Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα καλη Μ. Εβδομάδα. Δεν άντεξα και υπέκυψα να κάνω τεστ σήμερα!είναι θετικόοοοοο!!Δε ξέρω πως κρατήθηκα και δεν πήγα ακόμα για χοριακη.

Μετά όμως πήγα τουαλέτα και είδα λίγο καφέ, ακριβώς μετά το τεστ. Ελπίζω να ήταν εμφύτευσης και να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Με το καλο το μωρακι ❤️ εμφυτευσης θα ειναι.. εγω κρατιεμαι ακομα να μην κανω τεστ. Για ποσο δεν ξερω! Βεβαια σημερα ειμαι λιγο καπως. Εχω πολλους πονους περιοδου, το στηθος εχει γινει τουμπανο λες και εκανα πλαστικη και σαν να ζαλιζομαι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

@anna_30Αμε φυσικά θα κάνω. Ακόμα τρομάζω να το συνηδητοποιησω. Τρέμω πως θα πανε τα πράγματα.

@Zenia z ναι έχουμε και την ερώτηση κανενα νέο, και να συνεχιζουν κανένα ευχάριστο?Λες και δε το καταλάβαμε που το πάνε.

Έχω σκεφτεί πολλές φορές να πετάξω την αλήθεια αλλά λέω μετά ότι  ακόμα και αν προς στιγμήν έρθουν σε αμηχανία θα πάρουν την απάντηση που θα τους δώσει χαρά.

Και όχι δε θα τους  κάνω την χάρη να χαρούν με τον πόνο μου. Και παλιά συμφοιτητρια όταν με ρώτησε τι κάνω στη ζωή μου αν παντρεύτηκα (γιατι η ίδια μόνο αυτό είχε κάνει) την ρώτησα εσύ κανένα παιδί?πρώτη φορά το έκανα αυτό κι ένιωσα πολύ άσχημα αλλά μόνο έτσι μαθαίνουν. Ήθελε να με μειώσει και ρώτησε μόνο αυτό στο οποίο έβγαινε "υπεράνω". Στο θέμα παιδί π την πόνεσε είπε θα έρθει και αυτό.

Και ξέρεις όταν με ρώτησε αντε ποτέ θα κάνεις κανένα παιδί είχαμε καιρό να μιλήσουμε ζω στο εξωτερικό..εγώ είχα κάνει διακοπή κύησης στις 24 εβδομάδες απο φυσικη συλληψη. Απάντησα όταν έρθει η ώρα κ απο τότε την απέφευγα αν κ όταν μου έστελνε μήνυμα δε παρέλειπε να ρωτήσει για κανένα ευχάριστο. Συνέχισα με εξωσωματική έμεινα έγκυος γέννησα κ με παίρνει τηλ και της απαντώ με μήνυμα.. συγνώμη δε μπόρεσα να σου απαντήσω θηλαζα...της έπεσε βαρύ το ευχάριστο χαχαχα!!😁

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια 

καλή μεγάλη βδομαδα !

αύριο πήγαινε καλύτερα να είναι στο ίδιο μικροβιολογικό 

με γιατρό μίλησες ;

Μίλησα με τη μαία του. Μου είπε να κάνω κι άλλη χοριακή γιατί είναι νωρίς και βλέπουμε. 

Εντάξει δεν βιάζομαι, αλλά ελπίζω μετά το Πάσχα να πάμε να δούμε το σπορι 😊

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Και ξέρεις όταν με ρώτησε αντε ποτέ θα κάνεις κανένα παιδί είχαμε καιρό να μιλήσουμε ζω στο εξωτερικό..εγώ είχα κάνει διακοπή κύησης στις 24 εβδομάδες απο φυσικη συλληψη. Απάντησα όταν έρθει η ώρα κ απο τότε την απέφευγα αν κ όταν μου έστελνε μήνυμα δε παρέλειπε να ρωτήσει για κανένα ευχάριστο. Συνέχισα με εξωσωματική έμεινα έγκυος γέννησα κ με παίρνει τηλ και της απαντώ με μήνυμα.. συγνώμη δε μπόρεσα να σου απαντήσω θηλαζα...της έπεσε βαρύ το ευχάριστο χαχαχα!!😁

Τέλειο!! Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν έγκυος στη μικρή μου είχε έρθει μια οικογενειακή φίλη που έκανα παρέα με τον γιο της και μου λέει ο Μάριος τον περιμένει τον διάδοχο εσύ έκανες τίποτα;;  Και της λέω Ε κάτι έκανα και της δείχνω την κοιλιά μου. Θυμάμαι ότι άλλαξε πόσα χρώματα, σίγουρα δεν περίμενε αυτή την απάντηση! 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Σε εμενα μου κανανε το αλλο. Ειχα μια εβδομαδα που ειχα χασει το παιδι, ηρθε μια και μου ευχηθηκε για το μωρο που ειχα χασει. Δεν εχω πονεσει περισσοτερο στην ζωη μου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Σε εμενα μου κανανε το αλλο. Ειχα μια εβδομαδα που ειχα χασει το παιδι, ηρθε μια και μου ευχηθηκε για το μωρο που ειχα χασει. Δεν εχω πονεσει περισσοτερο στην ζωη μου.

Ω Θεέ μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Με το καλο το μωρακι ❤️ εμφυτευσης θα ειναι.. εγω κρατιεμαι ακομα να μην κανω τεστ. Για ποσο δεν ξερω! Βεβαια σημερα ειμαι λιγο καπως. Εχω πολλους πονους περιοδου, το στηθος εχει γινει τουμπανο λες και εκανα πλαστικη και σαν να ζαλιζομαι.

Εύα μου και εγώ είμαι σήμερα 8 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά δεν έχω κανένα συμπτωμα!

Μ΄έσα στο ΣΚ είχα ήπιες κράμπες περιόδου περιοδικά αλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Ακόμη είναι νωρίς, λέω να κάνω τεστ την Τετάρτη και πάλι δεν ξέρω αν θα δείξει..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια καλή Μεγάλη εβδομάδα να έχουμε..

τι ευχάριστα νέα βλέπω ανθίζει σιγά σιγά η ομαδική μας με νέα σποράκια..

@Iris9 Συγχαρητήρια κορίτσι μου ευχομαι μια μεγάλη χοριακή. 🙏🏼🌺

@Sia A πως είσαι κοπέλα μου δεν αναμενεις για χοριακη.; Τι σου εχει πει ο γιατρος.; 

@Sofi1987 ευχομαι κοπέλα μου να εχεις θετικό τεστάκι κι εσύ αυτο τον μήνα 🙏🏼♥️

Τι κάνουν οι εγκυούλες της παρέας.; Πως τα πάτε.; @Naty_ @annie! @Elli13 @Eliza Kats κορίτσια μου συγνωμη αν ξεχασα κάποια άλλη εγκυούλα

@Mantarini μου εσυ σε τι φαση εισαι.; Πλησιάζεις γονιμες.;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα καλη Μ. Εβδομάδα. Δεν άντεξα και υπέκυψα να κάνω τεστ σήμερα!είναι θετικόοοοοο!!Δε ξέρω πως κρατήθηκα και δεν πήγα ακόμα για χοριακη.

Μετά όμως πήγα τουαλέτα και είδα λίγο καφέ, ακριβώς μετά το τεστ. Ελπίζω να ήταν εμφύτευσης και να μην υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Καλεεεεεε τώρα το πήρα χαμπάρι η ξανθιαααααα!!! Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!!! Με το καλοοοοοο!!!! Που είναι το τεστ οέο;!;!;;;;;;;;;; Έτσι ξεροσφύρι θα τη βγάλουμε;;; Τα καφέ σταμάτησαν; Λογικά εμφύτευσης 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

@Sia A πως είσαι κοπέλα μου δεν αναμενεις για χοριακη.; Τι σου εχει πει ο γιατρος.; 

Τι κάνουν οι εγκυούλες της παρέας.; Πως τα πάτε.; @Naty_ @annie! @Elli13 @Eliza Kats κορίτσια μου συγνωμη αν ξεχασα κάποια άλλη εγκυούλα

Καλησπέρα κοριτσάκι μου, όλα καλά!! Εδώ στο τρέξιμο με δουλειά, παιδιά κ σπίτι…. Περιμένω τον υπέρηχο την Πέμπτη να κάνουμε Πάσχα ήσυχοι…

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι μου, όλα καλά!! Εδώ στο τρέξιμο με δουλειά, παιδιά κ σπίτι…. Περιμένω τον υπέρηχο την Πέμπτη να κάνουμε Πάσχα ήσυχοι…

Μπράβο Αννούλα μου με το καλό..

εγω απολυτη ησυχία ειπα να δοκιμάσω αυτά τα τεστ ωορηξιας με την φατσούλα αλλα δεν ξερω καθολου πως λειτουργουν αν θελει συγκεκριμενη ωρα κλπ..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σοφία21 είπε:

Μπράβο Αννούλα μου με το καλό..

εγω απολυτη ησυχία ειπα να δοκιμάσω αυτά τα τεστ ωορηξιας με την φατσούλα αλλα δεν ξερω καθολου πως λειτουργουν αν θελει συγκεκριμενη ωρα κλπ..

Τα εχω χρησιμοποιησει εγω ολες τις ωρες και εχω δει θετικο πρωι πρωι ή και αργα το βραδυ, μου φαινεται το σημαντικο ειναι να εχουν περασει καποιες ωρες απο την τελευταια φορα που πηγες τουαλετα και να μην εχεις πιει πολλα υγρα ωστε να υπαρχει συγκεντρωση της ορμονης. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sofi1987 είπε:

Τα εχω χρησιμοποιησει εγω ολες τις ωρες και εχω δει θετικο πρωι πρωι ή και αργα το βραδυ, μου φαινεται το σημαντικο ειναι να εχουν περασει καποιες ωρες απο την τελευταια φορα που πηγες τουαλετα και να μην εχεις πιει πολλα υγρα ωστε να υπαρχει συγκεντρωση της ορμονης. 

Ευχαριστω πολυ 🙏🏼♥️

Δημοσίευση

Κορίτσια μου... Σκεφτόμουν να ανοίξω νέο θέμα, και ίσως το κάνω αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ.. Έχει περάσει καμία κατάθλιψη εγκυμοσύνης; Οκ, ξέρουμε όλες την επιλοχειο, αλλά εγκυμοσύνης...;;;

Θα μου πείτε, εδώ παλεύουμε να μείνουμε εγκυες, τι μας ρωτάς και συ... Αλλά ειλικρινά νιώθω πλέον ότι η καθημερινότητα μου έχει δυσκολέψει...

Δημοσίευση

@annie! σε ευχαριστώ πολύ. Το εχω βγαλει καθε φορά και φοβόμουν να το βγάλω φωτογραφία και αυτή τη φορά, θα γίνω και προληπτική.Ναι λιγο το πρωι ειχα και έτυχε μετά το τεστ ακριβώς,τρόμαξα αρκετά αλλα μάλλον εμφύτευσης κι έχω όλη μέρα τσιμπήματα. Τώρα αν είναι από την εγκυμοσύνη η από το άγχος θα σς γελάσω.

Φοβάμαι τα πάντα, να πάω τουαλέτα μήπως δω κάτι π δε θα είναι καλό, το περπάτημα μη πειράξει...αν δε χαλαρώσω με βλέπω να τα χάνω.

@zenia ίδια περίπτωση ακριβώς εξωτερικό χρόνια και δε με ρώτησε πως περνάω μόνη μ, πως είναι η δουλειά μ, αλλά δε πειράζει καλή καρδιά να έχουμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Κορίτσια μου... Σκεφτόμουν να ανοίξω νέο θέμα, και ίσως το κάνω αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ.. Έχει περάσει καμία κατάθλιψη εγκυμοσύνης; Οκ, ξέρουμε όλες την επιλοχειο, αλλά εγκυμοσύνης...;;;

Θα μου πείτε, εδώ παλεύουμε να μείνουμε εγκυες, τι μας ρωτάς και συ... Αλλά ειλικρινά νιώθω πλέον ότι η καθημερινότητα μου έχει δυσκολέψει...

Τι νιώθεις κορίτσι μου δηλαδή, φυσικά και υπάρχει το έχω ακούσει. Όπως επίσης και για διακυμάνσεις στα συναισθήματα. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@annie! σε ευχαριστώ πολύ. Το εχω βγαλει καθε φορά και φοβόμουν να το βγάλω φωτογραφία και αυτή τη φορά, θα γίνω και προληπτική.Ναι λιγο το πρωι ειχα και έτυχε μετά το τεστ ακριβώς,τρόμαξα αρκετά αλλα μάλλον εμφύτευσης κι έχω όλη μέρα τσιμπήματα. Τώρα αν είναι από την εγκυμοσύνη η από το άγχος θα σς γελάσω.

Φοβάμαι τα πάντα, να πάω τουαλέτα μήπως δω κάτι π δε θα είναι καλό, το περπάτημα μη πειράξει...αν δε χαλαρώσω με βλέπω να τα χάνω.

@zenia ίδια περίπτωση ακριβώς εξωτερικό χρόνια και δε με ρώτησε πως περνάω μόνη μ, πως είναι η δουλειά μ, αλλά δε πειράζει καλή καρδιά να έχουμε. 

Τσιμπήματα θα έχεις μόνιμα από δω κ πέρα αγάπη μου γλυκιά!!!! Μεγαλώνει η μήτρα λογικό είναι 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Τι νιώθεις κορίτσι μου δηλαδή, φυσικά και υπάρχει το έχω ακούσει. Όπως επίσης και για διακυμάνσεις στα συναισθήματα. 

Έχω τον τελευταίο καιρό που και το να βγάλω τη μέρα μου φαίνεται δύσκολο. Συνεχώς μου έρχεται να κλάψω, δεν απολαμβάνω τίποτα, ούτε καν τις στιγμές με το παιδάκι μου. Σαν μια απέραντη θλίψη και μαυρίλα. Ίσως είναι η ρουτίνα, η μοναξιά, η κούραση της εγκυμοσύνης συν τις ορμόνες, το ότι με πιάνει το παραπονο που δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά, το ότι ο σύζυγος συνεχώς λείπει με τις δύο δουλειές και εγώ πλέον με την κοιλιά δυσκολεύομαι... Δεν ξέρω αν είναι ορμονικό αλλά νιώθω ότι σιγά σιγά με καταπίνει. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αυτή η στιγμή να απευθυνθώ σε ειδικό, ξέρω ότι αυτό θα ήταν μια καλή κίνηση (έχω κανει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία εξάλλου). Αλλά ούτε χρόνος υπάρχει με το παιδί, και τα έξοδα θα μας βαρύνουν πολύ τη δεδομένη στιγμή. Ο σύζυγος που του έχω μιλήσει εννοείται (με βλέπει κιόλας) θεωρεί ότι είναι θέμα κούρασης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Το νιώθω, ξέρω καλά τον εαυτό μου..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Έχω τον τελευταίο καιρό που και το να βγάλω τη μέρα μου φαίνεται δύσκολο. Συνεχώς μου έρχεται να κλάψω, δεν απολαμβάνω τίποτα, ούτε καν τις στιγμές με το παιδάκι μου. Σαν μια απέραντη θλίψη και μαυρίλα. Ίσως είναι η ρουτίνα, η μοναξιά, η κούραση της εγκυμοσύνης συν τις ορμόνες, το ότι με πιάνει το παραπονο που δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά, το ότι ο σύζυγος συνεχώς λείπει με τις δύο δουλειές και εγώ πλέον με την κοιλιά δυσκολεύομαι... Δεν ξέρω αν είναι ορμονικό αλλά νιώθω ότι σιγά σιγά με καταπίνει. Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα αυτή η στιγμή να απευθυνθώ σε ειδικό, ξέρω ότι αυτό θα ήταν μια καλή κίνηση (έχω κανει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία εξάλλου). Αλλά ούτε χρόνος υπάρχει με το παιδί, και τα έξοδα θα μας βαρύνουν πολύ τη δεδομένη στιγμή. Ο σύζυγος που του έχω μιλήσει εννοείται (με βλέπει κιόλας) θεωρεί ότι είναι θέμα κούρασης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό... Το νιώθω, ξέρω καλά τον εαυτό μου..

Ελλη μου νομίζω μπορείς να απευθυνθείς τηλεφωνικά και στην Φαιναρετη δωρεάν… θεωρώ πως μοιάζει με την επιλόχειο ο λόγος που συμβαίνει. Είσαι δηλαδή σε μια φάση που ο καθένας πιστεύει πως θα έπρεπε να πετάς στα σύννεφα και να γελάς, ενώ έχεις κάθε δικαίωμα να είσαι άνθρωπος και να βιώνεις όλα σου τα συναισθήματα. Αυτό πιστεύω αυτόματα δημιουργεί ενοχές και κάπως γιγαντώνεται. Δεν το έχω ζήσει, αλλά μου φαίνεται απόλυτα λογικό και κατανοητό. Δεν έχω καμία συμβουλή, πέρα από το να αφεθείς στα συναισθήματα σου και να μην τα καταπιέζεις. Όλα δικά μας είναι, άσχημα και όμορφα..

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Sofi1987 είπε:

Εύα μου και εγώ είμαι σήμερα 8 μέρες μετά την ωορρηξία αλλά δεν έχω κανένα συμπτωμα!

Μ΄έσα στο ΣΚ είχα ήπιες κράμπες περιόδου περιοδικά αλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Ακόμη είναι νωρίς, λέω να κάνω τεστ την Τετάρτη και πάλι δεν ξέρω αν θα δείξει..

Οντως τοσο νωρις λιγο δυσκολο να δειξει. Την πεμπτη λεω να κανω να δω αν θα δειξει κατι. Κανονικα περιμενω παρασκευη

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Elli13 είπε:

Είναι λογικό να βγαίνουν και τέτοια συναισθήματα κορίτσι μου ειδικά όταν λες ότι δεν έχεις βοήθεια, ο σύζυγος λείπει κι εσύ έχεις να διαχειριστείς και την εγκυμοσύνη και το παιδάκι σου και τα πάντα. Νομίζω υπάρχουν και δωρεάν υπηρεσίες που μπορείς να απευθυνθείς η έστω ακόμη κι αν είναι να πληρώσεις να να κάνεις εστω μια δύο συνεδρίες για να τα βγάλεις από μέσα σου σε κάποιον ειδικό. Σίγουρα είναι κι η κούραση κι οι ορμόνες, δεν θα είναι πάντα έτσι. Εμένα με βοηθάει να γράφω τα συναισθήματα μου ειδικά όταν δεν είμαι καλά κάπως μαλακώνει μετά. Δηλαδή δίνεις χωρο στα συναισθήματα σου χωρίς να σκέφτεσαι ενοχικά η ότι πρέπει πάντα να χαιρεσαι για την εγκυμοσύνη σου. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Σοφάκι μου μόλις  μου τελείωσε η περίοδος, πήρα και τεστακια ωορρηξίας αυτή τη φορά για να πάμε πιο στοχευμένα.. εδώ θα τα λέμε... Εσύ σε τι φάση είσαι; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Άλλο η εποιλοχιος κατάθλιψη και άλλο η εποιλοχιος θλίψη. Έχω ανοίξει ένα θέμα παρόμοιο και έχουν γράψει αρκετά κορίτσια εκεί μέσα.   

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Άλλο η εποιλοχιος κατάθλιψη και άλλο η εποιλοχιος θλίψη. Έχω ανοίξει ένα θέμα παρόμοιο και έχουν γράψει αρκετά κορίτσια εκεί μέσα.   

Ναι το γνωρίζω, έχω γράψει κ γω την εμπειρία μου. Όμως εδώ δεν μιλάω για επιλοχειο, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...