Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα παιδιά 

Διανύω την 9 η εβδομάδα κύησης 

Κι από την 6 η έχω καφέ υγρά κυρίως που κι που ροζ .

Έχω πάρει utrogestan.

Έχει μειωθεί η ποσότητα αρκετά 

Θα σας πω την ιστορία μου ,κι που πιστεύω ότι οφείλεται .

Το αφεντικό μου δεν χάρηκε με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ,κι μου ασκούσε έντονη ψυχολογική πίεση ,μη μπορώντας να το αντέξω βγήκα σε αναρρωτική .Μέρα από 3 μέρες είχα καφέ υγρά τα οποία συνεχίζονται όλο κι μειούμενα.Ενω εδώ κι τρεις μέρες έβλεπα μια κοιλιδα ,σήμερα με πήρε τηλ πάλι με αγχωσε κι η καρδιά μου χτυπούσε σας τρελή άρχισε το σώμα μου να καίγεται ,πήγα στο μπάνιο μέτα από 5 λεπτά κι ξανά είχα πάλι καφέ ενώ είχαν σταματησει .

Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο άγχος 

?

Σας ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η karra είπε:

Καλησπέρα παιδιά 

Διανύω την 9 η εβδομάδα κύησης 

Κι από την 6 η έχω καφέ υγρά κυρίως που κι που ροζ .

Έχω πάρει utrogestan.

Έχει μειωθεί η ποσότητα αρκετά 

Θα σας πω την ιστορία μου ,κι που πιστεύω ότι οφείλεται .

Το αφεντικό μου δεν χάρηκε με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ,κι μου ασκούσε έντονη ψυχολογική πίεση ,μη μπορώντας να το αντέξω βγήκα σε αναρρωτική .Μέρα από 3 μέρες είχα καφέ υγρά τα οποία συνεχίζονται όλο κι μειούμενα.Ενω εδώ κι τρεις μέρες έβλεπα μια κοιλιδα ,σήμερα με πήρε τηλ πάλι με αγχωσε κι η καρδιά μου χτυπούσε σας τρελή άρχισε το σώμα μου να καίγεται ,πήγα στο μπάνιο μέτα από 5 λεπτά κι ξανά είχα πάλι καφέ ενώ είχαν σταματησει .

Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται στο άγχος 

?

Σας ευχαριστώ 

Σιγουρα το αγχος δεν κανει καλο αλλα γενικα ειναι πολυ συνηθες φαινομενο αυτο στην εγκυμοσυνη. Κι εγω πχ που δεν ειχα θεμα με τη δουλεια μου ειχα στις αρχες και καφε και αιμορραγια. Ωστοσο ειναι μια περιοδος που χρειαζεται ξεκουραση και ηρεμια οποτε προσπαθησε να απομακρυνεις αυτον τον καθως φαινεται τοξικο ανθρωπο! Με το καλο το μωρακι σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...