Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ένα μωρό μπορεί να γκρινιάζει για 1002 λόγους. Αν πεινάει θα ζητάει στήθος, αν είναι ανήσυχο θα ζητάει στήθος και αν πονάει πάλι θα ζητάει στήθος 😅 Ξέρω σε κατατόπισα! Αυτή είναι η συμπεριφορά τους όμως. Το μαλακό στήθος το περιμένουμε μετά τις 40 μέρες περίπου γιατί αρχίζει και εδραιώνεται ο θηλασμός. Οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Εσύ θα κοιτάς κυρίως τις πάνες και πως το βλέπεις το μωρό. Το αν παίρνει βάρος φαίνεται και από το μάτι! Κλείσε τα αυτιά σου στους γύρω σου και εμπιστευσου το σώμα σου και το ένστικτο σου. Αν έχεις το μωρό στο στήθος δεν κόβεται έτσι το γάλα. Αν θέλει περισσότερο γάλα, θα το βάζεις πιο συχνά στο στήθος και θα ρυθμίσει αυτό την παραγωγή σου.  Αν εξακολουθείς να έχεις ανησυχίες μπορείς να βρεις μία σύμβουλο θηλασμού να σε κατατοπίσει 😊 Είμαι σίγουρη ότι τα πας περίφημα 😊💪
    • @Maria98 σε ποια βδομάδα εισαι τώρα? Δ υπάρχει λογος να σε δει από κάτω πριν την έναρξη του τοκετου. Μόνο αν συμπληρώσεις 40 βδομαδες. Τηβ πονεσε γτ θέλει να της προκαλέσει τοκετο. Κανονικα όταν κάνουν για να διαπιστωσουν τη διαστολή, δεν ποναει, μια ενόχληση νιώθεις.
    • Ναι ρώτησα!! Γενικά λέει αποφεύγουμε συκώτια, τώρα αν είναι σπιτικό κ καλά μαγειρεμένο οκ φάε. Η πεθερά μου τα άλλαξε 3 νερά στο ζεμάτισμα, για πλύσιμο δεν το συζητώ…🤣🤣🤣 Ε κοκορέτσι δεν πήραμε δεν υπάρχει λόγος..
    • Καλή Ανάσταση κορίτσια κ Καλό Πάσχα!! Με υγεία κ του χρόνου να είμαστε όλες καλά κ οπως επιθυμεί η καθεμία.  Να περάσετε όμορφα αφήστε για λίγο τις έγνοιες στην άκρη, περάστε καλά κ όλα θα γίνουν!!💗
    • Κορίτσια μια κοπέλα που είμαστε στον ίδιο γιατρό μου είπε πως της έκανε κολπική εξέταση και πόνεσε αρκετά, θα κάνουν λέει και στις επόμενες επισκέψεις,  σκέφτομαι τώρα μήπως με δει και μένα την επόμενη φορά 🤔🤔🤔 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...