Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;οι διδυμομαμαδες πως είστε;σε ποια εβδομαδα έχετε φτάσει; Εγώ αύριο μπαίνω στην 33. Άλλη μια εβδομάδα και θα πάρω μιαν ανάσα... Την πρώτη δηλαδή ανάσα. Μετά δεύτερο βήμα οι 36 εβδομάδες.

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;οι διδυμομαμαδες πως είστε;σε ποια εβδομαδα έχετε φτάσει; Εγώ αύριο μπαίνω στην 33. Άλλη μια εβδομάδα και θα πάρω μιαν ανάσα... Την πρώτη δηλαδή ανάσα. Μετά δεύτερο βήμα οι 36 εβδομάδες.

Γεια σου κοριτσι...αχ ποσο σε καταλαβαινω κι εγω ετσι 34 βδ.πηρα μια ανασουλα.Σημερα 35 ακριβως μολις γυρισα απο εμβρυολογο κ αυριο πρεπει να παω στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο. Με προετοιμασε πως μπορει να γεννησω κι αυριο αναλογα τι θα δουνε.Μου ειπε να εχω κ τη βαλιτσα μου μαζι.

Τα μωρα μου ειναι 1914 κ 2400.Στο 22% αλλα ολα τ αλλα οκ.Το γνωριζα απο την αυχενικη οτι το ενα μωρο μου ειναι μικροτερο λογω το οτι δεν προσφυεται καλα ο πλακουντας.Κι εδω που φτασαμε ειναι ενα θαυμα!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα για σενα κ τα μωρακια σου!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Γεια σου κοριτσι...αχ ποσο σε καταλαβαινω κι εγω ετσι 34 βδ.πηρα μια ανασουλα.Σημερα 35 ακριβως μολις γυρισα απο εμβρυολογο κ αυριο πρεπει να παω στο νοσοκομειο για καρδιοτοκογραφο. Με προετοιμασε πως μπορει να γεννησω κι αυριο αναλογα τι θα δουνε.Μου ειπε να εχω κ τη βαλιτσα μου μαζι.

Τα μωρα μου ειναι 1914 κ 2400.Στο 22% αλλα ολα τ αλλα οκ.Το γνωριζα απο την αυχενικη οτι το ενα μωρο μου ειναι μικροτερο λογω το οτι δεν προσφυεται καλα ο πλακουντας.Κι εδω που φτασαμε ειναι ενα θαυμα!!!

Καλημέρα κοπέλα μου!!! Πολύ καλά είστε!!!! Είναι τέλεια τα μωράκια σου, μπράβο ❤️❤️❤️ Αχ ενδέχεται μα έχουμε τα πρώτα μας μωράκια στην ομάδα δηλαδη; Πωπω σαν τώρα μου φαίνεται που γράφαμε για τις αυχενικες...😭😭

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, και ο,τι είναι να μας πεις!!!! Με το καλό με έναν πόνο και υγεία στη μαμά και στα μωράκια❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Είναι ιδέα μου ή ο 8ος είναι από τους πιο δύσκολους σωματικά μήνες; Βέβαια δεν μπήκα στον 9ο ακόμα για να πω 😄 Με πονάει όλο το σώμα ειδικά η πλάτη και η μέση και νιώθω τρομερή εξάντληση και τώρα το πρωί και το βράδυ ξυπνάω 2 φορές σίγουρα για τουαλέτα. Συν την καθημερινή δύσπνοια. Απ' ότι βλέπω εδώ οι πιο πολλές περιμένετε διδυμάκια, είστε ηρωίδες πραγματικα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είναι ιδέα μου ή ο 8ος είναι από τους πιο δύσκολους σωματικά μήνες; Βέβαια δεν μπήκα στον 9ο ακόμα για να πω 😄 Με πονάει όλο το σώμα ειδικά η πλάτη και η μέση και νιώθω τρομερή εξάντληση και τώρα το πρωί και το βράδυ ξυπνάω 2 φορές σίγουρα για τουαλέτα. Συν την καθημερινή δύσπνοια. Απ' ότι βλέπω εδώ οι πιο πολλές περιμένετε διδυμάκια, είστε ηρωίδες πραγματικα! 

Καλημεραααα ναιιιιιιιιι! Θα συμφωνήσω ακριβώς τα ίδια έχουμε από συμπτώματα μόνο που εγώ επειδή παρατήρησα το ρολόι ανά μία ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα το βράδυ......

Άσε τον πόνο για να γυρίσουμε πλευρό!!!! Πολύ δύσκολα και ο ενατος ακόμα πιο δύσκολος!! Τι εβδομάδα είσαι κορίτσι μου εσύ;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eir_ma είπε:

Καλημεραααα ναιιιιιιιιι! Θα συμφωνήσω ακριβώς τα ίδια έχουμε από συμπτώματα μόνο που εγώ επειδή παρατήρησα το ρολόι ανά μία ώρα σηκώνομαι για τουαλέτα το βράδυ......

Άσε τον πόνο για να γυρίσουμε πλευρό!!!! Πολύ δύσκολα και ο ενατος ακόμα πιο δύσκολος!! Τι εβδομάδα είσαι κορίτσι μου εσύ;

Αχχ φτάσαμε σχεδόν στο τέλος αυτό σκέφτομαι! 33+4 σήμερα. Μόλις κλείσω και 36 θα τα έχω όλα έτοιμα ελπίζω και θα αναμένω σαν τον Βούδα 🤣 κυριολεκτικά όμως. Γιατί ακόμα πιο δύσκολα πιστεύω θα είναι από θέμα κινησης αν και δεν πρέπει να την αφήσω θα βοηθήσει. 

Εσύ θα μπεις συγκεκριμένη ημερομηνία για τοκετό; 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό πήγες νοσοκομείο; Τι έγινε ; 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αστα φίλη… Κ δε θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσο περνάνε οι μέρες δυσκολεύει ακόμα πιο πολύ… 

Δημοσίευση

@annie!Ναι κοριτσι μου πηγα κ γυρισα σπιτι.Ο καρδιοτοκογραφος δεν εδειξε κατι ανησυχιτικο ολα ηταν καλα παλμοι,συσπασεις κτλ.

Ενω αρχικα ηταν να παω Δευτερα για εισαγωγη κ Τριτη θα γεννουσα τωρα με πηγαν Παρασκευη εισαγωγη κ Σαββατο πρωτα ο θεος θα γεννησω στις 36,2.Ειναι τελικο εαν φυσικα δεν προκυψει κατι αλλο.στο ενδιαμεσο.

Εσυ πως τα πας;Αλλα τι ρωταω περασες διδυμη κυηση κι αυτη τωρα λογικα  ειναι παιχνιδακι😀Με το καλο λιγο σου εμεινε🥰

@Naty_Κανε λιγο ακομη υπομονη κ μετα θα τα ξεχασεις ολα κοριτσι μου .Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα ουτε πονους ουτε καουρες ουτε ζαχαρο γενικα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.Τωρα τα ειδα ολα συν αγχος αγωνια αβεβαιοτητα που ειναι χειροτερα ολων.

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Αχχ φτάσαμε σχεδόν στο τέλος αυτό σκέφτομαι! 33+4 σήμερα. Μόλις κλείσω και 36 θα τα έχω όλα έτοιμα ελπίζω και θα αναμένω σαν τον Βούδα 🤣 κυριολεκτικά όμως. Γιατί ακόμα πιο δύσκολα πιστεύω θα είναι από θέμα κινησης αν και δεν πρέπει να την αφήσω θα βοηθήσει. 

Εσύ θα μπεις συγκεκριμένη ημερομηνία για τοκετό; 

Αααα ναι εμείς είμαστε σχεδόν μαζί εγώ 33 σήμερα. Ναι θα μπω την 38η εβδομάδα αν πάμε μέχρι εκεί βέβαια αυτό είναι το αισιόδοξο σενάριο.... Θα δείξει όλα είναι μια έκπληξη. Είπαμε να δοκιμάσουμε αν Σπάσουν τα νερά νωρίτερα για φυσιολογικό με μεγάλη προσοχή βέβαια. Μακάρι θα το ήθελα πολύ ...

Αχαχαχ σε νοιωθω κι εγώ έτσι με το πρώτο μου τα ετοίμασα και 36+6 γέννησα!!!! Ευτυχώς δηλαδή που ήμουν προετοιμασμένη 😂

Δημοσίευση

@annie! κάτι έχω καταλάβει, μέχρι και ήπια ναυτία έχω σήμερα, εκεί που την είχα ξεχάσει. Αλλά λίγο έμεινε!

@Eir_ma ωω 36+6 στο πρώτο; Που λένε ότι συνήθως αργούν. Όχι όχι θα τα έχω όλα σε ετοιμότητα 😅

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια..εγώ 35.2 είναι σήμερα.. κούραση νιώθω τώρα αρκετή..σημερα έβγαλα κ έρπη στα χείλη.. ελπίζω να κρατηθώ τουλάχιστον 10 μέρες γτ πως θα φιλήσω τα μικρά μου :( τη Δευτέρα θα με δει γτ ο ένας ο αποκατω ζοριζεται..κ αν ζοριζεται κ τη Δευτέρα θα μας πει ημερομηνία..για να δούμε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η dimsag είπε:

@annie!Ναι κοριτσι μου πηγα κ γυρισα σπιτι.Ο καρδιοτοκογραφος δεν εδειξε κατι ανησυχιτικο ολα ηταν καλα παλμοι,συσπασεις κτλ.

Ενω αρχικα ηταν να παω Δευτερα για εισαγωγη κ Τριτη θα γεννουσα τωρα με πηγαν Παρασκευη εισαγωγη κ Σαββατο πρωτα ο θεος θα γεννησω στις 36,2.Ειναι τελικο εαν φυσικα δεν προκυψει κατι αλλο.στο ενδιαμεσο.

Εσυ πως τα πας;Αλλα τι ρωταω περασες διδυμη κυηση κι αυτη τωρα λογικα  ειναι παιχνιδακι😀Με το καλο λιγο σου εμεινε🥰

@Naty_Κανε λιγο ακομη υπομονη κ μετα θα τα ξεχασεις ολα κοριτσι μου .Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ειχα τιποτα ουτε πονους ουτε καουρες ουτε ζαχαρο γενικα μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.Τωρα τα ειδα ολα συν αγχος αγωνια αβεβαιοτητα που ειναι χειροτερα ολων.

Αχ κ γω 36+2 τα γέννησα τα αστεράκια μου!!! Με το καλό αγάπη μου!! Συγκριτικά με τα δίδυμα είμαι μια χαρά!!🤣🤣🤣 Σε αντίστοιχη βδομάδα ήμουν σε φάση βγάλτε τα τώρα δεν την παλεύω άλλο… Τώρα οκ ξεκίνησα να ζορίζομαι αλλά καμμία σχέση.., Αντέχω άνετα!!!

Δημοσίευση
στις On 9/10/2025 at 10:01 ΜΜ, ο/η Eir_ma είπε:

στις On 9/10/2025 at 10:57 ΜΜ, ο/η dimsag είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!Και εγώ μια από τα ίδια 35+1, πήγα χθες εμβρυολόγο 1.963 + 2.444 τα κιλά μας,στο 20% κοντά και εμάς η διαφορά ως συνήθως -+.. Και εμείς με το μικρό μωράκι έχουμε θέμα το οποίο έχει περιφερική πρόσφυση στον πλακούντα στο πλάι δλδ που από μόνο του αυτό δυσκολεύει την κατάσταση μας είχαν πει εξ αρχής και ένα μωρό να ήταν στον πλακούντα πόσο μάλλον δυο, για αυτό ζορίζεται..

Μια μέτρηση στα ντοπλερ με την ομφαλική αρτηρία ήταν πάντα στο ανώτατο όριο και τώρα ανέβηκε κι άλλο μας είπε, δεν είναι ακόμα παθολογικό αλλά θέλει προσοχή μέχρι το 36, μας συνέστησε άμεσα εισαγωγή της είπαμε ότι ο γιατρός μας θα μας δει Δευτέρα και ούτως η άλλως Τρίτη έχει πει θα μας κάνει εισαγωγή. Μας είπε να καλέσουμε το γιατρό μου να τα δει μήπως θέλει πιο νωρίς, αλλά αυτός μας είπε  οκ μπορεί να μη φτάσουμε το 36 και πχ να παμε 35+4 θα δείξει, ελάτε Δευτέρα και θα το δούμε πάλι.

Ε εδώ που φτάσαμε και εμείς είναι θαύμα οπότε τώρα τελική ευθεία, περιμ΄ένω τη Δευτέρα να πάμε στο Νοσοκομείο πια να μας δει ο γιατρός 7 το πρωί το ραντεβού  οπότε η αγωνία θα σταματήσει νωρίς. Βαλίτσες όλα έτοιμα κι εγώ ( δεν ξέρω αν έχω βάλει τα πάντα ή οσα θα χρειαστούν αλλά σίγουρα αρκετά και τα βρίσκουμε κ αν λείπει κ κάτι)

Με την υγρασία και το κρύο και αλλαγή θερμοκρασίας σα να έχω κρυώσει νιώθω ,τα βράδια οταν ξαπλώνβ μπουκώνω λίγο και έτσι πίνω όλο ζεστά για το λαιμό μου κλπ..

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η giotoulini είπε:

Γεια σας κορίτσια..εγώ 35.2 είναι σήμερα.. κούραση νιώθω τώρα αρκετή..σημερα έβγαλα κ έρπη στα χείλη.. ελπίζω να κρατηθώ τουλάχιστον 10 μέρες γτ πως θα φιλήσω τα μικρά μου :( τη Δευτέρα θα με δει γτ ο ένας ο αποκατω ζοριζεται..κ αν ζοριζεται κ τη Δευτέρα θα μας πει ημερομηνία..για να δούμε.. 

Εισαι ασφαλης πλεον... όποτε κ να  σου πει ο γιατρος με το καλο να ερθουν τα γλυκουλια σου🩵🩵

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η giotoulini είπε:
στις πριν 5 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!!Και εγώ μια από τα ίδια 35+1, πήγα χθες εμβρυολόγο 1.963 + 2.444 τα κιλά μας,στο 20% κοντά και εμάς η διαφορά ως συνήθως -+.. Και εμείς με το μικρό μωράκι έχουμε θέμα το οποίο έχει περιφερική πρόσφυση στον πλακούντα στο πλάι δλδ που από μόνο του αυτό δυσκολεύει την κατάσταση μας είχαν πει εξ αρχής και ένα μωρό να ήταν στον πλακούντα πόσο μάλλον δυο, για αυτό ζορίζεται..

Μια μέτρηση στα ντοπλερ με την ομφαλική αρτηρία ήταν πάντα στο ανώτατο όριο και τώρα ανέβηκε κι άλλο μας είπε, δεν είναι ακόμα παθολογικό αλλά θέλει προσοχή μέχρι το 36, μας συνέστησε άμεσα εισαγωγή της είπαμε ότι ο γιατρός μας θα μας δει Δευτέρα και ούτως η άλλως Τρίτη έχει πει θα μας κάνει εισαγωγή. Μας είπε να καλέσουμε το γιατρό μου να τα δει μήπως θέλει πιο νωρίς, αλλά αυτός μας είπε  οκ μπορεί να μη φτάσουμε το 36 και πχ να παμε 35+4 θα δείξει, ελάτε Δευτέρα και θα το δούμε πάλι.

Ε εδώ που φτάσαμε και εμείς είναι θαύμα οπότε τώρα τελική ευθεία, περιμ΄ένω τη Δευτέρα να πάμε στο Νοσοκομείο πια να μας δει ο γιατρός 7 το πρωί το ραντεβού  οπότε η αγωνία θα σταματήσει νωρίς. Βαλίτσες όλα έτοιμα κι εγώ ( δεν ξέρω αν έχω βάλει τα πάντα ή οσα θα χρειαστούν αλλά σίγουρα αρκετά και τα βρίσκουμε κ αν λείπει κ κάτι)

Με την υγρασία και το κρύο και αλλαγή θερμοκρασίας σα να έχω κρυώσει νιώθω ,τα βράδια οταν ξαπλώνβ μπουκώνω λίγο και έτσι πίνω όλο ζεστά για το λαιμό μου κλπ..

Ακριβως το ιδιο ειμαστε σε βδομαδες,βαρος των μωρων κ το προβλημα στον πλακουντα.Εχω κι εγω μεγαλη αγωνια βασανιστικά θα ελεγα.Θα περιμενουμε τα νεα σου απο βδομαδα κι ευχομαι με το καλο να υποδεκτεις τα υπεροχα θαυματακια σου🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η larcrf είπε:

Είσαι σε βδομάδα ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Κάθε μέρα είναι κέρδος αλλά κ σήμερα να γεννηθούν όλα καλά θα πάνε !!!

στις πριν 14 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια πόνους περιόδου νιώθετε καθόλου; Εγώ ναι, ήπιους συνήθως αν ξαπλώσω στο πλάι περνάνε. Να είναι συσπάσεις; 

Αν πετρώνει κ η κοιλιτσα σου ναι. Λογικά braxton hicks προπαρασκευαστικές. Αν είναι όμως επαναλαμβανόμενες κ αυξάνει ο πόνος σε ένταση πάρε το γιατρό σου!!! Εγώ έχω αλλά στο επίπεδο των προπαρασκευαστικών. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η dimsag είπε:

Ακριβως το ιδιο ειμαστε σε βδομαδες,βαρος των μωρων κ το προβλημα στον πλακουντα.Εχω κι εγω μεγαλη αγωνια βασανιστικά θα ελεγα.Θα περιμενουμε τα νεα σου απο βδομαδα κι ευχομαι με το καλο να υποδεκτεις τα υπεροχα θαυματακια σου🩷🩷

Ναι, ναι και εγώ μες την αγωνία είμαι από τη στιγμή που κάναμε την αυχενική και μας είχαν πει όλα αυτά και πόσο στενά έπρεπε να το παρακολουθούμε έκτοτε..Μέχρι στιγμής δόξα το θεό καλά βέβαια πάμε άντε ακόμα λίγο υπομονή μας να περάσει.

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Είσαι σε βδομάδα ασφαλείας κοριτσάκι μου!! Κάθε μέρα είναι κέρδος αλλά κ σήμερα να γεννηθούν όλα καλά θα πάνε !!!

Αν πετρώνει κ η κοιλιτσα σου ναι. Λογικά braxton hicks προπαρασκευαστικές. Αν είναι όμως επαναλαμβανόμενες κ αυξάνει ο πόνος σε ένταση πάρε το γιατρό σου!!! Εγώ έχω αλλά στο επίπεδο των προπαρασκευαστικών. 

Όσο προχωράμε το ξέρω ότι καλό είναι, αλλά γιατί θεωρείτε η εβδομάδα 34 κρίσιμη για εμάς με τα δίδυμα?Και η εμβρυολόγος προχθές αυτό είπε εντάξει πέρασες την 34 οπότε καλά είσαι..Σίγουρα είμαστε καλύτερα από το 24 ή 30 πχ αλλά γιατί συγκεκριμένα το 34?

Εγώ νομίζω παρότι έχω περάσει το 34 ο γιατρός μου ίσως μου κάνει κορτιζόνη για ασφάλεια για τα μωρά ενώ έχω διαβάσει μέχρι 33-34 μαξ τις κάνουν πχ και μια φίλη μ γέννησε στις 37 περίπου ένα παιδάκι που δεν είχε ανάπτυξη και της κάναν πχ ένεση κορτιζόνης που κ αυτό μου χε κάνει εντύπωση.Μετά το 34 δεν είναι περιττό άραγε?Το ρωτάω γιατί φοβάμαι τις μακρο επιπτώσεις που δεν έχουν μελετηθεί πολύ λένε σε αντίθεση με τις βραχυ ωφέλη -που βοηθάνε στα πνευμόνια τα μικρά.

Δημοσίευση

Ναι, ναι και εγώ μες την αγωνία είμαι από τη στιγμή που κάναμε την αυχενική και μας είχαν πει όλα αυτά και πόσο στενά έπρεπε να το παρακολουθούμε έκτοτε..Μέχρι στιγμής δόξα το θεό καλά βέβαια πάμε άντε ακόμα λίγο υπομονή μας να περάσει.

Όσο προχωράμε το ξέρω ότι καλό είναι, αλλά γιατί θεωρείτε η εβδομάδα 34 κρίσιμη για εμάς με τα δίδυμα?Και η εμβρυολόγος προχθές αυτό είπε εντάξει πέρασες την 34 οπότε καλά είσαι..Σίγουρα είμαστε καλύτερα από το 24 ή 30 πχ αλλά γιατί συγκεκριμένα το 34?

Εγώ νομίζω παρότι έχω περάσει το 34 ο γιατρός μου ίσως μου κάνει κορτιζόνη για ασφάλεια για τα μωρά ενώ έχω διαβάσει μέχρι 33-34 μαξ τις κάνουν πχ και μια φίλη μ γέννησε στις 37 περίπου ένα παιδάκι που δεν είχε ανάπτυξη και της κάναν πχ ένεση κορτιζόνης που κ αυτό μου χε κάνει εντύπωση.Μετά το 34 δεν είναι περιττό άραγε?Το ρωτάω γιατί φοβάμαι τις μακρο επιπτώσεις που δεν έχουν μελετηθεί πολύ λένε σε αντίθεση με τις βραχυ ωφέλη -που βοηθάνε στα πνευμόνια τα μικρά.

Το 34 έχει να κάνει με την προωροτητα κ τις ενδεχόμενες επιπλοκές κλπ. Εγω πχ γεννήθηκα πρόωρα (με τα σημερινά δεδομένα 34 εβδομάδων ακριβώς) δε χρειάστηκα ούτε θερμοκοιτίδα ούτε τίποτα. Όσον αφορά τις ενέσεις κορτιζόνης δεν ξέρω τι να σου πω. Εμένα μ έβαλε να τις κάνω 36 εβδομάδων ακριβώς 2 μέρες πριν γεννήσω. Έκαναν καλό δεν έκαναν δεν ξέρω. 

Δημοσίευση
στις On 11/10/2025 at 11:13 ΠΜ, ο/η Naty_ είπε:

@annie! κάτι έχω καταλάβει, μέχρι και ήπια ναυτία έχω σήμερα, εκεί που την είχα ξεχάσει. Αλλά λίγο έμεινε!

@Eir_ma ωω 36+6 στο πρώτο; Που λένε ότι συνήθως αργούν. Όχι όχι θα τα έχω όλα σε ετοιμότητα 😅

Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου τι κάνετε? Χαθήκαμε!! Πως είστε? Τα ζουζούνια σας? Εμείς έχουμε μπει στο αλμα και έχουμε και πάρα πολύ γκρίνια μαζί και τα δόντια και είμαστε λίγο του τρελού. Πως τα πάτε με τα φαγητά όσες δίνεται? Εγώ είχα κόψει για 2 μέρες τα φρούτα γιατί έφτασε σε σημείο να κάνει κακά 7 φορές τι μέρα και τρόμαξα, βέβαια ήταν κανονικά αλλά άφησα λίγο να ηρεμησει.
    • @ΠαρασκευαιδουΜακάρι να πάει καλα και σε εμάς❤️ Ανυπομονώ να κάνουμε εξετάσεις και να ξεκινήσουμε❤️
    • Γεια σας κορίτσια!!  Έχω αρκετές ημέρες να γράψω... κάτι έχει γίνει με τον λογαριασμό μου εδώ στο forum και δεν με αφήνει να συνδεθ΄ώ από το κινητό! Τελοσπάντων... στα δικά μας 😂 Χαιρομαι πολύ για όλες μας που προχωράμε καλά! Εγώ σήμερα είμαι 23 +4. Δεν μπορώ να το πιστέψω πόσο γρ΄ήγορα περνάει ο καιρός! 😍 Κάναμε και την Β-Επιπέδου! Περιμένουμε κοριτσάκι!!! 💗 Μας είχε δώσει το αποτέλεσμα ο γιατρός σε κλειστό φάκελο (κρατηθήκαμε και δεν τον ανοίξαμε) και τον δώσαμε στην κουμπάρα μας που ετοιμασε το πάρτυ της αποκάλυψης! Μας αποκάλυψε το φύλο το σκυλάκι μας (το πρώτο μας παιδάκι). Εμφανίστηκε με ροζ μπαλόνια κρεμασμένα στο λουράκι της! Είχε πολλή πλάκα και περασάμε τέλεια! Ο πόνος στα πλευρά - χολή που είχα συνεχίζεται... Μέσα στην εβδομάδα θα κάνω πάλι υπέρηχο άνω κοιλίας αλλά απ'οτι βλέπω ο πόνος θα περάσει μετα την εγκυμοσύνη έτσι όπως πάει.  Έχετε ξεκινήσει την ''έρευνα'' για δωμάτιο (κουνια, αλλαξιέρα), καρότσι κτλ ; 
    • Καλησπέρα κορίτσι μου. Για τις ενέσεις κορτιζόνης να σου πω που ξέρω από την αδερφή μου, η οποία μπήκε δυο φορές για καισαρική 38 εβδομαδα. Της έκανε ο γιατρός ενέσεις κορτιζόνης κανονικά νομίζω την 37 εβδομαδα. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως για το αναπνευστικό του μωρού να είναι καλά ανεπτυγμένο ώστε να μη χρειαστεί θερμοκοιτίδα;; Πάντως τα παιδάκια της είναι μεγάλα τώρα και μια χαρά. Δεν είχαν καμία παρενέργεια 
    • Μπα! Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το αστείο είναι ότι στο πρώτο μου έσπασαν τα νερά 36+6 και καθόμουν κυρία στο κρεβάτι όλη μέρα ούτε δουλειές ούτε τίποτα. Τα άλλα δύο κάναμε πρόκληση όταν είχα μπει πια στην 41η εβδομάδα γιατί δεν έλεγαν να βγουν και σήκωνα βάρη έκανα δουλειές σκάλες κτλ κτλ. Οπότε εσω έτοιμες κορίτσια ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...