Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλό μήνα κορίτσια μου!!! Γέννησα στις 12:15 ακριβώς!! Ο μπόμπιρας είναι Μπαμπάτσικος βγήκε 3790γρ, μου τον έβαλε η μαία στο στήθος κατευθείαν αφού τον καθάρισαν κλπ. Θηλάζει ήδη το μαναρακι μου😍😍😍  έπιασε καλά θηλή!!! Και στα δικά σας κοριτσάκια μου λίγο έμεινε!! 

Να σας ζήσει ο μικρούλης να είναι υγιής,καλότυχος,ευλογημένος! Καλή ανάρρωση κ γρήγορα σπιτι σας!🩵

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλώς ήρθε κορίτσι μου ο μπουμπούκος σας!!! ❤️ Καλή ανάρρωση και σε σένα!

στις πριν 9 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Άρχισε το ταξίδι σας!! :)Πολύχρονος, τυχερός και υγιής να είναι ο λεβεντάκος σου!!! Να έχεις γρήγορη και εύκολη ανάρρωση και με το καλό να ενωθεί η οικογένειά σας στο σπίτι σας!

στις πριν 7 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Οοοο και ωραία  κιλά :) να σας ζήσει να τον καμαρώσετε  σαν τα ψηλά βουνά  :) εμάς μας είπε μάλλον για Τετάρτη.!! Θα το σιγουρέψουμε  την Δευτέρα 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Καλό μήνα να τον χαίρεστε τον μπεμπαρο σας και γρήγορα σπίτι σας να τον δουν και τα αδερφάκια να τρελαθούν ❤️❤️❤️❤️. Πάντα υγεία και τύχη. Και καλή ανάρρωση στη μανούλα φυσικά. Πως είσαι; Πονάς; Σηκώνεσαι περπατάς;;;

στις πριν 6 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Να σας ζήσει ο μικρούλης να είναι υγιής,καλότυχος,ευλογημένος! Καλή ανάρρωση κ γρήγορα σπιτι σας!🩵

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!! Καλά είμαι εγώ. Δεν ξέρω τι φάση πάντως μέχρι στιγμής η 2η καισαρική είναι πιο άνετη από την 1η.. Το μόνο που με ζορίζει αν είναι δυνατόν είναι το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα που επιδεινώθηκε χθες βράδυ κ δεν κοιμήθηκα καλά. Σηκώθηκα εχθές έκανα λίγα βήματα κ τώρα περιμένω πως κ πως να βγάλω όρους καθετήρες κλπ κ να ξεκινήσω τα πήγαινε έλα… Ο μικρός είναι ένα όνειρο!! Πεινάλας απίστευτος.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!!! Καλά είμαι εγώ. Δεν ξέρω τι φάση πάντως μέχρι στιγμής η 2η καισαρική είναι πιο άνετη από την 1η.. Το μόνο που με ζορίζει αν είναι δυνατόν είναι το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα που επιδεινώθηκε χθες βράδυ κ δεν κοιμήθηκα καλά. Σηκώθηκα εχθές έκανα λίγα βήματα κ τώρα περιμένω πως κ πως να βγάλω όρους καθετήρες κλπ κ να ξεκινήσω τα πήγαινε έλα… Ο μικρός είναι ένα όνειρο!! Πεινάλας απίστευτος.. 

Μπράβο κορίτσι μου, όλα καλά δηλαδή! Χαχα καλύτερα νομιζω να τρώει παρά να δυσκολεύεται να πιάσει στήθος.  Άλλες 2 μέρες θα μείνετε μέσα; 

Αυτό με τον καρπιαίο σωλήνα μάλλον άρχισε και σε μένα γιατί ξυπνάω και νιώθω τις κλειδώσεις στα δάχτυλα να είναι πρησμένες και πονάνε λίγο δεν μπορώ να τα κλείσω καλά στην παλάμη. Φορεσς περικάρπιο αν μπορείς ή κάνε λίγες ασκησουλες. Επίσης ο πάγος μπορεί να βοηθήσει. 

By the way το έχει πάθει καμία άλλη αυτό με τα δάχτυλα; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Τινούλα είπε:

Ευχαριστούμε  πολύ χαχαχαχα  !! Πρώτο παιδάκι  μπέμπα!! Με πρόκληση μας είπε :D

Άντε με το καλό κορίτσι μου με έναν πόνο. Κι εγώ με πρόκληση γέννησα τα άλλα μου παιδάκια, στο πρώτο είχαν σπάσει μόνο τα νερά αλλά δεν είχα συσπάσεις και μου είχαν βάλει τα φάρμακα. Όλα πήγαν καλά αλλά θέλει υπομονή σαν πρώτη γέννα. Εγώ είχα γεννήσει θυμάμαι μετά από 12 ώρες από την άφιξη στο μαιευτήριο αλλά ήταν υπέροχη εμπειρία. Και εννοείται δεν πονάς όλη την ώρα. Μόνο την ώρα που εξωθεις λίγο αλλά με το που γεννήσεις περνάνε όλα με ένα μαγικό τρόπο.  

Με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπουλα σου❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...