Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Γεννήσαμε 15/10 09.30 το πρωί , 2.015 και 2.370 τα κιλά τους !!!

τα πήγαν λίγο θερμοκοιτίδα το πρωί κ μετά από το απόγευμα απλή παρακολούθηση.Αλλά επειδή είμαι με ορούς και καθετήρες δεν μας έχουν αφήσει ακόμα να τα δούμε από κοντά μόνο από το τζάμι για ασφάλεια για τα μικρόβια κλπ.Ολα καλά φαίνονται και ελπίζω αύριο να μας τα δώσουν  οπως είπαν αν δεν αλλάξει κάτι ή με το που βγάλω ορούς κλπ κ να τα βλέπουμε πιο πολύ!!

Υπέροχα νέα!Να σου ζησουν κοριτσάκι μου,να είναι γερά, καλότυχα ευτυχισμένα στη ζωη τους κ εσείς οι γονείς να είστε γεροί να τα μεγαλώσετε.🩷🩷

Καλέ μια χαρά βγήκαν στα κιλακια τους για μονοχοριακά κ 35,6 βδ.Ειδες που ανησυχούσες όλα τέλεια! Εσύ πως είσαι;;

Δημοσίευση
στις On 14/10/2025 at 6:45 ΜΜ, ο/η katiu_131 είπε:

Με το καλο να κανετε την αρχη η διδυμομαμαδες, να σας πανε ολα κατ'ευχην!! Να ερθουν τα μωρακια σας στην αγκαλια σας και να τα χαρειτε! Δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω! 32η εβδομαδα σημερα και ο γιατρος μου ζητησε να κανω την σελεστον την ενεση, την οποια δεν βρισκω πουθενα...ποια κορτιζονη κανατε εσεις? Ειναι και λιγη ωρα τωρα που αισθανομαι εναν περιεργο πονο χαμηλα και γενικα καλο ειναι να κανω τις ενεσεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!

Με το καλό σε όλες μας κορίτσι μου❤️❤️❤️🙏🙏🙏 έχεις καλυφθεί από ένεση; Εγώ έκανα την DEXAMETHASONE 4 δόσεις. Την βρήκα εύκολα στο φαρμακείο. Τι έγινε βρήκες άκρη;

Δημοσίευση

τα πήγαν λίγο θερμοκοιτίδα το πρωί κ μετά από το απόγευμα απλή παρακολούθηση.Αλλά επειδή είμαι με ορούς και καθετήρες δεν μας έχουν αφήσει ακόμα να τα δούμε από κοντά μόνο από το τζάμι για ασφάλεια για τα μικρόβια κλπ.Ολα καλά φαίνονται και ελπίζω αύριο να μας τα δώσουν  οπως είπαν αν δεν αλλάξει κάτι ή με το που βγάλω ορούς κλπ κ να τα βλέπουμε πιο πολύ!!

Κορίτσι μου να σας ζήσουν να έχουν πάντα αγάπη και ευτυχία στη ζωή τους 🙏🙏❤️❤️❤️ Καλή ανάρρωση σε όλους σας και με το καλό να πάτε σπίτι ❤️

Δημοσίευση

Να σας ζήσουν κ να ναι γερά κ δυνατά..σιδερένια κ σε σένα♥️

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια, 34+3 σήμερα.  

Η γιατρός, μου είπε να πάρω ακόμα για λίγες μέρες μαγνήσιο και μετά θα το κόψω. Ξανά ραντεβού σε 2 βδομάδες, όπου θα κάνουμε και έλεγχο για στρεπτόκοκκο. Δεν μου είπε κάτι για καρδιοτοκογραφημα όμως, αυτό πότε γίνεται; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Με το καλό σε όλες μας κορίτσι μου❤️❤️❤️🙏🙏🙏 έχεις καλυφθεί από ένεση; Εγώ έκανα την DEXAMETHASONE 4 δόσεις. Την βρήκα εύκολα στο φαρμακείο. Τι έγινε βρήκες άκρη;

Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η katiu_131 είπε:

Ελπιζω μεχρι τωρα να τα εχεις παρει τα μωρακια σου αγκαλιτσα και να μην ξεκολλας ❤️ οχι δεν εχω βγαλει ακρη, το σαββατο θα συναντησω τον γυναικολογο του νοσοκομειου να δω τι θα μου πει. Σημειωσα ομως αυτην που μου ειπες οτι εκανες να του την αναφερω..

Όχι καλέ εγώ δεν γέννησα 🤣🤣🤣 Είμαι ακόμα 33+5. Εύχομαι να τα πάρω αγκαλίτσα σε κανένα μήνα ιδανικά 🤣

Ε θα σου δώσει εναλλακτική σίγουρα και ο γιατρός!!!! Ποτέ σου είπε να τις κάνεις;

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Κλείσαμε κ εμείς για το Σάββατο στις 1 γεννάμεεεε..κ αύριο να Μ έλεγε κορίτσια δεν αντέχω άλλο..κ κάποια είδα γεννάει πάλι Σάββατο..36.1 θα μαι

Άντε με το καλοοοοο με έναν πόνο εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην ❤️❤️🙏🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Η γιατρός, μου είπε να πάρω ακόμα για λίγες μέρες μαγνήσιο και μετά θα το κόψω. Ξανά ραντεβού σε 2 βδομάδες, όπου θα κάνουμε και έλεγχο για στρεπτόκοκκο. Δεν μου είπε κάτι για καρδιοτοκογραφημα όμως, αυτό πότε γίνεται; 

Καλησπέρα Naty_!!! Καρδιοτοκογραφημα ξεκινάς να κάνεις την 36η εβδομάδα μια φορά την εβδομάδα μέχρι να γεννήσεις. Δεν χρειάζεται ραντεβού αν είσαι σε ιδιωτικό πας και κάνεις όποτε σου πει! Για δημόσιο δεν ξέρω αλλά νομίζω ούτε εκεί κλείνεις. 

Εμένα στις δύο τελευταίες μου γέννες μου έκαναν στρεπ τεστ την ημέρα που πήγα για να γεννήσω στο μαιευτήριο. Ενώ στην πρώτη είχα κάνει έξω σε διαγνωστικό. Πως είσαι;έχει γυρίσει το μπεμπακι;;;;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Από 36η κ μετά. Συνήθως κάνουν κάθε βδομάδα από κει κι έπειτα. 

στις πριν 33 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Κλείσαμε κ εμείς για το Σάββατο στις 1 γεννάμεεεε..κ αύριο να Μ έλεγε κορίτσια δεν αντέχω άλλο..κ κάποια είδα γεννάει πάλι Σάββατο..36.1 θα μαι

Γυρίσαμε από το γιατρό κοριτσάκια μου!! Κάναμε καρδιοτοκογραφο όλα καλά με το μαναρακι μου!! Έφτασε κιόλας 3 κιλά😱😱😱 Και μεις κλείσαμε ραντεβού για 1/11 με το καλό. Ο τράχηλος λέει κλειστός κ ψηλά 😊 Μαζι θα γεννήσουμε από τι φαίνεται κορίτσι μου!! Κ μας είπε ότι μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στην καισαρική!!! Ότι δεν έζησε ο ερμος στα δίδυμα (2021 φουλ κοβιντ) θα το ζήσει τώρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Όχι καλέ εγώ δεν γέννησα 🤣🤣🤣 Είμαι ακόμα 33+5. Εύχομαι να τα πάρω αγκαλίτσα σε κανένα μήνα ιδανικά 🤣

Ε θα σου δώσει εναλλακτική σίγουρα και ο γιατρός!!!! Ποτέ σου είπε να τις κάνεις;

😅😅μην με παρεξηγεις, εδω ζουμε ανεπαναληπτες στιγμες με το λεγομενο pregnancy brain!! σημερα του γιατρου του λεω ποτε μπαινουμε στον ενατο με το καλο την 38η εβδομαδα?? και με κοιταξε με απορια και μου λεει οχι, την 36η, καθε μηνας 4 εβδομαδες 🤣 το σαββατο θα συναντησω αυτον τον γιατρο να δω τι θα κανουμε!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα Naty_!!! Καρδιοτοκογραφημα ξεκινάς να κάνεις την 36η εβδομάδα μια φορά την εβδομάδα μέχρι να γεννήσεις. Δεν χρειάζεται ραντεβού αν είσαι σε ιδιωτικό πας και κάνεις όποτε σου πει! Για δημόσιο δεν ξέρω αλλά νομίζω ούτε εκεί κλείνεις. 

Εμένα στις δύο τελευταίες μου γέννες μου έκαναν στρεπ τεστ την ημέρα που πήγα για να γεννήσω στο μαιευτήριο. Ενώ στην πρώτη είχα κάνει έξω σε διαγνωστικό. Πως είσαι;έχει γυρίσει το μπεμπακι;;;;

Το μπεμπακι έχει γυρίσει ναι! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες τώρα γιατρό, θα τη ρωτήσω για το καρδιοτοκογραφημα. Στην κλινική εννοείς το κάνω όλες λες ιδιωτικά; Δεν μου το κάνει η γιατρός; 

Εσύ πως είσαι; Πότε με το καλό;;! Το έχεις αναφέρει σίγουρα αλλά έχω μπερδευτεί τόσες που είστε και με διδυμακια 😊

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Από 36η κ μετά. Συνήθως κάνουν κάθε βδομάδα από κει κι έπειτα. 

Γυρίσαμε από το γιατρό κοριτσάκια μου!! Κάναμε καρδιοτοκογραφο όλα καλά με το μαναρακι μου!! Έφτασε κιόλας 3 κιλά😱😱😱 Και μεις κλείσαμε ραντεβού για 1/11 με το καλό. Ο τράχηλος λέει κλειστός κ ψηλά 😊 Μαζι θα γεννήσουμε από τι φαίνεται κορίτσι μου!! Κ μας είπε ότι μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στην καισαρική!!! Ότι δεν έζησε ο ερμος στα δίδυμα (2021 φουλ κοβιντ) θα το ζήσει τώρα!! 

Τελειααα!! Λίγο έμεινε να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κορίτσι! Μου αρέσει το 1/11 σαν ημερομηνία χαχα 😍

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η giotoulini είπε:

Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη γέννα. Με το καλό να έρθουν οι μαχητές σου και εσύ  ηρωιδα να τα καμαρώνεις.

Σάββατο κι εγώ δεν ξέρω ώρα αλλά καμία σημασία δεν έχει εδώ που φτάσαμε.🩵🩵

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη γέννα. Με το καλό να έρθουν οι μαχητές σου και εσύ  ηρωιδα να τα καμαρώνεις. Σάββατο κι εγώ δεν ξέρω ώρα αλλά καμία σημασία δεν έχει εδώ που φτάσαμε.🩵🩵
    • Τελειααα!! Λίγο έμεινε να τον πάρεις στην αγκαλιά σου κορίτσι! Μου αρέσει το 1/11 σαν ημερομηνία χαχα 😍
    • Το μπεμπακι έχει γυρίσει ναι! Θα ξαναπάω σε 2 βδομάδες τώρα γιατρό, θα τη ρωτήσω για το καρδιοτοκογραφημα. Στην κλινική εννοείς το κάνω όλες λες ιδιωτικά; Δεν μου το κάνει η γιατρός;  Εσύ πως είσαι; Πότε με το καλό;;! Το έχεις αναφέρει σίγουρα αλλά έχω μπερδευτεί τόσες που είστε και με διδυμακια 😊
    • 😅😅μην με παρεξηγεις, εδω ζουμε ανεπαναληπτες στιγμες με το λεγομενο pregnancy brain!! σημερα του γιατρου του λεω ποτε μπαινουμε στον ενατο με το καλο την 38η εβδομαδα?? και με κοιταξε με απορια και μου λεει οχι, την 36η, καθε μηνας 4 εβδομαδες 🤣 το σαββατο θα συναντησω αυτον τον γιατρο να δω τι θα κανουμε!
    • Από 36η κ μετά. Συνήθως κάνουν κάθε βδομάδα από κει κι έπειτα.    Γυρίσαμε από το γιατρό κοριτσάκια μου!! Κάναμε καρδιοτοκογραφο όλα καλά με το μαναρακι μου!! Έφτασε κιόλας 3 κιλά😱😱😱 Και μεις κλείσαμε ραντεβού για 1/11 με το καλό. Ο τράχηλος λέει κλειστός κ ψηλά 😊 Μαζι θα γεννήσουμε από τι φαίνεται κορίτσι μου!! Κ μας είπε ότι μπορεί να είναι μέσα κ ο άντρας μου στην καισαρική!!! Ότι δεν έζησε ο ερμος στα δίδυμα (2021 φουλ κοβιντ) θα το ζήσει τώρα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...