Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Γεια σας κορίτσια είμαι 35.3 είχαμε πάει στη γιατρό..έχω συσπάσεις κ ο τράχηλος πήγε στο 2 φοβάται μην μου σπάσουν τα νερά.. κρεβάτι Μ πΕ κ να με δει Πέμπτη πάλι..αν με δει καλά γεννάω Δευτέρα αλλιώς Σάββατο..

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!! Με το καλοοοο!!❤️❤️ Το έχω ξανά πει 36+2 τα δικά μου κ δε χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Στην κλινική που γέννησα έχουν πρωτόκολλο να βάζουν όλα τ πρόωρα 4 ώρες θερμοκοιτίδα για προσαρμογή. Η μικρή ήταν στην αγκαλιά μου  στο 4ωρο κ ο μικρός στο 8 ωρο, είχε λίγες ανάγκες για διάχυτο οξυγόνο. Βγήκαμε όλοι μαζί από την κλινική κ τώρα είναι σχεδόν 5 χρονών τερατάκια!! Κ σε καμμία περίπτωση δεν τα περνάς για πρόωρα🤣🤣🤣 Είναι τα πιο ψηλά της τάξης..

στις πριν 10 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά εύχομαι! Στις 36 εβδομάδες δεν θα γεννούσατε έτσι κι αλλιώς καλά δεν θυμάμαι; Μια χαρά θα πάνε όλα🙏🙏 Ο γιατρός μου είπε και μια μέρα να μπω στο μήνα μου 36 εβδομάδες το πιο πιθανό είναι να μην μπουνε τα μωράκια θερμοκοιτίδα. Είναι ανθεκτικά τα διδυμακια❤️ οπότε θα είστε μια χαρά πιστεύω 

Όλα καλά με ένα πόνο και η Παναγιά μαζί σου και να μας κρατάς ενήμερες. Δε νομίζω να σπάσουν νερά, μην ανησυχείς ❤️❤️

Ναι ναι λογικά δε θ χρειαστούν!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 

Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα

Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα

Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!

Θεωρητικά έχουμε πει ότι θα πάμε για 01/11 όπου θα είναι 38+ αλλά ουσιαστικά τώρα θα φανεί στο ραντεβού. Οπως κ να χει μπήκα στο μήνα μου οπότε πλέον δεν ανησυχώ. Κ να σπάσουν τα νερά κλπ μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας!! 3 μερούλες για να πας στο μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Παίρνεις κάτι για τις συσπάσεις;

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα! Μπήκες στον μήνα σου 🥳!!Βέβαια ναι μπορεί ο μπέμπης να έρθει και νωρίτερα 😍 Θύμισε μου πας για καισαρική σίγουρα; 

Εγώ 34+1 σήμερα Πέμπτη έχω γιατρό θα κάνω κι εγώ μια κουβέντα για το μέχρι πότε έχω περιθώριο κλπ. 

Όταν λες συσπάσεις για να καταλάβω, είναι οι πόνοι περιόδου; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κ εμείς Πέμπτη απόγευμα κ θα βάλουμε ημερομηνία άντε..να δούμε ποια θα το εγκαινιάσει το team 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Μπήκες στον μήνα σου 🥳!!Βέβαια ναι μπορεί ο μπέμπης να έρθει και νωρίτερα 😍 Θύμισε μου πας για καισαρική σίγουρα; 

Εγώ 34+1 σήμερα Πέμπτη έχω γιατρό θα κάνω κι εγώ μια κουβέντα για το μέχρι πότε έχω περιθώριο κλπ. 

Όταν λες συσπάσεις για να καταλάβω, είναι οι πόνοι περιόδου; 

Πετρώνει όλη η κοιλιά, κάποιες φορές με πονάει κιόλας η κοιλιά ή η μέση. Ναι σίγουρη καισαρική δε με ξεγεννάει φυσιολογικά λόγω καισαρικής στα δίδυμα. Δεν κάνει vbac ο γιατρός μου 😢

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η giotoulini είπε:

Κ εμείς Πέμπτη απόγευμα κ θα βάλουμε ημερομηνία άντε..να δούμε ποια θα το εγκαινιάσει το team 

Λογικά κάποια από σας αγάπη μου, εγώ πιστεύω πως πάω για το άλλο Σάββατο το νωρίτερο 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Λογικά κάποια από σας αγάπη μου, εγώ πιστεύω πως πάω για το άλλο Σάββατο το νωρίτερο 

Aντε με το καλό κ εσυ.. όσο μπορείς να αντέξεις..εγώ να σ πω δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς μόνιμα στη τσίτα είναι η κοιλιά μ δεν έχει κ άλλο χωρο..τ βράδυ είναι χαλαρή..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Aντε με το καλό κ εσυ.. όσο μπορείς να αντέξεις..εγώ να σ πω δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς μόνιμα στη τσίτα είναι η κοιλιά μ δεν έχει κ άλλο χωρο..τ βράδυ είναι χαλαρή..

Κοιτα στα δίδυμα ούτε κ γω κατάλαβα συσπάσεις. Δεν είχα κιόλας να σου πω την αλήθεια.. Όχι δεν παραπονιέμαι είμαι πολύ πιο άνετα απ ότι στα μεγάλα μου… Καμμία σχέση !!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Θεωρητικά έχουμε πει ότι θα πάμε για 01/11 όπου θα είναι 38+ αλλά ουσιαστικά τώρα θα φανεί στο ραντεβού. Οπως κ να χει μπήκα στο μήνα μου οπότε πλέον δεν ανησυχώ. Κ να σπάσουν τα νερά κλπ μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας!! 3 μερούλες για να πας στο μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Παίρνεις κάτι για τις συσπάσεις;

Ε ναι είστε τέλεια η μικρή μου η πρώτη γεννήθηκε 36+6 2840 γρμ και την πήραμε σπίτι αμέσως και στο μαιευτήριο την είχα δίπλα. Όλα καλά θα πάνε όμως νομίζω θα τις φτασεις τις 38 !!!!

Παίρνω μόνο μαγνήσιο και έπαιρνα και προγεστερόνη αλλά τη σταμάτησα γιατί έχουν γυρίσει τα μωράκια με το κεφάλι κάτω και είπαμε μήπως πάμε για φυσιολογικό, να προσπαθησουμε δηλαδή αν και δεν είμαι αισιόδοξη ο γιατρός είναι πολυυυυ επιφυλακτικός. Ο,τι γίνει απλά τη φοβάμαι την καισαρική γιατί έχω παραπάνω κιλά και φοβάμαι την ανάρρωση με πέντε παιδιά στο σπίτι..... Εφιαλτης μου ακούγεται 😬

Εσύ θα έχεις βοηθεια μόλις επιστρέψεις;;; Είναι πολύ σημαντικό με τρία μικρακια, επιστρατευσε μαμάδες πεθερές όλους🤣🤣 Έχεις προετοιμαστεί με ρούχαλακια μωρού, τσάντα μαιευτηριου κτλ κτλ; Συγγνώμη αν το έχεις ξαναγράψει πιο πάνω αλλά κάποιες μέρες τα χάνω αυτά που γράφετε.

Για τα διδυμακια τι σου χρειάστηκε στο μαιευτήριο;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Ε ναι είστε τέλεια η μικρή μου η πρώτη γεννήθηκε 36+6 2840 γρμ και την πήραμε σπίτι αμέσως και στο μαιευτήριο την είχα δίπλα. Όλα καλά θα πάνε όμως νομίζω θα τις φτασεις τις 38 !!!!

Παίρνω μόνο μαγνήσιο και έπαιρνα και προγεστερόνη αλλά τη σταμάτησα γιατί έχουν γυρίσει τα μωράκια με το κεφάλι κάτω και είπαμε μήπως πάμε για φυσιολογικό, να προσπαθησουμε δηλαδή αν και δεν είμαι αισιόδοξη ο γιατρός είναι πολυυυυ επιφυλακτικός. Ο,τι γίνει απλά τη φοβάμαι την καισαρική γιατί έχω παραπάνω κιλά και φοβάμαι την ανάρρωση με πέντε παιδιά στο σπίτι..... Εφιαλτης μου ακούγεται 😬

Εσύ θα έχεις βοηθεια μόλις επιστρέψεις;;; Είναι πολύ σημαντικό με τρία μικρακια, επιστρατευσε μαμάδες πεθερές όλους🤣🤣 Έχεις προετοιμαστεί με ρούχαλακια μωρού, τσάντα μαιευτηριου κτλ κτλ; Συγγνώμη αν το έχεις ξαναγράψει πιο πάνω αλλά κάποιες μέρες τα χάνω αυτά που γράφετε.

Για τα διδυμακια τι σου χρειάστηκε στο μαιευτήριο;;; 

Βοήθεια ο άντρας μου μόνο… Τουλάχιστον θα πάρει άδεια για ένα διάστημα (μήνα το πολύ) κ μετά θα πάνε πάλι τα μεγάλα σχολείο. Σχετικά με την καισαρική δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε… Για μένα στα δίδυμα η αποκατάσταση ήταν πολύ εύκολη. Σε 10 μέρες ήμουν καλά!! Τώρα κ γω σκέφτομαι το ότι θα είναι αλλιώς λόγω των μεγάλων αλλά τους έχω κάνει ήδη πρόλογο κ νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει. Εδώ ο μικρός μου λέει μαμά επειδή εσύ θα κάνεις εγχείρηση όταν κλαίει το μωρό θα το παίρνω εγώ από την κούνια του κ θα στο φέρνω αγκαλίτσα… Από τη μια τρομοκρατήθηκα με την εικόνα κ από την άλλη ήθελα να τον ζουπιξω σα να μην υπάρχει αύριο το γλυκό μου το αγόρι!!! Έτοιμη κ η βαλίτσα κ όλα. Σε ιδιωτικό θα γεννήσω οπότε δε χρειάζομαι τίποτα για το μωρό.. Μόνο ρουχαλάκια εξόδου. Το ίδιο κ για μένα. Σκέψου στα δίδυμα είχα πάρει κ σερβιετες κ ούτε αυτές τις χρειάστηκα.. Παρείχαν τα πάντα από το μαιευτήριο. Στα δημόσια νοσοκομεία ξέρω θέλουν πολύ πράγμα… Θύμισε μου που θα γεννήσεις ; Εσυ θα έχεις βοήθεια ; 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Βοήθεια ο άντρας μου μόνο… Τουλάχιστον θα πάρει άδεια για ένα διάστημα (μήνα το πολύ) κ μετά θα πάνε πάλι τα μεγάλα σχολείο. Σχετικά με την καισαρική δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε… Για μένα στα δίδυμα η αποκατάσταση ήταν πολύ εύκολη. Σε 10 μέρες ήμουν καλά!! Τώρα κ γω σκέφτομαι το ότι θα είναι αλλιώς λόγω των μεγάλων αλλά τους έχω κάνει ήδη πρόλογο κ νομίζω ότι θα είμαστε εντάξει. Εδώ ο μικρός μου λέει μαμά επειδή εσύ θα κάνεις εγχείρηση όταν κλαίει το μωρό θα το παίρνω εγώ από την κούνια του κ θα στο φέρνω αγκαλίτσα… Από τη μια τρομοκρατήθηκα με την εικόνα κ από την άλλη ήθελα να τον ζουπιξω σα να μην υπάρχει αύριο το γλυκό μου το αγόρι!!! Έτοιμη κ η βαλίτσα κ όλα. Σε ιδιωτικό θα γεννήσω οπότε δε χρειάζομαι τίποτα για το μωρό.. Μόνο ρουχαλάκια εξόδου. Το ίδιο κ για μένα. Σκέψου στα δίδυμα είχα πάρει κ σερβιετες κ ούτε αυτές τις χρειάστηκα.. Παρείχαν τα πάντα από το μαιευτήριο. Στα δημόσια νοσοκομεία ξέρω θέλουν πολύ πράγμα… Θύμισε μου που θα γεννήσεις ; Εσυ θα έχεις βοήθεια ; 

Αχ μωρέ μου τα μικράκια τι καλός μεγάλος αδερφουλης ❤️❤️ Εντάξει υπομονή όλοι και αγάπη και όλα θα γίνουν, μόνο αυτό μετράει και τώρα θα πολλαπλασιαστεί κιόλας!

Κι Εμένα ο άντρας μου παίρνει άδεια ένα μήνα το πολύ αλλά τώρα θα έρθει και η πεθερά μου για τις μέρες που θα είμαι στο μαιευτήριο και σε συνδιασμό με τη μαμα μου που θα πάρει άδεια θα κρατάνε τα μικρά γιατί είναι και τρία πλέον και δύσκολα τα κρατάει μια γιαγιά. 

Εσύ είσαι Θεσσαλονίκη μου έχεις πει Ε; Εγώ Αθήνα στο Ρέα γεννάω, όντως δεν θέλει πολλά πολλά αλλα δεν ήξερα μήπως λόγω του ότι είναι δύο θέλει κάτι έξτρα πέρα από δύο φορμακια για έξω αντί για ένα. Φαντάζομαι θα μας πουν κιόλας από εκεί.

Άντε κορίτσι μου με το καλό και με έναν πόνο να αναρρώσεις αμέσως και να χαρείς τα παιδάκια σου❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Είστε τυχερές κορίτσια γτ κ εγώ σε ιδιωτικό στη Πάτρα γεννάω κ θέλουν όλη τη προίκα..ενώ όλα τα ιδιωτικά Αθήνα κ Θεσσαλονίκη μόνο τα ρούχα εξόδου.. εμένα μέχρι κ πετσέτες για να κάνω μπάνιο 🤣🤣🤣 ευτυχώς σεντόνια έχουν χαχαχα 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου,είδα το γιατρό χθες νοσοκομείο εγώ και μου έκανε εισαγωγή χθες μετά.Σημερα όλη μέρα παρακολούθηση και αύριο πρωί μπαίνω για γέννα 35+6 το μετρανε αυτοί 35+5 εγώ ..ε σχεδόν 36 δεν πάει άλλο είπε θα μπούμε για να μην έχουμε κίνδυνο μετά είπε .Οποτε αυτό ήταν για μένα ξεκινάει το ταξίδι!!Το ένα το έβγαλε εκεί πάλι γύρω στα 1980 20 γρ δλδ πήρε 4 μέρες αν ισχύουν  οι μετρήσεις συγκριτικά με τον έμβρυολογο..και 2700 το άλλο από 2444 πάλι συγκριτικά με τον εμβρυολόγο 4 μέρες πριν .Θα δείξει τώρα αύριο τι και πως,του είπα το μικρούλι θα χρειαστεί βοήθεια λέτε μονάδα ;ε και τα δύο ίσως είπε δεν είναι μόνο το βάρος τους είναι άνωριμα ακόμα .Εγώ πάλι το βλέπω πιο θετικά άντε το ένα λίγο ή κανένα τι να πεις..θα δούμε ουφ ουφ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά είμαι, προφανώς έχω βαρύνει αλλά καμμία σχέση με τα δίδυμα.. Ναι μπήκα στο μήνα μου κ πλέον περιμένω… Λογικό  ειστε πρώτη χρονιά..
    • Καλησπέρα κορίτσια μου,είδα το γιατρό χθες νοσοκομείο εγώ και μου έκανε εισαγωγή χθες μετά.Σημερα όλη μέρα παρακολούθηση και αύριο πρωί μπαίνω για γέννα 35+6 το μετρανε αυτοί 35+5 εγώ ..ε σχεδόν 36 δεν πάει άλλο είπε θα μπούμε για να μην έχουμε κίνδυνο μετά είπε .Οποτε αυτό ήταν για μένα ξεκινάει το ταξίδι!!Το ένα το έβγαλε εκεί πάλι γύρω στα 1980 20 γρ δλδ πήρε 4 μέρες αν ισχύουν  οι μετρήσεις συγκριτικά με τον έμβρυολογο..και 2700 το άλλο από 2444 πάλι συγκριτικά με τον εμβρυολόγο 4 μέρες πριν .Θα δείξει τώρα αύριο τι και πως,του είπα το μικρούλι θα χρειαστεί βοήθεια λέτε μονάδα ;ε και τα δύο ίσως είπε δεν είναι μόνο το βάρος τους είναι άνωριμα ακόμα .Εγώ πάλι το βλέπω πιο θετικά άντε το ένα λίγο ή κανένα τι να πεις..θα δούμε ουφ ουφ 
    • 3 κιλά μόνο;; Είσαι σίγουρη;;; Ποιο πήρες; Ναι το μεγάλο καρότσι που κουμπώνει το αυγό, έχεις κ την καλαθουνα είναι ωραίο αλλά μόνο γ το πρωτο 6μηνο. Με  την τουαλέτα εμεις δεν έχουμε πρόβλημα για να σας νιώσω αλλά εάν έχεις κ συ σκάλα στο σπίτι σου, βάλε ένα ποτό κ κάτσε να στα πω τι τραβάω κάθε μέρα με τα πάνω κάτω και πιο πολύ με νευριάζει που όσο κ αν σπάω το κεφάλι μου δεν μπορώ να βρω λύσεις. Εμείς 1 χρόνο έχουμε που μπήκαμε στο σπίτι και νομίζω μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά θα γαμωσταυριζω κάθε μέρα που το έκανα μεζονέτα. 
    • Είστε τυχερές κορίτσια γτ κ εγώ σε ιδιωτικό στη Πάτρα γεννάω κ θέλουν όλη τη προίκα..ενώ όλα τα ιδιωτικά Αθήνα κ Θεσσαλονίκη μόνο τα ρούχα εξόδου.. εμένα μέχρι κ πετσέτες για να κάνω μπάνιο 🤣🤣🤣 ευτυχώς σεντόνια έχουν χαχαχα 
    • Αντε φτάνεις σιγά σιγά στο τέρμα τι ωραία με το καλό ο μπέμπης να τον πάρεις στην αγκαλιά σου !  εσυ είχες διαφορετικά συμπτώματα η μια εγκυμοσύνη με την άλλη ;  μπράβο που πάτε για vback μην το σκέφτεσαι εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και όπως σας βγει.. εύχομαι να έχεις μια όμορφη γέννα ☺️ ο παιδικός είναι ένα θέμα αλλά και εγώ όταν με το καλό φτάσω να γεννάω σίγουρα θα την σταματήσω ένα μήνα πιο πριν και μετά !  εγώ σκέφτομαι μήπως την σταματήσω και μέσα στο χειμώνα για ένα διάστημα αν υπάρχουν πολλές ιώσεις δεν μπορώ να είμαστε όλοι άρρωστοι με δύο παιδεία και εγώ έγκυος … βλέποντας και κάνοντας..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...