Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Γεια σας κορίτσια είμαι 35.3 είχαμε πάει στη γιατρό..έχω συσπάσεις κ ο τράχηλος πήγε στο 2 φοβάται μην μου σπάσουν τα νερά.. κρεβάτι Μ πΕ κ να με δει Πέμπτη πάλι..αν με δει καλά γεννάω Δευτέρα αλλιώς Σάββατο..

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!!! Με το καλοοοο!!❤️❤️ Το έχω ξανά πει 36+2 τα δικά μου κ δε χρειάστηκαν θερμοκοιτίδα. Στην κλινική που γέννησα έχουν πρωτόκολλο να βάζουν όλα τ πρόωρα 4 ώρες θερμοκοιτίδα για προσαρμογή. Η μικρή ήταν στην αγκαλιά μου  στο 4ωρο κ ο μικρός στο 8 ωρο, είχε λίγες ανάγκες για διάχυτο οξυγόνο. Βγήκαμε όλοι μαζί από την κλινική κ τώρα είναι σχεδόν 5 χρονών τερατάκια!! Κ σε καμμία περίπτωση δεν τα περνάς για πρόωρα🤣🤣🤣 Είναι τα πιο ψηλά της τάξης..

στις πριν 10 ώρες, ο/η Eir_ma είπε:

Γεια σου κορίτσι μου! Όλα να πάνε καλά εύχομαι! Στις 36 εβδομάδες δεν θα γεννούσατε έτσι κι αλλιώς καλά δεν θυμάμαι; Μια χαρά θα πάνε όλα🙏🙏 Ο γιατρός μου είπε και μια μέρα να μπω στο μήνα μου 36 εβδομάδες το πιο πιθανό είναι να μην μπουνε τα μωράκια θερμοκοιτίδα. Είναι ανθεκτικά τα διδυμακια❤️ οπότε θα είστε μια χαρά πιστεύω 

Όλα καλά με ένα πόνο και η Παναγιά μαζί σου και να μας κρατάς ενήμερες. Δε νομίζω να σπάσουν νερά, μην ανησυχείς ❤️❤️

Ναι ναι λογικά δε θ χρειαστούν!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;; Πότε έχετε γιατρό; 36+1 σήμερα, έχω κάτι συσπάσεις ώρες ώρες αλλά όχι ωδίνες κλπ. Αρκετή βλέννα περισσότερη απ ότι τον προηγούμενο καιρό. Την Πέμπτη το απόγευμα έχουμε γιατρό κ λογικά θα προγραμματίσουμε κ τη γέννα με το καλό. 

Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα

Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημέρα!!! Καλέ έφτασες κι εσύ μπηκες στο μήνα σου! Άντε με το καλό!!! Εγώ έχω συσπάσεις από την 26 εβδομάδα πάντως και ακόμα εδώ βασταω. Χθες είχα 4-5 απανωτές ήμουν έτοιμη να πάρω το γιατρό αλλά σταμάτησαν. Ευτυχώς γιατί ακόμα είμαι 33+4....Γιατρό έχω την ερχόμενη Δευτέρα

Στις 38 θα μπεις για καισαρική; Η θα πάτε και πιο μετά; Να μας πεις νέα!!!

Θεωρητικά έχουμε πει ότι θα πάμε για 01/11 όπου θα είναι 38+ αλλά ουσιαστικά τώρα θα φανεί στο ραντεβού. Οπως κ να χει μπήκα στο μήνα μου οπότε πλέον δεν ανησυχώ. Κ να σπάσουν τα νερά κλπ μια χαρά θα είναι ο μπόμπιρας!! 3 μερούλες για να πας στο μεγάλο μαξιλαράκι ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Παίρνεις κάτι για τις συσπάσεις;

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα! Μπήκες στον μήνα σου 🥳!!Βέβαια ναι μπορεί ο μπέμπης να έρθει και νωρίτερα 😍 Θύμισε μου πας για καισαρική σίγουρα; 

Εγώ 34+1 σήμερα Πέμπτη έχω γιατρό θα κάνω κι εγώ μια κουβέντα για το μέχρι πότε έχω περιθώριο κλπ. 

Όταν λες συσπάσεις για να καταλάβω, είναι οι πόνοι περιόδου; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Κ εμείς Πέμπτη απόγευμα κ θα βάλουμε ημερομηνία άντε..να δούμε ποια θα το εγκαινιάσει το team 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Μπήκες στον μήνα σου 🥳!!Βέβαια ναι μπορεί ο μπέμπης να έρθει και νωρίτερα 😍 Θύμισε μου πας για καισαρική σίγουρα; 

Εγώ 34+1 σήμερα Πέμπτη έχω γιατρό θα κάνω κι εγώ μια κουβέντα για το μέχρι πότε έχω περιθώριο κλπ. 

Όταν λες συσπάσεις για να καταλάβω, είναι οι πόνοι περιόδου; 

Πετρώνει όλη η κοιλιά, κάποιες φορές με πονάει κιόλας η κοιλιά ή η μέση. Ναι σίγουρη καισαρική δε με ξεγεννάει φυσιολογικά λόγω καισαρικής στα δίδυμα. Δεν κάνει vbac ο γιατρός μου 😢

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η giotoulini είπε:

Κ εμείς Πέμπτη απόγευμα κ θα βάλουμε ημερομηνία άντε..να δούμε ποια θα το εγκαινιάσει το team 

Λογικά κάποια από σας αγάπη μου, εγώ πιστεύω πως πάω για το άλλο Σάββατο το νωρίτερο 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Λογικά κάποια από σας αγάπη μου, εγώ πιστεύω πως πάω για το άλλο Σάββατο το νωρίτερο 

Aντε με το καλό κ εσυ.. όσο μπορείς να αντέξεις..εγώ να σ πω δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς μόνιμα στη τσίτα είναι η κοιλιά μ δεν έχει κ άλλο χωρο..τ βράδυ είναι χαλαρή..

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Aντε με το καλό κ εσυ.. όσο μπορείς να αντέξεις..εγώ να σ πω δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς μόνιμα στη τσίτα είναι η κοιλιά μ δεν έχει κ άλλο χωρο..τ βράδυ είναι χαλαρή..

Κοιτα στα δίδυμα ούτε κ γω κατάλαβα συσπάσεις. Δεν είχα κιόλας να σου πω την αλήθεια.. Όχι δεν παραπονιέμαι είμαι πολύ πιο άνετα απ ότι στα μεγάλα μου… Καμμία σχέση !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...