Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Τα χάπια που παίρνω  είναι φυλλικο οξύ, utrogestan 2 ανά μέρα, adelcort,salospir και ενεσεις ηπαρίνης. Δεν βρήκαν κάτι απλά λόγω ιστορικού προληπτικά. Οι ζαλάδες μου έχουν αρχίσει για τα καλά. 

@Naty_το βγάζεις τον αέρα στις ενέσεις η όχι?ο φαρμακοποιός μ το έβγαλε αλλά μαύρισε λίγο το σημείο.

@Sia A περιμένουμε και στέλνουμε θετική ενέργεια!!

Κατάλαβα προληπτικά παίρνουμε σχεδόν τα παντα.. εγώ για την ώρα έκοψα σαλοσπιρ. Όχι δεν βγάζω αέρα απλά τραβάω το δέρμα το πιέζω και βάζω τη βελόνα αργά σταθερά, είναι μερικά σημεία που με πονάει οπότε αλλαζω σημείο. Επίσης μετά την ένεση κάτσε λίγο και μετά  κάνε δουλειές κλπ το έκανα μια φορά βγήκα αμέσως έξω και η κοιλιά μου μελανιασε πολύ.  Πρωί δεν την κάνεις; 

Δημοσίευση

@Iris9συγχαρητηρια κορίτσι μου! Μια ομαλή κυηση εύχομαι κ ένα γερο μωρο! Εγω την μέρα π περίμενα περιοδο ειχα χοριακη μολις 47 μοναδες. Στις αντιπηκτικες ποναει το φαρμακο αρκετα. Επισης δοκιμασε να τις κανεις με γωνια 45 μοιρων, δ ξερω πως σ εδειξαν. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sia A είπε:

Κοριτσιαααααα μου με χάνεται είναι θετικηηηηηη 261 😊☺️ 

Συγχαρητήριαααααααααααααα!!!!! Το ήξερα αγάπη ήμουν σίγουρη!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς και με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αυτά είναι υπέροχα νέα!! Μπράβο!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη @Sia A μου, όλα να πάνε κατ'ευχήν! Απόλαυσέ το!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι Μου!!!!!! Τι υπέροχα νεαααα να έχεις μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Όλα να πάνε τελειαααα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

μπήκα στα γρήγορα να δω αν έχεις γράψει.. συγχαρητήριαααα!!! πολύ όμορφα νέα!!! ηρέμησε και απόλαυσε το!! 

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήριαααααααααααααα!!!!! Το ήξερα αγάπη ήμουν σίγουρη!!!!!! Καλούς διπλασιασμούς και με το καλό μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου!!!!!!!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Αυτά είναι υπέροχα νέα!! Μπράβο!!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη @Sia A μου, όλα να πάνε κατ'ευχήν! Απόλαυσέ το!

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Κορίτσι Μου!!!!!! Τι υπέροχα νεαααα να έχεις μια όμορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Όλα να πάνε τελειαααα!!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

μπήκα στα γρήγορα να δω αν έχεις γράψει.. συγχαρητήριαααα!!! πολύ όμορφα νέα!!! ηρέμησε και απόλαυσε το!! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@Sia A Συγχαρητήρια!Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. Πρώτα ο Θεός θα είμαστε πολύ κοντά.

Αντε να φεύγουμε μια μια και να μιλάμε μόνο για ευχάριστα. 

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές, για την υποστήριξη για όλα 🥰🥰🥰🥰 Είστε όλες υπέροχες κ μόνο εσείς πιστεύατε οτι θα είναι θετική!!! Μου έχουν τελειώσει οι αντιδράσεις, σας καρδουλωνω εδώ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Κ χρωστάω ένα ταγκ @Παρασκευαιδουνα την ακούτε έχει τρομερό χάρισμα είχε πει Φεβρουάριο +/-3 μήνες!!! Γτ δεν τη ξέχασα την πρόβλεψη σου 😊

Κ σε όλα τα κορίτσια που προσπαθούν μην ψάχνετε συμπτώματα. Δεν είχα τπτ μα τπτ. Το αντίθετο θα έλεγα είχα μέχρι κ διάρροια όλες τις μέρες με τόσα χάπια που προκαλούν δυσκοιλιοτητα 😅

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αχ θα τρελαθώ έμπαινα και έκανα συνεχώς refresh!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Να το χαρείτε κ σε λίγους μήνες ένα υγιές μωράκι αγκαλιά!!!🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κοπέλα μου συγχαρητηρια καλούς διπλασιασμούς εύχομαι και μια υπεροχη τελειομανη εγκυμοσύνη 🌺🌺🌺

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Με το καλο κοριτσι ❤️ ❤️ ❤️ στειλε λιγη μπεμπεδοσκονη και κατα δω μπας και ειμαι η επομενη.

Δημοσίευση

@Sia A συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Όλα να σου πάνε τέλεια! Ένα η δύο εμβρυακια βαλατε?

@Iris9 πιανεις δερματακι με δείχτη κ αντιχειρα, περιορίζεις ετσθ την επιφανεια π θελεις και βαλε την βελονα υπο γωνια 45 μοιρών περιπου, μόλις τρυπήσει τ δερμα θα μπει η υπόλοιπη, και σιγά σιγά πατάς για να μπει τ φαρμακο.  Δοκίμασε το κ έτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Rena92 είπε:

Αχ θα τρελαθώ έμπαινα και έκανα συνεχώς refresh!! Με το καλό κορίτσι μου!!! Να το χαρείτε κ σε λίγους μήνες ένα υγιές μωράκι αγκαλιά!!!🥰 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοπέλα μου συγχαρητηρια καλούς διπλασιασμούς εύχομαι και μια υπεροχη τελειομανη εγκυμοσύνη 🌺🌺🌺

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

@Sia A κορίτσι μου!! Το ήξερα ότι θα είναι θετική η χοριακή!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, με το καλό να πάνε όλα!!! ❤️

στις πριν 23 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Με το καλο κοριτσι ❤️ ❤️ ❤️ στειλε λιγη μπεμπεδοσκονη και κατα δω μπας και ειμαι η επομενη.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Sia A συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Όλα να σου πάνε τέλεια! Ένα η δύο εμβρυακια βαλατε?

@Iris9 πιανεις δερματακι με δείχτη κ αντιχειρα, περιορίζεις ετσθ την επιφανεια π θελεις και βαλε την βελονα υπο γωνια 45 μοιρών περιπου, μόλις τρυπήσει τ δερμα θα μπει η υπόλοιπη, και σιγά σιγά πατάς για να μπει τ φαρμακο.  Δοκίμασε το κ έτσι.

Ευχαριστώ πολύ πολύ αγαπημένες μου 🥰🥰🥰  Μακάρι να πάνε όλα καλά!!! 

@Diwni 2 βλαστοκυστες 5 ημερών βάλαμε κορίτσι μου 😊

Δημοσίευση

@Iris9 Κορίτσι κ εγώ κάνω ενέσεις αντιπηκτικες δοκιμασα χιλιους τροπους για να μην ποναω, κανω μελανιές. Αυτός που με βόλεψε είναι ο εξης, δεν βγάζω τον αέρα κ πιάνω το λιπάκι στη κοιλιά κ καρφώνω απότομα κάθετα τη βελόνα. Κ μετά αργά αργά ρίχνω το υγρό κ αφου τελειώσει βγάζω επίσης αργά τη βελόνα. Αν θες δοκίμασε το κ αυτό!!! Αν κ πιστεύω είναι κ θέμα δέρματος της καθεμιάς 😊

Δημοσίευση

@annie! Ειδα στο αλλο θεματακι σας ότι θα δεις για παντελόνι εγκυμοσύνης. Στην αγορά κατω από 30 40 ευρώ δ βρισκεις, τα πιο οικονομικά. Εφόσον είναι άνοιξη δες μήπως παρεις καμια παντελόνα με λάστιχο αέρινη, που έχει σε όλα τ μαγαζιά αυτή την περίοδο. Και αν δ βρεις ρίξε μια ματιά κ στα shein για εγκυμοσύνης. Πήρα 2 τζιν τα έχω λιώσει, γυρω στα 12 ευρώ τ ένα. Οτι νούμερο φορας αυτό θα πάρεις. Εγω φορουσα μιντιουμ κ μιντιουμ πηρα. Κ τ φοραω κ τωρα π ειμαο 12 κιλα συν.

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@annie! Ειδα στο αλλο θεματακι σας ότι θα δεις για παντελόνι εγκυμοσύνης. Στην αγορά κατω από 30 40 ευρώ δ βρισκεις, τα πιο οικονομικά. Εφόσον είναι άνοιξη δες μήπως παρεις καμια παντελόνα με λάστιχο αέρινη, που έχει σε όλα τ μαγαζιά αυτή την περίοδο. Και αν δ βρεις ρίξε μια ματιά κ στα shein για εγκυμοσύνης. Πήρα 2 τζιν τα έχω λιώσει, γυρω στα 12 ευρώ τ ένα. Οτι νούμερο φορας αυτό θα πάρεις. Εγω φορουσα μιντιουμ κ μιντιουμ πηρα. Κ τ φοραω κ τωρα π ειμαο 12 κιλα συν.

Και στα λιντλ πολύ καλό τζιν εγκυμοσύνης είχα πάρει εγώ (όταν τα βγάζει, αλλά συχνά) και από SHEIN κολάν πολυυυ καλό! Ααα επίσης κορίτσια δείτε και Sinsay…με έσωσε με τα μωρουδιακά αλλά έχει και εγκυμοσύνης.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Ναι κ γω για SHEIN έλεγα να βάλω παραγγελία απλά είπα μήπως έχει τίποτα φθηνό κανένα orchestra να βολευτω μέχρι να έρθει η παραγγελία… Πως είσαι εσύ;;

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Και στα λιντλ πολύ καλό τζιν εγκυμοσύνης είχα πάρει εγώ (όταν τα βγάζει, αλλά συχνά) και από SHEIN κολάν πολυυυ καλό! Ααα επίσης κορίτσια δείτε και Sinsay…με έσωσε με τα μωρουδιακά αλλά έχει και εγκυμοσύνης.

Καλά για τα δίδυμα σχεδόν μόνο από εκεί ψωνίζω… Θα δω κ για εγκυμοσύνης αύριο αν είναι!!! Είχα πάρει από το Lidl στην πρώτη κ μπλούζες κ κολάν κ όντως τα έλιωσα τότε…

Δημοσίευση
στις On 15/4/2025 at 1:09 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Εμένα μ βγήκε η πρώτη χοριακη. Μόλις 51,1 είναι μικρούλικο ακόμα. Πρέπει να είμαι 4 μέρες πριν περιόδου.

Για πείτε πως σας φαίνεται!

Κορίτσι μου , μια τελειομηνη κ ανεφελη εγκυμοσύνη εύχομαι κ σε σένα!!💗💗💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...