Από το μεσημέρι και μετά μου έβγαλε και εξανθηματα οπότε αμέσως το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά,επίσης πονάει καξ ο λαιμός του. Στα 9 χρόνια πρώτη φορά παθαίνει στρεπτοκοκκο. Ήδη από θέμα πυρετού είναι καλύτερα, κάνει δέκατα μόνο οπότε 2 μέρες ακόμα να τον πιάσει η αντιβίωση και μετά θα ηρεμησω και εγώ. Απλά φοβήθηκα γιατί τώρα οδεύουμε στο τέλος μην κολλήσω και εγώ. Σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω περάσει covid και γρίπη Α μόνο αυτό μου έλειπε τώρα.
Θεωρητικά από τη στιγμή που έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις όλα καλά, βάλε σιγά σιγά και το σύντροφό σου να πάει για εξετάσεις να δείτε τ θα σας πουν.
Προσωπικά αυτό που σκέφτομαι να κάνω, αν και εφόσον δεν έρθει κάποια εγκυμοσύνη τους επόμενους 2 μήνες, είναι να πάω σε σύμβουλο γονιμότητας. Δε ξέρω αν κάποια απο εσάς έχει επισκεφθεί κάτι αντίστοιχο.
Έχεις κάνει έλεγχο ορμονολογικές, προλακτίνη, θυρεοειδή ή ο,τι άλλο προτείνει κάθε φορά ο γυναικολόγος; Εμένα από αυτά με ξεκίνησε… Μήπως, επίσης, κάποιον έλεγχο κάνει και ο σύντροφός σου, ώστε να μην ταλαιπωρεισαι ψάχνοντας αιτίες;
13 μήνες στην ηλικία μας είναι okay, κάπου στον ενάμισι χρόνο εάν δεν, είναι καλό να πάμε σε έναν γυναικολόγο και να αρχίσουμε κάποιες εξετάσεις χωρίς άγχος, ώστε να «ρυθμιστούμε» …
Αιματακι στην ωορρηξία δε μου έχει τύχει εμένα, επομένως δεν έχω ιδέα…