Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η dimsag είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου,μακαρι αυτο ευχομαι να παρω τουλαχιστον τον εναν.Βγαζω καθε 3 ωρες εχω μαζεψει απο εχθες πολλα γευματα θα τα παει ο αντρας μου σε λιγο.

Εσυ πως εισαι;;Αντε λιγο εμεινε μια βδομαδα κ θα τον κρατας στην αγκαλια σου.🥰

Μπράβο κοριτσάκι μου!! Κάνεις το καλύτερο για τα μικρακια σου❤️❤️❤️ Καλά είμαι την παλεύω ακόμα..

Δημοσίευση

Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;;

Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο.

Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣

Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος!

Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Κορίτσια μου πως είστε;;;εσείς που γεννήσατε και εσείς που δεν γεννησατε ακόμα;;;

Εγώ ακόμα εδώ 35+3 σήμερα,μπορώ να πω ότι έχω πάρει μια ανάσα από το άγχος αλλά πονάω παντου δεν μπορώ ούτε να περπατήσω, να σηκώσω το πόδι μου για να μπω στο αυτοκίνητο.... Αυτά. Την Πέμπτη πήγαμε για nst όλα καλά μια σύσπαση μεγάλη κατέγραψε αλλά οκ φυσιολογικο.

Θέλω να κρατησω μέχρι την Κυριακή γιατί έχει γενέθλια η κορούλα μου η μεγάλη και της έχω ετοιμάσει πάρτυ 🤣🤣

Μετά είμαι έτοιμη ελπίζω να βγουν γρήγορα γιατί νομίζω θα σκάσω στο τέλος!

Πείτε μου κι εσείς τα νέα σας;! Τα μωράκια που γεννήθηκαν όλα καλά; Τα μωράκια που αναμένουμε;;;οι μαμάδες;;;

Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Μπράβο μανούλα βαστά γερά!!! Ελπίζω λοιπόν να αντέξεις μέχρι κ την Κυριακή!!🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Εγώ στην αναμονή, πονάει η μέση μου αρκετά αλλά είμαι οκ. Οχι ότι βάζω κωλο κάτω🤣🤣🤣 Πρώτα ο Θεός το Σάββατο θα γεννήσω. Θέλω αύριο οπωσδήποτε να πάω τα μεγάλα (θα γίνουν κ μεγάλα τρομάρα τους σε λίγες μέρες🤣) στην παρέλαση είναι ευκαιρία φέτος να τη δουν.. Κ μετά ας γεννήσω…

Α ρε τι κάνουμε οι ερμες μανες οι όρθιες μπάλες για τα παιδάκια μας.🤣🤣🤣 Κατρακυλαμε παντού!!!! Που να βάλεις κωλο αν έχεις και άλλα παιδιά. Αφού λέει ο γιατρός ξεκούραση και μέσα μας γελάμε 🤣🤣🤣 Βαθιές αναπνοές κορίτσι μου και θα αντέξουμε!!!!! Αυτό το Σάββατο θα μπεις;;;; Το έχετε κλείσει;;; Άντε ρε συ με το καλοοοοο έρχεται!!!!❤️❤️❤️ 

Πωπω Περασε ο καιρός πολύ γρήγορα ❤️ 

Δημοσίευση

@Eir_ma καλησπέρα  κορίτσι και σε όλα κορίτσια της ομάδας!!! Και εγώ είμαι ερείπιο  νιώθω τις τελευταίες μέρες η μπέμπα  έχει μεγαλώσει πολυ κ έχω βαρύνει τραγικα.. το βράδυ  πονάει πολύ η μεση  και η πλάτη.. πρέπει να έχω και συσπάσεις γιατί πετρωνει συχνά η κοιλιά... για καουρα μην μιλήσω  φωτιά.. σήμερα είμαι  38 συν 5 και έχω  πιθανή ημερομηνία τοκετού  5/11 . Να χαίρεσαι την κορούλα  σου την σκορπινουλα :) και εγώ Κυριακή έχω γενέθλια  !!!! :)

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Α ρε τι κάνουμε οι ερμες μανες οι όρθιες μπάλες για τα παιδάκια μας.🤣🤣🤣 Κατρακυλαμε παντού!!!! Που να βάλεις κωλο αν έχεις και άλλα παιδιά. Αφού λέει ο γιατρός ξεκούραση και μέσα μας γελάμε 🤣🤣🤣 Βαθιές αναπνοές κορίτσι μου και θα αντέξουμε!!!!! Αυτό το Σάββατο θα μπεις;;;; Το έχετε κλείσει;;; Άντε ρε συ με το καλοοοοο έρχεται!!!!❤️❤️❤️ 

Πωπω Περασε ο καιρός πολύ γρήγορα ❤️ 

Ναι μόνο ώρα δεν ξέρω ακόμα… Άστα τελείως κινούμενη μπάλα🤣🤣🤣 Ευχαριστώωωωω κ στα δικά σου κορίτσι μου καλή λευτεριά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...