Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Τώρα το είδα βρε κορίτσι μου το μήνυμα σου. Πρέπει να γράψεις μηνύματα να φτάσεις τα 20 για να φανούν.
Πώς είσαι γενικά; Πότε έχεις υπέρηχο;
Α.Τ. είναι τα αρχικά της γιατρού, για πες κι εσύ μήπως καταλάβω χαχα
Μακάρι @Rena92 μου, αν και με το ιστορικο μου, ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικη..
Θα κανω παλι αυριο και μακαρι να ειναι πιο ξεκαθαρα τα πραγματα, μια ή αλλη.
Εχεις δίκιο εχουν παρα ακριβύνει.. Παλιά όταν ξεκίνησα εγω το 2018 ήταν του Διαβαλκανικού και ήταν πολύ διαφορετικές οι τιμές.. ευτυχως γιατι εκανα γύθρω στις 10 ωοληψίες για να συγκεντρώσω 3 έμβρυα.. Τη δωρεά την έκανα το 2021 ως fivi και οι τιμες είχαν ήδη εκτοξευθεί. Αλλά στην ωοληψία εχουν σημασία πολλά πραγματα. αρχικά τι τιμή θα σου πάρει ο γιατρός,. Και μετά το κέντρο αναλόγως το αν θα κανεις μικρογονιμοπο΄ίηση, ποσα ωάρια ειναι, σε τι στάδιο θα προχωρήσει κτλ κτλ αν θα μπουν καταψυξη.,. και η λιστα συνεχίζεται..
Ειναι θετικά κορίτσι μου!!! Στις δυο ταινίες δλδ φαίνεται η γραμμή 🥰🥰 Με το καλό και εύχομαι αύριο να φαίνονται πιο έντονα!!
Τι ωραία που μπήκε βρε κορίτσια ο Απριλης, η άνοιξη…τα έλεγε η @Παρασκευαιδου ότι θα έρθουν πολλά θετικά μαζεμένα!!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.