Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η giotoulini είπε:

Καλημέρα.Την ίδια μέρα δε κατάλαβα τπτ..την επόμενη χάλια κ σήμερα εχω ακόμα κόπωση.. ελπίζω να μην είμαι έτσι όλη μέρα..

Οχι όχι θα συνέλθεις. Καλά η κόπωση τώρα όσο περνάει ο καιρός θα είναι μόνιμη… Κοιμάσαι τα βράδια;; Εγώ πλέον ελάχιστα… Αλλάζω πλευρό κ πονάω αλλά το χειρότερο είναι ότι μουδιάζουν τα χέρια μου κ καταλήγουν να με πονάνε οπότε bye bye ύπνε.. Λέω ένας μήνας έμεινε το πολύ να γεννήσω να περάσουν όλα αλλά μετά με το μωρό κει να δεις αϋπνία🤣🤣🤣 Δεν υπάρχει καμμία σωτηρία νομίζω 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η annie! είπε:

Οχι όχι θα συνέλθεις. Καλά η κόπωση τώρα όσο περνάει ο καιρός θα είναι μόνιμη… Κοιμάσαι τα βράδια;; Εγώ πλέον ελάχιστα… Αλλάζω πλευρό κ πονάω αλλά το χειρότερο είναι ότι μουδιάζουν τα χέρια μου κ καταλήγουν να με πονάνε οπότε bye bye ύπνε.. Λέω ένας μήνας έμεινε το πολύ να γεννήσω να περάσουν όλα αλλά μετά με το μωρό κει να δεις αϋπνία🤣🤣🤣 Δεν υπάρχει καμμία σωτηρία νομίζω 

Με παίρνει κατά τις 2 μπορεί να σηκωθώ για κατούρημα στις 5 και να μείνω ξύπνια μέχρι τις 7 και..με διαλείμματα δλδ.. τ μεσημέρι συνήθως καμία ώρα τον παίρνω..γτ κουτουλαω..από τη Δευτέρα έχω βαρύνει πολύ..πολύ κ τ βάρος δε μπορώ καθόλου,έχω δύσπνοια κ η κοιλιά μ με ενοχλεί, είναι τεράστια...εγώ σε 20 μέρες περίπου γεννάω κ φοβάμαι μη δεν αντέξει το σώμα Μ..να γεννήσω να ξανά ανασανω σαν άνθρωπος αυτό λέω..καλά μετά είναι άλλη αϋπνία αυτή χαχα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...