω πυρετό, ελπίζω απλά να κάνει τον κύκλο του. 4-5 μέρες να ηρεμισω. Ελπίζω ✌🏻 Οσο φθάνει ο καιρός με αγχώνει μην είμαι άρρωστη εγώ ή ο μεγάλος μου, τις μέρες που γεννάω. Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Μονο όσο μπορώ να προσέχουμε και ελπίζω. Τα κατάφερα και πρόσθεσα ένα έξτρα άγχος 😂 Το απέκτησα σήμερα!
    • Και εγώ σήμερα το σκέφτηκα να κατέβω στην περιφορά. Μου είπε ο άντρας μου αν θέλω να πάμε. Αλλά το σκέφτηκα και λέω κάτσε στα αυγά σου και του χρόνου πάτε και οι 4! Ψήθηκα για λίγο να ετοιμαστώ να πάμε αλλά είναι και μακρια η ελληνική εκκλησία από εμάς, οπότε μαζεύτηκα ξανά. @ΜαρίαΔημήτρης θα σου πω αυτό που σκέφτομαι και για μένα. Οταν είναι να έρθει θα έρθει. Οποτε, αφού το ξέρει ο γιατρός και σου έδωσε οδηγίες, προχωρά όπως θέλει το μωράκι!!!    @Diwni τι ωραία που πήγατε στο χωριό και κατάφερες να ηρεμισεις έστω για λίγο! Μάζεψε δυνάμεις. Σωματικές και ψυχικές!
    • @ΜαρίαΔημήτρης Μην κοιτας εγω που παιρνω 6 χαπια την ημερα και δεν κουνιεται φυλλο, εσενα σου χει δωσει ελαφρα δοση αν θυμαμαι, επομενως αν δε σε πιασουν μπορει να επελθει τοκετος. Ελπιζω να ηρεμησει η κοιλιτσα σου. Παντως ειναι ενημερος και διαθεσιμος ο γιατρος οποτε τον χρειαστεις επομενως να εισαι ησυχη. 
    • Κοριτσια μίλησα με τον γιατρό, θα το παρακολουθήσω και αν δυναμώσουν οι πονοι θα πάω στο Ρεα να με δουν.Ηπια το χάπι για τις συσπασεις,δεν πονάω τόσο αλλά έχω συνέχεια πετρώματα. Λεω στον γιατρο ε αφπυ πινω τα χαπια δεν γενναω και μου λεει φυσικα και μπορει να γεννησεις. Ελπιζω να κυλήσει ομαλά το βράδυ. 
    • Nαι μπορεί να εμποδίσει την σύλληψη ή να επηρεάζει την ωορηξια. Είναι σημαντικό να είναι ρυθμισμένος  και πριν αλλα και για την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εγώ να φανταστείς είχα 6,48 και μου είπε ο ενδοκρινολόγος που να χτυπιωσουν δεν έμενες έγκυος.. Τώρα έχει 2 μήνες που το ρύθμισα αλλά έχουμε κ άλλα θεματακια εμείς.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...