Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 7/4/2025 at 4:36 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

@marinamanoulitsa βγάλε τα κυάλια σου!!!

Είπα να μην κάνω τεστ το πρωί, αλλά ένιωθα μια αδυναμία από το μεσημέρι και μετά και λέω δεν κάνω ένα; Και βουαλα! Θα πάω αύριο για χοριακή λογικά (θα κάνω κι ένα τεστ το πρωί να το σιγουρεψω)

IMG_20250407_192517.jpg

Expand  

🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

Γραμμή εντοπίστηκε!!!ΟΒΕΡ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!ΟΒΕΡ!

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΉ ΤΡΈΧΟΝΤΑΣ!ΟΒΕΡ!😂🩷🩷🩷🩷

Δημοσίευση
  στις On 7/4/2025 at 5:10 ΜΜ, ο/η Naty_ είπε:

Γενικά κορίτσι μου ναι το άγχος όσο σωματοποιειται ειδικά, επηρεάζει διάφορες λειτουργίες του οργανισμού. Από τα πιο απλά σκέψου, την λειτουργία του εντέρου, τον ύπνο, το βάρος, την ψυχολογία. Σίγουρα μπορεί να φτάσει και στην αναπαραγωγικη υγεία, αλλά και πάλι δεν λειτουργεί για όλους το ίδιο δεν είναι δηλαδή κανονας. Εγώ αυτό που κατάλαβα από προσωπική εμπειρία ήταν να αποβαλω το στρες από διάφορους τομείς της ζωής μου, λίγο περισσότερο λίγο λιγότερο και κυρίως να σταματήσω να σκέφτομαι πότε θα ρθει η εγκυμοσύνη εμμονικά. Να σκεφτώ εμένα, την ηρεμία μου, και όσο μπορώ να ζω τη στιγμή, πάντα με την ελπίδα για μια εγκυμοσύνη καινούργια. Εννοείται δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο, αλλά όσο σου υπενθυμίζεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, να σε φροντίζεις και να απολαμβάνεις στιγμές με τον σύντροφό σου, θα ηρεμήσει το νευρικό σύστημα, δεν μπορεί! 

Expand  

Συμφωνώ απόλυτα. Δεν επηρεάζει όλους το ίδιο το άγχος. Άλλοι βγάζουν μέχρι και αυτόανοσα σε περιόδους έντονου στρες. Εγώ που ήμουν από τις τυχερές (εντός πολλών εισαγωγικων δεδομένου του ιστορικού μου), σε κάθε μου εγκυμοσύνη είχα απίστευτο άγχος, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια. Δεν με επηρέασε στο κομμάτι της σύλληψης, αλλά έχουμε ακούσει άπειρες ιστορίες που μόλις το ζευγάρι χαλάρωσε και απέκλεισε μια εγκυμοσύνη, ήρθε το σπορακι!!

Δημοσίευση
  στις On 7/4/2025 at 5:22 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχα γελάω το σχόλιο σου για την σιγουριά. Κι εγώ ήμουν σίγουρη ότι δεν θα είμαι αυτόν τον μήνα 😅 

Ελπίζω να μας κάνεις την έκπληξη και να έχεις κι εσύ θετικό αύριο! 

Expand  

Μακάρι βρε κορίτσι, τι να πω... Επιβεβαιωμένη ωορρηξία δεν έχω.. οπότε δεν ξέρω και πότε ακριβώς να περιμένω.. κάνω τεστακια και βλέπουμε.. όσο δεν έρχεται η ακατονομαστη ελπίζουμε.. 

Δημοσίευση
  στις On 7/4/2025 at 5:32 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Μακάρι να ήρθε για να μένει! 

Τελικά μάλλον πιο αργά έκανα ωορρηξία 😅 Όπως βλέπω τη γραμμή και δεδομένου ότι χθες ήταν κατάλευκο, μάλλον Τετάρτη Πέμπτη περιμένω περίοδο. Θα πάω φυσικά για χοριακή αύριο να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε 😅

Εντωμεταξυ είμαι στα πρόθυρα μυκητιασης 😫 Παίρνω τα προβιοτικα μου , πλύσεις με χαμομήλι και τα σχετικά. Ελπίζω να την γλιτώσω.

Expand  

@Eliza Kats σου εύχομαι μια μεγάλη χοριακη και μια τελειομηνη εγκυμοσύνη καλή μου! Το πρώτο θετικό του μήνα ελπίζω να ήρθε και να φέρει σε όλες γούρι!

Δημοσίευση

Είπα να μην κάνω τεστ το πρωί, αλλά ένιωθα μια αδυναμία από το μεσημέρι και μετά και λέω δεν κάνω ένα; Και βουαλα! Θα πάω αύριο για χοριακή λογικά (θα κάνω κι ένα τεστ το πρωί να το σιγουρεψω)

IMG_20250407_192517.jpg

Expand  

Συγχαρητήρια για το θετικό σου τεστ!!! Επιτέλους το πρώτο θετικό τεστ 😊

Δημοσίευση

IMG_20250407_192517.jpg

Expand  

Κοριτσακιιιι μου τι ευχαριστη εκπληξη ήταν αυτή σήμερα..

εχω να μπω μερες γιατι δουλεύω και είναι και οι οικογενεια μου εδω οπότε δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο τωρα μπηκα λιγο να σας διαβασω και είδα αμέσω το θετικο τεστάκι σου πόσο πολύ χάρηκα… αναμένουμε αύριο την χοριακή σου..♥️♥️♥️

@Nerina κι εγώ κοπέλα μου έχω ΣΠΩ αλλά ο γιατρός μου δεν ποκυασχολήυηκε ιδιαιτερα..  επειδη απο το αγχος περασα πολλα το τελευταιο διαστημα και ειδικα με τα τεστ ωορηξιας το να προσπαθω απεγνωσμενα με βιταμινες με παρακολουθηση κτλ να πιασω γονιμες κλπ κλπ ειδα οτι μου κανω κακο παρα καλο.. αποφασισα οτι σταματαω τις προσπαθειες για καποιο διαστημα να ξαναβρω τα πατηματα μου να ηρεμησω μεσα μου και κυριως να βγαλω απο πανω μου το αγχος..

οπότε θα παρακολουθώ τα νεα σας από δω και στο εξης και δεν θα ειμαι ενεργη στις προσπαθειες με παρακολουθηση γονιμων και βιταμινες κ επαφες κι αν επιασα ή δεν επιασα κτλ.. πολυ στρεσογονο… δεν το αντεχω… εχω αναγκη σε αυτη τη φαση της ζωης μου μια απολυτη ηρεμια χωρις σκεψεις χωρις πιθανα συμπτωματα χωρις τπτ απο ολα αυτα.. αν ειναι θελημα θεου θα ερθει..

Δημοσίευση
  στις On 7/4/2025 at 9:09 ΜΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Κοριτσακιιιι μου τι ευχαριστη εκπληξη ήταν αυτή σήμερα..

εχω να μπω μερες γιατι δουλεύω και είναι και οι οικογενεια μου εδω οπότε δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο τωρα μπηκα λιγο να σας διαβασω και είδα αμέσω το θετικο τεστάκι σου πόσο πολύ χάρηκα… αναμένουμε αύριο την χοριακή σου..♥️♥️♥️

@Nerina κι εγώ κοπέλα μου έχω ΣΠΩ αλλά ο γιατρός μου δεν ποκυασχολήυηκε ιδιαιτερα..  επειδη απο το αγχος περασα πολλα το τελευταιο διαστημα και ειδικα με τα τεστ ωορηξιας το να προσπαθω απεγνωσμενα με βιταμινες με παρακολουθηση κτλ να πιασω γονιμες κλπ κλπ ειδα οτι μου κανω κακο παρα καλο.. αποφασισα οτι σταματαω τις προσπαθειες για καποιο διαστημα να ξαναβρω τα πατηματα μου να ηρεμησω μεσα μου και κυριως να βγαλω απο πανω μου το αγχος..

οπότε θα παρακολουθώ τα νεα σας από δω και στο εξης και δεν θα ειμαι ενεργη στις προσπαθειες με παρακολουθηση γονιμων και βιταμινες κ επαφες κι αν επιασα ή δεν επιασα κτλ.. πολυ στρεσογονο… δεν το αντεχω… εχω αναγκη σε αυτη τη φαση της ζωης μου μια απολυτη ηρεμια χωρις σκεψεις χωρις πιθανα συμπτωματα χωρις τπτ απο ολα αυτα.. αν ειναι θελημα θεου θα ερθει..

Expand  

@Σοφία21 πραγματικά σε καταλαβαίνω. Κάνει περισσότερο κακό παρά καλό στον οργανισμό μας αυτή η κατάσταση… 

Η ψυχική υγεία προέχει 🩷

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! Τι καιρός κι αυτος;; Θεσσαλονίκη συνεχίζουμε να παγώνουμε και να βρεχόμαστε! Αντε να βρεις την αισιοδοξία σου με τέτοια μαυρίλα… 

Σε τι φάση είστε;; 

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 5:36 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι καιρός κι αυτος;; Θεσσαλονίκη συνεχίζουμε να παγώνουμε και να βρεχόμαστε! Αντε να βρεις την αισιοδοξία σου με τέτοια μαυρίλα… 

Σε τι φάση είστε;; 

Expand  

Καλημέρα!!! Και το αστείο είναι πως οι εφαρμογές δείχνουν συννεφιά κ μας έχει σαπίσει….

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 5:41 ΠΜ, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα!!! Και το αστείο είναι πως οι εφαρμογές δείχνουν συννεφιά κ μας έχει σαπίσει….

Expand  

Ακριβώς! Ελπίζω μέχρι το ΣΚ τουλάχιστον να στρώσει.. πως είσαι εσύ κορίτσι μου;

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 5:26 ΠΜ, ο/η Σοφία21 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

@Naty_ μου πως είσαι.;

αυτη την εβδομάδα εχεις υπερηχο απ’ οσο θυμάμαι ε.; Αναμένουμε νέα σου 😊

Expand  

Καλημέρα! Ναι πήγαμε ακούσαμε το μικράκι, μεγαλώνει 🙏🏼🌈 Είναι νωρίς ακόμα, μετράω σαν τους φαντάρους 😆 να περάσουν άλλες 3 βδομάδες σίγουρα να ηρεμήσω λίγο παραπάνω. 

Σχετικά με την απόφαση που πήρες να ηρεμησεις από τη διαδικασία για σύλληψη κλπ εγώ συμφωνώ, θα σου κάνει πολύ καλό και πολύ πιθανόν να έρθει από μόνο του. Κάνε ο,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου, είστε όλες καλά;; 

Έκανα ένα ακόμα τεστακι πρωινό πρωινό αλλά και αυτό αρνητικό... Πρέπει να το πάρω απόφαση ότι θα μου έρθει περίοδος για να σταματήσω να ελπίζω. 

@Eliza Kats περιμένουμε τα νέα σου!!

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 6:19 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Ναι πήγαμε ακούσαμε το μικράκι, μεγαλώνει 🙏🏼🌈 Είναι νωρίς ακόμα, μετράω σαν τους φαντάρους 😆 να περάσουν άλλες 3 βδομάδες σίγουρα να ηρεμήσω λίγο παραπάνω. 

Σχετικά με την απόφαση που πήρες να ηρεμησεις από τη διαδικασία για σύλληψη κλπ εγώ συμφωνώ, θα σου κάνει πολύ καλό και πολύ πιθανόν να έρθει από μόνο του. Κάνε ο,τι καλύτερο για την ψυχολογία σου! 

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου τελειααα ♥️

Όλα θα πάνε υπέροχα.. 

απο συμπτωματα πως πας..; Εχεις ναυτιες.;

εγω προσωπικά δεν αντεχω ολο αυτο καθε μήνα ρε συ οχι να καθομαι να αναλυω συμπτωματα να ψαχνω θερμοκρασιες τεστ ωορηξιας πολυ αγχος.. ε δεν βγαινει ετσι..

σε μενα προσωπικα δεν λειτουργει..

Δημοσίευση
  στις On 4/4/2025 at 4:56 ΜΜ, ο/η Eirin είπε:

Πήγα αποφασισμένη να πάρω φάρμακα, βιταμίνες ότι μου πει ... Τελικά είναι κατά των συμπληρωμάτων χωρίς λόγο, το μόνο που μου είπε να πάρουμε και οι δύο φυλλικό αν θέλουμε. 

Γενικά με το που άρχισα τα τεστ ωορρηξίας και ειδικά όταν είδα το πρώτο θετικό τεστ ενθουσιάστηκα, είχα δοκιμάσει και στο παρελθόν αυτά με τις ταινίες αλλά δε πέτυχα ποτέ θετικό και είχα χάσει την ελπίδα μου... Τώρα έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος και είμαι πιο ήρεμη. 

Expand  

Κορίτσι μου συμπληρώματα όλες π΄αίρνουμε, μπορεί να είναι κ λίγο placebo ότι βοηθάμε κ εμείς την κατάσταση αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κακό....  Αλλά αν ο γιατρός σου στο λέει ξέρει καλύτερα τις ανάγκες του οργανισμού σου!!!

στις On 6/4/2025 at 2:22 ΜΜ, ο/η Nerina είπε:

@Eirin σε παρόμοια φάση είμαστε αρκετές…

@Sia A Μαλλον είμαστε πολλές με άστατο κύκλο και παίρνω θάρρος. Έχεις κι εσύ το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών; Νομίζω και μια ακόμη κοπέλα το ίδιο ανέφερε… Νομίζω εσύ @Σοφία21;

Εγώ κάνω συνέχεια τεστακια αλλά δυστυχώς δε βρίσκω γόνιμες ημέρες… 

Δε γνωρίζω καθόλου Πως ακριβώς και με ποια σκευάσματα θα γίνει πρόκληση ωορρηξίας, ωστόσο κάτι τέτοιο μου έχει πει ο γιατρός μου ναι. Η αλήθεια είναι πως φοβάμαι αρκετά. Απογοητεύομαι. Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό. Έχω έντονο άγχος...

Υπάρχει κάποια κοπέλα που με κάποιο συγκεκριμένο σκεύασμα για πρόκληση Ωορρηξίας, είδε εν τέλει θετικά αποτελέσματα; Και αν ναι, με πιο σκεύασμα; Κλομιφαίνη ή λετροζόλη;

Καλή Κυριακή σε όλες μας κορίτσια!

Expand  

Ναι, ναι έχω ΣΠΩ. Πριν την απόξεση είχα μικρούς κύκλους (σπάνια περίπτωση ΣΠΩ) κ μετα άλλαξε σε πολύ μεγάλους. Με τα inofert plus ρυθμίστηκε σε 32-35 μέρες. Αλλά εγώ κάνω σχεδόν πάντα ωορρηξία 😉 Για την πρόκληση εγώ έκανα 3 κύκλους με φεμάρα χωρίς επιτυχία αλλά εμείς έχουμε κ άλλα θεματάκια!!! Αν είναι μόνο αυτό το θέμα σας, με την πρόκληση έχετε πολλές πιθανότητες, μην φοβάσαι με σωστή παρακολούθηση όλα πάνε καλά 🥰

στις On 7/4/2025 at 3:54 ΜΜ, ο/η Iris9 είπε:

Κορίτσια ξέρετε αν όντως το άγχος επηρεάζει στην σύλληψη?οκ ξέρουμε δεν κάνει καλό αλλά με τόσο άγχος που έχω στην δουλειά τελευταία νομίζω ότι το σώμα μ θα ξεχάσει να κάνει όλες τις άλλες λειτουργίες. 🤣🫣

Expand  

Κορίτσι το άγχος ναι παίζει ρόλο γενικά σε όλα αλλά είναι κ θέμα οργανισμού. Την μία φορά που έμεινα έγκυος ήμασταν μέσα στο άγχος λόγω εξετάσεων κ φουλ άρρωστοι με πυρετό κλπ... Κ όμως έμεινα άσχετα με την εξέλιξη!!! Όποτε πιστευώ είναι πολύ υποκειμενικό. Κ σκέψου κ το άλλο σε περιόδους πολέμων, φτ΄ώχειας κλπ πως μένουν μια χαρά έγκυες οι γυναίκες 😉 Αν ήταν θα είχαμε αφανιστεί....

IMG_20250407_192517.jpg

Expand  

Έλα ρε κορίτσι το πρώτο θετικό του μήνα, τέλεια 🥰 Περιμένουμε τη χοριακή σου!!!!

στις On 8/4/2025 at 6:19 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

Expand  

Τι ωραία νέα Naty μου.... Το αξίζετε πραγματικά κ όλα θα πάνε σούπερ!!! Αυτό το σποράκι ήρθε για να μείνει🙏🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλήμερα από έμενα κ τα 2 μικρά βλαστοκυστάκια στην κοιλίτσα μου 😊 Κάναμε χθες την εμβρυομεταφορά κ είμαι σπίτι κ χαλαρώνω.... Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να πάρω την σκυτάλη στα θετικά τεστάκια από την Ελίζα 🥰🙏

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 5:48 ΠΜ, ο/η Rena92 είπε:

Ακριβώς! Ελπίζω μέχρι το ΣΚ τουλάχιστον να στρώσει.. πως είσαι εσύ κορίτσι μου;

Expand  

Καλά είμαι κοριτσάκι μου μια χαρά!!!! Περιμένω να περάσουν οι μέρες... Έκλεισα αυχενική 05/05.... Ο γιατρός μου στο ενδιάμεσο δε θέλει να με δει... Κα;ι να σου πω την αλήθεια έκλεισα ένα ραντεβού στο δημόσιο για την Πέμπτη 17/04 και να ανοιξω φάκελο καλού κακού και να έχω μια εικόνα μέχρι την αυχενική..

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 7:44 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου καλήμερα από έμενα κ τα 2 μικρά βλαστοκυστάκια στην κοιλίτσα μου 😊 Κάναμε χθες την εμβρυομεταφορά κ είμαι σπίτι κ χαλαρώνω.... Εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να πάρω την σκυτάλη στα θετικά τεστάκια από την Ελίζα 🥰🙏

Expand  

Αχ αγάπη μου μπράβοοοοο!!! Με το καλό μία τεράστια χοριακή!!!! Πότε σου είπε ο γιατρός;;;

Δημοσίευση

@Sia A κορίτσι μου εύχομαι σύντομα να έχεις μια θετική μεγάλη χοριακη και όλα να πάνε κατ' ευχήν!! Το πιστεύω 💗

@annie! μου να σου πω καλά έκανες, είναι αρκετό το διάστημα, δεν πειράζει να κάνεις άλλον έναν υπέρηχο στο ενδιάμεσο. 

Δημοσίευση

Expand  

Με το καλό κορίτσι μου!! 

Δημοσίευση

Expand  

Υπέροχα νέα κορίτσι μου !! Ένα υψηλό νούμερο χοριακης σου εύχομαι !!!

Δημοσίευση

Expand  

Κοριτσάκι μου μπράβο..

ευχομαι μια μεγαααααλη χοριακή..

Όλα θα πάνε καλά ♥️♥️

Δημοσίευση

Expand  

Αχ με το καλό! Έλα σε περιμένω! Κοντα είσαι! Πρώτη εμβρυομεταφορα είναι αυτή;

Δημοσίευση
  στις On 8/4/2025 at 8:22 ΠΜ, ο/η Sia A είπε:

@annie!@Naty_@Mantarini@flowerv@Σοφία21 Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια!!! Είστε όλες υπέροχες, κ μεγάλο στήριγμα για να μοιράζομαι τις αγωνίες μου 🥰 🙏😍

Την άλλη Τετάρτη θα κάνω χοριακή!!!!

Expand  

Με το καλό @Sia A μου, υπομονη μια βδομαδουλα και ευχομαι να δεις μια τεραστια χοριακη!!

Και εγω κάπου εκεί την άλλη Τετάρτη - Πέμπτη λέω να ξεκινήσω τα τεστ 😅😅

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...